|  2008-08-05, 13:10 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Łódź 
				 | Moje kreatywne Ja

Jestem tu w sumie nowa i tyle naoglądałam się Waszych wspaniałych rzeczy, że postanowiłam pokazać coś swojego. Narazie skromnie, tak na początek  Aniołki były robione pół roku temu na święta. Obraz jeszcze dawniej, na zamówienie. Życzę miłego oglądania  I liczę na jakiś komentarz (krytyka mile widziana - dzięki temu człowiek się rozwija). Pozdrawiam. 
				__________________ Zielony. Szkło kolorowe... Zapraszam do siebie papierowo --> Wszystko, co kocham https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598830 | 
|     |   | 
|  2008-08-05, 13:13 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Dot.: Moja "twórczość"

Witamy   Fajnie, że założyłaś swój wątek  Obraz ciekawy, aniołki urocze  Jak zobaczyłam tą rodzinkę to w pierwszym momencie pomyślałam, że to bliźniaki syjamskie ;-) :P Ładne prace, pokazuj dalej   
				__________________ ...zawieszona w czasoprzestrzeni... | 
|     |   | 
|  2008-08-05, 20:02 | #3 | 
| CraftMod | 

Bardzo ładne prace!

| 
|     |   | 
|  2008-08-05, 20:56 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: nadaję ze stryszku 
				 | 

Bardzo ciekawie się zapowiada, a na pierwszym zdjęciu ....co to właściwie jest, grafika, kartka, cczy cuś tam-dodam że bardzo ładne.

| 
|     |   | 
|  2008-08-06, 14:25 | #5 | 
				 | 

Zamieszczam kilka prac ołówkiem. Niestety zdjęcia są takie sobie, bo nie mam nic oprócz aparatu w telefonie. Przez co i perspektywa jest zachwiana (przynajmniej ja na zdjęciach widzę krzywe piony, gdzie w rysunku są proste). A zamek to już totalnie krzywy... wyobaźcie sobie, że w rzeczywistości jest prosty, to może jakoś da się na to patrzeć ;P A to pierwsze, to nie karta tylko obraz na płótnie (jakiś 40x60) i to w dodatku olejne farby  Pozdrawiam   
				__________________ Zielony. Szkło kolorowe... Zapraszam do siebie papierowo --> Wszystko, co kocham https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598830 | 
|     |   | 
|  2008-08-06, 15:32 | #6 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Śliczne rysunki   Masz lekką rękę do tego typu prac  Pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2008-08-06, 15:33 | #7 | 
				 | 

dla mnie laika, rewelacja

| 
|     |   | 
|  2008-08-06, 15:44 | #8 | 
| Modermistrz bobkowy :D  | 

Czy da się na to patrzec???Mnie się Twoje rysunki baaardzo podobają   Z chęcia widziałabym je na swojej ścianie   
				__________________ Moje karteczki i inne pierdółeczki TU tez jestem  i tu sa wszystkie zdj,które zniknęły z watków             [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     |   | 
|  2008-08-06, 17:23 | #9 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: domeczek 
				 | 

Obrazy są wspaniałe.....Piękne ..Pozdrawiam..

| 
|     |   | 
|  2008-08-06, 17:33 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Białystok 
				 | 

witamy na ZTS   świetne pracki. Rysunki dla mnie rewelacja, ale ja oceniam subiektywnie, o technice rysunku nie mam pojęcia. Aniołeczki urocze   
				__________________ Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. | 
|     |   | 
|  2008-08-06, 20:23 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

boskie szkice  a aniołki z czego?? | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 17:22 | #12 | 
				 | 

Aniołki są z masy solnej. Była to moja pierwsza przygoda w życiu z masą solną, ale miałam do obdarowania prawie 40 osób na święta, więc musiałam wymyśleć coś na co mój portfel mógł sobie pozwolić   Dzięki nim w sumie trafiłam na wizaż, bo szukałam przepisu na masę. To bardzo sentymentalne aniołki. Jeszcze kilka rysunków - pierwszy i dwa ostatnie są nieskończone. Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa    
|     |   | 
|  2008-08-08, 17:23 | #13 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Wow. Podziwiam. Piękne... 
				__________________ ...zawieszona w czasoprzestrzeni... | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 18:01 | #14 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Dot.: Moje kreatywne Ja

Aniołki są urocze. A z czego sa zrobione skrzydełka to jakiś drucik??

| 
|     |   | 
|  2008-08-08, 18:11 | #15 | 
				 | 

Znowu jak tu zaglądam to dębieje ze zdumienia. PIĘKNE.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-08-08, 18:18 | #16 | 
| Zadomowienie | 

Swietne aniołki   Widzę, że grono masosolne się powiększa. To dobrze! Myślałam o założeniu klubu masosolniakowego, gdzie mogłybyśmy się wymienić aniołkami  Szkice są super! Naprawdę masz wielki talent! Próbowałaś coś robić z tym na poważnie? Bardzo mi się podoba Twoje podejście do szczegółów, naprawdę potrafisz je tak wiernie przenieść na papier. Krzesło mnie urzekło, te wszystkie rzeźbienia, no super sprawa! | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 22:50 | #17 | 
				 | 

Dziewczyny, wiecie jak podbudować morale człowieka. Aż mi głupio i czuję się onieśmielona. castilia - dzięki za tak miłe słowa. Czy robię coś w tym kierunku? Mam nadzieję, że tak, bo od października zaczynam studia na Architekturze. A przy krześle była masa roboty... Myślę, że śmiało mogę powiedzieć, iż kilkanaście godzin. martamilcz - rumienię się! ja się nigdy nie rumienię    Olaszek - tak z druciku. W kwiaciarni pani mi dała z 30 za 2 zł chyba. A później cążkami się zawijało... Cath_, elianka, Natalka.K, Skiba7, Pagata, Kaotka, nirshya.dwbh - dzięki za miłe słowa  , naprawdę nie myślałam, że komuś się to spodoba. Może to ja jestem taka krytyczna wobec siebie? Ale już robię postępy, bo założyłam wątek   
|     |   | 
|  2008-09-08, 16:52 | #18 | 
				 | 

Nie zrobiłam nic nowego, ale przy porządkach w pokoju znalazłam coś. Narysowałam tego konika, jak miałam 12-13 lat   
|     |   | 
|  2008-09-08, 17:38 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

Rysunki jak dla mnie rewelacja! Napatrzeć się na nie nie mogę.

| 
|     |   | 
|  2008-09-08, 18:50 | #20 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Kołobrzeg 
				 | 

Śliczne.   Sama też robię aniołki.  Nawet w tym czasie. ale jeszcze dosychają. PS mam pytanie: czym je malowałaś.? | 
|     |   | 
|  2008-09-08, 20:39 | #21 | 
| Moderatozaur | 

Na aniołki nie mogę się napatrzeć. A rysunki... szczęka opada.   A po koniku wnioskuję, że od zawsze była z Ciebie zdolna bestia   
				__________________ Zapraszam serdecznie do oglądania moich wyczynów szydełkowych i nie tylko... o tu To już ... | 
|     |   | 
|  2008-09-09, 01:37 | #22 | 
| Raczkowanie | 

rewelacja. bardzo bardzo sie podobaja aniolki

| 
|     |   | 
|  2008-09-14, 18:56 | #23 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Wow dobra jesteś w rysunku  i nie tylko zresztą ,Aniołkowa rodzinka jest cudowna.Brawo.   | 
|     |   | 
|  2008-09-17, 10:39 | #24 | 
				 | 

Dzięki dziewczyny za miłe słowa   MigdUla - malowałam je farbami akrylowymi i lakierem akrylowym. Dorzucam dwa (w sumie 3) aniołki. 
|     |   | 
|  2008-09-25, 14:05 | #25 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Ale posłuchaj one są tylko malowane czy też połączone  z szmacianą laleczką.Nijak nie mogę tego wypatrzyć. Tak czy owak są śliczne ,fajniusie takie.Podziwiam i brawo .   | 
|     |   | 
|  2009-09-07, 12:08 | #26 | 
				 | 

Dawno mnie tu nie było   Prawie zapomniałam, że kiedyś tu jakieś swoje rzeczy wrzucałam. Czas nadrobić zaległości. Narazie skromnie, bo muszę porobić zdjęcia. AiU, Plener 2009: Zanikająca kultura Łodzi fabrycznej + inne m.in. Kazimierz. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania   
|     |   | 
|  2009-09-07, 16:04 | #27 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Wlkp. 
				 | 

Piękne prace, najbardziej podoba mi się pierwsza, ma taki specyficzny klimat....

| 
|     |   | 
|  2009-09-07, 19:22 | #28 | 
| Zadomowienie | 

Śliczne prace. Jestem zaskoczona Twoim talentem.   
				__________________ Starannie obieram ze skórki warianty życia. WWW.DOGOMANIA.PL - zainteresuj się losem zwierząt!  www.nailsbymagda.pinger.pl Mój blog pazurkowy. Moja pasja. Zapraszam! | 
|     |   | 
|  2009-09-07, 20:31 | #29 | 
| Raczkowanie | 

Twoje prace są rewelacyjne! Jestem naprawdę pod wrażeniem   Masz ogromny talent, dziewczyno  A konik mnie urzekł  Będę zaglądać tutaj   | 
|     |   | 
|  2009-09-07, 20:41 | #30 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Szafa pełna wspomnień... 
				 | 

Prace  ładne   rzeczywiście piony  poszły w rózne strony, ale to jak pisałaś wina aparatu  czasami cos tam z perspektywą też sie sypie ale ogólnie bardzo fajnie rysujesz  ile masz lat? No i edukujesz sie w kierunku artystycznym?   
				__________________ „Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm  paznokcie; włosy; skóra    cellulit; tłuszcz; rozstępy    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.