|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2008-08-08 o 14:52 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki!
![]() Niewiele pisze, ale podczytuję Was codziennie. Może napiszę co u mnie. Wydaje mi się, ze się zaakceptowalam i w sumie lubię siebie. Z jedzeniem ok (1700-1950kcal). Pomaga mi liczenie kalorii, zapisywanie, bo to mi daje jako taką kontrolę. Ale raczej się nie ograniczam. W pracy cieżko, ale daję radę. A co najważniejsze dzisiaj o 20:30 przyjeżdża mój TŻ na cały weekend! To będzie kolejna próba- jeść przy kimś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Enex straszny był ten wypadek ![]() Orzeszku czy mogłabym prosić o Twoje foto? ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam wrażenie, że dziewczyna mego brata zaczyna wpadać w ed. I staram się jej pomóc, póki nie będzie za późno. Mam nadzieję, że mi się uda ...
![]() |
#1235 |
Gość
|
No cóż....napisałyście się, że ho,ho...teraz będę musiała to wszystko nadrobić
![]() Wracałam w tym tygodniu tak padnięta z warszawy, że nie miałam siły wejść na forum. A u mnie - zmiany - by być mniej perfekcyjna: - zdrowa kuchnia nie będzie do końca egzefowana - koniec liczenia dni bez sng, czekolady i słodyczy oraz słonych przekąsek - życie się ma jedno i nie ma sensu się ograniczać, a tak bardzo je lubię, że nie ma takowego sensu. Niedługo czeka mnie wielka rewolta w pokoju (nie remont, a przygotowanie go na studia). W niedzielę w przyszłym tygodniu, bądź w sobotę zdjęcia swoje daję. ![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Wtajemniczenie
|
DZIEWCZYNY ZDALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku i nic wiecej nie jestem w stanie napisac. Jeszcze z kumpela wypilam wino na spole
![]()
#1238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Plameczko gratuluję ![]()
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() tylko wino? ![]() toz to trzeba suto opić ![]() ![]()
![]() |
#1240 |
Wtajemniczenie
|
A bedzie potem jeszcze jedno wino i piwo i nie wiem
![]() ![]() ![]()
#1241 |
Wtajemniczenie
|
Plameczko super!!! wiedzialam, ze sie uda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Gość
|
plameczko
![]() U mnie przestałam liczyć te dni, bo to ni jakiego sensu nie miało - dodatkowo cukier nie przesadzajmy - aż tak wysokiego nie miałam by musieć go wykluczyć z diety. ![]() ![]() Kupiłam sobie dziś książkę odnośnie rysowania i malowania obrazów fantasy - czymś muszę sobie pomóc w rysowaniu swoich aniołów - wojowniczek. ![]() Dodatkowo głęboko się przespałam z moją możliwością bycia wege - nie nie będę nią, bo trzeba liczyć siły na zamiary. Będę robić dla zwierząt tyle ile się da - wiem, że sobie nie poradzę, bo duch lenia w mnie siedzi i nie chcę drugi raz w to bagno wchodzić. |
![]() |
![]() |
#1243 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam sil
![]()
#1244 |
Gość
|
Masz, masz plameczko
![]() ![]() Toffiee - wyszystkiego najlepszego (z tego całego zabiegania nie zdążyłam ci złożyć życzeń) ![]() Ewelka - mogę zdjęcia - weronka_18@onet.eu ? Do moniczkisnk - bo zapomniałam jej odpisać - cudownie wyglądasz skarbie ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ważne, że u Ciebie jest okres, trzymam kciuki i życze powodzenia w wychodzeniu na prostą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() _____ Wiecie co, wyżaliłam się dzisiaj przyjaciółce odnośnie ED, moich schizów odnośnie jedzenia. I jestem zła na siebie, bo jak się okazało- ona ma bulimię... jak ja mogłam tego do jasnej cholery przez tyle lat nie widzieć? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() Ciekawe, czy zuważyłyście, że tak z dnia na dzień mnie zabarkło... Napewno nie, bo przecież jestem tu od niedawna.... ![]() Nie mam od soboty internetu, bo po burzy jak zwykle się popsuło coś i poprzestawiało, a facet, który się tym zajmuje dzień wcześniej wyjechał sobie na wakacaje :/ Więc nie będzie mnie tu jeszcze 2 tyg., a baaardzo za Wam tęsknię. Co u mnie? Czy radze sobie, czy nie? Otóż...przestałam liczyć kalorie, przestałam układać i planować posiłki. Czy jest lepiej? Mam napady od czasu do czasu :/ Nie zaznaje umiaru od czasu do czasu, mam zaburzony ośrodek sytości, ale już nie głoduję się. Wiem, że przytyłam, ale nie ważę się. Nie chcę, ... jeszcze nie. Jestem narazie na etapie uczenia się akceptacji. Nie powiem, że jest łatwo. Zapewne już nikt tu z Was nie pamięta jak pisałam o moich zmartwieniach sprzed tygodnia, ale powiem Wam dziewczęta, że ciężko tak poradzić sobie z uczeniem się akceptacji, gdy TŻ-ta nie widzi się miesiąc, przyjaciółki i koleżnaki powyjeżżąły, siedzisza sama jak palec w domu i...nudzisz się, bo nawet internetu nie ma. Opychasz słodyczami i tyjesz. I masz poczuć się piękna....? :/ Niepotrzebna nikomu, znudzona itd.... :/ Życze Wam Kochane, udanych wakacji, tej końcówki już.... Trzymajcie się, wrócę tutaj pod koniec miesiąca i napiszę jak dalej się u mnie toczy.
#1247 |
Zakorzenienie
|
dzis zjadłam za duzo, jeszcze bardziej siebie nienawidze.
#1248 | |
Zadomowienie
|
star15- francuski jest piękny, kiedy się słucha ludzi mówiących w tym języku... Może kiedyś się go pouczę, póki co zaczęłam uczyć się włoskiego, chodziłam na kurs podstawowy i umiem już elementarne zasady i konstrukcje po włosku
![]() ![]() ![]() Apropo Francji to byłam w tym roku w Paryżu- śliczne miasto! Przynajmniej od turystycznej strony ![]() Cytat:
![]() Maggie90- takiego TŻ'a to właściwie fajnie byłoby mieć, ale... nie szukam na siłę. Najelpiej żeby sam się zjawił ^^ Ja poczekam, samej też mi nie jest źle tylko przytulić by się czasem do kogoś chciało ![]()
![]() |
#1249 |
Rozeznanie
|
Ewelka, masz bardzo ładną twarz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plameczko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wrocilam z wyprawy rowerowej - 2,5 godz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Gość
|
Spoks - zdjęcia będą w piątek/sobota/niedziela w przyszłym tygodniu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Plameczko- szczerze gratuluję.. ; *
dziewczyny, wybaczcie, że nie odpiszę na Wasze wypowiedzi, ale tak mi źle.. pokłóciłam się z mamą, nigdzie nie poszłam [trzeba rezerwować stoliki, za późno się o tym dowiedzieliśmy, więc idziemy za tydzień], od godziny płaczę.. nie mam sił. dlaczego ja nie mogę mieć takiej więzi z matką jak niektóre dziewczyny? nigdy nie była mi tak bliska, jak powinna.. obie zagubiłyśmy się w jakimś labiryncie i potrafimy na siebie jedynie wrzeszczeć. momentami czuję się w tym domu jak jakiś podrzutek, nieustannie słyszę: 'sprzątnij to, sprzątnij tamto' ile można tego słuchać?! nasze rozmowy ograniczają się do takich właśnie poleceń. ona non stop krzyczy, wydaje rozkazy, wybucha bez powodu i klnie. mam tego dość, serdecznie, serdecznie naprawdę DOSC.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Gość
|
Star - bardzo dobrze cię rozumiem, od wieku 13 lat wcale mojej matki nie rozumiem - to dziś jestem na nią całkowicie wkurzona na to co mi zrobiła, za to całe cholerne gimnazjum
![]() Dziewczyny - zauważyłam coś ostatnio w mnie ciekawego - interesuję się psychologią! |
![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
ech, nie potrafię sobie z tym poradzić, wiesz?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku
![]() Star ![]() ![]() Werka czekamy na fotki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Gość
|
Wiem, sama też nie mogę sobie z tym poradzić.
![]() Moniko - na pewno będą korzystne - wreszcie przestanę być taką perfekcjonistką ![]() Poza tym nie tylko ty jesteś sama - ja też tak mam. Nikt nie potrafi zrozumieć tego co ja czuję. |
![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny.. nie zawsze może być kolorowo w końcu, nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Gość
|
Cóż jak to mówią - raz na wozie raz pod wozem
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
p*****y wóz! :[
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Rozeznanie
|
Czuję się.... hmmm.... czuję się szczęśliwa. Tak bez powodu, nic się przecież nie zdarzyło specjalnego, ale jakoś mi tak lekko. Jakie to cudowne uczucie, szkoda, że takie chwile zdarzają mi się tak rzadko....
#1260 |
BAN stały
|
u mnie zawsze pod tym wozem.. no prawie zawsze ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.