|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje że nie jedziesz do Sheffield a jeśli tak zostaw coś dla mnie
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ktoraś z Was mogłaby mi zakupić te rzeczy ?
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1656 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie juz niestety w anglii nie ma
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
na pewno wkleje, ale dopiero po powrocie do Polski (przyszły czwartek lece), bo teraz nie mam zbytnio warunków ;P |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dosc przypadkowo znalazlam sie w Primarku. Nie lubie tego sklepu, uwazam ze maja ciuchy koszmarnej jakosci. No ale bylam zdesperowana, bo szukalam niedrogich, czarnych spodni (nie-dzinsowych) do pracy. Weszlam wiec i poogladalam co tam maja.
No i nie zmieniam zdania. Nie dosc ze balagan, masa ciuchow na podlodze, ubrania z wyprzedazy porozwalane na polkach, to jeszcze inne zawieszone na odwal, czasem wrecz na sile wcisniete na wieszak. Albo nie maja wystarczajaco personelu albo nikogo to nie interesuje. Jakosc materialow koszmarna. Cos co oni nazywaja dzinsami, chyba nigdy kolo dzinsow nawet nie lezaly. W dotyku i z wygladu - jak pseudodzinsy za 20zl z bazarku. Mieli jeden model chyba dla anorektyczek. Dol nogawki takiej szerokosci ze normalna lydka by w to nie weszla. A rozmiarowka pelna, do 18stki wlacznie. To chyba normalne ze ktos kto ma szersza pupe i nosie rozmiar 18, ma tez grubsze lydki! A oni wszystkie poszyli jednakowe. Dalej..kurtka , ktora nazywalyscie jaka skorzana, to nawet nie jest skaj. To jest tworzywo sztuczne, polietylen o ile sie nie myle. Wykonanie niektorych ubran ponizej krytyki. Nieobciete nitki, zwisajace czesto z na odwal przyszytych guzikow. Materialy niskiej jakosci, doslownie szmaty. Oczywiscie nie wszystko bylo takie zle, ale te tansze rzeczy to naprawde ponizej krytyki. Spodnie do pracy kupilam w rezultacie na wyprzeday w Top Shopie. |
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tamtym roku kupiłam do pracy spodnie z materiału w Primarku i do tej pory są w stanie REWELACYJNYM. Osobiscie w szoku byłam ze tak statarnnie wykonane i za 5funtow.. Takie porządne garniturowe spodnie.
FAKT FAKTEM! W tym roku spodnie materiałowe byly KOSZMARNE.. Z reszta powtorze sie raz jeszcze: W zeszłym roku były DUZO lepsze rzeczy w Primarku..
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kupiłam rok temu te spodnie i do tej pory są jak nowe
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
co do kurtki opsanej chyba przez ewelinke lub mandarynke
moim zdaniem za 13 f kurtke oplacalo sie kupic, kolory mi sie podobaly, ale to juz kwestia gustu kurtka na pewno nie jest na deszczowa pogode mam prawie taka sama kurtke z primarka, ktora kupilam w tamtym roku, odpadl mi w niej guziki jakies 2 tygodnie temu, ale problemu z przyszyciem nie bylo jest w idealnym stanie, a nosze ja prawie codziennie uwielbam stojki, dlatego tez w tej to mi pasowalo nic mi nie odstaje ani nie wygladam jak w worku po rozpieciu moze zle dopasowalas rozmiar?
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
Hawa, hehe no wlasnie co do tej 'skory' to tez mam watpliwosci, przypomina mi strasznie taki material tapicerski z ktorego sa zrobione sofy a'la skorzane
![]() Paulina, mi sie wydaje ze sie primark nie popisal przy tym modelu ... te z krotkim rekawem byly duzo lepsze ;/ no nic poczekam dalej, bo dopiero we wrzesniu wracam do pl co do jakosci, to faktycznie, zdarzaja sie buble ktore trzeba omijac szerokim lukiem... ja sie wlasnie nadzialam bo moim kozakom pekla podeszwa po 3 wyjsciach :[ mam nadzieje ze przyjma mi to do reklamacji, tzn ze oddadza kase aaa jeszcze jedno, bylam w primarku w srode i spodobala mi sie jedna bluzka z zabotem, taka wiazana na szyji z odkrytymi plecami, wiem ze wywiesili ja niedwno i ze napewno nie byla na wyprzedazy, w kazdym razie cena z metki 8f, a zaplacilam za nia 1f - mieli jakis blad w systemie ;D Pani przy kasie sie dziwnie spojrzala, no ale ceny nie poprawila, po czym jak juz zaplacilam moj rachunek, pobiegla szybko do wieszaka obadac sytuacje... i pewnie cene poprawili
MADarynka [bez 'n'] Edytowane przez madarynka Czas edycji: 2008-08-07 o 20:19 Powód: dopisek |
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, no szkoda : ( a moze znajdzie się kto inny żeby kupic mi te dwie rzeczy ?
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanko do zorientowanych!!
chce sobie kupic takie butki na all ale Pani spzreadjaca powiedziala mi ze rozmiarowka jest zaniżona i jak nosze 36 to powinnam wziasc 37 i nie wiem w sumie jaki rozmiar wziasc bo czasem nawet 36 jest dla mnie za duze zalezy od firmy z PRIMARIKU mam klapki rozmiar 36/37 i powiem ze moglby byc mniejsze czy ktoraś z was wie jak jest z rozmiarowka tych butkow? Z gory dziekuje za info
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Misia,ja nosze buty 38/39 w primarku zawsze 39
![]() Ktos prosil o fotki "skory", prosze bardzo :
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam rozmiar 40, ale nie sugeruje się tym tylko długością wkładki. Jak kupuje buty na Allegro to zawsze trafiam, raz nawet zdarzylo mi się kupic rozmiar 38, ale wkladka 25.5 jak 40..
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinaaa dzięki bardzo! na zdjęciu nie wyglądają aż tak tragicznie. ale za 13 funtów trudno się spodziewać czegoś bardzo porządnego. pewnie się skuszę
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
heja
jako stałą bywalczyni irlandzkiego pennyesa również chętnie bym pooglądała jakieś fotki na necie, by jechać już z upatrzoną rzeczą i nie błądzić w tym bałaganie choć chyba taki urok pennyesa - primarka![]() wiem, że szukałyście jakiś stron poświęconych rzeczom z primarka, ja znalazłam tylko to http://www.prshots.com/?i=primark może coś wypatrzycie tam. nie jest to pełna kolekcja, ale zawsze
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna strona, dzieki
Tylko, ze nie wszedzie beda takie rzeczy. Przynajmniej ja takie wrazenie mialam jak jechalam np na Oxford street a potem na Hammersmith, Ealing, Wembley.. w kazdym bylo co innego. Nie wszystko bylo inne, ale wiekszosc :/Kombinezon mi sie podoba ten za 14 funtow Ale mysle ze material kiepsciutki..no i te buty podobne do glanow.. gdyby nie to ze lakierowane to bym kazala sobie kupic :P
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
no z tego co pokazują dziewczyny na fotkach z anglii to tu w irlandii asortyment sklepu bardzo się różni w danym momencie
u mnie np. nie widziałam tych skór co Paulinaaa wklejała, za to są te z rękawem 3/4
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
asortyment jest rozny w primarku w irlandii i anglii
widzialam na allegro osoby sprzedawaly torebki z irlandii, a takim samych u sprzedawcow z anglii nie bylo a kurtki z rekawem 3/4 byly juz w primarku ok. rok temu pamietam jak prosilam swojego tz by kupil mi ja na ebayu w listopadzie swoja kupilam juz sama w lutym
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny!
mieszkam w edynburgu, w którym nie ma primarku, aczkolwiek planuje wybrac sie na zakupy do glasgow. jako ze bede jechała specjalnie do primarku, moglybyscie powiedziec mi który w glasgow najbardziej polecacie, poniewaz zorientowałam sie ze jest ich tam kilka pozdrawiam
|
|
|
|
#1675 |
|
Raczkowanie
|
ja w Dublinie też nie widziałam tych skór : ( a szkoda...
|
|
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
trt ja bym polecala ten na Argyle Street, jest w centrum, blisko dworca buchanan i 2 stacji kolejowych (queens i central) wiec jesli jedziesz z edi to bedzie ci latwiej trafic, dodatkowo dookola jest masa innych sklepow a ten primark jest gigantyczny wiec na pewno znajdziesz w nim wszystko czego potrzebujesz... aha tylko odradzam wizyty w weekend, sa makabryczne kolejki do przebieralni, do kas tylko ciut mniejsze...
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec tak jak pisala kasqs88 wiekszy jest na na argyle i a drugi 'starszy' na sauchiehall street
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Co do romziarowki butkow i dlugosci wkladki to wlasnie na tej aukcji jest dziwnie napisane:
Rozmiar 37 (4) długość wkładki 23.2 cm Rozmiar 36 (3) długość wkładki 23 cm i nie wiem jaki wziasc rozmiar juz wogole taka mala ronica zeby byla?
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym napisała do sprzedawczy i zapytała się czy aby na pewno jest tak mała różnica w rozmiarówce
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczesniej napisala mi ze numeracja jest zanizona i powinnam wziasc 37 a dzis jak jej napisalam ze mam dl stopy 23cm napisala zebym wziela 36 juz zgupialam z tego skoro wklada ma 23 cm to jak mam sie zmiescic juz sama nie wiem 36 czy 37?? musze sprawdzic na innych aukcjach gdzie sa te butki jaka tam jest dlugosc napisana no i mozna zgłupieć kazdy pisze co innego: tak np: ,, Rozmiar 37 Długość wkładki-24cm'' ,,rozmiar 37 UK 4 długość wkładki wewnętrznej 22,5 cm'' piszą tez tak na all: ''Rozmiar na metce 38 ale jest to z pewnoscia 37 Sprzedaje gdyz okazaly sie za male ![]() Długość wkładki wew. [w cm] 23.00 i zgłupiałam
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

zapowiada się interesująco

nie jest to pełna kolekcja, ale zawsze
u mnie np. nie widziałam tych skór co Paulinaaa wklejała, za to są te z rękawem 3/4