![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. V
heloł :P
tż tez mi fajnie pisze ![]() ![]()
#4202 | |
Zakorzenienie
|
elo wróciłam
![]() Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8519177]hejo ![]() ![]() łaaa zazdroszczęęęę ja też chcę jechać gdzieś jeszcze :/ Paó poka poka ![]()
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4204 |
BAN stały
|
Twoje porównanie z użytkownikiem oluskaa1202 wypada: Średnio
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
BAN stały
|
Hee. ja nie umiem wierszy pisać. Jak już je pisze,to muszę nad nimi myśleć,bo nie umiem poskładać słów. Mi tż pisze wiersze
![]() ![]() I w ogóle powiedział mi ostatnio ze robić coś dla nie i wyciągnęłam z niego co ;P Robi mi zeszyt z wierszami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
no poka poka
![]()
#4207 |
Zakorzenienie
|
napewno chce wam sie czytac to co mi pisze?
![]()
#4208 |
Rozeznanie
|
i ja, i ja^^ 92 rocznik!
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
#4210 |
Zakorzenienie
|
#4211 |
Zakorzenienie
|
napeeeeewnoo ?
![]() a mam takich chyyba z 20 ![]()
#4212 |
Zakorzenienie
|
to poka jakiś najfajniejszy
![]()
#4213 |
Zakorzenienie
|
dobra dam pierwszy lepszy
![]() mam wlasnie takich ' rzeczy' b duzo od niego ![]() ![]()
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czeeeść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
hm no np:
Czasem przeszkody w zyciu sa potrzebne.A po co ? A po to ze to nie jest byle jaka miłość. I ona mimo wszytko i tak przezyje. A gdy jest zle zanika na chwile by nabrac sił by uderzyc znow by nasze serduszka znow zwariowały na nowo się o siebie starały by odnowic to co upadło na lepsze niż było przed upadkiem. Bo Cie kocham. Bo ty i ja niezniszczalna para. Bo miłosc nasza przezyje bo nie ma w niej zazdrości bo niema w niej nienawiści ani gniewu jest tylko to co uważne za najwazniejsze zaufanie czułości zrozumienie. miłość. Bo jestes ta jedyna wyjtakowa. Ja wiem jedno mam madra i piekna istotke na której mi strasznie zalezy i nie obchodzi mnie czy ktos mowi ze jest taka jakas tam mi ona odpowiada jak dlamnie jest piekna. a piekna w kobiecie nikt nigdy nie ujzy i nie doceni gdy nie pobudzi swojej wyobrazi bo to wkoncu ona odpowiedzialna jest za to jak postrzegamy innych jak postrzegamy cały nasz świat bedacy porostu wokół nas. A tobie misiu dziekuje za to ze pozwoliłas mi poczuc swoje piekno i pozostawic ten obraz na zawsze w mej głowce ze pozwoliłas mi przez ten cały czas odkrywc swoje tajemnice i ze masz w glebi siebie w swej duszyczce jeszcze troszke ze cały czas zaciekawiasz i inspirujesz mnie czyms nowym Kocham i niech tak pozostanie … tak miało byc . tego co nam zapisane niezmienia sie. Bo ty nie jesteś zwykła normalna kobieta, Każda z kobiet jest na swój sposób wyjątkowa Lecz ty … Cudowna … Wyjątkowa … Wspaniała … To za ogólne określenia dla Ciebie To nie opisuje tego czym jesteś Bo ty tak naprawdę jesteś ta jedyna wspaniała Ta najcudowniejsza z cudownych Bo ty jedyna moja I na określenie twojej wyjątkowości twojej wspaniałości i cuda skarbu brak slow Brak jakichkolwiek porównani bo ty dla mnie jak diament dla tych wspaniałych kobiet które się cenią których diamenty wywyższają stawiają na poziomie gwiazd wytwarzają podzadanie zazdrość Tak ty wywyższasz mnie z tłumu zwykłych otaczających mnie wkoło ludzi Bo tylko przy tobie unoszę się ponad szara rzeczywistość Patrząc z zewnątrz widać śliczną kobiece ciało Mającą piękne kształty Które niejednego mężczyznę doprowadzają do szału gdy jesteś w ubraniu a gdy bez ? Mm wariuje ale to mogę zobaczyć tylko ja Hm może wiele twierdzi ze są o wiele ładniejsze od ciebie Lecz ja chce patrzec tylko na ciebie Tylko ty wydajesz mi się ta nadzwyczajna „Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeśli nie nosimy go w sobie.” Nosze w sobie cała Ciebie. Tak te twoje wyjatkowe ceiłko ta twoja wyjatkowa slodka buzia Twój uśmiech Twoje słodkie policzki Twoje zabki Twój nosek Twoje oczka mmm jejkus to jest dopiero cos wspaniałego. podobno kotki maja przelsiczne oczka tobie nie dorowna nawet najsłodszy kotek Z zadnych innych oczek nie wyczytam takiej miłości i takiej nadzwyczajnej głębi „O tyle stajesz się z dnia na dzień piękniejszy, o ile wzrasta w tobie miłość. Bo miłość jest ozdobą duszy, jest jej pięknem.” Tak bo to jest właśnie to co w tobei cenie nad Zycie miłości która kryje się w srodku która udało mi się rozpalic i jest przymnie cały czas opiekuje się mna jak malutkim niewinnym dzieckiem które same niepotrafi nic które nie umie jeszcze mowic które ledwo widzi które neiwie co się wokół niego dzieje tak to wlasnie ty twoja wyjatkowa glebia. Co jest jeszcze w tym wyjatkowych ciałku hm tam jeszcze chowa się niesamowita czułość która nigdy a nigdy nie przestanie być przezmnie uwielbiana oj tak kocham to jak czule mnie dotykasz jak mnie przytulasz jhak całujesz jak nigdy nikt. W tobie rowneiz chowa się duzo skromności. Duzo wiary. Szczególnie w to ze dojdziemy daleko. Rowniez duzo wierności mi ... Oddanie takie niezwykłe oddanie pełne oddanie całej siebie pod moja opieke w me ramiona. Z miłości. a twoje delikatne raczki mmm „Dłonie są krajobrazem serca.” I jedno z bardzo waznych na czym opiera się ta wyjatkowa miłosc. To to zaufanie zaufanie którym darzysz mnie które rowneiz otrzymujesz odemnie jak wszytko z wyzej wymienionych. Pełne zaufanie pomimo tego ze kidys zawiodłem ... „Jak człowiek dźwiga własne ciało, a ciężaru jego nie czuje, tak nie dostrzega własnych błędów.” Czy zawiode jeszcze keidys oby nie oby silna wola walczyła dumnie i twardo, Bo ma po co.. Bo ma dla kogo … bo ty jestes naparwde wyjatkowa. Kocham Cie ! Twój cały charakter jest taki jaki mi odpowiada.. Idealnei się z toba czuje. Te nasze wygłupy.. odwzajemnisz mi to co wiele kobiet uwazało ze dziwne lecz czasem trzeba mieć się z czego pośmiać. „Na świecie nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do śmiechu.” jeśli się uśmiechniesz, mogę oddychać; jeśli się roześmiejesz, mam dość pokarmu, aby przetrwać następne kilka dni. Bo ty..właśnie ty.. idealnie mnie rozbawisz ale i w tragicznych chwilach jesteś przy mnie i dbasz bym dążył dalej. Bo tylko ten co kocha naprawdę wie co szczęściem się zwie !! a ja jak szalony .. kocham Cie. . .i to jest najwazniejsze.
#4216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8519177]hejo ![]() ![]() To ja pojade za Ciebie ;p;p ![]() Witamy ;**
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
Paó łał, jakbym dostała takie coś to bym się rozpłynęła
![]()
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
dziekuje w imieniu tż
![]() ja zawsze rycz jak mi pisze ![]()
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
eh pikna z Was para
![]()
#4221 |
Zakorzenienie
|
Też bym się poryczała jakbym dostała takie coś
![]() ![]() Idę oglądać Sopot ![]()
#4222 |
Konto usunięte
|
moj TZ tez pisze mi takie rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
Dziękujęęęęę
![]() ![]() a on ma wene do takich rzeczy ;d wkoncu raperek moj < 3 ;*
![]() |
#4224 |
Konto usunięte
|
moj nie rapuje, ale pisze mi tez podobne mile rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
BAN stały
|
ja dostaje dużo,ale krótkie
![]() ![]() Zaraz przepisze jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
tez mi pisze sms do snu codzeinnie
![]()
#4227 |
Zakorzenienie
|
faaajnie Wam
![]() Chcialam se dzisiaj strzelić ten puder mineralny i nie mieli już pędzelków :/ to nie kupiłam, muszę czekać :/
![]() |
#4228 |
BAN stały
|
Kocham Ciebie strasznie,
jak małe dziecko baśnie. Które kończą sie czasem dziwnie, ale głównie pozytywnie. Kocham Cię, Jesteś moim marzeniem, jedynym życiowym spełnieniem. Jestes mym aniołem, dla Ciebie spałbym nawet pod stołem. Dla Ciebie pisałbym wierszem poezje pierwszej klasy, gdybym miał więcej na koncie kasy ;-* ale nie to główna jest przyczyna, lecz to ze tak cudowna jesteś dziewczyna, ze aż trudno Cię opisać.Jesteś najpiękniejsza,najlepsza, najśliczniejsza. Lubie gdy mnie dotykasz i gdy języczkiem swym się z moim stykasz. Nie lubisz nowości,szybkich przyjemności. Ale to się zmieni,choć na razie na myśl o tym się czerwienisz.. Poczekam troszeczkę,lecz żałować nie będę. Mam nadzieję. Dobranoc Najdroższa moja ;-*! I to sms ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
BAN stały
|
Wiesz u mnie to jest tak,ze to ja mu takie długie pisze esy, i ja nie pisze wierszem takim jak on[ze sie rymuje-ja nie wiem jak on to robi ;p], ja pisze ciągiem co czuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
ostatnie wersy hehehe;d
esow wam nie pokaze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.