Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 10:26   #181
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Dzień doberek kochane, ja dzisiaj mało się będę udzielać, ale póki co nadrobiłam zaległości:

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a gratuluję udanego zakupu i wytwałego "mężusia"

wyczytałam, że pisałyście o tortach, ja jadę zamówić w przyszłym tygodniu i jeśli będzie możliwość to chciałabym prostokątny a jak nie to może być i okrągły, ale smak to nie wiem, najbardziej lubię z bitej śmietany
a jakie zamawiacie ciasta??
Ja ciasta będę miała pieczone po rodzinie, żeby było taniej. Będzie na pewno sernik, ciasto kokosowe, a reszty nie pamiętam już, ale wiem że ciasta z masą odpadają

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
A ja tylko na chwilke...
Chcialam tylko napisac, ze przez pewien czas nie bede sie tu na bierzaco udzielac Co nie znaczy, ze nie ma mnie na liscie PM2008... Poprostu chwilowo nie jest to dla mnie szczesliwy temat i powod do usmiechu i radosnych przygotowan
Miedzy mna a TZtem nie jest za dobrze Od paru dni widzac zachowanie TZta, mam wrazenie, ze jest to juz pewnego rodzaju walka o wladze.... (Strasznie olewa mnie, mowi do mnie takim tonem jakbym byla Mu podporzadkowana na wszystko jest nastawiony 'nie', ciagle krytyki i pretensje, uwaza sie teraz za nie wiem kogo, ze mna tak pomiata Utrudnia mi to troszke teraz zycie, bo za nic w swiecie nie moge sie z Nim dogadac ani w sprawie slubu ani remontu...
Takze nie zanudzam juz, postaralam sie chociaz przejrzec wszystkei te zalegle strony, ktore zdarzylyscie dzisiaj naskrobac, zeby byc w temacie i caly czas bede Was czytala i mam nadzieje, ze za niedlugo bede mogla dolaczyc do aktywnego udzielania sie w przygotowaniach... oby nie za pozno....

dla Wszystkich!
Kakusia, spokojnie, to minie na pewno pod warunkiem, że jasno będziesz sprawę stawiać że nie pozwolisz na takie traktowanie. Ja z moim TŻ też to przezywałam jak razem zamieszkaliśmy, ale postawiłam się kilka razy, kilka poważnych rozmów i już jest o niebo lepiej. Dacie radę

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
My tez mamy juz samochód - Clio mojego TZ A co! Pojedziemy sobie sami, wiec miejsac bedzie wystarczająco. Wszędzie nim jezdzimy, to dlaczego nie do ślubu? Mamy do przejechania niecałe 2km w sumie, wiec nie bedziemy sie wygłupiać z zadnymi limuzynami, tym bardziej, że akurat samochód nie ma dla nas wiekszego znaczenia
Oby tylko w tym stresie moj TZ nie zapomniał jak sie prowadzi samochód, bo inaczej to ja bede musiała go zastąpić Wyobrazacie to sobie?
Twoja suknia jest w miarę dopasowana do ciałka, więc pewnie problemów większych by nie było Gorzej chyba z opanowaniem stresu, tak jak piszesz

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

W końcu co jak co, ale welon możemy włożyć tylko na jedną imprezę w życiu Już nie będzie nigdy takiej okazji!
Jestem tego samego zdania

Cytat:

Przepraszam za zanudzanie, dlatego wole Was teraz podczytywac tylko, zeby nie meczyc o jakis beznadziejnych zlych stosunkach z TZtem.
Trzymajcie sie cieplo bo cos pogoda sie popsula i jeszcze raz dziekuje za kciukaski

Martus ja bym tego posta z checia wykasowala po pewnym czasie bo tylko niepotrzebnie bedzie zasmiecal watek
Słoneczko, nie zanudzasz, a takie wywalenie z siebie problemów pomaga. Także nie krępuj się nic a nic tylko pisz co Ci na serduchu leży!

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
6 stron
sadystki

ju jestem
przymiarka trwala 1,5 godz
pojechalam z mama i tata... panie juz milsze o 180stopni tlumaczyly jak krowie na rowie co i jak i po 10 000 razy upinaly i rozpuszczaly tren...
Pani wytlumaczyla nam ze tego trenu nie da sie zrobic tak jak chce bo albo bedzie pieknie wygladal jak bedzie rozpuszczony a kaszansko jak upiety lub odwrotnie bo projektanci szyjac taka kiece jak moja nie biora pod uwage tego ze ja kupujac kiece ta zakladam ja rowniez na wesele a nie tylko do kosciola i chcialabym sie w miare swobodnie poruszac idioci nie???
ja bylam wniebo wzieta ze suknia w pasie juz jest zwezona na mnie i nie musze jej trzymac... mama moja byla purpurowa ze zlosci i strasznie bluzgala na te panie (az mi wstyd bylo) bo moja mama uwaza ze za 3tys WSZYSTKO da sie zrobic... egh

Ja ostatecznie jestem zadowolona bo ze koronka bedzie w kosciele na trenie wystawac... i tak jest piekna
wklejam jeszcze jak suknia bedzie wygladac (mniej wiecej)

Jutro idem na makijaz, wybrac welon i na panienskie oczywiscie wroce z masa fotek
Agatko, to super że jesteś zadowolona, bo to jest najważniejsze

Izuś, już tęsknie, do następnego poniedziałku słonko

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 10:56   #182
aniago25
Zadomowienie

Dziewczyny żegnam się z wami, jade do mamusi na weekend i w niedziele lece do Polski znając życie jak się rozpiszecie będe miała czytania na pół nocy w niedziele, ale postaram sie nadrobić, życze wam miłego weekendu
Stary 2008-08-08, 11:00   #183
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Kakusia, spokojnie, to minie na pewno pod warunkiem, że jasno będziesz sprawę stawiać że nie pozwolisz na takie traktowanie. Ja z moim TŻ też to przezywałam jak razem zamieszkaliśmy, ale postawiłam się kilka razy, kilka poważnych rozmów i już jest o niebo lepiej. Dacie radę

Słoneczko, nie zanudzasz, a takie wywalenie z siebie problemów pomaga. Także nie krępuj się nic a nic tylko pisz co Ci na serduchu leży!
Dziekuje Ci Aguniu, fajnie ze jestes Jakos zawsze czuje sie bezpieczniej jak jestes na watku (nie zeby reszta [rowniez Kochane!!!] PM mialy gryzc)
Wlasnie dlatego, zeby postawic sprawe jasno, tym razem czekam az On wyciagnie reke. Nie zebym przeciagala ta niemila atmosfere z TZtem, bo klocic sie z Nim nie lubie ale wiem, ze jak znow ja zaczne namawiac na zgode, to dla Niego bedzie to rownoznaczne, ze to ja bylam winna a teraz Go przepraszam

BTW Krawcowa miala najpozniejw czoraj do mnie zadzwonic i nie dzwonila Zaraz do niej tyrkam

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:07   #184
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Kakusia wydaje mi się, że prawie każda z nas przeżywa podobne przeboje przed ślubem. Może to jego stres przedślubny daje we znaki? Głowa do góry i żeby ten "okres" jak najszybciej minął.

Ciekawa jestem co u Kejti85

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

popijam kawkę kto chętny?
Za chwilę sobie zrobię Nescafe albo Maxwell House ale na zimno.

Cytat:

Super! Ja zamówiłam welon na Allegro. Jest trochę pognieciony, ale mama stwierdziła, że bez problemu można go uprasować (ja nie jestem w tej kwestii specjalistą ). Mój jest dwuwarstwowy, dłuższa ma 60 cm, krótsza - 40 cm. Jestem niska, więc nie chciałam przytłoczyć sylwetki długim welonem
Ale ja też nie jestem super wysoka. W butach ślubnych jestem tak ze 170 cm. Babka w salonie powiedziała, że taki mnie wydłuży w dodatku mam wysokiego partnera, więc mi pasuje. Asiuk a Ty ile masz wzrostu? Kurczę. Nawet w Kościele widziałam dziewczynę mojego wzrostu, która miała taki welon i ładnie wyglądała tzn mnie się podobało.

Cytat:

Martus ja bym tego posta z checia wykasowala po pewnym czasie bo tylko niepotrzebnie bedzie zasmiecal watek
Kakusia proszę Ciebie nie rób tego (regulamin) . My tu tak dużo piszemy, że za kilka dni Twój post "utonie" w naszych przyszłych postach. A po za tym nic nie zaśmiecasz! Lepiej się wyżalić jak się ma problem, bo wtedy człowieku od razu lepiej sie robi.

Cytat:
dzięki za odp co do ciast

Twoje autka rzeczywiście wypasione

no widzisz jak szybko zleciały te "samotne" dni

dostałam @, 2 dni za wcześnie u mnie to normalnie niespotykane

15 dni, to już moze straszyć
Mój okres już zwariował . Sama już nie wiem kiedy ma być. Przychodzi mi niespodziewanie trwa 3 dni .

Cytat:
15 dni? Nie jestem sobie w stanie wyobrazic siebie na 15 dni przed ślubem Jak Wasze sampoczucie? Dobrze ze mi został jeszcze ponad miesiac
Fajne uczucie po prostu to się czuje, że ślub tuż tuż

Stary 2008-08-08, 11:11   #185
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Ci Aguniu, fajnie ze jestes Jakos zawsze czuje sie bezpieczniej jak jestes na watku (nie zeby reszta [rowniez Kochane!!!] PM mialy gryzc)
Nie wiem czym aż tak sobie zasłużyłam ale buziol ogromny słonko
Ja Was opuszczam dzisiaj na tydzień ponad, ale obiecuję że od następnego poniedziałku znowu jestem i służę radą, pomocą, dobrym słowem i pogaduchami Oj będę za Wami tęsknić rybki moje!

Stary 2008-08-08, 11:11   #186
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
BTW Krawcowa miala najpozniejw czoraj do mnie zadzwonic i nie dzwonila Zaraz do niej tyrkam
moja miala do konca lipca sie odezwac kiedy przymiarka i cisza. zadzwonie dzis do niej

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:12   #187
Kakusia
Zakorzenienie

Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Kakusia proszę Ciebie nie rób tego (regulamin) . My tu tak dużo piszemy, że za kilka dni Twój post "utonie" w naszych przyszłych postach. A po za tym nic nie zaśmiecasz! Lepiej się wyżalić jak się ma problem, bo wtedy człowieku od razu lepiej sie robi.
Dzieki Martus Mam nadzieje ze szybko wmyje sie w tlum Waszych optymistycznych postow

No wlasnie... co u Kejti? Nie odzywa sie cos...

Cytat:
Ja Was opuszczam dzisiaj na tydzień ponad, ale obiecuję że od następnego poniedziałku znowu jestem i służę radą, pomocą, dobrym słowem i pogaduchami Oj będę za Wami tęsknić rybki moje!
Tydziennnnn???? No to wracaj czym predzej, znajac Nasze wygadane PM sporo bedziesz miala do nadrobienia

Sanetka - no moja krawcowa miala dzwonic pod koniec lipca, po czym 2 dni temu zadzwonilam do niej, a ona do mnie "Pani sie chciala przypomniec tak?" Rece opadaja! Teraz juz wiem, ze chocby mi ktos podal termin, ze SAM zadzwoni, bede uparcie dzwonila sama.

Upsssss Marta zlacz mi posty, ale gafa ze mniePrzeprasam

Nasza Córunia

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-08-08 o 11:21 Powód: post pod postem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 11:16   #188
wiiniii
Rozeznanie

czesc KObietki

stresik stresik---- u nas tez jest
kazdy go ma ale ja jestem zdania, ze jest potrzebny - bo wtedy mobilizuje.........

miłego weekendu
buziaki

p.s. kto mi jeszcze cos wiecej na temat fixatspray-u opowie
jak go nakładac jak długo buzia sie nie swieci ?
kto go przetestował???
prosze o pomoc!!!!!
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:16   #189
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Tydziennnnn???? No to wracaj czym predzej, znajac Nasze wygadane Pm sporo bedziesz miala do nadrobienia

hehe, no obawiam się że drugi tydzień to mi zajmie nadrabianie zaległości Ale mam nadzieję wrócić wypoczęta i pełna energii, to może nie będzie tak źle

Stary 2008-08-08, 12:54   #190
kasienka1985
Zakorzenienie

No nie znów cos się dzieje????????????

Szlag by to...
Napisałam posta i mi go zeżarło!!!
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r

Pisałam do Was dziewuszki, że z tym organistą to się zastanowie...
Może rzeczywiście poszukam kogoś innego.

Agatko wyglądasz cudacznie i nic tego nie zmieni!!!!!!!!!!!
Mimo, że te krawcowe ściemniają Cię <żeby zaoszczędzić pracy> jakimiś bajkami o projektantach!

Aguniu już tęsknięęęęęęęęęęęęęęęęęęę ęęęęęęęęę!!!
Lilloszku- czekam na Espanolowe fryziki!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2008-08-08 o 12:58 Powód: Zeżarło mi pościora :(
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:04   #191
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Wi6tam Dzióbaski moje koffane...już prawie ogarnęłam Wasze wypowiedzi....

Cytat:
Pomyslalam sobie, ze nie bede sie Nim przejmowac, tylko dalej bede robic co do mnie nalezy i bede robic dalsze przygotowania co do slubu i remontu, to mi powiedzial, ze i tak bez Niego nic nie zadecyduje
Przepraszam za zanudzanie, dlatego wole Was teraz podczytywac tylko, zeby nie meczyc o jakis beznadziejnych zlych stosunkach z TZtem.
Trzymajcie sie cieplo bo cos pogoda sie popsula i jeszcze raz dziekuje za kciukaski
Kochanie nie masz za co przepraszać,
co z tymi facetami sie dzieje... \
Nic nie doradzam, bo to nie moja sprawa, ale trzymam kciuki za Was mocniuchno...oby wszystkie nasze BABY zrozumieli, że nas trzeba kofffać i wspierać...

Cytat:
My tez mamy juz samochód - Clio mojego TZ A co! Pojedziemy sobie sami, wiec miejsac bedzie wystarczająco. Wszędzie nim jezdzimy, to dlaczego nie do ślubu?
My na początku też mielismy jechać TŻ-ta, ale TŻ nie był do tego jakos przekonany...ale potem znalazł mój ulubiony samochodzik i zamówił u znajomego jego znajomego
Cytat:
cześć Misiaczki
popijam kawkę kto chętny?
Ja właśnie wysączyłam końcóweczkę, ale chyba później poproszę...
z mleczkiem...:ehe:

kasienka1985 nie wiem czy zdecydujemy sie na prostokat, ale pomysł jest, a to połowa sukcesu...

Chrupiem ptasie mleczko, dla kogo pieszczoszek rozpływający

I znowu mnie czeka grasowanie po placu zabaw z małym...
Dzis juz wracam do domku, a jutro dzwonię do salonu, czy suknia jest, bo przymiareczka sie zbliża :m dleje:
Agata R pięknosci..
ja też chchcę przymiarkę

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2008-08-08 o 13:07 Powód: Zeżarło mi Agatkę R
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:28   #192
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
do mnie to nadal nie dociera ze zostalo 15 dni... pamietam jak zakladalam suwaczek to bylo 600cos dni... a teraz tylko 15 ale brzuchol sie juz odzywa i spiecia z TŻ np o herbate
Cytat:
ja też sobie tego nie wyobrażałam, ale jest tak samo jaby było 1 miesiąc i 15 dni jeszcze nie czuję tej ślubnej atmosfery, mam nadzieję, że lada dzień nadejdzie
Cytat:
Fajne uczucie po prostu to się czuje, że ślub tuż tuż
Czyli każda z Was przezywa to na swoj sposób Ja na Waszym miejscu ze stresu w nocy to bym chyba oka nie zmruzyła Juz teraz śnią mi sie koszmary...

Cytat:
Twoja suknia jest w miarę dopasowana do ciałka, więc pewnie problemów większych by nie było Gorzej chyba z opanowaniem stresu, tak jak piszesz
Agunia co za pamiec! Mi do tej pory mylą sie suknie z naszego wątku Choc piekną suknie Agaty ostatnio przyswoiłam bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny żegnam się z wami, jade do mamusi na weekend i w niedziele lece do Polski znając życie jak się rozpiszecie będe miała czytania na pół nocy w niedziele, ale postaram sie nadrobić, życze wam miłego weekendu
Cytat:
Dziewczynki kochane wracajcie do nas szybko Miłego wypoczynku życze. Odpoczniojcie tez troche za mnie, bo do mojego urlopu jeszcze 5,5 tygodnia

Pod wpływem Waszych dzisiejszych postów ja tez zadzwoniłam dzis w sprawie mojej sukni. Jeszcze jej nie ma Ma przyjsc około 15 sierpnia. No i umówiłam sie na 1 przymiarke na poczatku wrzesnia
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:35   #193
katey
Rozeznanie

GG do katey

no tak powariowaly z pisaniem i juz kolejna czesc!!!!!!!!!!!
to do mojego slubu chyba juz V bedzie jak w takim tempie piszecie?!!!!!!!!!!!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:46   #194
sanetka
Zakorzenienie

ufff...dzwonilam do krawcowej. moge spac spokojnie, suknia jest tylko czekaja z przymiarkami az szefowa wroci ze zwolnienia. od razu dodalam ze na dlugi weekend wyjezdzam wiec przymiarka dopiero po 20 sierpnia.

powinnam sie jeszcze z dekoracjami przypomniec ale jak obiecali ze do 10 zadzwonia to jeszcze poczekam.

tak o tym wszystkim myslalam i moze zrobie kolor przewodni wesela czerwono(bordowo)-bialy. TZ na czerwono, podpowiedzialam swiadkowi zeby mial ciemny garnitur. nie wiem jak sie swiadkowa ubierze ale dekoracje chyba zmienie z pomaranczowo-bialej wlasnie na bordowo-biala.
nie bedzie za mdlo?

zaproszenia tez maja nutke czerwonego

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:55   #195
LilStar
Wtajemniczenie

Kasieńko myślałam o takich:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg haar_09.jpg (3,0 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_01.jpg (4,4 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_03.jpg (4,7 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg W37_3354.jpg (4,3 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wed1.jpg (3,6 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maria01e_duze.jpg (3,8 KB, 146 załadowań)
Stary 2008-08-08, 14:00   #196
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny ja już czuje ślub lada moment zostanie nam 2 tygodnie.
Ja jeszcze zbytnio nie czuje ślubu, mimo, że zamawiałam juz tort i ciasta
Wczoraj moj sąsiad się żenił i jak podjechalo auto weselne, to jedynie se pomyslałam, ze za 2 tygodnie u mnie tak bedzie, nawet stresik sie nie udzielil

Cytat:
Cześć, kobitki Super! Ja zamówiłam welon na Allegro. Jest trochę pognieciony, ale mama stwierdziła, że bez problemu można go uprasować (ja nie jestem w tej kwestii specjalistą ). Mój jest dwuwarstwowy, dłuższa ma 60 cm, krótsza - 40 cm. Jestem niska, więc nie chciałam przytłoczyć sylwetki długim welonem

Tak jak pisze Dzasta, powies welon na wieszaku. Moj też był pognieciony, i sobie tak wisi i sie rozprostował. Prasować bym się troszkę bała, gdyż jest ryzyko przypalenia.

Cytat:
15 dni? Nie jestem sobie w stanie wyobrazic siebie na 15 dni przed ślubem Jak Wasze sampoczucie? Dobrze ze mi został jeszcze ponad miesiac

Mnie zostalo 15 dni. I jak?? Jak narazie zero stesu. Jedynie czasem nachodzą mnie obawy, że cos sie nie uda. Jedynie czego najbardziej się boję to ceremonii w Kosciele. Ze odbierze mi glos, lub, ze nie bede wiedziec kiedy mam wstac a kiedy usiaść

Dziś tez dostałam @ i umieram z bolu wzielam juz dwie tabletki ibupromu i dwie nospy i brzuch dalej boli jak cholera
Pocieszam sie jedynie faktem, ze nie bede miec @ na slubie
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 14:40   #197
agunia82
Zakorzenienie

Jej, dziewczynki, mam dość- pranie, sprzątanie, prasowanie, pakowanie na wyjazd. Już wymiękam

A co Wy takie cichutkie dzisiaj?

Stary 2008-08-08, 14:53   #198
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Jej, dziewczynki, mam dość- pranie, sprzątanie, prasowanie, pakowanie na wyjazd. Już wymiękam
A co Wy takie cichutkie dzisiaj?
No właśnie co my takie cichutkie dziś!!
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:00   #199
LilStar
Wtajemniczenie

cichutko bo @ się szerzy

zaraz zmykam do domku

Aguniu ściskam CIę mocno jakbyśmy się nie sklikały już, będę tęsknić-już tęsknię-udanego wypoczynku Słoneczko moje

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-08 o 15:02 Powód: dla Aguni
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 15:38   #200
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Aguniu ściskam CIę mocno jakbyśmy się nie sklikały już, będę tęsknić-już tęsknię-udanego wypoczynku Słoneczko moje
Liluś buziol przeogromny dla Ciebie Dziękuję

Stary 2008-08-08, 15:48   #201
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ciasta będę miała pieczone po rodzinie, żeby było taniej. Będzie na pewno sernik, ciasto kokosowe, a reszty nie pamiętam już, ale wiem że ciasta z masą odpadają
u nas w takiej małej restauracji są dobre i dość tanie ciasta, więć samemu się nie opłaca piec widzę, że sernik króluje, u mnie też ma być, jeszcze jakiś półmakowiec, snickers a reszty nie wiem

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
miłej i bezpiecznej podróży

Cytat:
o kurczę, to długo Cię nie będzie no trudno, będziemy tęsknić masz buziola na drogę

widzę, że @ nie tylko mi się dzisiaj przytrafiła

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 16:25   #202
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja też nie jestem super wysoka. W butach ślubnych jestem tak ze 170 cm. Babka w salonie powiedziała, że taki mnie wydłuży w dodatku mam wysokiego partnera, więc mi pasuje. Asiuk a Ty ile masz wzrostu? Kurczę. Nawet w Kościele widziałam dziewczynę mojego wzrostu, która miała taki welon i ładnie wyglądała tzn mnie się podobało.
Ja mam 158 cm i będę mieć buty na 5 cm obcasie. Mi się takie krótkie welony podobają, choć moja siostra zastanawiała się, czy ten mój nie jest za krótki. Gdy mam go wpięty z tyłu głowy, mniej więcej na środku, to sięga mi do pasa A mój TŻ też jest niski - ma 170 cm

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Tak jak pisze Dzasta, powies welon na wieszaku. Moj też był pognieciony, i sobie tak wisi i sie rozprostował. Prasować bym się troszkę bała, gdyż jest ryzyko przypalenia.
Tak zrobię

Dziś mam iść na grilla, a tu taka dziwna pogoda za oknem Potem może pojedziemy na jakieś dicho

Miłego wieczoru!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 17:03   #203
jeszczepanna
Raczkowanie

A ja mam 173 cm wzrostu i buty 8,5 cm A TZ ma 2 metry
Żegnam sie z Wami, jado do rodziców . do srody pa nie piszcie za dużo
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 17:43   #204
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
A TZ ma 2 metry
WOW Moj TZ to by Twojemu chyba do tylka siegal

Nasza Córunia

Stary 2008-08-08, 18:46   #205
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

halo jest tu ktoś? Dziewczyny normalnie nie wierzę, że tu takie pustki

Cytat:
Ja jeszcze zbytnio nie czuje ślubu, mimo, że
zamawiałam juz tort i ciasta
Wczoraj moj sąsiad się żenił i jak podjechalo auto weselne, to jedynie se pomyslałam, ze za 2 tygodnie u mnie tak bedzie, nawet stresik sie nie udzielil

A ja dzisiaj F mówię, że jeszcze 15 dni nam zostało a on tak popatrzył na mnie przerażony i mówi żartobliwie "mogłabyś mi nie przypominać? " Oj widzę, że jemu stresik daje we znaki, chodzi taki cichy, zamyślony .

Cytat:
Ja dzisiaj też chałupę wysprzątałam. Odkurzanie, kurze, pranie itp. W dodatku zaczął mnie boleć ząb mądrości tzn dziąsło, bo jeszcze kiełka nie mam. Ja nie wiem co z nim bo raz mi się pokazuje raz chowa i tak już kilka dobrych miesięcy. Auła .
Cytat:
Napisane przez biedronka19876
Mnie zostalo 15 dni. I jak?? Jak narazie zero stesu. Jedynie czasem nachodzą mnie obawy, że cos sie nie uda. Jedynie czego najbardziej się boję to ceremonii w Kosciele. Ze odbierze mi glos, lub, ze nie bede wiedziec kiedy mam wstac a kiedy usiaść
Te obawy to też mam czasem bardziej czasem mniej nasilone. Nie chce się w nie za bardzo wkręcać, bo zacznę wariować.

Ale się u mnie rozpadało, buuuuuu
Stary 2008-08-08, 19:27   #206
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
A ja mam 173 cm wzrostu i buty 8,5 cm A TZ ma 2 metry
Żegnam sie z Wami, jado do rodziców . do srody pa nie piszcie za dużo
Cytat:
WOW Moj TZ to by Twojemu chyba do tylka siegal
hehe, ale się usmiałam z wypowiedzi Kakusi
Moj Tz tez nie jest wysoki, ma 165 cm a ja 162 + 5 cm obcas, wiec bede minimalnie wyzsza od TZ
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 19:37   #207
soffera
Zadomowienie

Martuś ja jestem Włąsnie dobiłam na wizaz Znow dzien poza domem.

Co najwazniejsze dostalam od A. wymarzony prezent ślubny -> nokie 7373 Dzieki Bogu nie trzymal go w tajemnicy do slubu bo nie dalabym rady

Ok ja zabieram sie za cztanie co naskrobalyscie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 19:43   #208
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Martuś ja jestem Włąsnie dobiłam na wizaz Znow dzien poza domem.

Co najwazniejsze dostalam od A. wymarzony prezent ślubny -> nokie 7373 Dzieki Bogu nie trzymal go w tajemnicy do slubu bo nie dalabym rady

Ok ja zabieram sie za cztanie co naskrobalyscie
No to dobrze , bo biedronka19876 już mi gdzieś pomknęła

Z tym prezentem ślubnym to wcale niegłupi pomysł, zaraz pomyśle co ja bym chciała.....
Stary 2008-08-08, 20:00   #209
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Jestem tego samego zdania, juz powoli wariuje Musze troche poluzowac bo do slubu bede miec siwe wlosy....

Cytat:
6 stron
sadystki
ju jestem
przymiarka trwala 1,5 godz

...

Jutro idem na makijaz, wybrac welon i na panienskie oczywiscie wroce z masa fotek
podziałały I tak ma byc! Czekamy na fotki

Cytat:
My obiecujemy naskrobac mega wielka ilosc postow do czytania Bedziemy tesknic

Cytat:
Kasieńko myślałam o takich:
Takie fryzury pasowałyby tez do mojej sukni Ale kusza mnie rozpuszczone.

Cytat:
Ja jeszcze zbytnio nie czuje ślubu, mimo, że zamawiałam juz tort i ciasta

...

Dziś tez dostałam @ i umieram z bolu wzielam juz dwie tabletki ibupromu i dwie nospy i brzuch dalej boli jak cholera
Pocieszam sie jedynie faktem, ze nie bede miec @ na slubie
Oj przyjdzie stres slubny i do Ciebie
Co to jakas epidemia z @

Cytat:
No to dobrze , bo biedronka19876 już mi gdzieś pomknęła

Z tym prezentem ślubnym to wcale niegłupi pomysł, zaraz pomyśle co ja bym chciała.....
Okazja jest wiec nalezy ja wykorzystac Ja dobrze wybrałam :tak:

Bylismy u fotografa, juz prawie mielismy zrezygnowac z sesji w studio, ale po obejrzeniu sesji jednej pary Tło białe a na nim namalowana miłość w postaci Młodej Pary -> cudo
W koncu zdecydowalismy sie na 30 min sesje przed slubem, potem czesc pleneru tam gdzie mamy wesele a dodatkowy plener zrobimy w inny dzien w jakims ciekawym miejscu

A tak w ogóle co tu tak pusto

P.S A i ogladalismy fotoksiazke, spodobala sie nam, na pewno czesc zdjec bedzie w tej postaci
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 20:27   #210
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

o kurczę, to długo Cię nie będzie no trudno, będziemy tęsknić masz buziola na drogę

Cytat:

wow, fajowo

Cytat:

My obiecujemy naskrobac mega wielka ilosc postow do czytania Bedziemy tesknic
Za to pierwsze to się należy Ale za to drugie ogromny

Będę się już z Wami żegnać, może dam radę dzisiaj jeszcze podczytywać, ale czy coś naskrobię nie wiem. Za około 2 godzinki wyruszamy.
Także dziewczynom ślubującym w ten i następny weekend życzę świetnej pogody, niech ten dzień będzie idealny, pozostawi po sobie tylko miłe wspomnienia a każdy następny dzień żeby był piękniejszy od poprzedniego

Buziole moje kochane dla Was ogromne, nie wiem jak ja bez Was wytrzymam Będę tęsknić rybeńki moje. A i miejcie litość, żebym chociaż nie zobaczyła V części wątku jak wrócę, bo wtedy to się załamię.
Papatki i do sklikania w następny poniedziałek

(i trzymajcie kciuki za dobrą pogodę)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości