![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bat LXII
Ju - swietne wiesci ze włosy swoje idą takie jak miały.
Widziałam własnie Winturke jak opisywalas kolory i model. Do it! ![]() Spadam bo od otworzenia oczu rano marze o pojsciu spac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ważne, żeby nie zrobić czegoś - w sensie ciachnięcia, czego by się żałowało - bo nie odrośnie tym razem
![]() Aaa, jeśli przed wiatrakiem, w strumieniu powietrza, ustawi się 5l butlę z zamrożoną wodą, to jest chłodniej - w sensie dmuchu. Wodę tylko trzeba ustawić w podstawce, bo się poci A ja idę w praktyce zgłębiać światlo surrealistów. Jeden obraz/ek już jest - w sensie tła
![]() |
#123 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
![]() Jemy, pijemy, gramy w planszowki ze znajomymi i jeździmy po zamkach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#125 |
Wpisz tu zomzing
|
owszem, tyle zeby sie nie nastawiac ze jest 'jak stare', bo jest ciemniejsze, ze tak powiem; starsze ma ten dobrej jakosci surrealistyczny humor, nowsze ma surrealistyczno-humorystyczne fragmenty tez, ale bardziej gorzko zrealizowane. tak sobie mysle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
no, to jestem blondynką, konkretniej rudoblond. Przed fryzjerem w piątek
![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Ju - to jest niewatpliwie okazja do testowania metamorfozy na przyszłośc. Sprawdzisz jak Ci będzie. Podejrzewam ze nie ma jak Twoj ciemny bob - hiper szlachetny - jednak klasa niejedno ma imie i zmiany zawsze cos wnosza.
Ja sie przepoczwarzylam w inna kobiete - długosc losc gestosc i kondycja wlosow mnie zszokowala codziennie nie poznawalam sie wlustrze. Nawet w najlepszych czasach tak nie wygladalam. Wylaza teraz niemilosiernie wiec wracam do starej siebie. ![]() ![]() Włosowo farbuje mnie mąż niestety operacja wymaga uzycia babci do dziecka zatem odrostem juz szpecę. Bardzo czekam na obecna wersje Ciebie - moja wyobraznia mnie zawodzi. ![]() Wszyatkiego dobrego Ju. I Katt. I Bett. ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Nindżopesz
|
Witaj nowy Baru!
Uff, zdążyłam przed zamknięciem ![]() Polly, widziałaś serial Opowieść podręcznej? Ubawiło mnie to, co piszesz o facebooku, zwłaszcza pierogi z Biedry vs fancy danie. Często myślę tak samo! Niby wiem, że te zdjęcia to zazwyczaj kit, ale jednak zazdroszczę, że: komuś się w ogóle chce to stylizować i fotografować (czyli ma pasję); ma odpowiednie przedmioty do fotografowania (u siebie nie widzę niczego ciekawego); że potrafi tak dostrzegać pozytywy w swoim życiu. Może warto się zainspirować takim podejściem. Ja tymczasem wróciłam z wywczasów, o których jeszcze żałośniej mówić w kontekście Japonii, gdyż była to agrowiocha pod Żyrardowem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Nindżopesz
|
Jeszcze kwiatki sratki:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Red - o jaaaaaaaaa faktycznie jak w bajce.
![]() ![]() Uroczy jarl Redzik. ![]() Momentami sceny jak na amerykanskim filmie. Maj fejwryt to las. Ladny ten wozek i kociamber the best of the best of kors. Bo ja jednak chyba musze kupic wozek przed zima. Ten 2w1 z bebetto holand serio jest super i ma w zasadzie wszystkie bajery i udogodnienia. Duzy, didu w nim dobrze fajnie sie prowadzi no ale skladanie z 2 czesci, osobno stelaz, osobno buda, i wozenie pasazera w postaci wozka jakos tej akcji przy deszczu i 3 stopniach na plusienie widze. ![]() Ad yt bo fejsa nie mam - to przeciez juz dawno powinnam sie pociac ze inne matki 5 dni po porodzie sobie seriale ogladaja obiadki gotuja makijaz robia a ja przez 4 miechy z pizam nie wychodzilam a dwa miechy na d.. nie siedzialam. Dla nas to byl czas mroku i cierpienia. Ale uswiadomilam sobie w pore ze trudno sie mowi mam inne dziecko inny lajf i skupianie sie na sobie pozwala mi zlapac dystans i przestalamsie dolowac. Normalnie bym tego nie ogladala ale szybciej mi na filmikach znalezc recki wyprawek okolodidowych risercze jakies robie celem ulatwienia sobie zycia. Ale to nie tylko yt - prawdziwe zycie tez fobija. Malz sie załamal jak mu kolega w pracy powiedzial ze byli z niemowlakiem u lekarza bo sie zmartwili ze w ogole nie placze ze to chyba nienormalne. Okazalo sie ze normalne zdrowa taka natura. No serio po naszych przejsciach az chce sie sobie palnac w leb. No ale trzeba sie otrzepac jak mawia Flo ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2018-08-02 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Red piękne zdjęcia!
![]() ![]() Ja to co najwyżej mogę pochwalić się takim widokiem z okna na las I zamkiem w okolicy ![]() 20180802_124241.jpg20180730_171243.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Nindżopesz
|
Maja, zamek jak w Szkocji
![]() ![]() Rejcz, dzięki ![]() Z drugiej strony wolę zjeść bułkę z serem siedząc w chłodnym domu, więc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Wiem zenie jestem sama akurat poznalam matki co maja identycznie. Maja tez i gorzej wiec nie narzekam trwam i nacieszam sie tym co piekne bo tych chwil coraz wiecej.
Ja dzis sucha bulke tylko zdalalam wrzucic do woza bo w plenerze przyjemniej. Paradoksalnie od poludnia u nas 90% cienia. Kupilam se lezak i jak tylko zasnie co nie zawsze ma miejsce to regeneruje sily i waruje obok - czyli np teraz. Bo kikka dni z rzedu nie zasnal ani na sekunde. Aplikacja pokazuje mi ze nawet krecac sie wokol wlasnej osi po podworku srednio robimy 9 km dziennie. Jak pogoda dobra to i 12 i wiecej. Samo sie robi bo wozic trza. Po prostu suniemy naprzod. Nogi puchna bola ale chcialam chodzic to mam ![]() Maja - las to swietny widok. Uwieeeeeelbiam. Hre hre horyzontalnie indeed ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2018-08-02 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamek w Olsztynie, bylimy też w Mirowie i Bobolicach. A teraz zjem śniadanie i idę polazic po lasach i skalkach w okolicy (jakaś jaskinia też ponoć jest) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
właśnie do mnie doszło, że widziałam więcej szkockich i walijskich zamków niż polskich
![]() od dziś robię sama babci zastrzyki przeciwzakrzepowe w brzuch, wczoraj spanikowałam, bo igła grubsza od insulinówki (chłopu już zrobię w ramię kiedy prowadzi auto ![]() ale sąsiadka mi pokazała co i jak trzymajcie kciuki koło 19. ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze kilka fot robionych kalkulatorem
![]() 20180731_141248.jpg20180731_145024.jpg20180802_163432.jpeg20180802_152834.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#138 |
Mother of Cats
|
Red, twoje "kfiatki sratki" to istna bajka! Klimat jak z zaczarowanego ogrodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Panaroja
|
Redzia piękne zdjęcia i jaki cudny jarl
![]() Rejcz - to jak dodać twojego dida i tego niepłaczącego i podzielić na dwa to akurat wyjdzie ilość płaczu przeciętna dla wieku ![]() Majuta ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Nie widzialam seriala-popatrzeu. Ale piekny Jarl! chyba do Cieibe podobny..! a jakie wielkie nietopszątko! coraz bardziej nietopszątko niestety ![]() co do fb..to co popatzr to mam humor zrypany wiec postanowilam nie patrzec ...a juz najbardziej mnei wkurza porzadek w tle... ales sie wziela i rozwinela fotograficznie powiem ci ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2018-08-03 o 01:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Nindżopesz
|
Maja, ależ kuszący ten piasek, turlałabym się
![]() Aileen, Parabelko, Polly, dzięki! Polly, Podręczna może Ci się spodobać bo jest psychologiczno-feministyczna czy jakoś tak ![]() Uuu, pochwała od specjalisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Ochłody wszystkim
![]() Redzik zdjęcia cudne!
![]() |
![]() |
#143 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja powiem, ze coraz lepiej znosze upały, organizm mi sie juz chyba przyzwyczail i przestawił na tryb tropiki
![]() Wczoraj i dzisiaj czuje sie wyśmienicie, ale w poniedziałek to mialam przesilenie i padłam jak mucha ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
to chyba nawet nie o to chodzi
![]() tak z grubsza 2 ostatnie lata jeszcze irlandia została, południowa walia i powtórka z kornwalii no i outer hebrides ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Red - przepiekne zdjęcia i synek taki ... nie wiem, jakiego słowa użyć - fajny
![]() I ja wyjeżdżam - pod Skarżysko, wiem, że tam sa w pobliży zamki - Szydłowiec? Będziemy na zalewem, a dom znajomych jest z basenem ![]() Mam, mam fryzurę!!! Jest świetnie. Grzywki niet - fryzjerka powiedziała, że nie będzie się dobrze układać, bo kierunek wlosów jest zdeterminowany. Ale : moge wsadzać za uszy, przez co zygzakować przedziałek i w ogóle moja fryzjerka jest genialna. Nadała bryłę zgrabniutka. Będzie zdjęcie, jak się zrobię ![]() Co do upałów - też się jakby przyzwyczaiłam, ale wolę chlodniej Chemioterapeurtka powiedziała, że nic nie wyczuwa ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2018-08-04 o 01:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
w sztucznym świetle po fryzjerze
![]() 38271016_1157198621089238_5231250242174713856_n.jpg
![]() |
#147 |
Nindżopesz
|
Tri, Ju, dzięki!
Ju, super fryzura! Bardzo twarzowa. Będziesz je farbować czy zostawiasz takie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Fryz rewela baaardzo naturalnie i tró. Brawa dla fryzjerki genialna robota.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ju super wyglądasz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Ju - no i gratsy oraz kciuki za efekty konsylium.
Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.