|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ubranka dla chudej
Jestem stałą czytelniczką od kilku lat tej strony internetowej, forum...ale dopiero teraz postanowiłam się wypowiedzieć. Ba, doradzić, bo potrzebuje pomocy. Mam 19 lat, za kilka tygodni czeka mnie wymarzony weekend...Muszę kupić sobie kilka ciuszków, tylko takie, które będą ukrywać mankamenty, podkreślać figure...no i oczywiście muszę dobrze się w nich czuć. Mam 170 cm, jestem chuda i wtym problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubranka dla chudej
dziewczyno, jestes jak modelka
![]() ![]() ![]() moze napisz co to za wymarzony weekend, jakas okazja? uroczystosc? i jakiego typu ciuszki Cie interesuja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja na twoim miejscu raczej bym eksponowała figurę a nie ją ukrywała
![]() ale jeśli już koniecznie chcesz zatuszować swoją szczzupła sylwetkę to polecam tuniki babydoll albo sukienki o takim właśnie kroju
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No dobra, jeśli jednak dziewczyna jest chuda, a nie szczupła to może powinna co nieco ukryć? Tzn moim zdaniem powinnać skorzystać z tego, że wiele ciuchów będzie na Tobie dobrze wyglądać, ale na pewno nie eksponować przesadną chudość. Mi np. baaardzo podobają się takie szorty (załącznik), jednak wyglądają one dobrze tylko na długich chudziutkich nogach.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
w h&m'ie i taily weijl sa ubrania na chude dziewczyny.
widzialam nawet rozmiaru 32 i XXS . niestety nie na mnie . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mm ... Miaa - witaj w klubie .. i tak jak napisała winyl - eksponuj to co masz ![]() nie każdy mógłby się taką figurą pochwalić .. więc po co ją ukrywać ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Taak, dobrze gadasz
![]() Patrz na strój Blondyny : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1218223747 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1218223747 Jak dla mnie bosko! ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czemu chce to ukryć.. Od lat mam kompleks chudości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Wg mnie Twoja figura jest wymarzona! <przynajmniej ja o takiej marzę
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A gdzie ja mam kupować ubranka?
Jestem niska (158) i dość chuda. Zaledwie 82 w biodrach, więc większość spódnic i spodni ze mnie zlatuje. Spódniczki kupuje w lumpeksach na rozmiar 146 ._. W jakich sklepach coś dla siebie znajdę ? ![]() Szukam obcisłych rurek zwłaszcza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mierzyłaś może spodnie w Stradivariusie? Mają tam rozmiar 32,który jest wprost stworzony dla chudzinek.Sama jestem niewysoka i bardzo szczupła,więc byłam w szoku,gdy okazało się,że ten rozmiar jest na mnie za mały(co mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj do H&M na dziecięcy, może tam coś znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
łoł.. nieźle.. znacie sie 4 lata i sie jeszcze nie widzieliście, a juz jak spotykanie to z grubej rury, bo na weekend :P ja bym sie bała.. mojego chlopaka tez nie od razu znalam "na zywo", bo mieszka 300km ode mnie, ale pierwsze spotkanie było jednodniowe :P ja tez radze tuniki, chociaz podobnie jak poprzedniczki nie widze powodu dla ktorego mialabys ukrywac swoja figure :P rozumiem, ze swoje fotki widzieliscie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Miaa skoro wybierasz się nad morze to i tak pewnie będzie Cie widział na plaży, zresztą nie ma sensu się ukrywać z taką figurą, bo wiele dziewczyn o takiej marzy
![]() Aralka ja często kupuje na dziecięcym, nie czuję się z tym jakos wyjątkowo źle (mam 21 lat a wchodzę w ciuchy dla grubszych 12-latek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.