WYPADAJĄCE WŁOSY- kontynuacja - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-06, 23:08   #1471
gosiaczek6
Zakorzenienie

Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY- kontynuacja

ja poprostu mam takie odczucie ze jak nie umyje to chodze z brudna głowa...przetłuszczaja mi sie włosy to fakt...ale jak myłam kiedys co 2 dzien to wychodziło mi wiecej niz przez cały tydzien jak myłam codzien
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 23:46   #1472
Annake
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ja poprostu mam takie odczucie ze jak nie umyje to chodze z brudna głowa...przetłuszczaja mi sie włosy to fakt...ale jak myłam kiedys co 2 dzien to wychodziło mi wiecej niz przez cały tydzien jak myłam codzien
Mam dokładnie tak samo Ehhh te włosy

R.W. Emerson
Annake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 07:42   #1473
gosiaczek6
Zakorzenienie

a czy ktoras z Was dziecwczyny stosowała ampułki seboradin do wypadajacych?
Stary 2008-08-07, 10:18   #1474
betig1975
Wtajemniczenie

Ja używałam. Byłam zadowolona, dosyć szybko ograniczył wypadanie włosów. Skład jest bardzo podobny do lotionu, ale pewnie większe stężenie składników. Polecam całą serię. Ja używam szampon i lotion, nie kupiłam jeszcze balsamu.
Ampułki kupiłam za ok. 30 zł. W takiej cenie można kupić szampon i lotion. A efekt pewnie podobny.
betig1975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 18:01   #1475
insomnia891
Przyczajenie

Witam wszystkich.To jest mój pierwszy post na tym forum. Piszę bo jestem totalnie załamana. Już nie mam siły do moich wypadających włosów. Ja boję się je umyć,czy czesać!!!!Byłam u dermatologa,przepisał mi vitaral i cynk Nic nie pomogło. Zrobiłam również badania hormonalne wydają się być w normie,ale nie byłam z nimi u lekarza. Przepraszam że nie przekopałam się przez wątek,i pewnie powtarzam wiele razy zadawane pytanie. Co ja mogę jeszcze zrobić????Jeśli ktoś zna jakiś super specyfik,proszę o odpowiedź.
insomnia891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 18:42   #1476
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez insomnia891 Pokaż wiadomość
Zrobiłam również badania hormonalne wydają się być w normie,ale nie byłam z nimi u lekarza.
Które badania hormonalne robiłaś?

Bierzesz witaminy (np. Merz Spezial)? W ogóle aktualnie coś bierzesz doustnie?

Z mojego doświadczenia wynika, że na efekty jakiejkolwiek kuracji przeciw wypadaniu włosów, poprawie cery itp, trzeba niestety czekać minimum 3 m-ce, czasem dłużej...

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 19:53   #1477
insomnia891
Przyczajenie

Z tego co pamiętam,to był badania na testosteron,prolaktynę, i estrogeny

Wiem że na efekty trzeba poczekać,ja czekałam.
Już po po prostu mam dosyć takiego stanu,bo to mi spędza sen z powiek.
Zawsze miałam zdrowe gęste włosy,a teraz szkoda gadać.
Dodam ze nigdy nie torturowałam ich żadnym prostowaniem ani farbowaniem.
insomnia891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 20:09   #1478
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez insomnia891 Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam,to był badania na testosteron,prolaktynę, i estrogeny
To TSH sobie sprawdź, trzeba wykluczyć problemy z tarczycą.

Stary 2008-08-07, 21:18   #1479
gosiaczek6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betig1975 Pokaż wiadomość
Ja używałam. Byłam zadowolona, dosyć szybko ograniczył wypadanie włosów. Skład jest bardzo podobny do lotionu, ale pewnie większe stężenie składników. Polecam całą serię. Ja używam szampon i lotion, nie kupiłam jeszcze balsamu.
Ampułki kupiłam za ok. 30 zł. W takiej cenie można kupić szampon i lotion. A efekt pewnie podobny.
dzieki za odp
Stary 2008-08-08, 16:24   #1480
AnetaK20
Zakorzenienie

Ja juz tu sie udzielalam i nic mi nie pomogło, chce wam pokazać jak wyglądają moje włosy... Czarna rozpacz.. Dzis dostaąłm odzywke a.t.w z ziołem azteków juz nawet niechce mi sie próbować jak widze sie w lustrze/...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010001.JPG (145,5 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010002.JPG (37,0 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010003.JPG (36,1 KB, 99 załadowań)

I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses

AnetaK20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 22:33   #1481
gatina
Przyczajenie

A ja przebrnelam przez caly watek interesujaca literatura ktos powinien zebrac te wszystkie informacje w zgrabna calosc i opublikowac znakomity poradnik. Wszystkim Pania moge reke podac - mi tez wlosy leca jak szalone i to juz od 6 miesiecy. Zaczelo sie jak zaczelam stosowac Neril. Niestety po odstawieniu wlosy lecialy dalej. Zaczelam pic herbatki z pokrzywy i lykac Merz Special Haar - Activ acha jeszcze biore zelazo bo wyszedl mi maly niedobor we krwi. Mialam robiony Tichogram ale wynikow jeszcze nie znam musze sie umowic na wizyte u dermatologa. Jakos opanowalam ucieczke wlosow, niestety ujawnily sie przeswity na srodku glowy i to mnie dobija. Mama nadzieje co nieco mi jednak odrosnie bo z zalem patrze na stare zdjecia. Czytalam ze po Placencie rosna jak rzezucha
A tak na marginesie czy to nie zlosliwosc natury ze na glowie wypadaja a gdzie indziej nie mozna ich wytepic
gatina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 23:00   #1482
Elfryd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gatina Pokaż wiadomość
A ja przebrnelam przez caly watek interesujaca literatura ktos powinien zebrac te wszystkie informacje w zgrabna calosc i opublikowac znakomity poradnik. Wszystkim Pania moge reke podac - mi tez wlosy leca jak szalone i to juz od 6 miesiecy. Zaczelo sie jak zaczelam stosowac Neril. Niestety po odstawieniu wlosy lecialy dalej. Zaczelam pic herbatki z pokrzywy i lykac Merz Special Haar - Activ acha jeszcze biore zelazo bo wyszedl mi maly niedobor we krwi. Mialam robiony Tichogram ale wynikow jeszcze nie znam musze sie umowic na wizyte u dermatologa. Jakos opanowalam ucieczke wlosow, niestety ujawnily sie przeswity na srodku glowy i to mnie dobija. Mama nadzieje co nieco mi jednak odrosnie bo z zalem patrze na stare zdjecia. Czytalam ze po Placencie rosna jak rzezucha
A tak na marginesie czy to nie zlosliwosc natury ze na glowie wypadaja a gdzie indziej nie mozna ich wytepic
Hah oj racja racja, na głowie wypadają a na reszcie rosną jak rzeżucha
Elfryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 23:38   #1483
diana_an
Raczkowanie

a mi niestety wypadają i brwi i rzesy też.Czy komus sie tak dzieje.Nie jest tołysienie plackowate ale ma chora tarczycę chorobe hashimoto
diana_an jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 00:16   #1484
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnetaK20 Pokaż wiadomość
Ja juz tu sie udzielalam i nic mi nie pomogło, chce wam pokazać jak wyglądają moje włosy... Czarna rozpacz.. Dzis dostaąłm odzywke a.t.w z ziołem azteków juz nawet niechce mi sie próbować jak widze sie w lustrze/...
Anetko,spróbuj Placenta Hair liquid .Bardo pomaga,jest dostepna na allego.Mnie oraz wielu osobom bardzo pomogła.Jak u Ciebie z wynikam badań? Prolaktyna,Testostaron Androstendion,Dhea-s,Tarczyca ? Mialam podobnie zdjęcia pare lat temu...Opanowałam problem i ciesze sie gestymi włoskmi

ps.szukałam jakis Twoich wypowiedzi w tym wątku ale nie znalazlam ani jednej.Nie powiem,patrzac na zdjecia -widze problem, ale nie jest to rzecz nieodwracalna.Mozna odzyskac bujna czuprynkę ale zajmie to paręnascie najblizszych miesięcy.Co stosowałaś dotychczas?
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 00:26   #1485
k0chana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SLG Pokaż wiadomość
...przyczyną może być także łojotok
Może mi ktoś coś więcej napisać o tej przyczynie?
mam trądzik na twarzy czy wypadanie włosów może być z nim związane?

Chodze po tych dermatologach i juz mam dosc, nic mi nie chca pomoc;/ Co mam zrobic zeby ich naprowadzic na trop ze moze przez łojotok mi wypadają? W poniedzialek ide do nowej dermatolog..ponoc dobra wiec mam nadzieje ze chociaz spojrzy na moje wlosy... Bo te dwie poprzednie to nawet nie spojrzały na skóre głowy;/
k0chana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 00:27   #1486
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diana_an Pokaż wiadomość
a mi niestety wypadają i brwi i rzesy też.Czy komus sie tak dzieje.Nie jest tołysienie plackowate ale ma chora tarczycę chorobe hashimoto
Napisze post pod postem czym złamię regulamin ale- Diana Ann juz o to pytałas a ja Ci odpowiadam po raz kelejny,ze to niedobór estrogenow.Zrób badanie w tym kierunku.

Cytat:
Napisane przez k0chana Pokaż wiadomość
Może mi ktoś coś więcej napisać o tej przyczynie?
mam trądzik na twarzy czy wypadanie włosów może być z nim związane?

Chodze po tych dermatologach i juz mam dosc, nic mi nie chca pomoc;/ Co mam zrobic zeby ich naprowadzic na trop ze moze przez łojotok mi wypadają? W poniedzialek ide do nowej dermatolog..ponoc dobra wiec mam nadzieje ze chociaz spojrzy na moje wlosy... Bo te dwie poprzednie to nawet nie spojrzały na skóre głowy;/
Zazwyczaj,ale łojotok skórytwarzy łączy sie z łojotokiem skóry głowy.Nieststy od reguły są wyjątki i lekarz pownien sprawdzić stan skórry równiez na głowie. Czy przetłuszczają Ci się włosy? Jak czesto musisz je myć? Masz łupiez itp? Jeśli tak to polecam szmpon Ketoxin -do stosowania raz dziennie oraz łagpdny szampon Babydream do czetego mycia głowy.To powinno pomóc.

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2008-08-09 o 00:57 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji
Stary 2008-08-09, 00:41   #1487
k0chana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angi74 Pokaż wiadomość
Zazwyczaj,ale łojotok skórytwarzy łączy sie z łojotokiem skóry głowy.Nieststy od reguły są wyjątki i lekarz pownien sprawdzić stan skórry równiez na głowie. Czy przetłuszczają Ci się włosy? Jak czesto musisz je myć? Masz łupiez itp? Jeśli tak to polecam szmpon Ketoxin -do stosowania raz dziennie oraz łagpdny szampon Babydream do czetego mycia głowy.To powinno pomóc.
Czyli to, że włosy szybko się przetłuszczają może być przyczyną ich wypadania? Wystarczy doprowadzić do tego, żeby tak szybko się nie przetłuszczały i to zahamuje wypadanie włosów?
musze poznac przyczyny
Mam tłuste włosy, myje codziennie. Z łupiezem nigdy nie miałam problemów. Poczytałam o tych szamponach co poleciłas
I mam jeszcze jedno pytanie, bo widzę, że masz duża wiedzę. Ostatnio swędzi mnie skóra głowy. Gdzie szukać przyczyny? Początku łupiezu, czy dzialanie waxu l'biotnica??

edit:
Juz czytalam ten Ketoxin sobie kupie, wole zapobiegac niz pozniej leczyc łupiez mogę go codziennie stosowac?
Ten Bodydream jak wszystkie inne szampony dla dzieci nie przemawia do mnie-po każdym szamponie mam problem z rozczesaniem olbrzymich kołtunów, po szamponach dla dzieci- to jest nie mozliwe;/ moge rozczesywac godzine czasu i tak nie rozczesze wlosow
Stary 2008-08-09, 00:49   #1488
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez k0chana Pokaż wiadomość
Czyli to, że włosy szybko się przetłuszczają może być przyczyną ich wypadania? Wystarczy doprowadzić do tego, żeby tak szybko się nie przetłuszczały i to zahamuje wypadanie włosów?
musze poznac przyczyny
Mam tłuste włosy, myje codziennie. Z łupiezem nigdy nie miałam problemów. Poczytałam o tych szamponach co poleciłas
I mam jeszcze jedno pytanie, bo widzę, że masz duża wiedzę. Ostatnio swędzi mnie skóra głowy. Gdzie szukać przyczyny? Początku łupiezu, czy dzialanie waxu l'biotnica??

edit:
Juz czytalam ten Ketoxin sobie kupie, wole zapobiegac niz pozniej leczyc łupiez mogę go codziennie stosowac?
Ten Bodydream jak wszystkie inne szampony dla dzieci nie przemawia do mnie-po każdym szamponie mam problem z rozczesaniem olbrzymich kołtunów, po szamponach dla dzieci- to jest nie mozliwe;/ moge rozczesywac godzine czasu i tak nie rozczesze wlosow
Swędzi Cie skóra głowy, myjesz co dzień -czyli prawdopodobnie masz łojotokowe zapalenie lub mocne podraznienie i łojotok.Proponuję Ci spróbować tych szamponów ,które wymienilam powyzej plus np. dodatkowo ampułki Seboradin.Powinno pomóc .Jesli nie będziemy myślec co dalej...Na pewno znajdzie sie jakis sposób.Pozdawiam.
Stary 2008-08-09, 00:59   #1489
k0chana
Raczkowanie

Cytat:
Swędzi Cie skóra głowy, myjesz co dzień -czyli prawdopodobnie masz łojotokowe zapalenie lub mocne podraznienie i łojotok.Proponuję Ci spróbować tych szamponów ,które wymienilam powyzej plus np. dodatkowo ampułki Seboradin.Powinno pomóc .Jesli nie będziemy myślec co dalej...Na pewno znajdzie sie jakis sposób.Pozdawiam.
Narazie spróboje te szampony, na ampułki nie mam kasy Mogę przeciwłupiezowym myć codziennie? drugi dzien mnie ta głowa swędzi dopiero wiec mam nadzieje ze jeszcze sie jakos uratuje;/
a w poniedzialek zobaczymy co dermatolog na wypadanie wlosow mi poradzi...az się boje do niej isc bo jak znowu skonczy sie na SILCE to ja dziekuje od 8 miesiecy mi wlosy wypadaja a juz mam dwa placki na glowie;/
Stary 2008-08-09, 07:49   #1490
gosiaczek6
Zakorzenienie

Cytat:
Anetko,spróbuj Placenta Hair liquid .Bardo pomaga,jest dostepna na allego.Mnie oraz wielu osobom bardzo pomogła.Jak u Ciebie z wynikam badań? Prolaktyna,Testostaron Androstendion,Dhea-s,Tarczyca ? Mialam podobnie zdjęcia pare lat temu...Opanowałam problem i ciesze sie gestymi włoskmi

ps.szukałam jakis Twoich wypowiedzi w tym wątku ale nie znalazlam ani jednej.Nie powiem,patrzac na zdjecia -widze problem, ale nie jest to rzecz nieodwracalna.Mozna odzyskac bujna czuprynkę ale zajmie to paręnascie najblizszych miesięcy.Co stosowałaś dotychczas?
moze i ja wypróbuje ten specyfik...chyba jest osobny watek o tym ktory przeoczyłam

edit. moglabys podac cos wiecej o tym kosmetyku..na all jest wiele produktów pod tą nazwa
Stary 2008-08-09, 12:20   #1491
mandragora01
BAN stały

Pomocy bo chyba wyłysieję

Od 2 miesięcy biorę meridię i strasznie wypadają mi włosy jak je wzmocnic
mandragora01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 12:33   #1492
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Pomocy bo chyba wyłysieję

Cytat:
Napisane przez mandragora01 Pokaż wiadomość
Od 2 miesięcy biorę meridię i strasznie wypadają mi włosy jak je wzmocnic
łączę- proszę korzystać z wyszukiwarki.

Polecam lekuturę pierwszej storny wątku i kilku ostatnich. W razie wątpliwości pytaj
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 14:37   #1493
diana_an
Raczkowanie

Angi robiłam i estrogeny sa okjedyne co mam złe to ta tarczyca.Myślicie, ze tarczyca moze powodowac również wypadanie brwi i rzęs????Angi czym ty uratowałąs włoski???Napisz dokładnie kurację.
Stary 2008-08-09, 15:32   #1494
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diana_an Pokaż wiadomość
Angi robiłam i estrogeny sa okjedyne co mam złe to ta tarczyca.Myślicie, ze tarczyca moze powodowac również wypadanie brwi i rzęs????Angi czym ty uratowałąs włoski???Napisz dokładnie kurację.
Tarczyca tak, przy niedoczynności tego gruczołu. Wypadanie włosów dotyczy całego ciała, przerzedzenie widoczne też powinno być np. pod pachami i włosów łonowych.
Jeśli ustabilizujesz poziom TSH to problem powinien zniknąć... Mam nadzieję, że się leczysz i zażywasz leki na niedoczynność tarczycy? Jeśli nie, to żadna kuracja na włosy ci nie pomoże...

Stary 2008-08-09, 15:34   #1495
Maria221
Wtajemniczenie

Dziewczyny,

Czytałam kiedyś na Kafeterii, ze jakiejś dziewczynie leciały włosy, ona stosowała wszelkie możliwe metody leczenia i nic... Aż któregoś dnia powiedział sobie, że przecież nie może być tak, że ona jako kobieta łysieje, łysieją faceci, a ją przecież chroni testosteron (tu oczywiście się nieco myliła, bo łysienie androgenowe występuje u kobiet). Poszła zrobiła badania, w tym USG dopochwowe. Wiecie co się okazało? że to wina jajników, miała tam jakąś narośl (nie pamiętam nazwy, ale chyba cysta, czy jakoś tak). Przeleczono ją i problem ustąpił. Może wy też spróujcie, skoro nie możecie znależć przyczyny.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255
Maria221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:42   #1496
diana_an
Raczkowanie

velcet dziekuje włas nie od dwóch dnio się leczę.Ja miałam problem bo na wszystkie polskie preparaty typu letrox eltroxin euthyrox puchłam ale dowiedziałam się o niemieckich kropelkach z tyroksyna i już je mam i jest ok.Tylko wiesz co u mnie nie jest to duża niedoczynność.Moje TSH jest w górnej granicy normy ale lekarze mówia że to nie jest norma dla młodej kobiety a tym bardziej dla chorej na hashimoto bo moja norma to powinna byc maksymalnie 1.5 gdzie norma do 4.A ft4 mam w dolnej granicy normy czyli niedoczynnośc i za mało jhormonu..A tobie tez tak lekarze mówili z tymi nomami??Ja mam wysokie przeciwciałą anty TPO czyli immunologiczne zapalenie tarczycy dlatego jak widziałam że wypadaja mi brwi i rzesy to byłam pewna ze to łysienie plackowate.Ale byłam konsultowana przez 3 lekarzy w tym profesora z Pozania którzy wykluczyli to łysienie bo byłyby ogniska wyłysienia a ja takich nie mam .RZęsy tez leca i odrastają.
Stary 2008-08-10, 07:50   #1497
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Diana, jeśli byłaś na konsultacji u profesora, to nie wiem czy my tu lepiej doradzimy
Jeśli TSH masz w porządku to rzeczywiście przyczyna może leżeć gdzie indziej.
Moje TSH skacze, ostatnio miałam ok. 3,5 - nie wiem dokładnie, ale za tydzień się znowu przebadam bo to już minęły 3 m-ce od ost. badania.

Stary 2008-08-10, 08:34   #1498
AnetaK20
Zakorzenienie

Cytat:

Hej Angi. No wiem że problem jest i to duzy. Niechodzę wogóle w rozpuszczonych włosach bo sie najzwyczajniej w świecie wstydze Stosowałam juz wiele raczej szybciej by było napisać czego nie stosowałam.. Jak byłam u Dermatologów konczyło sie na tabletkach. Wymienie wszytsko co stosowałam minimum4 miesiące:
Tabletki
Merz Special
Revalid
Nutricap
Belissa
skrzypowita
Sylica
Reszta
Wszelkie seboradiny, nerile, dermeny , szampony Vichy ( i to prez pół roku) szampon ze skrzypem-faromony, Aplicort E, Loxony i ten drugi odpowiednik itd.
Nic nie zachamowało wypadania. ani na troche go nie zmniejszyło. Badania mam dobre btw pielegniarki powiedziały że ie widziały dawno takich badań( miałam dokładna morfologie z tym ile mam wapnia itp) Byłam u Endokrynologa i przepisala mi na Testostereon oczywiści sama jeszcze do tego wziełam pełna badanie na Tarczyce. Wszystko jest w normni badania powtórzyłam po poł roku i nic się nie zmieniło...
Jęśli chodzi o lekarzy to zawsze konczyło sie na tabletkach...
Myje włosy codziennie lub co drugi dzień Przetłuszczają mi się bardzo ( myślę że od tych specyfików wszytskich) Czasem mnie swędzi głowa i jak przejadę paznokciem to mam coś białego pod nim ale upieżu nie zauważyłam... Aha jeszcze robiłam płukanik z pokrzywy i skrzypu i piłam/pije pokrzywe. Troche tego jest....

Run with the wild horses

Stary 2008-08-10, 08:54   #1499
gosiaczek6
Zakorzenienie

Anetko bardzo Ci wspólczuje...a robilas badania takie no nie pamietam nazwy, byla mowa o tym tym watku...dziewczyny bardzo sie dziwily ze to akurat to...bo ta bakteria jest chyba w zoladku..no ja nie wiem dokladnie zebym nie pokrecila..najlepiej poszukam i napisze tu
Stary 2008-08-10, 09:02   #1500
AnetaK20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
Anetko bardzo Ci wspólczuje...a robilas badania takie no nie pamietam nazwy, byla mowa o tym tym watku...dziewczyny bardzo sie dziwily ze to akurat to...bo ta bakteria jest chyba w zoladku..no ja nie wiem dokladnie zebym nie pokrecila..najlepiej poszukam i napisze tu
wiem o co Ci chodzi ale czytałam że to nie ma nic wspólnego z wypadanie. Dodam jeszcze ze sie nie odchudzałam ani nic nie farbowałam nigdy włosów... No ale widać na fotakch jakie są już nie wiem Gosiu co mam robić naprawdę mam 20 lat wygladam jak....

Run with the wild horses

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości