Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 16:56   #2881
ewelinka3f
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

A gdzie wybieracie w podróż poślubną?
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 18:19   #2882
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez korzel Pokaż wiadomość
Dawaj nam namiary, ja sobie na lipowej w papa michel upatrzylam jedna kiecke, i chetnie bym ja znalazla troche taniej
Właśnie moją kupiłam w Papa Michel - i powiem szczerze, że mają całkiem przystępne ceny

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A gdzie wybieracie w podróż poślubną?
My w środę po ślubie (20.08.2008 ) lecimy na tydzień na Gran Canarię - już się nie mogę doczekać

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 18:31   #2883
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ..........!!!!!!!!!!!! Zaraz mnie coś trafi! Właśnie mój TŻ zadzwonił do Anny (jako niby potencjalny chętny na zrobienie tam wesela) i zapytał Pana czy jest możliwość zorganizowania tam wesela (bo słyszał, że mogą być dwa jednego dnia) a pan powiedział "przykro nam ale już są 20 czerwca dwa wesela "!!! !!!!!! Czyli to prawda! Tam na górze będzie drugie wesele..... do 60 osób (przeciez 60 osób to b. duzo!!) Zrobili nas w jajo normalnie! Bo jak rezerwowaliśmy to nie powiedzieli nam że tam może być drugie wesele (mówili tylko ze tam jest restauracja na górze i może ktoś przyjść na obiad A NIE DRUGIE WESELE!). I co ? może my przyjedziemy ok 18 do Anny i inni też przyjadą wtedy to co? Dwie Młode Pary na raz? mieszający się goście? .................... no normalnie jestem tak wściekła że normalnie................ !!!!!!!! chyba jak dorwę tego faceta to go zamorduje no........ Ale co mi po tym teraz.... podpisaliśmy umowę i koniec... Mogą nam powiedzieć "to moga państwo zrezygnować jak sie państu nie podoba" a jak ich ochrzanimy równo to może się odbić potem na całym weselu......... no załamałam sie ;( i pewnie muzyka będzie sie mieszać........i goście w ogrodzie i .............ehhhhhhh

miss.hot a jaki model sukni?
Stary 2008-08-08, 18:45   #2884
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Dakota

Stary 2008-08-08, 18:49   #2885
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

[quote=Miira;8519296]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ..........!!!!!!!!!!!! Zaraz mnie coś trafi! Właśnie mój TŻ zadzwonił do Anny (jako niby potencjalny chętny na zrobienie tam wesela) i zapytał Pana czy jest możliwość zorganizowania tam wesela (bo słyszał, że mogą być dwa jednego dnia) a pan powiedział "przykro nam ale już są 20 czerwca dwa wesela "!!! !!!!!! Czyli to prawda! Tam na górze będzie drugie wesele..... do 60 osób (przeciez 60 osób to b. duzo!!) Zrobili nas w jajo normalnie! Bo jak rezerwowaliśmy to nie powiedzieli nam że tam może być drugie wesele (mówili tylko ze tam jest restauracja na górze i może ktoś przyjść na obiad A NIE DRUGIE WESELE!). I co ? może my przyjedziemy ok 18 do Anny i inni też przyjadą wtedy to co? Dwie Młode Pary na raz? mieszający się goście? .................... no normalnie jestem tak wściekła że normalnie................ !!!!!!!! chyba jak dorwę tego faceta to go zamorduje no........ Ale co mi po tym teraz.... podpisaliśmy umowę i koniec... Mogą nam powiedzieć "to moga państwo zrezygnować jak sie państu nie podoba" a jak ich ochrzanimy równo to może się odbić potem na całym weselu......... no załamałam sie ;( i pewnie muzyka będzie sie mieszać........i goście w ogrodzie i .............ehhhhhhh
Nie wiem czy Cie pociesze ale jak ja bylam w Dworze Anna to dopiero po jakims czasie zauwazylam ze na gorze jest jakies inne wesele. Napewno muzyka sie nie mieszlala ani goscie. A moze na gore maja jakies inne wejscie .... najlepiej jakbys tam zadzownila i sie dopytala jak to ma wygladaca jak nie to tego Pana . Nie masz co sie martwic na zapas. Bedzie dobrze
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 18:51   #2886
edytka27101982
Rozeznanie

Mirra, spokojnie postaraj się dokładnie dowiedzieć od właściciela na jakiej zasadzie to drugie wesele,
gdzieś ktoś pisał że jest oddzielny ogród i kuchnia, ale dokładnie nie wiem, może to jakieś inne miejsce...
po prostu wszystkiego się wypytaj i postaraj zachować zimną krew, bo rzeczywiście na nerwy właściciele tez reagują nerwowo i tak jak mówisz może się to odbić na weselu, lepiej wszystko po dobroci,
ale rozumiem Cię całkowicie bo właściwie to Ty jesteś klientem i Ty płacisz i Ty masz prawo decydować...
tylko w tym weselnym biznesie niestety jesteśmy zależne od organizatorów, kapel, bo to nam najbardziej zależy... dla nich to nie jest ten jeden jedyny dzień... tylko kolejny tydzień tego samego..

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 19:05   #2887
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ..........!!!!!!!!!!!! Zaraz mnie coś trafi! Właśnie mój TŻ zadzwonił do Anny (jako niby potencjalny chętny na zrobienie tam wesela) i zapytał Pana czy jest możliwość zorganizowania tam wesela (bo słyszał, że mogą być dwa jednego dnia) a pan powiedział "przykro nam ale już są 20 czerwca dwa wesela "!!! !!!!!! Czyli to prawda! Tam na górze będzie drugie wesele..... do 60 osób (przeciez 60 osób to b. duzo!!) Zrobili nas w jajo normalnie! Bo jak rezerwowaliśmy to nie powiedzieli nam że tam może być drugie wesele (mówili tylko ze tam jest restauracja na górze i może ktoś przyjść na obiad A NIE DRUGIE WESELE!). I co ? może my przyjedziemy ok 18 do Anny i inni też przyjadą wtedy to co? Dwie Młode Pary na raz? mieszający się goście? .................... no normalnie jestem tak wściekła że normalnie................ !!!!!!!! chyba jak dorwę tego faceta to go zamorduje no........ Ale co mi po tym teraz.... podpisaliśmy umowę i koniec... Mogą nam powiedzieć "to moga państwo zrezygnować jak sie państu nie podoba" a jak ich ochrzanimy równo to może się odbić potem na całym weselu......... no załamałam sie ;( i pewnie muzyka będzie sie mieszać........i goście w ogrodzie i .............ehhhhhhh

Współczuję Mirra naprawdę....wiem co to znaczy jak sie okaże że drugie wesele jest w lokalu, nas też tak zrobili, może nie dowiedzieliśmy sie tak późno jak wy...ale juz szans nie mielismy na znalezienie drugiego lokalu w naszym terminie.
U nas jest tak ( bo właścicielka nas dokładnie oprowadziła ), że drugie wesele jest w budynku dobudowanym od tylu (nawet juz się nie pytałam czy znalazł sie chętny czy nie, bo moja zlość wzięła górę ) i maja swoj ogród od tyłu i parking swój...także o tyle dobrze, że nikt mieszać sie nie bedzie bo to wszystko jest odgrodzone... nie tak jak u was że jedno wesele nad drugim, no ale wydaje mi sie że Anna ma taką renome że raczej nie pozwoi gościom się mieszać, na pewno jest to tak zoorganizowane, żeby jedni drugim sie nie plątali pod nogami...
ale rozumiem doskonale Twoją wściekłość!
Może przejedzcie się w którąś sobotę gdy mają 2 wesela, żeby zobaczyć jak to zoorganizowali, przy okazji dobitnie mówiąc menagerowi/właścicielom że Wam nie wspomnieli o drugim weselu i że jesteście z tego powodu niezadowoleni...
A i jeszcze mi się przypomniało, że był czas jak nas ścigali, żeby podać godzinę ślubu, musieliśmy im podać do końca czerwca, bo oni też tak robią jako że wjazd jest wspólny przez bramę, że śluby muszą być o innych godzinach żeby goście się nie spotkali na wjeździe a że my jako pierwsi rezerwowaliśmy 08.08 mieliśmy ten PRZYWILEJ, że mogliśmy pierwsi wybrać godzinę, to też mnie podkurzyło, ale im podaliśmy godzinę....także jak juz zobaczysz że kiepsko będzie to może zaproponuj takie rozwiązanie że przyjeżdzacie w róznych godzinach????

Edytowane przez Joasia***
Czas edycji: 2008-08-08 o 19:16 Powód: dopisek
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 20:16   #2888
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Mira dobrze, że wykonaliście taki podstępny telefon. Szkoda tylko, że potwierdziły się Twoje obawy.
Stary 2008-08-08, 20:57   #2889
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Dziękuje kochane za słowa pociechy, jesteście kochane . Zadzwoniliśmy jeszcze raz aby dowiedzieć się szczegółów (organizacji takiego "mini" wesela) i pan powiedział, że do ogrodu mają oczywiście wstęp (jedni i drudzy ), że mogą być organizowane 2 grille na raz tylko jeden w altance a drugi na patio (? gdziekolwiek to jest- i to ten nasz!), że jeśli przyjeżdżają 2 pary na raz to tych z mniejszego wesela wita się w ogrodzie a tych z dużego przy wejściu głównym. Toaleta męska jest na górze (a zapewne damska na dole..... będę się zapewne mijać z drugą panną młodą przy jednej kabinie...... cudownie) No i radzili by przy tym mniejszym weselu nie brać orkiestry tylko dj-a. Jednym słowem wielka KISZKA .... Teraz moja złość przerodziła się w smutek, aż mi sie płakać chce . Istnieje tylko nadzieja, że tamci będą mieli tylko obiad i będzie ze 20 osób....

Swoją drogą spodobała mi sie suknia MORI LEE model 3659. Chciałabym ją przymierzyć wiecie może gdzie w Lublinie (lub Wa-wie) są sukienki Mori Lee? (bo na stronie pisze że salon jest w Poznaniu ) Co o niej myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jj32.jpg (57,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg leaning.jpg (82,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 39.jpg (56,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mori-Lee-Wedding-Dress3659.jpg (63,7 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2008-08-08 o 23:32
Miira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 00:18   #2890
egwene6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez korzel Pokaż wiadomość
No, to znalazlam moja chorzystke-harfistke.
http://www.harfistka.eu/kontakt.htm

Sama do niej zaraz pisze czy mi nie zagra na slubie!
Dzięki wielkie, korzel Wprawdzie samej udało mi się dotrzec do strony pani Eli i już do niej napisałam to jest to najlepszy dowód na to że żadne samodzielne szperanie w internecie nie jest lepsze od wizażu i pomocnych osób które tworzą to forum
Mam nadzieję że uda mi się zgrac terminy z panią Elą i zagra na moim ślubie (duet z fletem poprzecznym też uważam za bardzo interesujący pomysł) bo wydaje mi się że harfa to jeden z najbardziej romantycznych instrumentów.

Cytat:
Dziękuje kochane za słowa pociechy, jesteście kochane . Zadzwoniliśmy jeszcze raz aby dowiedzieć się szczegółów (organizacji takiego "mini" wesela) i pan powiedział, że do ogrodu mają oczywiście wstęp (jedni i drudzy ), że mogą być organizowane 2 grille na raz tylko jeden w altance a drugi na patio (? gdziekolwiek to jest- i to ten nasz!), że jeśli przyjeżdżają 2 pary na raz to tych z mniejszego wesela wita się w ogrodzie a tych z dużego przy wejściu głównym. Toaleta męska jest na górze (a zapewne damska na dole..... będę się zapewne mijać z drugą panną młodą przy jednej kabinie...... cudownie) No i radzili by przy tym mniejszym weselu nie brać orkiestry tylko dj-a. Jednym słowem wielka KISZKA .... Teraz moja złość przerodziła się w smutek, aż mi sie płakać chce . Istnieje tylko nadzieja, że tamci będą mieli tylko obiad i będzie ze 20 osób....
Miira, tak mi przykro Ja też najpierw myślałam o Dworze Anna i bardzo mi się tam podobało, ale mi wprost od razu powiedzieli że co tydzień mają dwa wesela i właśnie dlatego zrezygnowałam z tego lokalu. To naprawdę niedopuszczalne żeby potencjalenego klienta nie informowac o takiej podstawowej sprawie Ale z drugiej strony jeśli mają taki układ co weekend i nadal mają chętnych to znaczy że to musi nieżle funkcjonowac więc głowa do góry - najczęściej scenariusze które widzimy oczyma wyobraźni są o wiele gorsze niż rzeczywistośc.

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-08-09 o 00:50 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania i nie pisac post pod postem
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 01:48   #2891
Monica80
Raczkowanie

Miira byłam dwukrotnie w Dworze Anna kiedy były 2 wesela na raz. Zawsze byłam w tej sali na dole. Nie masz się co martwić, tam się w ogóle nie odczuwa obecności tego drugiego wesela. W OGÓLE. Muzyki nie słychać, gości prawie nie widać - pewnie im sie nie chce biegać po schodach. Czasem można drugą młodą parę spotkać w ogrodzie jak sobie jakieś zdjęcia robią - ale to jest nawet sympatyczne. Ale poza tym większość czasu przecież będziecie spędzać na waszej sali. Naprawdę nie jest to żaden dyskomfort, zobaczysz! Dwór Anna to moim zdaniem jedno z najlepszych miejsc na wesele w naszej okolicy, więc nie masz sie co martwić
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 10:33   #2892
ToJaJak
Raczkowanie

Cytat:

Hej! Nie przejmuj się tak tym drugim weselem. Może nie będzie tak źle. My z moim Mężem mieliśmy podobne obiekcje. Wesele mieliśmy w Kasynie Policyjnym przy Komendzie Głownej Policji na Narutowicza. Nasze wesele było na górze a drugie na dole. I powiem Ci, że tak naprawdę to
- nasze wesele zaczęło się wcześniej i nie było mieszania się par przy wejściu
- Drugą Pannę Młodą zobaczyłam jedynie raz, kiedy wyszłam na dwór i to było całkiem zabawne - Załuję, że nie miałam chwili na zrobienie sobie z Nią zdjęcia
- nie zauważyłam mieszania się Gości
- wesele z dołu słychać było tylko jeśli zeszło się na dół

Ogólnie. Było ok. Może u Was też tak będzie. Pozdrawiam.
ToJaJak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 10:56   #2893
Itenka
Raczkowanie

Cytat:
Swoją drogą spodobała mi sie suknia MORI LEE model 3659. Chciałabym ją przymierzyć wiecie może gdzie w Lublinie (lub Wa-wie) są sukienki Mori Lee? (bo na stronie pisze że salon jest w Poznaniu ) Co o niej myślicie?

Sliczna ta sukienka Ostatnio bylam w tym Salonie Halina o ktorym pisalyscie i Pan wlasnie mowil ze teraz coraz wiecej bedzie sie pojawiac sukni z dolaczonym motywem bladego fioletu mmmmmm dołączam zdjęcie bukietu który baaaaardzo mi sie podoba (mam nadzieje ze sie dolaczy )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (16,0 KB, 31 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 11:19   #2894
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Dziewczyny pocieszyłyście mnie naprawdę. może faktycznie nie będzie tak źle (bo tak jak pisałyście skoro to jest co weekend to chyba nie ma takiego z tym dużego problemu). Po prostu byłam zupełnie niegotowa na taką nowinę, wybieraliśmy sobie sale z myślą by nie było obok innego (jak każdy) zresztą nie przyszło mi do głowy wcześniej że tak może być w Annie. A gdybyśmy wiedzieli o tym wcześniej to nie wiem czy byśmy sie zdecydowali. No nic zobaczymy, pojedziemy za tydzien do Anny i powiemy Panu że ma nas za rączke oprowadzić i pokazać jak to wygląda.

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Sliczna ta sukienka Ostatnio bylam w tym Salonie Halina o ktorym pisalyscie i Pan wlasnie mowil ze teraz coraz wiecej bedzie sie pojawiac sukni z dolaczonym motywem bladego fioletu mmmmmm dołączam zdjęcie bukietu który baaaaardzo mi sie podoba (mam nadzieje ze sie dolaczy )
Bukiecik b. ładnie wygląda na zdjęciu, ale ja bym nie chciała tulipanów w bukiecie... jakoś to dla mnie takie nietrwałe kwiaty (zawsze jak dostane to nawet nie zdążę ich do domu dowieść już padają) ale wiadomo te pewnie są w lepszej kondycji ale mimo wszystko jakoś zbyt jak na Dzien Kobiet i też nie bardzo bym chciała taki mocno kontrastowy kolor (w stosunku do sukienki) bo potem na zdjęciach ten bukiet za bardzo jakoś przoduje. ale to tylko moje odczucia

Jeśli chodzi o suknie to jeśli któraś z was będzie wiedziała gdzie są kolekcje MORI LEE to byłabym baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard zo wdzięczna bo chciałabym ją przymierzyć a nie chce specjalnie po to jechać do Poznania.
Stary 2008-08-09, 13:40   #2895
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli chodzi o suknie to jeśli któraś z was będzie wiedziała gdzie są kolekcje MORI LEE to byłabym baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard zo wdzięczna bo chciałabym ją przymierzyć a nie chce specjalnie po to jechać do Poznania.
Store: PANNA MLODA
Address: Ul.Kijowska 11
Postal Code: 0
Phone Number: 22 670 2631
City: Warsaw
Country: Poland
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 18:20   #2896
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Store: PANNA MLODA
Address: Ul.Kijowska 11
Postal Code: 0
Phone Number: 22 670 2631
City: Warsaw
Country: Poland
dziękuje

PS. swoją drogą ale dziś tu pusto Czyżby wszystkie dziewczyny dziś balowały?

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2008-08-09 o 22:18
Miira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 10:19   #2897
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
dziękuje

PS. swoją drogą ale dziś tu pusto Czyżby wszystkie dziewczyny dziś balowały?
Racja - ja wczoraj miałam swój panieński
A wcześniej byłam na próbnym makijażu i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2008-08-10 o 14:51
Stary 2008-08-10, 12:48   #2898
Katarzynka86
Raczkowanie

właśnie dziewczyny macie jakieś sprawdzone panie od makijażu??? bo ja niestety żadnej nie znam a w ciemno nie chcę za bardzo iść do makijażystki
Stary 2008-08-10, 14:21   #2899
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
właśnie dziewczyny macie jakieś sprawdzone panie od makijażu??? bo ja niestety żadnej nie znam a w ciemno nie chcę za bardzo iść do makijażystki
Sama nie mogę Ci nikogo polecić, gdyż do tej pory zawsze makijaż robiłam sobie sama, ale wiem,że dziewczyny polecały wcześniej, panią Aleksandrę.Poprawcie jeśli coś przekręciłam. W każdym razie kilka stron wcześniej była o niej mowa
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 14:52   #2900
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
Mój ślubny makijaż wykona p.Berta Stępkowska => http://www.stepkowska.com/

Stary 2008-08-10, 22:00   #2901
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
A wcześniej byłam na próbnym makijażu i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona
hmm... a dzisiaj to chyba wszystkie leczą kaca
Stary 2008-08-10, 22:16   #2902
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
hmm... a dzisiaj to chyba wszystkie leczą kaca
Dziś leniuchowałam

Stary 2008-08-11, 08:30   #2903
skrzatek24
Rozeznanie

A my byliśmy wczoraj na skupieniu na Kalinie. Była może któraś z Was?? Myślałam, że będzie trwało dużo dłużej, ale szybciutko zleciało. Spowiedź też szybko, aż się zdziwiłam. Ksiądz nic a nic nie komentował, zadał tylko pokutę. Zostało nam jeszcze 19 dni...Sporo rzeczy do zrobienia, ale jakoś się nie stresuję
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 11:56   #2904
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
a gdzie imprezowałaś z koleżankami?
ja byłam w klubie wieczorem i były dwa wieczory panieńskie, bardzo fajnie poprzebierane dziewczyny, ja też bym chciała się przebrać i żeby moje koleżanki też miały jakieś zabawne akcenty, żeby się odróżniać od tłumu
Stary 2008-08-11, 12:08   #2905
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
a gdzie imprezowałaś z koleżankami?
ja byłam w klubie wieczorem i były dwa wieczory panieńskie, bardzo fajnie poprzebierane dziewczyny, ja też bym chciała się przebrać i żeby moje koleżanki też miały jakieś zabawne akcenty, żeby się odróżniać od tłumu
byłaś w lublinie ?? było sie pochwalić, przyjechałabym!
Stary 2008-08-11, 14:58   #2906
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
byłaś w lublinie ?? było sie pochwalić, przyjechałabym!
Kasiulka, w sumie nie wiedziałam czy pojedziemy w piatek czy w sobotę, a mieliśmy trochę spraw do załatwienia (m.in. fotografa, już podpisaliśmy umowę ) i jeszcze mamie pomóc się wystroić na spotkanie klasowe a wieczorem pożegnac się z moją przyjaciółką/druhną bo ja na urlop a ona już wraca do siebie i to była ostatnia szansa nasza...także mieliśmy napięty plan....ale obiecuje że następnym razem dam znać, no i licze na jakieś wizażowe spotkanko we wrześniu

Ps. coś tu cicho dziś
Stary 2008-08-11, 16:02   #2907
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Kasiulka, w sumie nie wiedziałam czy pojedziemy w piatek czy w sobotę, a mieliśmy trochę spraw do załatwienia (m.in. fotografa, już podpisaliśmy umowę ) i jeszcze mamie pomóc się wystroić na spotkanie klasowe a wieczorem pożegnac się z moją przyjaciółką/druhną bo ja na urlop a ona już wraca do siebie i to była ostatnia szansa nasza...także mieliśmy napięty plan....ale obiecuje że następnym razem dam znać, no i licze na jakieś wizażowe spotkanko we wrześniu

Ps. coś tu cicho dziś
Wakacjują dziewczyny Ja tez licze na spotkanie w Lublinie w silnym wizażowym gronie
Stary 2008-08-11, 16:04   #2908
gwiazdeczka84
Raczkowanie

No jakos ciuchutko

My jestesmy w trakcie poszukiwania wodzireja. Niestety najtanszy jakiego znalezlismy kosztuje 2900 zl i jest z Olsztyna, ale w cene wliczone sa koszty dojazdu. Nie wiem jednak, czy na niego sie zdecydujemy. Jakos bardziej przypadła mi do gustu grupa z W-wy (3 tys zł) lub Katowic (caly czas czekam na podanie ceny). Dostałam przykladowy scenariusz wesela i musiałabym go poddac pewnym modyfikacjom, ale ogolnie moze byc

Cały czas licze gosci i ostatnio okazało sie, ze musze rozszerzac liste gosci, bo wychodzi ich mniej niz 120! a na poczatku jak liczylismy to mialo byc 150 do tego trzeba zrobic karteczki, gdzie kto siedzi - takie rozwiazanie polecił nam rowniez wodzirej piszac, ze to wprowadza ład i ludzie nie martwia sie, ze nie znajda miejsc koło swojej rodziny czy znajomych.

W srode idziemy na spotkanie z p. Pliszko. Nie moge sie doczekac, zeby obejrzec jego przykładowe filmiki, choc znalazłam na you tube jedna jego czolowke i choc sama bym takiej nie chciala, bo lubie romantyzm itp klimaty, to moim zdaniem jest bardzo profesjonalny i nie taki standardowy jak zazwyczaj jesli chcecie zobaczyc to podaje linka: http://pl.youtube.com/watch?v=JAO2aSG9VwQ

pozdrawiam cieplo

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 16:15   #2909
Amira_2007
Rozeznanie

Gwiazdeczko dzięki za linka, mi bardzo podoba się klimat czołówki. Do przyszłego roku pan Pliszka na pewno jeszcze "spłodzi" kolejne intrygujące pomysły
Stary 2008-08-11, 16:19   #2910
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
No jakos ciuchutko

My jestesmy w trakcie poszukiwania wodzireja. Niestety najtanszy jakiego znalezlismy kosztuje 2900 zl i jest z Olsztyna, ale w cene wliczone sa koszty dojazdu. Nie wiem jednak, czy na niego sie zdecydujemy. Jakos bardziej przypadła mi do gustu grupa z W-wy (3 tys zł) lub Katowic (caly czas czekam na podanie ceny). Dostałam przykladowy scenariusz wesela i musiałabym go poddac pewnym modyfikacjom, ale ogolnie moze byc

Cały czas licze gosci i ostatnio okazało sie, ze musze rozszerzac liste gosci, bo wychodzi ich mniej niz 120! a na poczatku jak liczylismy to mialo byc 150 do tego trzeba zrobic karteczki, gdzie kto siedzi - takie rozwiazanie polecił nam rowniez wodzirej piszac, ze to wprowadza ład i ludzie nie martwia sie, ze nie znajda miejsc koło swojej rodziny czy znajomych.

W srode idziemy na spotkanie z p. Pliszko. Nie moge sie doczekac, zeby obejrzec jego przykładowe filmiki, choc znalazłam na you tube jedna jego czolowke i choc sama bym takiej nie chciala, bo lubie romantyzm itp klimaty, to moim zdaniem jest bardzo profesjonalny i nie taki standardowy jak zazwyczaj jesli chcecie zobaczyc to podaje linka: http://pl.youtube.com/watch?v=JAO2aSG9VwQ

pozdrawiam cieplo
mam nadzieję, że podzielisz się z nami uwagami, bo my nic nie obejrzeliśmy z lenistwa i braku czasu ...
tylko mnie nie będzie z wami od środy...wrrr ale będę mieć nadrabiania przez 2tyg nieobecności

Ps. ale numer, obejrzałam czołówkę i druhną była moja koleżanka z podstawówki...poznałam po imieniu i nazwisku jej tż
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości