|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Zycze duzo sloneczka Aguniu i wypocznij ile sie da!
Cytat:
A jedna miala dzisiaj? Ciekawe czy zda relacje![]() Cytat:
![]() Rozmawialismy dzisiaj... Nie pogodzilismy sie niestety Ale przynajmniej porozmawialismy a tu juz cos... Moze uda sie jutro... Wiem juz, ze Jego zachowanie wynika z tego, ze 3dni temu skrytykowalam Go I teraz unosi sie duma i stad to bezczelne zachowanie Eh, mniejsza z tymDzwonilam do krawcowej. Rozmowa przebiegala mniej wiecej tak: - Slucham? - Dzien dobry, Karolinka K. z tej strony... - O rany Boskie, Pani Karolino, ja mialam wczoraj do Pani zadzwonic! - Yhmmm..... ![]() Maja nawal teraz sukienek, ktore kobiety zamawialy w innych salonach i zostaly spieprzone i one biora je do poprawek i to sa takie nagle, na najblizsze soboty, ale powiedziala, ze na srode mysli, ze juz cos mi zrobia dalej z sukienka Takze jestesmy umowione na srode(od niej i od kolezanki, ktora juz szyla u nich wiem jak krawcowe szyja... Przyklad: jak umowilam sie z nia na srode, tak one w poniedzialej dopiero ja wyciagna i zaczna szyc. One robia pare dni przed przymiarka No niewazne, wazne zeby zrobily tak jak chceA mnie nie bylo, bo pluskalam sie na basenie - kolejne cm zgubione " Dziewczyny basen + stres czyni cuda
|
||
|
|
|
#212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo po slubie za 5 dni je obchodzi. I sie tak zastanawiam co by mu sprezentować jako "pierwszy prezent od żonki"
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomysly sie znajda bo caly czas cos kwili o tym i tamtym Gorzej jak bede chciala go zaskoczyc i kupic cos o czym nie mowil
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dzięki za pamięć podczytuje Was cały czas ale głupio tak się udzielać... teraz powinnyście zająć się swoimi radościami a nie cudzymi smutkami... niestety nie jest dobrze ale wczorajszy dzień dał nadzieje na lepsze jutro... zobaczymy co to będzie...
powszechnie wiadomo że jeżeli kobiety przebywają dużo czasu w swoim towarzystwie to @ mają prawie,albo równocześnie, ale że to działa też wirtualnie to nie wiedziałam dołanczam do grona dzisiejszych @
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tą @to jakiś obłęd Dobrze ze mnie ominie hihi
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
izazusia czy ta niespodzianka nie może być wcześniej, bo poniedziałek to taki odległy dzień, aż cały weekend trzeba czekać ![]() Kakusia to tak na małe pocieszenie agunia82 życzę udanego wyjazdu Jeżeli chodzi o @ to moja na szczęście się już kończy ![]() I chyba wirtualnie dotarły do mnie złe wibracje, bo normalnie od kilku dni z Tz'tem codziennie się kłócimy Dzisiaj mi powiedział, żebym sobie wzięła na wstrzymanie i może coś na uspokojenie wzięła, bo jestem nie do wytrzymania Jest tylko jedna rzecz, która mi pomoże - koniec tego koszmaru przedślubnego, ślubnego i już nie wiem jakiego Wczoraj to jak najechałam na moją mamę i Tz'ta to mieli takie miny Najlepsze jest to, że cokolwiek by on nie powiedział to albo by dostał joby od mojej mamy albo ode mnie, no normalnie aż nie zazdrościłam mu tego Ja już chcę, żeby do wszystko się skończyło, a jak sobie pomyślę, że to już za TYDZIEŃ to normalnie mam ochotę zrobić o tak
![]() |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
chcialam sie pozegnac bo jutro ide do pracy i w nocy wylatujemy do Polski bo juz za tydzien Wielki Dzien a przed nim chyba Wielki Stres co do prezentow to ja kupilam Tz-towi zegarek i smieszne spinki do koszuli w ksztalcie kostek do gry i wymarzony zegarek (spinki juz dostal-bo nie wytrzymalam a zegarek dostarczy mu poslaniec na wieczor kawalerski i do tego kartke Dla Meza z Okazji Slubu) a ja dostalam lancuszek z bialego zlota z zawieszka dobranoc kochane...bede tesknic i mam nadzieje ze w Polsce znajde troszke czasu zeby Was nadrobic |
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
agunia82, kotekk81 do miłego zobaczenia
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wieczorem zdałam sobie sprawę, że zostało nam równo 2 tygodnie i normalnie zaczęłam się trząść, jestem tak zestresowana, że nie mogę usnąć, w żołądku czuje bombardowanie i martwię się na zapas, by wszystko poszło zgodnie z planem.
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() spałam 16 godzin ![]() ale tak mam przy @ Sofferka oddawaj mój telefonik cieszę się, że dostałaś swój wymarzony-buziaczek.te fryzki bardzo mi się podobają, ale ze względu na na to że pokochałam swoje loki i B się podobam w rozpuszczonych to będę mieć podpięte tylko lekko.m.a.r.t.a mój B na sam dźwięk słowa na ś robi się blady-dotarło do niego że to jeszcze tylko 3 tygodnie. na szczęście gradówka schodzi po antybiotyku. także jest nadzieja. tylko ja zaczynam się stresować czy wdzystko pójdzie wg planu i kolejny kg poszedł i też podobnie jak u Kakusi znajomi załamują ręce-ale nadrobię po tym szalonym okresie ![]() kejti myślę o Tobie-żeby już wszystko zdążało ku dobremu z @ to rzecywiście ciekawe jadę dzisiaj do Wrocławia-możę coś upoluję ![]() miłego dzionka Dziewczyny Wszystkim Dziś ślubującym życzę dużo szczęścia i pomyślności i żeby Ten dzień był najszczęśliwszym w Waszym życiu. |
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
Na nic nie mam czasu zaraz muszem uciekac do kwiaciarni potem biegiem na miakijaz i po welon... jak ja tak nie lubie.... nawet na kibelek nie ma czasu... mam nadzieje ze z tym welonem i makijazem to krotko bo potem nie chce na panienskie biegiem leciec. Do tego jeszcze mi sie mega chce spac... to chyba przez pogode ![]() buziole
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
A to i ja sie przywitam
Kurcze Wy tu piszecie, ze zostalo Wam 2 tygodnie, tydzien... jakies stresy przezywacie... A ja wczoraj popatrzylam na suwaczek i... cale 50 dni do slubu! Zero stresu... zero.... Owszem - jak pomysle sobie tak ze szczegolami to co Nas czeka, to bycie w centrum - zejscie po TZta, blogoslawienstwo, Kosciol, pierwszy taniec itp, to troszke chwyta zoladek, ale tak to kurcze ja wogole tym nie zyje Ja bardziej przezywam wyprowadzke z domu, ktora mnie czeka, niz zamążpójście chyba jakas inna jestem ![]() No jedynie lapie mnie stres na mysl ze @ zasta mnie w tym dniu Lece na miasto, musimy z TZtem pozalatwiac pare spraw, a potem na mieszkanie skrobac resztki tapety ![]() Trzymajcie sie cieplutko Malutka_24 dziekuje Kejti niewazne czy tu beda radosne opowiesci czy nie - odzywaj sie, bo kazda z Nas sie martwi Twoim losem i kazda o Tobie mysli |
|
|
|
#223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() udanej zabawy na panieńskim Loczku ![]() Cytat:
a tu jeszcze tyle trzeba zrobić.też mnie czeka przeprowadzka o 250 km-w obce środowisko do mojego B. z jednej strony sięcieszę, a z drugiej kolejny powód do zmartwień.ale kto powiedział że będzie łatwo![]() Nieobecne Dziewczynki |
||
|
|
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma za co, w końcu jesteśmy tu też od tego, żeby się nawzajem pocieszać
![]() Cytat:
A ja dzisiaj dziewczynki zaraz spadam do mojej mamy, bo moje kochanie ma dzisiaj wieczór kawalerski Ciekawe co chłopaki mu wymyślą U mamy będę aż do poniedziałku, w nocy w niedzielę o 2:00 przylatuje z Anglii moja siostra - świadkowa, a w poniedziałek rano o 9:00 moja kuzynka będzie mi i mojej siostrze robiła pasemka Postaram się regularnie Was podczytywać, tylko błagam nie piszcie za dużo A tym wszystkim, którzy dzisiaj ślubują życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia, by ten dzień był najpiękniejszym dniem, a każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego |
|
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
to chyba mój jedyny post dzisiaj bo dziś dżampy panieński i kawalerski trzymajcie kciuki, żeby było fajnie, bo jakoś mam małego stresa a co do prezentów ślubnych to TŻ też ma coś dla mnie, ale nie wiem co ale ja dla niego "drobiazg" też mam
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Agata Dzasta
bawcie sie dobrze Lilus ja przeprowadzilam sie 20 km i normalnie mi dziwnie Haha mam termin na dzien przed i makijaz w dniu slubu ![]() TEN dzień zacznie sięo 7 u fryzjera, potem 9 makijaż, ubieranie się, 10.40 przyjazd Młodego, 11 sesja, 12.00 ślub
|
|
|
|
#227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do "zobaczenia" na panieńskim ![]() ![]() nie martw się wszystko uda się na 102
|
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was wszystkie
U mnie dziś tak paskudna pogoda, cały czas pada . Mam nadzieje, że tam gdzie dziewczyny slubują to świeci im słonko Ja pomału zastanawiam się czy nie kupić sobie bolerka z długim rękawem, bo ze mnie zmarzluch jest , a i ta pogoda u mnie jest w kratke WSZYSTKIM DZISIAJ ŚLUBUJĄCYM życzę wszystkiego dobrego i duzo słońca
Mój karteczkowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209743 MADZIA.A WALCZY Z RAKIEM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13769865 http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ Edytowane przez biedronka19876 Czas edycji: 2008-08-09 o 11:38 Powód: bład |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, Dżastuś - udanych imrezek! Powiedzcie mi, czy same sobie organizowałyście (no, wspólnie z najbliższymi przyjaciółkami) panieński, czy może w ogóle nie wiecie, co i jak dziś się wydarzy?
Dziś jedziemy z TŻ rozdać pierwsze zaproszenia Kilka z nich mam do wysłania, musiałam zrobić własnoręcznie koperty, bo są nieco niewymiarowe ![]() Zmykam, kobietki, do obowiązków. Miłego dnia! |
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
ja tylko na chwilkę, bo zaraz idę przygotowywać sałatki na wieczór, bo dziś urządzam panieński , nie lubię żadnych dyskotek, więc to będą takie pogaduchy przy winku![]() Dziewczyny dziś kupiliśmy TŻtowi garnitur ślubny , nawet pani w sklepie powiedziała, że to ten, bo aż mi się oczy zaświeciły, jak swojego przyszłego męża w nim zobaczyłam![]() garnitur jest szary, ale pasuje do ecru ![]() wczoraj wszystkie sprawy w urzędzie pozałatwialiśmy i pozostała nam tylko poradnia do odbębnienia , aha i prawko też już odebrałam ![]() pozdrawiam Was serdecznie |
|
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej króliczki
Cytat:
Cholercia, żeczywiście Espanolowe, ale ja się nie czuję w kokonach ![]() Wolałabym jakąś burzę na głowie... Buuuu... co począć ![]() Cytat:
Pisaj nam tu, bo się o Ciebie martwimy!!! Ma Ci nie być głupio!!!! Czekamy na promyczek radości bijący w końcu od Ciebie Piszę 2 słówka i zmykam sprzątać!! ![]() Ślubujące dziś dziewuszki słodkie me: Życzę Wam cudacznej pogody, cudacznego nastroju, cudacznego wyglądu, cudacznego Pana Młodego, cudacznych gości, cudacznej urozystości zaślubin, cudacznego przyjęcia i wieeeeeeeeeeeelu cudacznych chwil w dalszym WSPóLNYM życiu!!!! Buźki od cudacznej Kasieńki
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
i ja na sekundke
![]() slubujacym dzis zycze pieknej pogody (u mnie dzis calkiem ladnie wiec zebyscie wszystkei tak mialy), zeby wszystko ulozylo sie tak jak zaplanowaliscie i zeby milosc wzmacniala sie od dnia dzisiejszego do konca! ![]() zauwazylam ze dzis sporo panienskich moj tez![]() TZ mial wczoraj kawalerski-dzwonil po 1 w nocy i opowiadal co sie dzieje hehe polaczyli sie z jakims panienskim i sie razem bawili ale w tym wypadku to laski byly bardziej pijane niz faceci hehe i moj biedny TZcik malo co nie dostal od narzeczonego tej mlodej ehhha dzis ja baluje mamy drinie i jedzonko (salatka gyros, kanapeczki,jakas jeszcze salatka itp) 3h na zlapanie humorku i na disco![]() ![]() zostal nam tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! rowno! cos zaczyna mnie lapac i chyba z kibelka nie wyjde![]() ![]() edit: aaa i zapomnialam sie pochwalic wczoraj przywiozlam suknie do odmciu wisi sobie i czeka...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-08-09 o 13:25 Powód: :) |
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Widze , ze same wieczory panieńskie, wiec życze udanej imprezy.
![]() My nie bedziemy mieli wieczorów panienskiego i kawalerskiego. U nas jest zwyczaj, ze dwa dni przed ślubem (w czwartek) znajomi przychodzą i trzaskają szkło i robi się imprezę.
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Biedronko
właśnie kroję kolejne składniki do sałatek ![]() ale od wizażu tez nie mogę się oderwać
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
dla tych co lubia foty ogladac
![]() prosze o opinie ale prawdopodobnie oczytam w poniedzialek dopiero dwie ostatnie foty to welon na sukni mama nadzieje ze widac Buziole dziewczyny
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
W ogóle nie mam czasu dzisiaj was nadrobić może wieczorem, zaraz przejrzę jeszcze - bo się doczekać nie mogę IV część naaajs dżob ;] hihihiOpowiem krótko tylko co u mnie więc przyszedł welon i halka... welon biały za całe 23 zł - bardzo piękny a halka za 100zł 10 razy lepsza od takiej z pracowni krawieckiej co oglądałam - za 200 ;] więc jestem baardzo zadowolona.A do tego welonu to mi się nawet ta tiara podoba - dodam zdjęcie żeby się pochwalić ;D i dodam zdjęcie góry garniaka TŻta - odebraliśmy w czwartek... ale bez spodni bo zrobili mankiet - a prosiłam żeby nie robili kiedy zamawialiśmy grrr... - odbiór w poniedziałek.Ponadto szukaliśmy kwiaciarni w okolicy na Bielanach - i jak nie zamknięta, to terminy zajęte (okazało się, że trzeba zmawiać 3 miesiące do przodu a nie tydzień no kto by pomyślał ) - ale zamówiony u mnie w rodzinnej miejscowości - wieczorem idę ustalić szczegóły... u TŻta zamówione przybranie na samochód (ktoś wkleił kiedyś takie 3 piękne kalie na masce a ja bezczelnie z tego korzystam ) i bukiet dla świadkowej...Ponadto ustalone menu w restauracji, tort zamówiony, makijażystka znaleziona - we wtorek idę na próbę fryzury a makijaż będzie na żywioł bo już ie mam kiedy próby kombinować. A w czwartek robię paznokcie ale nie jestem jeszcze zdecydowana czy swoje będę mieć czy żelowe... zdecyduję w czwartek - po ocenie stanu swoich no bo w między czasie ciągle coś sprzątam - jak nie w domu to u nas na Bielanach przeprowadzka będzie w poniedziałek i wtorek więc ciągle coś się dzieje i jest fajnie No to zdjęcia: 1. ogólnie jak wygląda garnitur, 2. zbliżenie na trąbę słonia 3. zbliżenie na materiał bo na żywo widać prążki a na małym zdjęciu nie koniecznie ;p 4. welon + tiara no i ja ![]() A i jeszcze zapomniałam powiedzieć że jestem opalona i piegowata - byłam 2 razy na solarium - dzisiaj 2 raz na 10 minut zaszalałam.. i chyba więcej już nie pójdę bo nie chcę kontrastować za bardzo z suknią wieczorem przymierzę - bo muszę sprawdzić jak halkę przypiąć to się okaże czy opalania starczy ![]() edit: Agatko makijaż przepiękny... no ale jak się ma taką urodę to mogliby Ci namalować cokolwiek na twarzy a i tak byłoby pięknie ![]() Katathea ślicznie wyglądałaś *_* cudaczna impreza była a bukiciek to chyba skopiuję ;>Kina cudaczna suknia! ech.. szkoda że nie mam czasu poczytać, najwyżej zarwę noc
Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-08-09 o 13:59 Powód: obejrzała zdjęcia to musi skomentować ;p |
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
dodam jeszcze ze szmine juz zjadlam a do makijazu mam 2 zastrzezenia: nie lubie zlota ale powiedzialm i zrobi w zimnej tonacji mimo ze mi lepiej w cieplej ale ja zlota nie lubie i koniec i 2 ze nie pomalowala mi rzes tak jak ja maluje ale to normalne...
Bylismy wczoraj wplacic 3/4 kasy na sali... 21tys... az zal bylo... ale dostalismy pyszny serniczek... pyszotka
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko ślicznie wyglądasz
Monai ekstra garnitur dzięki za suknię |
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super ![]() Moja siostra dzis wraca w nocy zza granicy
|
|
#240 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale rzesy!!!!!!!!!!!!!!! pozycz troche![]() ja to swoich ma malo a do tego wygladaja jakby mi ktos zakosil nozyczkami od linijki ale sztuczne dokleje sobie,a co?!![]() a ogolnie to bardzo ladnie ale skoro nie lubisz zlota i masz sie w tym zle czuc to zmieniaj, ja tez swojej powiedzialam o uwagach,ze np kocie oko to niech mi zrobi cieniami a nie tak bardzo linerem (bo ja jakos linera nie lubie)![]() Cytat:
![]() ciesze sie ze i komus sie spodobalo,zreszta slubujemy w tym samym dniu wiec wypada zebysmy mialy podobna dekoracjetiara rzeczywiscie fajnie wyglada to pogadaj z fryzjerka i pokombinujcie a gajerek cudo i sie da zalozyc go pozniej na inne okazje czyli elegancko i praktycznie tak jak lubie i ja
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

A jedna miala dzisiaj? Ciekawe czy zda relacje

Ale przynajmniej porozmawialismy a tu juz cos... Moze uda sie jutro... Wiem juz, ze Jego zachowanie wynika z tego, ze 3dni temu skrytykowalam Go
I teraz unosi sie duma

Dobrze ze mnie ominie hihi

Jest tylko jedna rzecz, która mi pomoże - koniec tego koszmaru przedślubnego, ślubnego i już nie wiem jakiego
Najlepsze jest to, że cokolwiek by on nie powiedział to albo by dostał joby od mojej mamy albo ode mnie, no normalnie aż nie zazdrościłam mu tego 

bawcie sie dobrze
dzien przed i makijaz w dniu slubu
, a i ta pogoda u mnie jest w kratke
, nawet pani w sklepie powiedziała, że to ten, bo aż mi się oczy zaświeciły, jak swojego przyszłego męża w nim zobaczyłam
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)