|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
dzień dobry
co tu taka cisza? |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
pewnie wszystkie pilnie sprzątają ja też zaraz ide :P
|
|
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
sprzątają albo odsypiają piątkowe szalenstwo
![]() ja też zaraz ide sprzątać, ale najpierw -jeeeeeeeeeeeeeeeść ! |
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro będę odsypiać dzisiejsze
|
|
|
|
#4265 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dawno nie pisalam, pamieta mnie ktos jeszcze? Przyszlam sie pochwalic, ze zdalam wczoraj prawko Kurcze, nie wiem co studiowac: psychologie, dietetyke, pedagogike i pojsc na nauczycielke czy nadrobic zaleglosci z fizy i medycyne? ...Pozdrawiam serdecznie
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero 18 zaczynam jazdy
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Wtajemniczenie
|
No to zycze powodzenia!
|
#4268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym stawiała na medycybe ale to Twój wybór
|
|
|
|
|
#4269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
plameczka gratuluje!
a ja dzis tez sprzatanko, pozniej "Ludzie bezdomni" i troche historii.
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio sprzątałam dziś juz mi się nie chce ;P
|
|
|
|
#4271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a tak szczerze: czytacie całe lektury, czesc ich czy raczej streszczenia?
|
#4272 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do kierunków...nie na wszystkich uczelniach jest wymagana fizyka na medycynie No, chyba ze masz już upatrzoną uczelnię i żadnej innej nie chcesz. Ale zawód nauczycielki....hm lepiej to przemyśl![]() Ja już ogarnęłam cały pokoik Teraz trochę na Wizażu posiedzę, a później się zabiore za gotowanie obiadu
|
|
#4273 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lalka to też była proza, ludzie bezdomni, cierpienia młodego wertera i jakoś nie mialam problemów z ich czytaniem. mnie tematyka tej książki bardzo męczy a nie ilość stron
|
||
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ble, gorąco i parno jest.
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Nika pytałam na poprzedniej stronie o CH w Poznaniu. zerknij jak możesz i mi odpowiedz, bo Ty pewnie wiesz co i jak
![]() sonnerin u mnie szaro i zimno. a ja się czuję jakaś kompletnie bez życia dzisiaj
|
|
|
|
#4277 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas wlasnie polonistka nie wymaga tak, jak w gimnazjum i przestalam czytac cale. Jeszcze w 1 klasie czytalam, a w drugiej to tylko 1 cala dalam rade
Rzadko mam na to czas (wymówka ). Tylko boje sie zebym nie zawalila matury i dlatego chyba zaczne czytac cos jeszcze w wakacje tak jak niektore
|
#4278 |
|
Wtajemniczenie
|
Sydunia - rzeczywiście, nie zauważyłam
![]() No więc tak: H&M jest w King Cross Marcelin, M1, Poznań Plaza i obok Starego Browaru Zara jest w Poznań Plaza i Starym Browarze Bershki, Stadivariusa ani Pull&Bear z tego co wiem w Poznaniu nie ma W każdym razie ja najbardziej lubię King Crossa
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to jeszcze jakbyś mogła mi powiedzieć, które CH jest jakoś w centrum miasta? bo może będę w Poznaniu jakoś teraz, to by się sklepy odwiedziło przy okazji
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dla Mnie też szykuję się nieprzespana noc
![]() Cytat:
Jednak Chińczycy mają rację, że 8 to szczęśliwa liczba. A we wczorajszej dacie ich tyle. A co do kierunków to Ja na Twoim miejscu wybrałabym chyba dietetykę, biorąc pod uwage nieuchronne dążenie społeczeństwa do otyłości itp, ale też dużo ludzi właśnie chce przejść na zdrowszy tryb odżywiania a wtedy Ty byłabyś niezastąpiona. Cytat:
![]() Bardzo wciągnęła Mnie fabuła i naprawdę jako z jedyną poradziłam sobie tak szybko.
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem streszczenie czasami też czytam, żeby się rozjaśniło jak czegoś nie rozumiem ![]() u nas polonistka w ogóle nie sprawdza w żaden sposób kto czytał a kto nie.. niektórzy nie przeczytali ani jednej lektury a niektórzy wszystkie.. u nas oceny i tak są bardzo niesprawiedliwe z polskiego szczególnie. zresztą oceny zawsze są niesprawiedliwe. ale ja czytam bo robie to dla siebie, dla mojej wiedzy a nie dla oceny ![]() u nas pada deszczyk ![]() uff właśnie skończyłam ćwiczyć i cała mokra jestem.. zaraz wskakuję pod prysznic potem obiadek i czytanie "Lalki"
|
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie przeczytałam ani jednej : / kurde, aż się boję. W ogóle mam doła. Musze się sama chemii nauczyć. A i tak niewiem co ze sobą zrobię po biologii : / Zostanie mi tylko zostać nauczycielką albo psycholem od ochrony środowiska, której nikt nie przyjmie do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przynajmniej chociaż z bio, nie mam problemu ... I chyba pomyślę o Uniwersytecie Śląskim - biologia ekperymentalna ... : ( |
|
|
|
|
#4284 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do centrum to hmm...centrum czyli rynek, tak? Najblizej jest Stary Browar. Jak już będziesz w SB to polecam przejść się Półwiejską, są tam sklepy, których nie ma w SB, np Terranova. Cytat:
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham ćwiczyć(dobra zabawa) lepsze samopoczucie zabicie czasu dobra kondycja figura w dobrym stanie ruch to zdrowie wyrzuty sumienia po najedzeniu się słodkości(ale to nie zawsze :P)
|
|
|
|
|
#4286 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie mam pojęcia, co oznacza ten dopisek "od 2009r", może to jednak dla tych, co zaczynają w roku 2009?
![]() No błagam! Ja tylu książek nie przeczytam, a zdaję tylko poziom podstawowy... A matmę rozszerzoną...A studniówka Nawet znam już termin: piątek 13-tego lutego 2009 ;/ A co do sukienki to chciałabym skromną w miarę, granatową lub czarną. Raczej nie długą, buty, które potem mi się przydadzą, włosy: prosta grzywka (chyba, że się rozmyślę), proste lub lekkie fale. Bo na co dzień to nic z nimi nie robię i mam takie ani proste ani falowane...Ot, siano. A co do wagi ... Chciałabym schudnąć ale wtedy w ogóle nie będę mieć biustu i co ja zrobię? Będę karykaturą a nie dziewczyną Także nie wiem co zrobię z brzuszkiem, spróbuję wyćwiczyć ;pPS. Mam nadzieję, ze wkleiło się dobrze. Na kolorowo to co znam :| Tu wzięli po prostu chyba wszystkie lektury od podstawówki, a Quo Vadis ( o którym tak była mowa) w gimnazjum nie miałam, miałam za to Pana Tadeusza.... Te "troszke niżej" to poziom rozszerzony. Poziom podstawowy Poziom rozszerzony Biblia i antyk
Romantyzm
Młoda Polska
XX-lecie
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami poględze jak brzydko jakaś bluzka z dekoltem wygląda ale za chwile przechodzi.. tak więc nie przejmować sie tym ![]() ja sobie tłumaczę że mam rozmiar sportowy, poza tym małe jest piękne
|
|
|
|
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
Czesc maturzystki! Czy jest tu jakas, ktora jest z Krakowa i zdaje rozszerzona geografie w tym roku? Ja w prawdzie poprawiam ale potrzebuje jakiejs chetnej ktora by sie ze mna uczyla i nawzajem moglybysmy sie mobilizowac
|
|
|
|
#4289 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Renia90
Heh, ja zwykle też się nie przejmuję, ale niestety często jest tak, że przy moich wymiarach (mam szerokie biodra ~90cm, a w biuście ~80, pod nim) nie oszukuję się, że znajdę wymarzoną sukienkę...w wymarzonym rozmiarze ;p Ale coś znajdę xD
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja musze w tym tyg kupic sukienke bo ide na wesele o kurde to sie wpakowałam..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

ja też zaraz ide :P

ale to Twój wybór