|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dalej @ nie mam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
dobrze, nie będę liczyła tych kcal Cykado.
a dzisiaj czytałam w Focusie, że nasza dietka, podobnie jak i dieta Zone i śródziemnomorskie są przez lekarzy uważane za najlepsze ![]() co sądzicie o pomidorach całych z puszki? bo nie zawsze jest możliwość wyparzyć świeże.
#2853 |
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8514802]
Pamietamy, ze nie odbijamy złości na sobie ![]() ([/QUOTE] ahh no postaram sie zapamietac ale niestety mam pamiec dobra ale krotka wiec czasami potrzebuje przyopmnienia i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Rozeznanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8514802]Ska my tu nie liczymy kalorii, to jest w SB najlepsze
![]() Pamietamy, ze nie odbijamy złości na sobie ![]() patt po nim to by Ci sie dopier spać chciało same cukry proste ![]() A ja dalej @ nie mam ![]() Tak, wiem, wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2855 |
Zakorzenienie
|
Ska ja kupuję pomidory siekane w puszce do sosu do spaghetti i są pyszne.
Nareszcie waga spadła, po trzech tygodniach chyba... O 20 dkg, ale zawsze to coś... A mój jadłospis wczorajszy to jakaś masakra była, ale strasznie się denerwowałam aktem notarialnym i chyba pierwszy raz z nerwów miałam zaciśnięty żołądek... Z tego wszystkiego zjadłam tylko 3 łyżeczki owsianki (więcej nie dałam rady wcisnąć), jednego nimm 2, pół sałatki na lunch, garść migdałów i po akcie jak mi się supeł w brzuchu rozwiązał podjechaliśmy z TŻem na kebaba, bo z tej całej przeprowadzki, to nic nie mieliśmy w domu do jedzenia...
#2856 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za to polecam suszone w oliwie ![]() Suszyłam na słońcu posypane solą a potem z dodatkiem suszonej bazylii i zalane oliwą do słoiczków. Tyle ze to drogi interes bo duzo oliwy zuzywałam ![]() Podobno knorr ma w swojej ofercie suszone, spotkałyscie sie ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zadomowienie
|
tak, ja mam w domu te Knorra. suszone pomidory z bazylią i czosnkiem chyba. pyszotka! tylko, że kupowałam w Makro i to takie duże opakowanie, więc nie wiem czy są małe.
pomidory z puszki są pycha ![]()
#2858 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A te suszone jak sa pakowane? Bo nawet nie wiem czego szukać na półkach, a żaliłam się już na zaopatrzenie sklepów w moim mieście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Cześć Grzyby!
![]() Ja dzisiaj się tak beznadziejnie czuję, że chyba padnę. Słabo mi, głowa mnie boli, obijam się o ściany. Masakra jednym słowem. Dzisiaj z grzeszyłam, ale to dlatego, że serio myślałam, że brak mi cukru. Ale nie pomogło. Aktualnie poszukuję dietetyk w Łdz, jak któraś z Was zna dobrego to będę wdzięczna. ![]() A tak w ogóle, to jem prawie nic, bo nic nie mogę przełknąć. Wszystko w siebie wmuszam. Może się strułam czymś, ahh. maruda pierońska. |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Niestety jeszcze nie zakończyłam sie przeprowadzać i potrwa to jeszcze dłuuuuggggoooo...
Narazie jutro oddajemy klucze od starego mieszkania, a do nowego się nie możemy wprowadzić, bo nie mamy mebli... W jednym pokoju skład rzeczy zrobiliśmy... Mamy tylko kuchnię i łazienkę prawie na gotowo... Dobrze, że moi rodzice pojechali dzisiaj na urlop, to będzie gdzie mieszkać... Tak wszyscy mówią, że w lipcu i sierpniu źle się sprzedaje mieszkanie, a moje się sprzedało nawet za szybko... Nie przewidzieliśmy z TŻem takiego tempa... Marzeniątko kuruj się...
#2861 |
Rozeznanie
|
Skończyłam sprzątać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2862 |
Przyczajenie
|
witaaam postanowilam sie dolaczyc..
na poczatku chcialam zrobic sobie glodowke 14 dniowa ale dziewczyny mi odradzily tylko ja tak czytam to wszystko i dalej nie wiem co i jak.. ile tego mozna jesc ? w duzych ilosciach czy takie male porcje ![]() zapmnialam dodac ze waze 65kg przy wzroscie 166cm a moj cel to 52-54kg czy dam rade to zrzucic ? i jesli tak to jak dlugo mi to zajmie bedac na tej diecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
marzeniatko biedactwo
![]() Cytat:
![]() chcesz schudnac ponad 10kg na pewno Ci sie uda tylko troche samozaparcia i ruchu a ile zajmie hmmm trudno powiedziec kazdy organizm jest inny i inaczej raguje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zadomowienie
|
Cykado obiecuję, że dzisiaj sprawdzę skład tego. a właśnie to jest link - http://www.kamis.pl/index.php/content/view/146/147/ Wyrób Kamisa jednak. i jak widzę są takie małe opakowania.
Marzenko po prostu gorszy dzień. czasami tak bywa, więc nie rób niczego wyczerpującego i może na nogi Cię postawi gorące kakao? KarmazynowyKamyk mieszkanie to teraz przekichana sprawa. ja nie wiem jak to będzie, gdy będę chciała coś swojego znaleźć, bo teraz wszystko drogie i w ogole.. ważne, że czynicie postępy w urządzaniu go ![]() playboybunnyx o to chodzi, że nie liczysz kalorii. jesz tyle na ile masz ochotę tylko nic zakazanego. i radzę ustalić sobie godziny posiłków, bądź przestrzegać zasady - posiłek co 2-3 godz. po śniadaniu i obiedzie podobniez powinno się nawet 3,5 godz odczekać.
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mieszkań, mój brat właśnie kupuje, lada 250 tys zł. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Znam ten ból ![]() Potem przez prawie 3 tygodnie zycie na materacu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A na mnie w lodówce czeka ptasie mleczko z orzechów nerkowca i ricore, moja dzisiejsza twórczość ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
ojojoj ale sie rozpisalyscie skarby
![]() ![]() ![]() ![]()
#2868 |
Zakorzenienie
|
Tak, Cykado miałam widocznie bardzo niskie ciśnienie i dlatego tak beznadziejnie się czułam. Ale jest już dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |||
Rozeznanie
|
Dzień doberek Wszystkim
![]() Cytat:
![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8512779]Nie przerywaj tylko wprowadz odstepstwa ![]() A co do alkoholu to ja np nie pije juz 2 rok, bo nie trawie po prostu. Piwa nie bo brzuch mnie po nim boli, wodki bo łapie doła. Czasem pozwole sobie na wytrawne wino albo szampana ale tak bardziej dla smaku. W knajpie za to zawsze siedze przy soku pomidorowym ![]() ![]() ![]() Przerazaja mnie ludzie ktorzy twierdzą ze nie umieją sie bez tego dobrze bawić. Po prostu idą na łatwizne ![]() Natalaplo śliczny jest po prostu ![]() Podzielam zdanie. U mnie to tylko sporadycznie dobre winko np martini bianco, lubie też malibu. Czasem strzele sobie smakowego browarka ale raz na ruski rok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
a ja właśnię idę szykowac kolację. a potem skakanka, jeśli ją znajdę w otchładni mieszkania..
milcząco dzisiaj dziewczęta. weekend się zaczyna, więc życzę powodzenia każdej plażowiczce, bo to nie lada wyzwanie przetrwać go bez grzechów ![]() moje menu na dzisiaj: Ś: 2 kromki razowca z pieczenią i pomidorem II Ś: pół kabanosa drobiowego i jabłko O: miska fasolowej bez ziemniaków, no może tam parę było, których nie dalam rady wyłowić K: będą zawijasy z żółtego sera i jakiejś wędliny z dużą ilością warzyw a bez PW, bo I posiłek przed 11 był. jak ja kocham mieć wolne ![]()
#2871 |
Rozeznanie
|
Cykada Ja też zapomniałam o igrzyskach
![]() ![]()
#2872 |
Konto usunięte
|
Wlasnie tez czytalam otym wypadku
![]() Budyn dozwolony od II fazy, ale nieslodzony i bez masełka ![]() Ja dzis troche nagrzeszyłam nerkowcami, tak na dobry poczatek weekendu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Raczkowanie
|
hej...
Chciałam się do was przyłączyć. Diete trzymam już od 3 dni-I faze, ale nie wiem czy wszystkie moje posiłki są dobrze wymyślone... Czy mogłaby któraś sprawdzić i mi powiedzieć czy dobrze je zaplanowałam (w sensie czy dobre menu)... Byłabym wdzięczna... ![]() I dzień *kanapka z tuńczykiem *sałatka z 4 pomidorów i 2 jajek *papryka z nadzieniem (była mała, a nadzienie takie jak do gołąbków) *oszeszki w czekoladzie (było ich 15... nie mogłam się oprzeć..;/ to źle..??) II dzień *jajecznica z 2 jaj, cebulki i z wędlinką *udko z kurczaka z sosem warzywnym *sałatka z pomidora i ogórka *galaretka- niestety z cukrem, bo za późno zauważyłam... ;/ *2 jajka III dzień *1/2 jogurtu naturalnego *3 filety z ryby z kaszą *1 płat rybny z 1/2 jogurtu naturalnego *jajecznica z 2 jaj, cebulką i 1 plastrem sera żółtego. *sałatka pomidorowa z 2 kromkami chleba sojowego *10 kostek czekolady ;/;/;/ sama nie wiem, czy jest dobrze czy nie, dlatego jeszcze raz zwracam się do was z prośbą o sprawdzenie mi tej rozpiski i o ewentualne uwagi. Pozdrawiam
#2874 | |
Konto usunięte
|
Czesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak Cie tu wypoprawiałam, a moje dzisiejsze sniadanie tez nie idealne ; chlebek razowy home made (tak, tak jednak upekłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak opisałam Ci wyżej. Zajrzyj na I str, tego wątku, tam jest wszystko opisane, oraz przydatne strony! Życzę powodzenia ![]() Cześć dzióbasy ![]() Ja właśnie jem coś co za mną chodziło od kilku dni ![]() owsianka z rodzynkami ![]() ![]() ![]() Dzisiaj główka nie boli, humorek dopisuje i ogólnie super. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zadomowienie
|
A co tu tak cicho dzisiaj?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vea16 witam ![]() ![]() ![]() ![]()
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Marzenką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2880 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!
ja dzis jestem na nie SB ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.