Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 20:52   #211
Kakusia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Będę się już z Wami żegnać
Zycze duzo sloneczka Aguniu i wypocznij ile sie da!

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Także dziewczynom ślubującym w ten i następny weekend życzę świetnej pogody, niech ten dzień będzie idealny, pozostawi po sobie tylko miłe wspomnienia a każdy następny dzień żeby był piękniejszy od poprzedniego
Zycze tego samego Dwie PM jutro maja slub zgadza sie? A jedna miala dzisiaj? Ciekawe czy zda relacje
Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
hehe, ale się usmiałam z wypowiedzi Kakusi
Moj Tz tez nie jest wysoki, ma 165 cm a ja 162 + 5 cm obcas, wiec bede minimalnie wyzsza od TZ
Moj ma 172 cm, a ja mam 168 cm + obcas, takze TZ walczy zebym czasem koka nie robila bo juz w ogole bede wyzsza

Rozmawialismy dzisiaj... Nie pogodzilismy sie niestety Ale przynajmniej porozmawialismy a tu juz cos... Moze uda sie jutro... Wiem juz, ze Jego zachowanie wynika z tego, ze 3dni temu skrytykowalam Go I teraz unosi sie duma i stad to bezczelne zachowanie Eh, mniejsza z tym

Dzwonilam do krawcowej. Rozmowa przebiegala mniej wiecej tak:
- Slucham?
- Dzien dobry, Karolinka K. z tej strony...
- O rany Boskie, Pani Karolino, ja mialam wczoraj do Pani zadzwonic!
- Yhmmm.....

Maja nawal teraz sukienek, ktore kobiety zamawialy w innych salonach i zostaly spieprzone i one biora je do poprawek i to sa takie nagle, na najblizsze soboty, ale powiedziala, ze na srode mysli, ze juz cos mi zrobia dalej z sukienka Takze jestesmy umowione na srode
(od niej i od kolezanki, ktora juz szyla u nich wiem jak krawcowe szyja... Przyklad: jak umowilam sie z nia na srode, tak one w poniedzialej dopiero ja wyciagna i zaczna szyc. One robia pare dni przed przymiarka No niewazne, wazne zeby zrobily tak jak chce)

A mnie nie bylo, bo pluskalam sie na basenie - kolejne cm zgubione (dzisiaj sasiadka mamy sprawila mi komplement: "Karolina, nie obraz sie, ale wygladasz jak szkapa" Dziewczyny basen + stres czyni cuda

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 22:07   #212
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
No to dobrze , bo biedronka19876 już mi gdzieś pomknęła

Z tym prezentem ślubnym to wcale niegłupi pomysł, zaraz pomyśle co ja bym chciała.....
Ja się za to zastanawiam, co by kupić Tż-owi na urodziny bo po slubie za 5 dni je obchodzi. I sie tak zastanawiam co by mu sprezentować jako "pierwszy prezent od żonki"
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 22:10   #213
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Ja się za to zastanawiam, co by kupić Tż-owi na urodziny bo po slubie za 5 dni je obchodzi. I sie tak zastanawiam co by mu sprezentować jako "pierwszy prezent od żonki"
Haha to tak jak ja, 5 dni po slubie moj TŻ ma urodziny Pomysly sie znajda bo caly czas cos kwili o tym i tamtym Gorzej jak bede chciala go zaskoczyc i kupic cos o czym nie mowil
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 22:13   #214
kejti85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem co u Kejti85
Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
\No wlasnie... co u Kejti? Nie odzywa sie cos...
Kochane dzięki za pamięć podczytuje Was cały czas ale głupio tak się udzielać... teraz powinnyście zająć się swoimi radościami a nie cudzymi smutkami... niestety nie jest dobrze ale wczorajszy dzień dał nadzieje na lepsze jutro... zobaczymy co to będzie...

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
cichutko bo @ się szerzy
powszechnie wiadomo że jeżeli kobiety przebywają dużo czasu w swoim towarzystwie to @ mają prawie,albo równocześnie, ale że to działa też wirtualnie to nie wiedziałam dołanczam do grona dzisiejszych @
Stary 2008-08-08, 22:18   #215
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Kochane dzięki za pamięć podczytuje Was cały czas ale głupio tak się udzielać... teraz powinnyście zająć się swoimi radościami a nie cudzymi smutkami... niestety nie jest dobrze ale wczorajszy dzień dał nadzieje na lepsze jutro... zobaczymy co to będzie...

powszechnie wiadomo że jeżeli kobiety przebywają dużo czasu w swoim towarzystwie to @ mają prawie,albo równocześnie, ale że to działa też wirtualnie to nie wiedziałam dołanczam do grona dzisiejszych @
Kejti

Z tą @to jakiś obłęd Dobrze ze mnie ominie hihi
Stary 2008-08-08, 22:44   #216
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
To zycze lepszego jutra

Nasza Córunia

Stary 2008-08-08, 23:21   #217
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczorek!

izazusia
czy ta niespodzianka nie może być wcześniej, bo poniedziałek to taki odległy dzień, aż cały weekend trzeba czekać

Kakusia
to tak na małe pocieszenie

agunia82
życzę udanego wyjazdu

Jeżeli chodzi o @ to moja na szczęście się już kończy więc na ślub na pewno jej nie będzie
I chyba wirtualnie dotarły do mnie złe wibracje, bo normalnie od kilku dni z Tz'tem codziennie się kłócimy o wszystko, a od głupich pierdół się zaczyna Dzisiaj mi powiedział, żebym sobie wzięła na wstrzymanie i może coś na uspokojenie wzięła, bo jestem nie do wytrzymania A on głupi ma chyba nadzieje, że coś mi pomoże Jest tylko jedna rzecz, która mi pomoże - koniec tego koszmaru przedślubnego, ślubnego i już nie wiem jakiego Wczoraj to jak najechałam na moją mamę i Tz'ta to mieli takie miny Najlepsze jest to, że cokolwiek by on nie powiedział to albo by dostał joby od mojej mamy albo ode mnie, no normalnie aż nie zazdrościłam mu tego
Ja już chcę, żeby do wszystko się skończyło, a jak sobie pomyślę, że to już za TYDZIEŃ to normalnie mam ochotę zrobić o tak
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 23:31   #218
kotekk81
Zakorzenienie

hejka
chcialam sie pozegnac bo jutro ide do pracy i w nocy wylatujemy do Polski bo juz za tydzien Wielki Dzien a przed nim chyba Wielki Stres

co do prezentow to ja kupilam Tz-towi zegarek i smieszne spinki do koszuli w ksztalcie kostek do gry i wymarzony zegarek (spinki juz dostal-bo nie wytrzymalam a zegarek dostarczy mu poslaniec na wieczor kawalerski i do tego kartke Dla Meza z Okazji Slubu) a ja dostalam lancuszek z bialego zlota z zawieszka

dobranoc kochane...bede tesknic i mam nadzieje ze w Polsce znajde troszke czasu zeby Was nadrobic

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 23:46   #219
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

agunia82, kotekk81 do miłego zobaczenia

Cytat:
Trzymam kciuki za szybką poprawę

Dzisiaj wieczorem zdałam sobie sprawę, że zostało nam równo 2 tygodnie i normalnie zaczęłam się trząść, jestem tak zestresowana, że nie mogę usnąć, w żołądku czuje bombardowanie i martwię się na zapas, by wszystko poszło zgodnie z planem.
Stary 2008-08-09, 08:39   #220
LilStar
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

spałam 16 godzin
ale tak mam przy @

Sofferka oddawaj mój telefonikcieszę się, że dostałaś swój wymarzony-buziaczek.te fryzki bardzo mi się podobają, ale ze względu na na to że pokochałam swoje loki i B się podobam w rozpuszczonych to będę mieć podpięte tylko lekko.
m.a.r.t.a mój B na sam dźwięk słowa na ś robi się blady-dotarło do niego że to jeszcze tylko 3 tygodnie. na szczęście gradówka schodzi po antybiotyku. także jest nadzieja.
tylko ja zaczynam się stresować czy wdzystko pójdzie wg planu i kolejny kg poszedł i też podobnie jak u Kakusi znajomi załamują ręce-ale nadrobię po tym szalonym okresie
kejti myślę o Tobie-żeby już wszystko zdążało ku dobremu
z @ to rzecywiście ciekawe

jadę dzisiaj do Wrocławia-możę coś upoluję

miłego dzionka Dziewczyny

Wszystkim Dziś ślubującym życzę dużo szczęścia i pomyślności i żeby Ten dzień był najszczęśliwszym w Waszym życiu.
Stary 2008-08-09, 09:12   #221
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Na nic nie mam czasu
zaraz muszem uciekac do kwiaciarni potem biegiem na miakijaz i po welon... jak ja tak nie lubie.... nawet na kibelek nie ma czasu... mam nadzieje ze z tym welonem i makijazem to krotko bo potem nie chce na panienskie biegiem leciec.
Do tego jeszcze mi sie mega chce spac... to chyba przez pogode
buziole
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 09:13   #222
Kakusia
Zakorzenienie

A to i ja sie przywitam
Kurcze Wy tu piszecie, ze zostalo Wam 2 tygodnie, tydzien... jakies stresy przezywacie... A ja wczoraj popatrzylam na suwaczek i... cale 50 dni do slubu! Zero stresu... zero.... Owszem - jak pomysle sobie tak ze szczegolami to co Nas czeka, to bycie w centrum - zejscie po TZta, blogoslawienstwo, Kosciol, pierwszy taniec itp, to troszke chwyta zoladek, ale tak to kurcze ja wogole tym nie zyje Ja bardziej przezywam wyprowadzke z domu, ktora mnie czeka, niz zamążpójście chyba jakas inna jestem
No jedynie lapie mnie stres na mysl ze @ zasta mnie w tym dniu

Lece na miasto, musimy z TZtem pozalatwiac pare spraw, a potem na mieszkanie skrobac resztki tapety

Trzymajcie sie cieplutko

Malutka_24 dziekuje

Kejti niewazne czy tu beda radosne opowiesci czy nie - odzywaj sie, bo kazda z Nas sie martwi Twoim losem i kazda o Tobie mysli

Nasza Córunia

Stary 2008-08-09, 09:25   #223
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

Na nic nie mam czasu
zaraz muszem uciekac do kwiaciarni potem biegiem na miakijaz i po welon... jak ja tak nie lubie.... nawet na kibelek nie ma czasu... mam nadzieje ze z tym welonem i makijazem to krotko bo potem nie chce na panienskie biegiem leciec.
Do tego jeszcze mi sie mega chce spac... to chyba przez pogode
buziole
zdążysz Agatko.
udanej zabawy na panieńskim Loczku

Cytat:
A to i ja sie przywitam
Kurcze Wy tu piszecie, ze zostalo Wam 2 tygodnie, tydzien... jakies stresy przezywacie... A ja wczoraj popatrzylam na suwaczek i... cale 50 dni do slubu! Zero stresu... zero.... Owszem - jak pomysle sobie tak ze szczegolami to co Nas czeka, to bycie w centrum - zejscie po TZta, blogoslawienstwo, Kosciol, pierwszy taniec itp, to troszke chwyta zoladek, ale tak to kurcze ja wogole tym nie zyje Ja bardziej przezywam wyprowadzke z domu, ktora mnie czeka, niz zamążpójście chyba jakas inna jestem
No jedynie lapie mnie stres na mysl ze @ zasta mnie w tym dniu

Lece na miasto, musimy z TZtem pozalatwiac pare spraw, a potem na mieszkanie skrobac resztki tapety

Trzymajcie sie cieplutko
jak miałam 50 dni do ślubu to też nic nie odczuwałam.wydawało mi się wszystko tak odległe że aż nierealne. za to teraz cały czas wydaje mi się, ze dni pedzą jak szalonea tu jeszcze tyle trzeba zrobić.
też mnie czeka przeprowadzka o 250 km-w obce środowisko do mojego B.z jednej strony sięcieszę, a z drugiej kolejny powód do zmartwień.ale kto powiedział że będzie łatwo

Nieobecne Dziewczynkimyślę o Was
Stary 2008-08-09, 09:37   #224
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Malutka_24 dziekuje
nie ma za co, w końcu jesteśmy tu też od tego, żeby się nawzajem pocieszać

Cytat:
Kejti niewazne czy tu beda radosne opowiesci czy nie - odzywaj sie, bo kazda z Nas sie martwi Twoim losem i kazda o Tobie mysli
popieram w całej rozciągłości

A ja dzisiaj dziewczynki zaraz spadam do mojej mamy, bo moje kochanie ma dzisiaj wieczór kawalerski Ciekawe co chłopaki mu wymyślą U mamy będę aż do poniedziałku, w nocy w niedzielę o 2:00 przylatuje z Anglii moja siostra - świadkowa, a w poniedziałek rano o 9:00 moja kuzynka będzie mi i mojej siostrze robiła pasemka Do tego o 17:15 przymiarka sukni Plan na ten tydzień jest tak napięty, że masakra Postaram się regularnie Was podczytywać, tylko błagam nie piszcie za dużo

A tym wszystkim, którzy dzisiaj ślubują życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia, by ten dzień był najpiękniejszym dniem, a każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 10:09   #225
dzasta110
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
to chyba mój jedyny post dzisiaj bo dziś dżampy panieński i kawalerski trzymajcie kciuki, żeby było fajnie, bo jakoś mam małego stresa

a co do prezentów ślubnych to TŻ też ma coś dla mnie, ale nie wiem co ale ja dla niego "drobiazg" też mam

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 10:20   #226
soffera
Zadomowienie

Agata Dzasta bawcie sie dobrze

Lilus ja przeprowadzilam sie 20 km i normalnie mi dziwnie

Haha mam termin na dzien przed i makijaz w dniu slubu
TEN dzień zacznie sięo 7 u fryzjera, potem 9 makijaż, ubieranie się, 10.40 przyjazd Młodego, 11 sesja, 12.00 ślub
Stary 2008-08-09, 10:23   #227
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
to chyba mój jedyny post dzisiaj bo dziś dżampy panieński i kawalerski trzymajcie kciuki, żeby było fajnie, bo jakoś mam małego stresa

a co do prezentów ślubnych to TŻ też ma coś dla mnie, ale nie wiem co ale ja dla niego "drobiazg" też mam

do "zobaczenia" na panieńskim
nie martw się wszystko uda się na 102
Stary 2008-08-09, 10:37   #228
biedronka19876
Rozeznanie

Witam Was wszystkie
U mnie dziś tak paskudna pogoda, cały czas pada . Mam nadzieje, że tam gdzie dziewczyny slubują to świeci im słonko
Ja pomału zastanawiam się czy nie kupić sobie bolerka z długim rękawem, bo ze mnie zmarzluch jest , a i ta pogoda u mnie jest w kratke

WSZYSTKIM DZISIAJ ŚLUBUJĄCYM życzę wszystkiego dobrego i duzo słońca

Edytowane przez biedronka19876
Czas edycji: 2008-08-09 o 10:38 Powód: bład
Stary 2008-08-09, 10:40   #229
asiuk
Zakorzenienie

Agatko, Dżastuś - udanych imrezek! Powiedzcie mi, czy same sobie organizowałyście (no, wspólnie z najbliższymi przyjaciółkami) panieński, czy może w ogóle nie wiecie, co i jak dziś się wydarzy?

Dziś jedziemy z TŻ rozdać pierwsze zaproszenia Kilka z nich mam do wysłania, musiałam zrobić własnoręcznie koperty, bo są nieco niewymiarowe

Zmykam, kobietki, do obowiązków.

Miłego dnia!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 10:44   #230
kina2807
Zakorzenienie

cześć Kochane
ja tylko na chwilkę, bo zaraz idę przygotowywać sałatki na wieczór, bo dziś urządzam panieński, nie lubię żadnych dyskotek, więc to będą takie pogaduchy przy winku

Dziewczyny dziś kupiliśmy TŻtowi garnitur ślubny , piękny, ależ on w nim wyglądał , nawet pani w sklepie powiedziała, że to ten, bo aż mi się oczy zaświeciły, jak swojego przyszłego męża w nim zobaczyłam

garnitur jest szary, ale pasuje do ecru, śliczny po prostu

wczoraj wszystkie sprawy w urzędzie pozałatwialiśmy i pozostała nam tylko poradnia do odbębnienia, aha i prawko też już odebrałam

pozdrawiam Was serdecznie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 11:07   #231
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej króliczki
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tak o tym wszystkim myslalam i moze zrobie kolor przewodni wesela czerwono(bordowo)-bialy. TZ na czerwono, podpowiedzialam swiadkowi zeby mial ciemny garnitur. nie wiem jak sie swiadkowa ubierze ale dekoracje chyba zmienie z pomaranczowo-bialej wlasnie na bordowo-biala.
nie bedzie za mdlo?
Ja będę miała dekorację na sali bordowo- białą i wg mni wygląda pięknie i bardzo elegancko!

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Kasieńko myślałam o takich:
Cholercia, żeczywiście Espanolowe, ale ja się nie czuję w kokonach
Wolałabym jakąś burzę na głowie...
Buuuu... co począć

Cytat:
Lof lof lof Kejti!
Pisaj nam tu, bo się o Ciebie martwimy!!!
Ma Ci nie być głupio!!!!
Czekamy na promyczek radości bijący w końcu od Ciebie

Piszę 2 słówka i zmykam sprzątać!!

Ślubujące dziś dziewuszki słodkie me:

Życzę Wam cudacznej pogody, cudacznego nastroju,
cudacznego wyglądu, cudacznego Pana Młodego,
cudacznych gości, cudacznej urozystości zaślubin,
cudacznego przyjęcia i wieeeeeeeeeeeelu cudacznych chwil w dalszym WSPóLNYM życiu!!!!

Buźki od cudacznej Kasieńki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 12:24   #232
katey
Rozeznanie

GG do katey

i ja na sekundke

slubujacym dzis zycze pieknej pogody (u mnie dzis calkiem ladnie wiec zebyscie wszystkei tak mialy), zeby wszystko ulozylo sie tak jak zaplanowaliscie i zeby milosc wzmacniala sie od dnia dzisiejszego do konca!

zauwazylam ze dzis sporo panienskich moj tez
TZ mial wczoraj kawalerski-dzwonil po 1 w nocy i opowiadal co sie dzieje hehe polaczyli sie z jakims panienskim i sie razem bawili ale w tym wypadku to laski byly bardziej pijane niz faceci hehe i moj biedny TZcik malo co nie dostal od narzeczonego tej mlodej bo byla tak pijana a on tylko chcial ja odprowadzic na taxi ehhh
a dzis ja baluje mamy drinie i jedzonko (salatka gyros, kanapeczki,jakas jeszcze salatka itp) 3h na zlapanie humorku i na disco

zostal nam tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! rowno! cos zaczyna mnie lapac i chyba z kibelka nie wyjde

edit: aaa i zapomnialam sie pochwalic wczoraj przywiozlam suknie do odmciu wisi sobie i czeka...

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2008-08-09 o 12:25 Powód: :)
katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 12:30   #233
biedronka19876
Rozeznanie

Widze , ze same wieczory panieńskie, wiec życze udanej imprezy.
My nie bedziemy mieli wieczorów panienskiego i kawalerskiego. U nas jest zwyczaj, ze dwa dni przed ślubem (w czwartek) znajomi przychodzą i trzaskają szkło i robi się imprezę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 12:37   #234
kina2807
Zakorzenienie

dzięki Biedronko
właśnie kroję kolejne składniki do sałatek
ale od wizażu tez nie mogę się oderwać

Mąż i żona...
Stary 2008-08-09, 12:44   #235
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dla tych co lubia foty ogladac
prosze o opinie ale prawdopodobnie oczytam w poniedzialek dopiero
dwie ostatnie foty to welon na sukni mama nadzieje ze widac
Buziole dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (81,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (71,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (69,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (99,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1welon.JPG (54,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2welon.JPG (40,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2008-08-09, 12:46   #236
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć Kobietki

W ogóle nie mam czasu dzisiaj was nadrobić może wieczorem, zaraz przejrzę jeszcze - bo się doczekać nie mogę IV część naaajs dżob ;] hihihi

Opowiem krótko tylko co u mnie więc przyszedł welon i halka... welon biały za całe 23 zł - bardzo piękny a halka za 100zł 10 razy lepsza od takiej z pracowni krawieckiej co oglądałam - za 200 ;] więc jestem baardzo zadowolona.
A do tego welonu to mi się nawet ta tiara podoba - dodam zdjęcie żeby się pochwalić ;D i dodam zdjęcie góry garniaka TŻta - odebraliśmy w czwartek... ale bez spodni bo zrobili mankiet - a prosiłam żeby nie robili kiedy zamawialiśmy grrr... wpienili mnie zdziebko i w rozpędzie poprosiłam o zważenie spodni - odbiór w poniedziałek.
Ponadto szukaliśmy kwiaciarni w okolicy na Bielanach - i jak nie zamknięta, to terminy zajęte (okazało się, że trzeba zmawiać 3 miesiące do przodu a nie tydzień no kto by pomyślał ) - ale zamówiony u mnie w rodzinnej miejscowości - wieczorem idę ustalić szczegóły... u TŻta zamówione przybranie na samochód (ktoś wkleił kiedyś takie 3 piękne kalie na masce a ja bezczelnie z tego korzystam ) i bukiet dla świadkowej...

Ponadto ustalone menu w restauracji, tort zamówiony, makijażystka znaleziona - we wtorek idę na próbę fryzury a makijaż będzie na żywioł bo już ie mam kiedy próby kombinować. A w czwartek robię paznokcie ale nie jestem jeszcze zdecydowana czy swoje będę mieć czy żelowe... zdecyduję w czwartek - po ocenie stanu swoich no bo w między czasie ciągle coś sprzątam - jak nie w domu to u nas na Bielanach przeprowadzka będzie w poniedziałek i wtorek więc ciągle coś się dzieje i jest fajnie

No to zdjęcia: 1. ogólnie jak wygląda garnitur, 2. zbliżenie na trąbę słonia 3. zbliżenie na materiał bo na żywo widać prążki a na małym zdjęciu nie koniecznie ;p 4. welon + tiara no i ja

A i jeszcze zapomniałam powiedzieć że jestem opalona i piegowata - byłam 2 razy na solarium - dzisiaj 2 raz na 10 minut zaszalałam.. i chyba więcej już nie pójdę bo nie chcę kontrastować za bardzo z suknią wieczorem przymierzę - bo muszę sprawdzić jak halkę przypiąć to się okaże czy opalania starczy

edit: Agatko makijaż przepiękny... no ale jak się ma taką urodę to mogliby Ci namalować cokolwiek na twarzy a i tak byłoby pięknie
Katathea ślicznie wyglądałaś *_* cudaczna impreza była a bukiciek to chyba skopiuję ;>
Kina cudaczna suknia! ech.. szkoda że nie mam czasu poczytać, najwyżej zarwę noc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (26,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01b.jpg (6,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01g.jpg (12,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6299.jpg (25,0 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez monai
Czas edycji: 2008-08-09 o 12:59 Powód: obejrzała zdjęcia to musi skomentować ;p
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 12:58   #237
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dodam jeszcze ze szmine juz zjadlam a do makijazu mam 2 zastrzezenia: nie lubie zlota ale powiedzialm i zrobi w zimnej tonacji mimo ze mi lepiej w cieplej ale ja zlota nie lubie i koniec i 2 ze nie pomalowala mi rzes tak jak ja maluje ale to normalne...

Bylismy wczoraj wplacic 3/4 kasy na sali... 21tys... az zal bylo... ale dostalismy pyszny serniczek... pyszotka
Stary 2008-08-09, 13:04   #238
kina2807
Zakorzenienie

Agatko ślicznie wyglądasz

Monai ekstra garnitur, a Ty wyglądasz pięknie
dzięki za suknię

Mąż i żona...
Stary 2008-08-09, 13:46   #239
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Buziole dziewczyny
Makijaż poprostu super

Moja siostra dzis wraca w nocy zza granicy , wiec bedzie testować na mnie makijaż. Moze cos wybiore
Stary 2008-08-09, 14:59   #240
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Buziole dziewczyny
woooooooow ale rzesy!!!!!!!!!!!!!!! pozycz troche ja to swoich ma malo a do tego wygladaja jakby mi ktos zakosil nozyczkami od linijki ale sztuczne dokleje sobie,a co?!
a ogolnie to bardzo ladnie ale skoro nie lubisz zlota i masz sie w tym zle czuc to zmieniaj, ja tez swojej powiedzialam o uwagach,ze np kocie oko to niech mi zrobi cieniami a nie tak bardzo linerem (bo ja jakos linera nie lubie)

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki

W ogóle nie mam czasu dzisiaj was nadrobić może wieczorem, zaraz przejrzę jeszcze - bo się doczekać nie mogę IV część naaajs dżob ;] hihihi

Opowiem krótko tylko co u mnie więc przyszedł welon i halka... welon biały za całe 23 zł - bardzo piękny a halka za 100zł 10 razy lepsza od takiej z pracowni krawieckiej co oglądałam - za 200 ;] więc jestem baardzo zadowolona.
A do tego welonu to mi się nawet ta tiara podoba - dodam zdjęcie żeby się pochwalić ;D i dodam zdjęcie góry garniaka TŻta - odebraliśmy w czwartek... ale bez spodni bo zrobili mankiet - a prosiłam żeby nie robili kiedy zamawialiśmy grrr... wpienili mnie zdziebko i w rozpędzie poprosiłam o zważenie spodni - odbiór w poniedziałek.
Ponadto szukaliśmy kwiaciarni w okolicy na Bielanach - i jak nie zamknięta, to terminy zajęte (okazało się, że trzeba zmawiać 3 miesiące do przodu a nie tydzień no kto by pomyślał ) - ale zamówiony u mnie w rodzinnej miejscowości - wieczorem idę ustalić szczegóły... u TŻta zamówione przybranie na samochód (ktoś wkleił kiedyś takie 3 piękne kalie na masce a ja bezczelnie z tego korzystam ) i bukiet dla świadkowej...

Ponadto ustalone menu w restauracji, tort zamówiony, makijażystka znaleziona - we wtorek idę na próbę fryzury a makijaż będzie na żywioł bo już ie mam kiedy próby kombinować. A w czwartek robię paznokcie ale nie jestem jeszcze zdecydowana czy swoje będę mieć czy żelowe... zdecyduję w czwartek - po ocenie stanu swoich no bo w między czasie ciągle coś sprzątam - jak nie w domu to u nas na Bielanach przeprowadzka będzie w poniedziałek i wtorek więc ciągle coś się dzieje i jest fajnie

No to zdjęcia: 1. ogólnie jak wygląda garnitur, 2. zbliżenie na trąbę słonia 3. zbliżenie na materiał bo na żywo widać prążki a na małym zdjęciu nie koniecznie ;p 4. welon + tiara no i ja

A i jeszcze zapomniałam powiedzieć że jestem opalona i piegowata - byłam 2 razy na solarium - dzisiaj 2 raz na 10 minut zaszalałam.. i chyba więcej już nie pójdę bo nie chcę kontrastować za bardzo z suknią wieczorem przymierzę - bo muszę sprawdzić jak halkę przypiąć to się okaże czy opalania starczy

edit: Agatko makijaż przepiękny... no ale jak się ma taką urodę to mogliby Ci namalować cokolwiek na twarzy a i tak byłoby pięknie
Katathea ślicznie wyglądałaś *_* cudaczna impreza była a bukiciek to chyba skopiuję ;>
Kina cudaczna suknia! ech.. szkoda że nie mam czasu poczytać, najwyżej zarwę noc
to ja wkleilam ciesze sie ze i komus sie spodobalo,zreszta slubujemy w tym samym dniu wiec wypada zebysmy mialy podobna dekoracje
tiara rzeczywiscie fajnie wyglada to pogadaj z fryzjerka i pokombinujcie a gajerek cudo i sie da zalozyc go pozniej na inne okazje czyli elegancko i praktycznie tak jak lubie i ja

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości