![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Zycze duzo sloneczka Aguniu i wypocznij ile sie da!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Rozmawialismy dzisiaj... Nie pogodzilismy sie niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzwonilam do krawcowej. Rozmowa przebiegala mniej wiecej tak: - Slucham? - Dzien dobry, Karolinka K. z tej strony... - O rany Boskie, Pani Karolino, ja mialam wczoraj do Pani zadzwonic! - Yhmmm..... ![]() Maja nawal teraz sukienek, ktore kobiety zamawialy w innych salonach i zostaly spieprzone i one biora je do poprawek i to sa takie nagle, na najblizsze soboty, ale powiedziala, ze na srode mysli, ze juz cos mi zrobia dalej z sukienka ![]() ![]() (od niej i od kolezanki, ktora juz szyla u nich wiem jak krawcowe szyja... Przyklad: jak umowilam sie z nia na srode, tak one w poniedzialej dopiero ja wyciagna i zaczna szyc. One robia pare dni przed przymiarka ![]() ![]() A mnie nie bylo, bo pluskalam sie na basenie - kolejne cm zgubione ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Kochane dzięki za pamięć podczytuje Was cały czas ale głupio tak się udzielać... teraz powinnyście zająć się swoimi radościami a nie cudzymi smutkami... niestety nie jest dobrze ale wczorajszy dzień dał nadzieje na lepsze jutro... zobaczymy co to będzie...
powszechnie wiadomo że jeżeli kobiety przebywają dużo czasu w swoim towarzystwie to @ mają prawie,albo równocześnie, ale że to działa też wirtualnie to nie wiedziałam ![]()
#215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tą @to jakiś obłęd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
izazusia czy ta niespodzianka nie może być wcześniej, bo poniedziałek to taki odległy dzień, aż cały weekend trzeba czekać ![]() ![]() Kakusia to tak na małe pocieszenie ![]() ![]() agunia82 życzę udanego wyjazdu ![]() Jeżeli chodzi o @ to moja na szczęście się już kończy ![]() ![]() ![]() I chyba wirtualnie dotarły do mnie złe wibracje, bo normalnie od kilku dni z Tz'tem codziennie się kłócimy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już chcę, żeby do wszystko się skończyło, a jak sobie pomyślę, że to już za TYDZIEŃ to normalnie mam ochotę zrobić o tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
hejka
chcialam sie pozegnac bo jutro ide do pracy i w nocy wylatujemy do Polski bo juz za tydzien Wielki Dzien a przed nim chyba Wielki Stres co do prezentow to ja kupilam Tz-towi zegarek i smieszne spinki do koszuli w ksztalcie kostek do gry i wymarzony zegarek (spinki juz dostal-bo nie wytrzymalam a zegarek dostarczy mu poslaniec na wieczor kawalerski i do tego kartke Dla Meza z Okazji Slubu) a ja dostalam lancuszek z bialego zlota z zawieszka dobranoc kochane...bede tesknic i mam nadzieje ze w Polsce znajde troszke czasu zeby Was nadrobic |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
agunia82, kotekk81 do miłego zobaczenia
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wieczorem zdałam sobie sprawę, że zostało nam równo 2 tygodnie i normalnie zaczęłam się trząść, jestem tak zestresowana, że nie mogę usnąć, w żołądku czuje bombardowanie i martwię się na zapas, by wszystko poszło zgodnie z planem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() spałam 16 godzin ![]() ale tak mam przy @ Sofferka oddawaj mój telefonik ![]() m.a.r.t.a mój B na sam dźwięk słowa na ś robi się blady-dotarło do niego że to jeszcze tylko 3 tygodnie. na szczęście gradówka schodzi po antybiotyku. także jest nadzieja. tylko ja zaczynam się stresować czy wdzystko pójdzie wg planu i kolejny kg poszedł i też podobnie jak u Kakusi znajomi załamują ręce-ale nadrobię po tym szalonym okresie ![]() kejti myślę o Tobie-żeby już wszystko zdążało ku dobremu ![]() z @ to rzecywiście ciekawe jadę dzisiaj do Wrocławia-możę coś upoluję ![]() miłego dzionka Dziewczyny Wszystkim Dziś ślubującym życzę dużo szczęścia i pomyślności i żeby Ten dzień był najszczęśliwszym w Waszym życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
![]() Na nic nie mam czasu ![]() zaraz muszem uciekac do kwiaciarni potem biegiem na miakijaz i po welon... jak ja tak nie lubie.... nawet na kibelek nie ma czasu... mam nadzieje ze z tym welonem i makijazem to krotko bo potem nie chce na panienskie biegiem leciec. Do tego jeszcze mi sie mega chce spac... to chyba przez pogode ![]() buziole ![]()
#222 |
Zakorzenienie
|
A to i ja sie przywitam
![]() Kurcze Wy tu piszecie, ze zostalo Wam 2 tygodnie, tydzien... jakies stresy przezywacie... A ja wczoraj popatrzylam na suwaczek i... cale 50 dni do slubu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jedynie lapie mnie stres na mysl ze @ zasta mnie w tym dniu ![]() Lece na miasto, musimy z TZtem pozalatwiac pare spraw, a potem na mieszkanie skrobac resztki tapety ![]() Trzymajcie sie cieplutko ![]() Malutka_24 dziekuje ![]() Kejti niewazne czy tu beda radosne opowiesci czy nie - odzywaj sie, bo kazda z Nas sie martwi Twoim losem i kazda o Tobie mysli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() udanej zabawy na panieńskim Loczku ![]() Cytat:
![]() też mnie czeka przeprowadzka o 250 km-w obce środowisko do mojego B. ![]() ![]() Nieobecne Dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
nie ma za co, w końcu jesteśmy tu też od tego, żeby się nawzajem pocieszać
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj dziewczynki zaraz spadam do mojej mamy, bo moje kochanie ma dzisiaj wieczór kawalerski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tym wszystkim, którzy dzisiaj ślubują życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia, by ten dzień był najpiękniejszym dniem, a każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() to chyba mój jedyny post dzisiaj ![]() ![]() ![]() a co do prezentów ślubnych to TŻ też ma coś dla mnie, ale nie wiem co ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Agata Dzasta
![]() ![]() Lilus ja przeprowadzilam sie 20 km i normalnie mi dziwnie ![]() Haha mam termin na ![]() ![]() TEN dzień zacznie sięo 7 u fryzjera, potem 9 makijaż, ubieranie się, 10.40 przyjazd Młodego, 11 sesja, 12.00 ślub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do "zobaczenia" na panieńskim ![]() ![]() nie martw się wszystko uda się na 102 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Witam Was wszystkie
![]() U mnie dziś tak paskudna pogoda, cały czas pada ![]() ![]() Ja pomału zastanawiam się czy nie kupić sobie bolerka z długim rękawem, bo ze mnie zmarzluch jest ![]() ![]() WSZYSTKIM DZISIAJ ŚLUBUJĄCYM życzę wszystkiego dobrego i duzo słońca ![]()
Mój karteczkowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209743 MADZIA.A WALCZY Z RAKIEM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13769865 http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ Edytowane przez biedronka19876 Czas edycji: 2008-08-09 o 10:38 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Agatko, Dżastuś - udanych imrezek! Powiedzcie mi, czy same sobie organizowałyście (no, wspólnie z najbliższymi przyjaciółkami) panieński, czy może w ogóle nie wiecie, co i jak dziś się wydarzy?
Dziś jedziemy z TŻ rozdać pierwsze zaproszenia ![]() ![]() Zmykam, kobietki, do obowiązków. Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() ja tylko na chwilkę, bo zaraz idę przygotowywać sałatki na wieczór, bo dziś urządzam panieński ![]() ![]() Dziewczyny dziś kupiliśmy TŻtowi garnitur ślubny ![]() ![]() ![]() garnitur jest szary, ale pasuje do ecru ![]() ![]() wczoraj wszystkie sprawy w urzędzie pozałatwialiśmy i pozostała nam tylko poradnia do odbębnienia ![]() ![]() pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Hej króliczki
![]() Cytat:
![]() Cholercia, żeczywiście Espanolowe, ale ja się nie czuję w kokonach ![]() Wolałabym jakąś burzę na głowie... Buuuu... co począć ![]() Cytat:
Pisaj nam tu, bo się o Ciebie martwimy!!! Ma Ci nie być głupio!!!! ![]() Czekamy na promyczek radości bijący w końcu od Ciebie ![]() Piszę 2 słówka i zmykam sprzątać!! ![]() Ślubujące dziś dziewuszki słodkie me: Życzę Wam cudacznej pogody, cudacznego nastroju, cudacznego wyglądu, cudacznego Pana Młodego, cudacznych gości, cudacznej urozystości zaślubin, cudacznego przyjęcia i wieeeeeeeeeeeelu cudacznych chwil w dalszym WSPóLNYM życiu!!!! Buźki od cudacznej Kasieńki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
i ja na sekundke
![]() slubujacym dzis zycze pieknej pogody (u mnie dzis calkiem ladnie wiec zebyscie wszystkei tak mialy), zeby wszystko ulozylo sie tak jak zaplanowaliscie i zeby milosc wzmacniala sie od dnia dzisiejszego do konca! ![]() zauwazylam ze dzis sporo panienskich ![]() ![]() TZ mial wczoraj kawalerski-dzwonil po 1 w nocy i opowiadal co sie dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() a dzis ja baluje ![]() ![]() ![]() zostal nam tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() ![]() edit: aaa i zapomnialam sie pochwalic ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-08-09 o 12:25 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Widze , ze same wieczory panieńskie, wiec życze udanej imprezy.
![]() My nie bedziemy mieli wieczorów panienskiego i kawalerskiego. U nas jest zwyczaj, ze dwa dni przed ślubem (w czwartek) znajomi przychodzą i trzaskają szkło i robi się imprezę.
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
dzięki Biedronko
![]() właśnie kroję kolejne składniki do sałatek ![]() ale od wizażu tez nie mogę się oderwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
dla tych co lubia foty ogladac
![]() prosze o opinie ale prawdopodobnie oczytam w poniedzialek dopiero dwie ostatnie foty to welon na sukni mama nadzieje ze widac Buziole dziewczyny ![]()
#236 |
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() W ogóle nie mam czasu dzisiaj was nadrobić ![]() ![]() ![]() Opowiem krótko tylko co u mnie ![]() ![]() A do tego welonu to mi się nawet ta tiara podoba - dodam zdjęcie żeby się pochwalić ;D i dodam zdjęcie góry garniaka TŻta - odebraliśmy w czwartek... ale bez spodni bo zrobili mankiet - a prosiłam żeby nie robili kiedy zamawialiśmy grrr... ![]() ![]() Ponadto szukaliśmy kwiaciarni w okolicy na Bielanach - i jak nie zamknięta, to terminy zajęte (okazało się, że trzeba zmawiać 3 miesiące do przodu a nie tydzień no kto by pomyślał ![]() ![]() Ponadto ustalone menu w restauracji, tort zamówiony, makijażystka znaleziona - we wtorek idę na próbę fryzury a makijaż będzie na żywioł bo już ie mam kiedy próby kombinować. A w czwartek robię paznokcie ale nie jestem jeszcze zdecydowana czy swoje będę mieć czy żelowe... zdecyduję w czwartek - po ocenie stanu swoich ![]() ![]() ![]() No to zdjęcia: 1. ogólnie jak wygląda garnitur, 2. zbliżenie na trąbę słonia ![]() ![]() ![]() A i jeszcze zapomniałam powiedzieć że jestem opalona i piegowata ![]() ![]() ![]() edit: Agatko makijaż przepiękny... no ale jak się ma taką urodę to mogliby Ci namalować cokolwiek na twarzy a i tak byłoby pięknie ![]() Katathea ślicznie wyglądałaś *_* cudaczna impreza była ![]() Kina cudaczna suknia! ech.. szkoda że nie mam czasu poczytać, najwyżej zarwę noc ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-08-09 o 12:59 Powód: obejrzała zdjęcia to musi skomentować ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
dodam jeszcze ze szmine juz zjadlam a do makijazu mam 2 zastrzezenia: nie lubie zlota ale powiedzialm i zrobi w zimnej tonacji mimo ze mi lepiej w cieplej ale ja zlota nie lubie i koniec i 2 ze nie pomalowala mi rzes tak jak ja maluje ale to normalne...
Bylismy wczoraj wplacic 3/4 kasy na sali... 21tys... az zal bylo... ale dostalismy pyszny serniczek... pyszotka ![]()
#238 |
Zakorzenienie
|
Agatko ślicznie wyglądasz
![]() Monai ekstra garnitur ![]() ![]() dzięki za suknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja siostra dzis wraca w nocy zza granicy ![]() ![]()
![]() |
#240 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ogolnie to bardzo ladnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tiara rzeczywiscie fajnie wyglada to pogadaj z fryzjerka i pokombinujcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.