|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Witam! mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście
Noell - po prostu padłam juz wiem dlaczego biegam po stadionie... ![]() miłej soboty kochane! |
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Fiuuu...Od rana posprzątałam całą łazienkę w końcu mogę zrelaksować się na wizażu ![]() Podrzucam Wam trzy moje fotki w nowych włosach (Jeszcze raz dzięki EstellePs. Nie zwracajcie uwagi na tło (drugie zdjęcie to u dziadków na "wiesi", a trzecie na działce z moim kociem )Miłego dnia
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie drugie zdjęcie mnie powaliło |
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne te włosy![]() Dzień dobry
|
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
fotki wrzuce ale niewiem kiedy bo koleżanka wzięła aparat i 1 zgrywa foty, bo wyjezdza więc dałam jej 1, ale jak się z nią spotkam to od razu wezme
![]() Irja super foty, podoba mi się ten fioletowy
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie to w środku
|
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Udało się- wysprzątałam wczoraj swój pokój i wszystkie torebki/torby ).Nadrabiam bez cytowania bo się pogubię ![]() Eyna śliczne włoski- ja pamiętam swoje z czasów komunii- ehhh stare dpbre czasy ![]() Noell historia rozbrajająca [o kulturze dzisiejszego starego pokolenia też by można długo prawić] Irja czym robiłaś włosy Kolor bardzo intensywny-a druga fota rozbraja [ps. śliczny kot]Porcelainn - ciekawa ta kurteczka- mnie w sumie bardziej podoba się druga- ale bez tych przeszyć ![]() Hej Mirelka- czekam na foty
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Ale mówiłam, żebyście nie zwracały uwagi na to co za mną Najlepsze było jak poszłam tak do sklepu (tylko założyłam jeansową mini )Ludzie z domów powyłazili aby popatrzeć Myślałam, że posikam się ze śmiechu Za tydzień powtórka z rozrywki
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te włosy aktualnie leżą sobie w pudełku ![]() PS. Przepraszam, ze post pod postem
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
i wszystko jasne
ale wyglądają jak własne![]() Dzisiaj rano dostałam genialną wiadomość na gg: - proszę o skuteczne sposoby na porost włosów - z góry dzięki Myślałam, że padne
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-08-09 o 12:35 |
|
|
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
Irja - Włosy super
Ja też na początku myślałam, że to zafarbowane własne ![]() Hmm.. sprzedają świecące w ciemnościach? Jolie - No co, dowiedzieć się człowiek tylko chciał.. A włosy myślę że dałoby się odhodować do dawnej gęstości, ale koloru żal.
|
|
|
#1632 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Kto tęsknił?
Wróciłam Oprocz tego wakacje takie sobie, pogoda popsuła wszytskie plany Ale psychicznie juz jestem zdrowa
|
|
|
|
|
#1633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odruchowo biorę i wrzucam, dopiero po jakimś czasie przeglądam wszystkie i wyrzucam te niepotrzebne.. straszna strata czasu![]() Cytat:
Baby na wsi będą miały o czym plotkować przez ten tydzień![]() Cytat:
Ale masz talent do kuszenia - ja dzisiaj kupiłam żel AA therapy, potestuję i jak się sprawdzi dokupię jeszcze tonik
|
|||
|
|
|
|
#1634 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ewentualnie tania jest jeszcze Tunezja Co do Gosii - nie mogę zmobilizować TŻ żeby jakąś relację spisał, wiecznie coś innego ma na głowie i ZONK. A koncert bez rewelacji, czego się można było spodziewać, ale chyba lepiej, niż pierwotnie zakładałam, nawet się ludzie bawili i rozdawała autografy za darmo ![]() A co za blokadę masz na squcie? Bardzo się cieszę, że już naprawiony... My z TŻ'tem w poniedziałek wstawiamy Atlantę na zmianę sprzęgła i szyby i kto wie, może mój tez pójdzie na przegląd, chcę, żeby dokładniej spasowali części po ziomowym wykręcaniu akumulatora. Cytat:
Fiu, fiu, ale laseczka a te włoski rzeczywiście wyglądają jak prawdziwe |
|||
|
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej mogę utrzymywać, że to zafarbowane ![]() Cytat:
|
|
|
#1636 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Też wolałabym klamerki srebrne albo czarne, ale niestety nie było. Ale w takiej cenie to brałam bez względu na kolor klamerek . Cytat:
Cytat:
.Cytat:
![]() Ja właśnie wcinam musli i jak zwykle nie umiem się zabrać za nic pożytecznego. Idę dzisiaj już oddać psa od TŻ jego rodzicom, bo przyjeżdzają już. Trochę mi smutno bez niego będzie, ale w końcu będę mogła zaczać ćwiczyć rano na czczo, bo tak to zawsze musiałam śniadanie zjeść i z psem wyjść .Zauważyłam, że coś niedobrego dzieje się z moim żołądkiem. Nie dość, że umieram po kilku piwach, to wczoraj po pierwszym mnie mdliło i w ogóle nie miałam na nie ochoty. |
||||
|
|
|
|
#1637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Padłam![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A mówiłam, że się wchłonie? Narek ma zawsze racje! ![]() Cytat:
![]() Mirelka, czekam na fotki i relacje Eyna, świetne włosy! Cześć wszystkim Jakby ktoś się o mnie wybitnie martwił i zastanawiał się, czy nie zgniłam na kanapie z kubkiem dopalacza w ręku, to walić na PW, wyślę numer telefonu
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, fajnie się wstaje
Cudowne uczucie, kiedy nagle w środku nocy zaczyna Ci Czesiek Niemen śpiewać "Dziwny jest ten świat!"
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale laska to z ciebie jest, oj tak![]() Cytat:
Cytat:
po dlugich poszukiwaniach, uzeraniach sie, telefonach i roznego rodzaju splawianiach i odmowach zadzwonilam do itaki, babka powiedziala ze sa jeszcze 2 miejsca na rodos w poniedzialek, to ja pedze na zbity pysk do punktu sprzedazy, dojezdzam a tam co? JUZ wykupione ale byly jeszcze 2miejsca na krecie, od 13 wiec jest ok. szkoda tylko, ze z katowic, ale najwazniejsze, ze jadea jade o tu: http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kr...p?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WRO&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DHS&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=H& myslalam raczej o zdjeciach na pudlu, jakichs zlosliwych komentarzach czy cos ano blokade predkosciowa jakos 50 na godzine mnie nie robi za bardzo, szczegolnie na dluzszych dystansach... a jak jeszcze nie dotarty jest to musze na niego chuchac jak na jajo
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź mnie ze sobą, proszę
|
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ograniczenie bagazowe do 17kg, ale probuj,probuj, moze sie uda wcisnac
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
Witam maniaczki
Jako ze dorwalam komputer tylko na chwilke to napisze co zapamietalam po przeczytaniu zaleglosci ![]() Eyna --> ale z Ciebie laska byla jak szlas do Komunii A wlosy poprostu boskie!MIrelkaa --> witaj spowrotem virtual_reality --> witaj po wypoczynku noell --> Niezla mialas przygode Swoja droga jak zmobilizowalas sie do biegania w takie upaly? blonndee --> Gratuluje wyjazdu na Krete Napewno spedzicie niezapomniane chwile!Irja --> super wlosy Narek --> z Ciebie to faktycznie niezla fanka Igrzysk Ja bym nie stala o 3 czy 6 zeby ogladac![]() Hmm wiecej chyba nie pamietam Wybaczcie jak cos waznego pominelam.Musze Wam opisac moja przygode z lotem do Londynu. To byl horror! No wiec... pierw strasznie sie poklocilam z ojcem, bo jako ze moja siostra sobie zazyczyla MNOSTWO rzeczy zebym jej przywiozla a ja o tym nic nie wiedzialam to pobralam sobie wszystko co chcialam, w koncu mialam do dyspozycji 20 kg... No i wyobrazcie sobie moja reakcje jak rzeczy dla siostry zajely pol torby! Myslalam ze sie pozabijamy. POl ubran nie zabralam ksiazek, albumow. POprostu prawie nic Wyc mi sie chcialo... Przyechalam tu na stale z 2 parami spodni, sukienka i kilkoma bluzkami No ale przebolalam to bo obiecal ze mi przesle paczka jak bardzo bede chciala... Ok.. Ale torba i tak byla za mala na te wszystkie rzeczy, wiec musialam sie spakowac w inna nie moja torbe ktora pierwszy raz widzialam na oczy. Na dodatek wyjechalismy ode mnie z miasta dopiero kolo 20 wiec w Kaatowicach bylam po 23 a musialam wstac po 3 bo lot byl o 6. Tak wiec spalam jakies 3 h. Zmeczona i zla poszlam na lotnisko... Oczywiscie Pani nie chciala mnie przepuscic z 4kg wiecej! No to jej mowie ze nie mam bagazu podrecznego a ona na to: to prosze przepakowac 4 kg do porecznego. \o to mowie jej ze moge to zrobic ale po co? Nigdy nie bylo problemu zeby miec wiecej kg w bagazu glownym jak nie mialam podrecznego... Ale ona sie uparla, wiec przepakowywalam jeszcze na lotnisku rzeczy.... No i z nerwow zapomnialam sie przyjrzec torbie! No ale sobie mysle ze mam na bilecie nr bagazu wiec jakos go odnajde. No to przejde odrazu do lotu.... Pierwsze 1,5 h spalam, a kolejne pol godz... o zgrozo! wpadlismy w takie turbulecje ze ludzie sie zaczeli modlic... A juz po wyladowaniu wszyscy bili prawa, niektorzy plakali i rzucali sie sobie na szyje... Naprawde przezylam chwile grozy.... Myslalam ze juz nic gorszego mnie nie spotka, ale juz po odprawie czekajac na bagaz bo nie znalazlam! Jeden wydawal mi sie podobny do mojego ale nr sie nie zfadzal wiec cierpliwie czekalam do konca, az wszyscy wezma swoje bagaze i nic! Mojego nigdzie nie bylo! No ale zauwazylam ze bagazowy skonfiskowal 2 bagaze. Podeszlam i ten jeden wciaz wydawal mi sie znajomy (to byl ten co wczesniej myslalam ze to moj ale mial inny nr) wiec go otworzylam. No i to byl moj bagaz! Ale co sie okazalo... Ta MILA pani na lotnisku przybila mi do bagazu inny nr!!! Myslalam juz zeby wrocic do Katowic i ja udusic... No i po takich traumatycznych przezyciach musialam sie jeszcze tluc autobusem z lotniska... a w domu czekalo mnie sprzatanie bo jest remont i moj pokoj byl w oplakanym stanie... Naprawde mialam dosyc!No i na zakonczenie zycze wszystkim milej niedzieli
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rety, współczuje Dzień dobry i miłego dnia, jeśli niedziela może być w ogóle miła
|
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
Karla fotki nowych nabytków obiecuje, że będą Niestety w chwili obecnej jako, że wróciłam na stare śmiecie nie mogę ich zrobić![]() Irja za***iste włosy ![]() Nie dziwie się sąsiadom - sama pewnie bym wyszła popatrzeć![]() Atsenka Podziwiam, bo ja raczej w tej sytuacji okazałabym się totalną egoistką - wziełabym to co ja potrzebuje, a jak by zostało miejsce to wzięłabym siostry rzeczy Co ciekawe ja wracając z NYC nie dość, że miałam bagaż za ciężki (o 3 kg ), do tego przy możliwych dwóch bagażach podręcznych ja miałam ... 4 Nikt nic nie powiedział Jedyne co to się przyczepili do jogurtu pitnego w środku mojej torebki. Co ciekawe za pierwszym razem nikt na to nie zwrócił uwagi, ale, że miałam problemy z biletem i musiałam drugi raz przejść przez bramkę to mi już jogurcik zrekwirowali Mam nadzieje, że siostra Ci jakoś wynagrodzi to poświęcenie![]() Ola to jadę do Rybnika Już się pakuje![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
|
#1649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
podziwiam Cytat:
Dzień dobry maniaczki
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Nadszedl chyba moment, zeby przyznac, ze stesknilam sie na tyle, zeby tu strzelic postem
Podczytywalam was od czasu do czasu.Dementuje plotki, ze przerwowalam od wizazu z jakiegos strasznego powodu owianego tajemnica Zmeczylo mnie pare awantur, a jednoczesnie wchlonelo forum o lokach i longhaircommunity. Wkurzylam sie tez na kulturalne, ktore tak wczesnie wychwalalam i moja stopa nigdy wiecej tam nie postanie Zakompleksione babiszcze, ktore kazda polemike odbiera jako atak na swa niebywala osobowosc nie jest najlepszym partnerem do dyskusji. A nie wypowiedzieć sie czytajac kosmiczne bzdury, to jak przyklasnac komus kto wymywa silikony z wlosow szamponem z czyms z -xane na poczatku skladu.Nie calujcie mnie powitalnie, bo szkoda watku, a i tak widzimy sie przeciez caly czas na forum wlosowym
Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-08-10 o 12:19 Powód: blad |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

(drugie zdjęcie to u dziadków na "wiesi", a trzecie na działce z moim kociem

).
Kolor bardzo intensywny-a druga fota rozbraja [ps. śliczny kot]

Ale psychicznie juz jestem zdrowa 

Padłam
ale byly jeszcze 2miejsca na krecie, od 13 wiec jest ok. szkoda tylko, ze z katowic, ale najwazniejsze, ze jade
Podziwiam, bo ja raczej w tej sytuacji okazałabym się totalną egoistką - wziełabym to co ja potrzebuje, a jak by zostało miejsce to wzięłabym siostry rzeczy
podziwiam