|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Najchętniej na kolorówkę,ale nie tylko.
Witam
To mój pierwszy wątek wymiankowy i może trochę potrwać,zanim się ogarnę,dlatego proszę o wyrozumiałość.Makijaż: Max Factor Pan Stik, kolor Nouveau Beige,użyty 3 razy Bourjois podkład 10 Hours Sleep Effect, kolor 72 rose clair,ze względu na nieprzezroczyste opakowanie ciężko określić stopień zużycia,ale została na pewno połowa albo i więcej;trochę poobdrapywane pudełeczko Lirene Shiny Touch,fluid rozświetlający,kolor 107 (beżowy),użyty 3 razy Dax Cosmetics Cashmere Secret Baza Wygładzająca,używana przez tydzień,ale ubytku nie widać - aga79 Bell Satin Eye cień do powiek,kolor 163 (fioletowy a'la Milka,trochę ciemniejszy na oku) Bell Diamond Eyes cień w musie,kolor 150 (beż,ale na oku widać praktycznie tylko ten brokat:P),wydłubana nieduża dziurka,trochę pościerane napisy z opakowania,data ważn.06.2010 Avon Arabian Glow cień do powiek, kolor Copper,maźnięty kilka razy,z pacynką) APC,Cienie sypkie nr.29 - super kolor,taki opalizujący fiolet,ważne do 2009,jeszcze z plastikowym opakowaniem zewnętrznym i z pacynką,użyty ze 2 razy Zapachy: Black XS damski, została 1/3 z 30 ml,oryginalne opakowanie - kasiulka Oriflame Life Circle Leaf,użyte raz,50 ml Oriflame Saga,30 ml,opakowanie bez atomizera (seria limitowana),jeszcze z kartonikiem,użyte 3 razy Zdjęcia na życzenie,jeśli od razu,albo po 16.08. Edytowane przez Pazuzu Czas edycji: 2008-08-10 o 23:07 Powód: wymiana |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najchętniej na kolorówkę,ale nie tylko.
coś u mnie za Black XS i bazę dax?
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
może coś mnie za:
Bourjois podkład 10 Hours Sleep Effect, kolor 72 rose clair,ze względu na nieprzezroczyste opakowanie ciężko określić stopień zużycia,ale została na pewno połowa albo i więcej;trochę poobdrapywane pudełeczko Dax Cosmetics Cashmere Secret Baza Wygładzająca,używana przez tydzień,ale ubytku nie widać Oriflame Life Circle Leaf,użyte raz,50 ml Oriflame Saga,30 ml,opakowanie bez atomizera (seria limitowana),jeszcze z kartonikiem,użyte 3 razy |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
Bell Satin Eye cień do powiek,kolor 163 (fioletowy a'la Milka,trochę ciemniejszy na oku) Bell Diamond Eyes cień w musie,kolor 150 (beż,ale na oku widać praktycznie tylko ten brokat:P),wydłubana nieduża dziurka,trochę pościerane napisy z opakowania,data ważn.06.2010 Avon Arabian Glow cień do powiek, kolor Copper,maźnięty kilka razy,z pacynką) ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie baza Daxa
Zerknij do mnie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Black XS?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
U Ciebie podoba mi się baza Inglot i szminka Avon Sheer Naturale,niestety nie znalazłam nic,co chciałabym zamienić na perfumy,chyba,że masz jeszcze coś fajnego w zanadrzu
Najbardziej byłabym skłonna zamienić bazę za bazę,bo i tak będę szukać innej teraz,gdyś Dax mnie uczula.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Max Factor Pan Stik, kolor Nouveau Beige,użyty 3 razy Lirene Shiny Touch,fluid rozświetlający,kolor 107 (beżowy),użyty 3 razy? |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Wymiana baza za bazę jest ok, ale wolałabym większą wymianę. Ze względu na dziką ilość kosmetyków, które posiadam mogę oddać kilka rzeczy z wątku za XS [jeśli nic nie znajdziesz, to daj znać czego szukasz].
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Aga79 odp.u Ciebie
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Vanesia1,DiTu77,niestety, nic.
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za XS? Kosmetyki w podpisie "szukam". A może odlewka 15 ml just Cavalli her (b dobre opinie na kwc) do buteleczki z atomizerkiem.
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
ivanna,przepraszam,nie zapomniałam o Tobie,u Ciebie się cały czas zastanawiam nad paroma rzeczami i nie mogę się zdecydować
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Anitka11,odp.u Ciebie
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
co z naszą wymianą?
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja?
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Avon, Shine Supreme Reflections - Icy Cherry [nowy, w kartoniku] Avon, Ultra Colour Rich Lipstick - Sheer Naturale [nowa, zafoliowana] L'Oreal, Star Secrets Kit - Laetitia Casta [paleta użyta kilka razy] Sephora, kredka do oczu i ust - śliwka [raz temperowana] Co z tego oddałabyś za XS? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Gargamelowa,u Ciebie niestety nic. Ivanna, u Ciebie chyba jednak tylko: krem YR Bio Specyfic Regulation SOIN HYDRA-MAT, pozostało 85%, ważny do 02.2010,za podkład.
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Kasiulka,zastanowię się,ok?
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
hmm. Pomadka Avon być może poleci do sharlottek [sprawa rozwiąże się jutro]. Nie wiem czy chcę rozstać się z paletą L'Oreala - wolałabym wymienić ją na inne cienie. Zostaje Ice Cherry i kredka sephory, ale to raczej z mało za XS. Czy dobrałabyś jeszcze coś do tego?
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Pazuzu, odpowiedziałam u siebie
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Daj mi znać wobec tego,jak rozwiąże się sprawa pomadki,wtedy się zastanowię,czy chciałabym coś jeszcze.Masz sporo fajnych rzeczy,ale nie chciałabym czegoś,czego nie będę potem używać...a w takiej sytuacji jednak jestem raczej na nie.
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Pazuzu Czas edycji: 2008-08-09 o 23:41 Powód: niepełna odpowiedź |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za Max Factor Pan Stik, kolor Nouveau Beige,użyty 3 razy ? Bardzo mi zależy...
czekam na odpowiedź u mnie [linki poniżej]
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Max Factor Pan Stik, kolor Nouveau Beige,użyty 3 razy
cos za to? bardzo mi zalezy
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

To mój pierwszy wątek wymiankowy i może trochę potrwać,zanim się ogarnę,dlatego proszę o wyrozumiałość.

?