|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
Uffff, dobrze, że z małą już lepiej
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - nie spodziewalam sie takiego odzewu!
Dzownilam do niej - juz weselsza jest. Do lekarza jak narazie nie poszla. Policja skontaktuje sie z nia w poniedzialek. eh. Tomku - mezu Favkes -bardzo sie ciesze! |
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Myszko
![]() Ivanna za pomyślną rozmowęTulipku,nie wiem czy jeszcze tu zajrzysz przed wyjazdem-życzę Ci wspaniałych,pełnych pozytywnych wrażeń wakacji ![]() Favkes-Tobie również,dobrze,że z córcią już ok |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#995 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Wspaniala wiadomosc
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyjeżdżam jutro, właśnie wróciłam z ostatnich zakupów i patrzę się zupełnie nieszczęśliwa na walizkę, którą muszę spakować... Nienawidzę tego... Nie wiem jak sobie rozplanować bagaż - co do podręcznego, co do walizki, ale mam nadzieję, że jakoś sobie dam radę ![]() no, to do roboty tulip, a nie na wizażu siedzieć!
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bardzo dobrze że wszystko jakoś dobrze się poukładało dziękujemy za informacje Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrówka ![]() Tulipanko miłego wypoczywania obyś piękną pogodę cały czas miała
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, baw się dobrze
Mężu Favkes, super ![]() Cytat:
Niemniej jednak, popytam i zrobię małe rozeznanie ![]() ----------------------------- U mnie robotnicy trzeci dzień spawają rury Normalnie masakra, wszystko do malowania się nadaje. No ale nic to, mamy nową instalację edt: Doszedł dzisiaj film na który baaardzo długo polowałam
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2008-08-09 o 17:26 |
|
|
|
|
#999 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tulipanko, udanego wyjazdu!
![]() Myszko ![]() Ooo, a gdzie to można studiować? Nawet nie wiedziałam, że jest taki kierunek ![]() Cytat:
![]() Dzięki za wiadomość edit: KLIK zobaczcie to
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-08-09 o 16:53 |
|
|
|
|
#1000 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
cieszę się razem z Tobą, film jest przepiękny. jedyny film, podczas oglądania którego płakałam...
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulino, dziękuję A tu piękny kawełek z balu maturalnego: http://quentiin.wrzuta.pl/file.php?t...omment_2626230 |
|
|
|
|
#1002 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
?Przegraaaaj mi Odwdzięczę Ci się w naturze ![]() Dziewczyny, widziałyście naszą Nevadę na Snobce ?
|
|
#1005 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() coś jej tu ostatnio z nami nie ma..
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no... no...
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Razem z poprzednimi dwoma makijażami Kilka razy próbowałam dodać komentarz i wyświetla mi się, że "dodanie komentarza się nie powiodło" Czemu ? ![]() Fakt, z pewnych przyczyn nie wpada
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, jezeli będzie go można przegrać dostaniesz ode mnie płytkę
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Suuuper A właśnie, bo zawsze zapomnę spytać Testnęłaś sobie to Amour de Cacao ?
|
|
#1010 | |||||||||||||||
|
Wiedźma
|
Qrak! Nie wiem, czy bardziej się cieszyć, czy obawiać.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dostałam razem z łańcuszkiem. A symbol solarny noszę taki z przymrużeniem oka - dostałam od Nat piękne, czerwone, ręcznie robione słońce z laki. Też noszę - na czerwonym rzemyku. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdarzało mi sie kiedyś tak podróżować i nie chcę tego powtarzać. Ale ja w ogóle nienawidzę podróżować - nudzę się jak pięciolatek. Lubię za to być już na miejscu. ![]() Wycieczek zazdroszczę - też mam nadzieję na zaliczenie kilku ciekawych miejsc... I na "płodozmian" w wersji, którą opisujesz. Bo ja obawiam się, że "płodozmian" wedle ideałów królewny będzie wyglądał tak, że jednego dnia smażymy się na plaży, a drugiego, dla odmiany, nad basenem... ![]() Cytat:
Wiem, że to głupie, co piszę. Robię to tylko po to, żeby powiedzieć, że będzie Ci łatwiej z czasem. Choć Ty chyba też nie należysz do ludzi, którym takie puste miejsca goją się bez śladu... ![]() Cytat:
Cytat:
I Ty wiesz, że ja też. Cytat:
![]() Taaaa... Żeby to tak działało... ![]() Czekają mnie zakupy przed wyjazdem. Muszę kupić buty, ze dwie sukienki, jakies coś jeszcze. Mdli mnie na samą myśl o zmarnowaniu tylu godzin w sklepach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może i mnie uda się kiedyś upolować dwie wymarzone płyty? Jedna była raz na Allegro i przegapiłam koniec aukcji!!
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślałam że już nie "znajdę" tego filmu...
|
|
|
|
|
#1012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ivanno, oczywiście Ja kupowałam u tego gościa http://www.allegro.pl/search.php?fro...st=gtext&buy=0 Może ma więcej płytek
|
||
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
Sab, spróbuj tu, tamten link był zepsuty ciut
![]() http://www.walhalla.com.pl/sklep/pro...roducts_id=441 |
|
|
|
#1015 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
właśnie poprasowałam ciuchy i mam wrażenie... że jakoś strasznie mało ich jest niby miejsca w walizce dużo, na nadbagaż jeszcze się nie łapię, ale nawet nie wiem co mogłabym jeszcze upakować chociaż zapewne milion drobiazgów jeszcze się po drodze znajdzie
|
|
|
|
#1017 | |
|
Wiedźma
|
Tymeno, dziękuję.
Bardzo liczę się z Twoim zdaniem, więc teraz już nie ma wyboru: uda się. Cytat:
Jest i mój Świętowit. Ostatni z ostatnich na zawieszkach... Truskawo Kochana, to nie filmy. To muzyka! Damageplan "New Found Power" Ferever Will Burn "Forever Willl Burn" Gdybyś gdzieś znalazła, bardzo, bardzo błagam o "cynk". Pragnę ich namiętnie, gwałtownie i nieustająco...
|
|
#1018 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
strasznie to smutne ![]() chyba nadszedł czas, żeby jeszcze raz ten film obejrzeć...
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba masz rację, w moim przypadku po ranach zawsze zostają jakieś niechciane blizny. Najgorsze są wspomnienia, które czasem wracają. Wystarczy coś drobnego - piosenka w radiu, mężczyzna o podobnym wyglądzie czy tym samym imieniu i wszystko sprowadza się do jednego, do sentymentalnych myśli o Nim. Byłam na cmentarzu, nie udało mi się powstrzymać łez, ale już jest inaczej, już pogodziłam się z tym, że nigdy (w tym życiu) go nie zobaczę, więcej nie spotkam. Pogodziłam się z tym, że Go nie ma, chociaż to smutne i przykre, dotarło do mnie Mam tylko głęboką nadzieję, że jeszcze kiedyś, że po drugiej stronie będzie mi dane Go ujrzeć. Już kiedyś to pisałam, wiem, że się powtarzam, ale chciałabym aby tak było
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w kinie na Mroczny Rycerzu.Podobało mi się,szczególnie diaboliczny Joker
.Szkoda strasznie,że Heath już niczego więcej nie zagra....No i piękny Batman
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

za pomyślną rozmowę

obyś piękną pogodę cały czas miała 

Spróbuje jutro na spokojnie czegoś niedrogiego poszukać, ostatnio w pracy mam czas tylko na pracę, mowy nie ma o prywatnym surfowaniu po sieci
a Kaszuby i inne obrzeza odpadają, musi byc cos, do czego istnieje dojazd transportem miejskim...

?