Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-09, 18:12   #3751
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez ola_socha Pokaż wiadomość
Kurcze nie zdążę już, jade na imperzke pozegnalną mojego brata - kolejna emigracja do Angli najblizszych mi osób
zajrzyjcie na allegro i wpiszcie balon tam sa przeróżne wzory i fotki wybuchających balonów.
do jutra
ojjjjj kolejna emigracja...szkoda, że w naszym kraju tak ciężko się żyje buziaki i baw się dobrze

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 19:43   #3752
eseska
Zakorzenienie

Witajcie! W tamten weekend nie było mnie na wizażu i przez cały tydzień próbowałam nadrobić. Co siadłam to cos mnie odrywało i udało ni sie dzis - bo Tż w pracy. Przeczytałam wszystko i z wrażenia zapomniałam co mam Wam kochane napisać, ale skupie się i króciótko :
Jupik - gratuluje magisterki
Jaga - nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i nie mogę powiedziec, że wiem ci czujesz. Jestem tylko dobrej myśli
Madzialenka - odnosnie pierścionka to teraz musisz czekać, ale jestem pewna ze to bedzie cos extra!
Sas - dobrze, że juz z dziadkiem lepiej. Pewnie jestes juz z Tz wiec życze miłego odpoczynku!
Rosette - czekam na zdjecia.
Martucha - co tam u Iwi?
Strippi - ja się martwie o to twoje odchudzanie.!!!!!!!!!
Kaśka - i co zakochałas sie w dzidziusiu?
przepraszam, bo nie ustosunkowałam sie do wszystkich wypowiedzi - nie zapamiętałam.

A co do spraw, które poruszałyście:
1. Błogosławieństwo rodziców - ja chce choc wiem ze bede ja i moja mamusia przy tym ryczec , bo my ryczymy nawet jak ogladamy błogosławieństwo. Nie chce natomiast tego wyprowadzania.
2 Miesiąc miodowy. Poczatkowo w planach był Krym, ale ja nie mam paszportu i jakbym teraz wyrobiła, to za rok zmienie nazwisko i bedzie trzeba od nowa - bezsensu. Kolejny pomysł to Skandynawia. Choć znajomi sie smieja, ze pewnie i tam wyladujemy w tatrach bo je uwielbiamy.

Zapomniałam jeszcze o czymś? Jak tak to napiszcie to sie wypowiem

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 09:44   #3753
jupik
Rozeznanie

Dziewczyny, co się stało??śpicie jeszcze?

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 09:44   #3754
ewurka
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny, ja już wstałam a Wy???? leniuchy wstrętne życzę miłego dnia, u nas pogoda zapowiada się cudnie, więc znikam korzystać buziaki

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-08-10, 09:44   #3755
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co się stało??śpicie jeszcze?
Odsypiają po wczorajszych imprezkach

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-08-10, 09:47   #3756
jupik
Rozeznanie

no nieładnie! ja już od godziny zerkam na wizaż, a tu ani znaku życia!wstawać śpiochy- opowiedzcie lepiej o tych imprezach na których szalałyście

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 10:17   #3757
atomufka
Zakorzenienie

Witam dziewczyny Wrocilam po dwutygodniowym byczeniu się Bylismy tydzien w Polsce a potem w Egipcie Mnostwo wrazen i emocji
No i wybralam sukienkę slubną
Odezwe sie pozniej bo teraz mam tonę prania
pozdrawiam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 10:19   #3758
popscene
Wtajemniczenie

Helox!

Witaj z powrotem Rosi

Ja wstalam po weselu i w sumie spostrzeżeń mam malo. Trochę ze zboczenia patrzylam na ten ślub przez pryzmat mojego ślubu i tylko się upewnilam w tym "jak chcę". U znajomych po prostu bylo wszystko tak książkowo i idealnie, że nawet się nie wzruszylam. Dzień i noc minęla bardzo szybko, dlatego doszlam do wniosku, że nie warto się aż tak dla tego dnia "zabijać" i nie ma co się stresować i martwić w ten dzień, bo wszyscy wokól nas chcą dla nas dobrze i chcą nam jakoś pomóc.
Podobalo mi się, że zabawy nie byly tylko po polnocy, ale byly co jakis czas w przerwie między tańcami i jedzeniem. Kilka zabaw bylo na zasadzie "rodzina x" kontra "rodzina y" i to bylo naprawdę fajne.
Stary 2008-08-10, 10:25   #3759
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny Wrocilam po dwutygodniowym byczeniu się Bylismy tydzien w Polsce a potem w Egipcie Mnostwo wrazen i emocji
pozdrawiam
czekamy na zdjęcia

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-08-10, 10:55   #3760
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Helox!

Witaj z powrotem Rosi

Ja wstalam po weselu i w sumie spostrzeżeń mam malo. Trochę ze zboczenia patrzylam na ten ślub przez pryzmat mojego ślubu i tylko się upewnilam w tym "jak chcę". U znajomych po prostu bylo wszystko tak książkowo i idealnie, że nawet się nie wzruszylam. Dzień i noc minęla bardzo szybko, dlatego doszlam do wniosku, że nie warto się aż tak dla tego dnia "zabijać" i nie ma co się stresować i martwić w ten dzień, bo wszyscy wokól nas chcą dla nas dobrze i chcą nam jakoś pomóc.
Podobalo mi się, że zabawy nie byly tylko po polnocy, ale byly co jakis czas w przerwie między tańcami i jedzeniem. Kilka zabaw bylo na zasadzie "rodzina x" kontra "rodzina y" i to bylo naprawdę fajne.
Zgadzm się, nie ma co sobie żył wypruwać, bo wszystkiego i tak się nie przewidzi. Wesele mojego brata było organizowane szybko i bez zastanawiania się nad szczegółami. Wcześniej chciałyśmy z mamą zrobić zawieszki na wódkę, potem brakło czasu i ich nie było i tak naprawdę wesele wcale nie było gorsze przez ich brak. Nie ma co się przejmować szczegółami, bo im więcej się takich pierdółek wymyśli, tym większy stres czy wszystko wypali. Czasem lepiej iść na żywioł.

Cytat:
pozdrawiam
Pochwal się fotkami
Stary 2008-08-10, 10:55   #3761
anuulaa
Wtajemniczenie

Czesc Kochane,
siedzę sobie u TŻ jeszcze w szlafroczku. Cudnie się mieszka u niego, wczoraj zrobiłam pyszne ciacho i zapiekane naleśniki z pieczarkami i serem ... a na dzisiaj mamy leczo My jak nie zrobimy jakiegoś jedzonka wspólnie to nei jesteśmy sobą hehe. Fajnie tak jak nikt nam nie przeszkadza, nie mówi co mamy robic, wstajemy sobie i idziemy spac kiedy chcemy, jemy kiedy nam się podoba.....bosko jest.

Kurcze..zastanawiam się nad tym zestawem do depilacji co polecała jaga, kliwia i zielony_motylek...Nie wiem czy warto zainwestowac ponad 100zl ehhh ale mnie kusi, żeby miec spokoj z codziennym goleniem maszynką:/
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 11:03   #3762
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Czesc Kochane,
siedzę sobie u TŻ jeszcze w szlafroczku. Cudnie się mieszka u niego, wczoraj zrobiłam pyszne ciacho i zapiekane naleśniki z pieczarkami i serem ... a na dzisiaj mamy leczo My jak nie zrobimy jakiegoś jedzonka wspólnie to nei jesteśmy sobą hehe. Fajnie tak jak nikt nam nie przeszkadza, nie mówi co mamy robic, wstajemy sobie i idziemy spac kiedy chcemy, jemy kiedy nam się podoba.....bosko jest.

Kurcze..zastanawiam się nad tym zestawem do depilacji co polecała jaga, kliwia i zielony_motylek...Nie wiem czy warto zainwestowac ponad 100zl ehhh ale mnie kusi, żeby miec spokoj z codziennym goleniem maszynką:/
Fajnie macie... W sumie rodzice tż też pojechali na wakacje, ale u niego jest jeszcze babcia, więc nic się nie da zrobić, a chętnie spędziłabym u niego pare dni
Stary 2008-08-10, 11:08   #3763
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Dziewczyny popatrzcie jak ja mam się wziąść za siebie skoro mój TŻ takie podwieczorki mi robi po pracy było pyszne naprawde!!!! karpatka wypatrzona w angielskim tesco - CUD
jeeeeeeeee az mi sie zachcialo... super..

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Martucha - co tam u Iwi?
wyszla na przepustke czuje sie juz lepiej... ogolnie to wykryli do tego u niej jeszcze cukrzyce i nie wiedza czy spowodowana tymi sterdyami czy nie, jak pobili jej jakas symulacje zkrwi jak to wygladalo wczesniej to bylo ze niemiala cukrzycy - pojawila sie w szpitalu, tetraz miala odstawione leki w poniedzialek beda wyniki izobaczymy...

wczoraj bylam na wieczorze paniensko kawalersto integracyjny, - bo niechcielismy robic jakiejs typowej imprezy ze wzgledu na to ze Iwka moglabyc jeszcze slaba.. ale bylo zarabiscie, w nocy chlopcy zrobili karaoke, myslalam ze sie poplacze ze smiechu, zarzneli chyba wszystkie fajne piosenki

Cytat:
pozdrawiam
ja chce fotki.. gdzie bylas w Egipcie, ja bylam tam w kwietniu i juz tesknie...
Stary 2008-08-10, 11:14   #3764
anuulaa
Wtajemniczenie

Wiecie co??? Zastanawiamy się czy nie jechac na nasz urlop na Krym na jakiś tydzień. Z Wrocławia mielibyśmy bezpośrednio pociąg do Odessy. Teraz stamtąd wróciła moja kolezanka i jest zachwycona, i mój brat z żona też tam teraz są w podrży poślubnej. Pojechali motocyklem Jak wrócą to się dowiem od nich co i jak i czy warto. Może któras z Was była na Krymie?
Stary 2008-08-10, 11:15   #3765
iwonka861
Rozeznanie

Cześć dziewczynki
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o instynkt macierzyński, to we mnie chyba już się budzi. Na ulicy oglądam się za każdym dzieckiem, które mijam, mój tż ma tak samo. Planowaliśmy mieć dzieci najwcześniej 2 lata po ślubie, ale w takiej sytuacji, to nie ręczę, że aż tak długo wytrzymamy.
Oboje uśmiechamy się na widok reklamy lodówki beko, tż mówi, że też tak będzie wstawał
Reklama jest świetna, za każdym razem jak ją widzę, wyobrażam sobie jak Tż przynosi mi jedzonko, zresztą wydaje mi się,że ciąża, to taki piękny czas,jak jest w Tobie część Tż, pod serduszkiem...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
O to rzeczywiście, cos się może wydarzyć szybciej
Ja najchętniej już teraz chciałabym mieć dziecko Myślę, że jestem gotowa, choć i tak wszystko się okaże, jak maleństwo już będzie na świecie

To jest takie rozkoszne, jak tak wszystkiego są ciekawe Pamiętam ten etap u mojej młodszej siostry
Ja też tak myślałam, ale ostatnio obserwuje Tż siostrę,i takie kochane maleństwo to jednak ogromny obowiązek,mam nadzieję, że uda nam się doczekać maleństwa jakieś 3-4 lata po ślubie, żeby mieć czas,aby nacieszyć sie sobą
Uwielbiam takie dzieciaczki,od 2 do 4 latek wtedy są takie milusie, kochane, beztroskie,i takie śmieszne rzeczy opowiadają, i pytają się, jak dla mnie cud miód i orzeszki

Cytat:
Dziewczyny popatrzcie jak ja mam się wziąść za siebie skoro mój TŻ takie podwieczorki mi robi po pracy było pyszne naprawde!!!! karpatka wypatrzona w angielskim tesco - CUD
Normalnie Twój Tż to artysta, jak patrzę, to aż Szkoda,że mój takich zdolności nie ma...Ewurka, przed chwilką jadłam obiadek ,a już zgłodniałam...,ujak zobaczyłam Twój post!
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 11:20   #3766
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jeeeeeeeee az mi sie zachcialo... super..

wyszla na przepustke czuje sie juz lepiej... ogolnie to wykryli do tego u niej jeszcze cukrzyce i nie wiedza czy spowodowana tymi sterdyami czy nie, jak pobili jej jakas symulacje zkrwi jak to wygladalo wczesniej to bylo ze niemiala cukrzycy - pojawila sie w szpitalu, tetraz miala odstawione leki w poniedzialek beda wyniki izobaczymy...

wczoraj bylam na wieczorze paniensko kawalersto integracyjny, - bo niechcielismy robic jakiejs typowej imprezy ze wzgledu na to ze Iwka moglabyc jeszcze slaba.. ale bylo zarabiscie, w nocy chlopcy zrobili karaoke, myslalam ze sie poplacze ze smiechu, zarzneli chyba wszystkie fajne piosenki

ja chce fotki.. gdzie bylas w Egipcie, ja bylam tam w kwietniu i juz tesknie...
w Hurgadzie A Ty??? Fotki bedą soon wlasnie nad nimi pracuję

szafa

Stary 2008-08-10, 11:25   #3767
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Czesc Kochane,

A co to za zestaw jest? może ja bym też sobie wypróbowała... myślałam nad depilatorem z tą nakładką chłodzącą...ale z drugiej strony to się boje strasznie!!!
Iwonka861 mój TŻ rozpieszcza mnie bardzo i aż naprawde miło się je tak przygotowany posiłek, wiem mam szczęście

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-08-10, 11:45   #3768
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A co to za zestaw jest? może ja bym też sobie wypróbowała... myślałam nad depilatorem z tą nakładką chłodzącą...ale z drugiej strony to się boje strasznie!!!
Iwonka861 mój TŻ rozpieszcza mnie bardzo i aż naprawde miło się je tak przygotowany posiłek, wiem mam szczęście
Dziewczyny wklejały link jak jeszcze był za 90zł ale teraz jest juz za 100zl niestety
http://www.allegro.pl/item413028899_...ki_olejek.html
Stary 2008-08-10, 11:53   #3769
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
w Hurgadzie A Ty??? Fotki bedą soon wlasnie nad nimi pracuję
w sharm el sheik, bylo cudownie, chce tam wrocic, jak najszybciej zeby zobaczyc luxor i dolna czesc egiptu, bo w karze i gizie bylam
Stary 2008-08-10, 11:54   #3770
kaska87
Zakorzenienie

cześć
byłam wczoraj z moimi dziewczynami na imprezce i w pubie było zaj....e potańczyłyśmy sobie pogadałyśmy i oczywiście robiłyśmy głupie fotki teraz czekam aż moja piczka mi je wyśle dzisiaj wyjeżdza do brata do hiszpanii na 3 tygodnie za to z drugą piczką idę jutro na miasto bo musimy sobie kupić czarne koszulki nocne al'a gorset sese

a co do spaceru to ta dzidzia ma miesiąc i jest taka mała podobno dużo urosła przez ten miesiać to ja nie wiem jaka to musiał być kruszynka jak się urodziła skoro teraz jest maleńka fajna jest nawet ją dotykałam i zakładałam skarpetkę bo jej spadła, i mówię do przyjaciółki: "ciekawe czy jej dobrze ubrałam ta skarpetkę" bo to była jakaś taka z misiem z uszkami doszywanymi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 13:17   #3771
iwonka861
Rozeznanie

Czyżby wszystkie wizażanki konsumowały niedzielny obiadek?Jakoś tak tu cicho...Tylko nie mów Ewurko,że Twój Tż, znowu ugotował Ci coś pysznego, bo mój jest jeszcze u siebie w domku, i leniuchuje...Jeśli tak, to wysyłam swojego Tż na przyśpieszony kurs gotowania,chociaż pewnie i mi taki kurs by się przydał,gdyż w kuchni orłem nie jestem
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 13:27   #3772
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Czyżby wszystkie wizażanki konsumowały niedzielny obiadek?Jakoś tak tu cicho...Tylko nie mów Ewurko,że Twój Tż, znowu ugotował Ci coś pysznego, bo mój jest jeszcze u siebie w domku, i leniuchuje...Jeśli tak, to wysyłam swojego Tż na przyśpieszony kurs gotowania,chociaż pewnie i mi taki kurs by się przydał,gdyż w kuchni orłem nie jestem
ja nie jem obiadku już jestem "po" oglądam tv i podczytuję wizaż

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 14:02   #3773
atomufka
Zakorzenienie

A ja mecze sie ze zmniejszaniem zdjec
pare juz mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00940.JPG (92,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00956.JPG (126,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01040.jpg (97,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01193.JPG (144,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01219.jpg (40,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4317.JPG (77,0 KB, 25 załadowań)

szafa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 15:19   #3774
baja_86
Zakorzenienie

Cześć Korzystam z okazji, że kochany śpi i szybciutko czytam ostatnie wasze posty
Oj leniwa ta niedziela, nic nam się nie chce, masakra.
Wieczorkiem robimy razem z bratem i jego kobietą grilla, w końcu jakaś aktywność będzie, bo dziś to poza obiadem i małym spacerkeim to ciągle leżymy i się byczymy.

Cytat:
no samkowite desery, pieknie to wygląda. Tż kucharz? czy tak sam z siebie lubi takie rzeczy?

Cytat:
Przyznam, że dawno mnie tu nie było
jeszcze troszkę i nie zostałabym "panną młodą 2009"
mięlismy nie mały kryzys i tak na prawdę daleko byłam od decyzji małżeństwa

Ale wszystko sie zmienilo, przemyślałam i uświadomilam sobie, że nie moge żyć bez mojego TŻ

Jestesmy ze soba ponad 6 lat i wkradly się nie małe wątpliwości... a jak u Was Wizażanki???
w takim razie witaj ponownie Najważniejsze, że kryzys pokonany niestety życie nie zawsze jest usłane różami, a my decydując się na małżeństwo w końcu deklarujemy się być z ukochanym na dobre i na złe
nas na szczęscie omijają te bardzo trudne kryzysy i wątpliwości, ale to nie znaczy, że nie myślimy o tym jak to nam razem będzie, czy uda nam się stworzyć szczęśliwą rodzinę itd wierzymy, że tak i najważniejsze jest to, że będziemy robić wszystko żeby tak właśnie było, chodz wiemy, że nie raz będzie trudno

Cytat:
Sama będziesz robic zaproszenia?
Dziewczyny a co sadzicie o tym wybuchajacym balonie? Czy jest to jeszcze atrakcyjne? nie bedzie wiochy?
nie chce mieć, bo ktoś musi po nim posprzątać a tak poważnie fajny bajer, ale dla nas zbędny

atomufka pięknie zdjęcia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 15:54   #3775
n.ik.a
Zadomowienie

[quote=martucha84;8529471]jaki artykul?

a do gazety w której pracuję...dziś cały dzień siedze i męczę teksty...matko a taka ładna pogoda
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 16:02   #3776
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
pare juz mam
niezła z ciebie laska dziewczyno...fajne zdjęcia, szczególnie to jak całujesz faraona w brodę
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 16:47   #3777
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
niezła z ciebie laska dziewczyno...fajne zdjęcia, szczególnie to jak całujesz faraona w brodę
hehe dziekuje no mialo byc w usta ale mojego Tz ta slonce oslepilo i wyszlo ze caluje sfinksa w brode

szafa

Stary 2008-08-10, 17:12   #3778
ewelinka3f
Raczkowanie

A ja w przyszłym tygodniu wybieram się z TZ na dwa wesela(dzień po dniu...,bądzie maraton ) A potem jeśli uda mu się doatć jeszcze trochę wolnego to skoczymy do Pragi Tak się cieszę,już drugi miesiąc mam wolny,a nigdzie nie byliśmy Nie mogę się już doczekać
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 17:50   #3779
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzień dobry Tydzień mnie nie było ale nawet nie będę próbować nadrobić tego co napisałyście bo bym chyba tydzień od kompa nie wstała
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 18:41   #3780
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
pare juz mam
sliczne....

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A ja w przyszłym tygodniu wybieram się z TZ na dwa wesela(dzień po dniu...,bądzie maraton ) A potem jeśli uda mu się doatć jeszcze trochę wolnego to skoczymy do Pragi Tak się cieszę,już drugi miesiąc mam wolny,a nigdzie nie byliśmy Nie mogę się już doczekać
wow.. ja w przyszlym tez mam wesele gdzie swiadkuje dzis bylismy tan z iwka i olkiem i moim wojtkiem zobaczyc jakies fajne miejsce na plener, u ksiedza czy cos mamy jeszcze dowiesc itd.. ale mnie buty obtarlyy bozz...

polscy lekarze sa daremni.. dzis iwka sie zapytala czy bylo z nia bardzo zle, to mowimy jej ze tak no ale to sama chyba wie, a ona ale czy tak bardzo bardzo.. zrobilo nam sie glupio i niewiedzielismy co powiedziec, wiec jej Olek pyta ale co chcesz wiedziec, no bo lekarz jej powiedzial ze ma pani szczescie ze sie pani wylizala, bo my myslelismy ze juz po pani.. no ****de co to za lekarz ktory pacjentowi gada takie *******y, w sytuacji w ktorej nie wie czym choroba jest spowodwana i wie zxe poki nie wiadomo kolejny atak moze przyjsc w kazdej chwili... swietnie ja pocieszyl...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości