|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Witajcie! W tamten weekend nie było mnie na wizażu i przez cały tydzień próbowałam nadrobić. Co siadłam to cos mnie odrywało i udało ni sie dzis - bo Tż w pracy. Przeczytałam wszystko i z wrażenia zapomniałam co mam Wam kochane napisać, ale skupie się i króciótko :
Jupik - gratuluje magisterki Jaga - nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i nie mogę powiedziec, że wiem ci czujesz. Jestem tylko dobrej myśli Madzialenka - odnosnie pierścionka to teraz musisz czekać, ale jestem pewna ze to bedzie cos extra! Sas - dobrze, że juz z dziadkiem lepiej. Pewnie jestes juz z Tz wiec życze miłego odpoczynku! Rosette - czekam na zdjecia. Martucha - co tam u Iwi? Strippi - ja się martwie o to twoje odchudzanie.!!!!!!!!! Kaśka - i co zakochałas sie w dzidziusiu? przepraszam, bo nie ustosunkowałam sie do wszystkich wypowiedzi - nie zapamiętałam. A co do spraw, które poruszałyście: 1. Błogosławieństwo rodziców - ja chce choc wiem ze bede ja i moja mamusia przy tym ryczec , bo my ryczymy nawet jak ogladamy błogosławieństwo. Nie chce natomiast tego wyprowadzania. 2 Miesiąc miodowy. Poczatkowo w planach był Krym, ale ja nie mam paszportu i jakbym teraz wyrobiła, to za rok zmienie nazwisko i bedzie trzeba od nowa - bezsensu. Kolejny pomysł to Skandynawia. Choć znajomi sie smieja, ze pewnie i tam wyladujemy w tatrach bo je uwielbiamy. Zapomniałam jeszcze o czymś? Jak tak to napiszcie to sie wypowiem |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, co się stało??śpicie jeszcze?
![]()
#3754 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny, ja już wstałam a Wy???? leniuchy wstrętne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Wtajemniczenie
|
Odsypiają po wczorajszych imprezkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Rozeznanie
|
no nieładnie! ja już od godziny zerkam na wizaż, a tu ani znaku życia!wstawać śpiochy- opowiedzcie lepiej o tych imprezach na których szalałyście
![]()
#3757 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() No i wybralam sukienkę slubną ![]() Odezwe sie pozniej bo teraz mam tonę prania ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Wtajemniczenie
|
Helox!
Witaj z powrotem Rosi ![]() Ja wstalam po weselu i w sumie spostrzeżeń mam malo. Trochę ze zboczenia patrzylam na ten ślub przez pryzmat mojego ślubu i tylko się upewnilam w tym "jak chcę". U znajomych po prostu bylo wszystko tak książkowo i idealnie, że nawet się nie wzruszylam. Dzień i noc minęla bardzo szybko, dlatego doszlam do wniosku, że nie warto się aż tak dla tego dnia "zabijać" i nie ma co się stresować i martwić w ten dzień, bo wszyscy wokól nas chcą dla nas dobrze i chcą nam jakoś pomóc. Podobalo mi się, że zabawy nie byly tylko po polnocy, ale byly co jakis czas w przerwie między tańcami i jedzeniem. Kilka zabaw bylo na zasadzie "rodzina x" kontra "rodzina y" i to bylo naprawdę fajne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Kochane,
siedzę sobie u TŻ jeszcze w szlafroczku. Cudnie się mieszka u niego, wczoraj zrobiłam pyszne ciacho i zapiekane naleśniki z pieczarkami i serem ... a na dzisiaj mamy leczo ![]() Kurcze..zastanawiam się nad tym zestawem do depilacji co polecała jaga, kliwia i zielony_motylek...Nie wiem czy warto zainwestowac ponad 100zl ehhh ale mnie kusi, żeby miec spokoj z codziennym goleniem maszynką:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszla na przepustke czuje sie juz lepiej... ogolnie to wykryli do tego u niej jeszcze cukrzyce i nie wiedza czy spowodowana tymi sterdyami czy nie, jak pobili jej jakas symulacje zkrwi jak to wygladalo wczesniej to bylo ze niemiala cukrzycy - pojawila sie w szpitalu, tetraz miala odstawione leki w poniedzialek beda wyniki izobaczymy... wczoraj bylam na wieczorze paniensko kawalersto integracyjny, - bo niechcielismy robic jakiejs typowej imprezy ze wzgledu na to ze Iwka moglabyc jeszcze slaba.. ale bylo zarabiscie, w nocy chlopcy zrobili karaoke, myslalam ze sie poplacze ze smiechu, zarzneli chyba wszystkie fajne piosenki ![]() ja chce fotki.. gdzie bylas w Egipcie, ja bylam tam w kwietniu i juz tesknie...
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co??? Zastanawiamy się czy nie jechac na nasz urlop na Krym na jakiś tydzień. Z Wrocławia mielibyśmy bezpośrednio pociąg do Odessy. Teraz stamtąd wróciła moja kolezanka i jest zachwycona, i mój brat z żona też tam teraz są w podrży poślubnej. Pojechali motocyklem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam takie dzieciaczki,od 2 do 4 latek wtedy są takie milusie, kochane, beztroskie,i takie śmieszne rzeczy opowiadają, i pytają się, jak dla mnie cud miód i orzeszki ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Iwonka861 mój TŻ rozpieszcza mnie bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item413028899_...ki_olejek.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
w sharm el sheik, bylo cudownie, chce tam wrocic, jak najszybciej zeby zobaczyc luxor i dolna czesc egiptu, bo w karze i gizie bylam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() byłam wczoraj z moimi dziewczynami na imprezce i w pubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do spaceru to ta dzidzia ma miesiąc i jest taka mała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3771 |
Rozeznanie
|
Czyżby wszystkie wizażanki konsumowały niedzielny obiadek?Jakoś tak tu cicho...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
A ja mecze sie ze zmniejszaniem zdjec
![]() pare juz mam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Oj leniwa ta niedziela, nic nam się nie chce, masakra. Wieczorkiem robimy razem z bratem i jego kobietą grilla, w końcu jakaś aktywność będzie, bo dziś to poza obiadem i małym spacerkeim to ciągle leżymy i się byczymy. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() nas na szczęscie omijają te bardzo trudne kryzysy i wątpliwości, ale to nie znaczy, że nie myślimy o tym jak to nam razem będzie, czy uda nam się stworzyć szczęśliwą rodzinę itd wierzymy, że tak i najważniejsze jest to, że będziemy robić wszystko żeby tak właśnie było, chodz wiemy, że nie raz będzie trudno Cytat:
![]() atomufka pięknie zdjęcia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zadomowienie
|
[quote=martucha84;8529471]jaki artykul?
![]() a do gazety w której pracuję... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Raczkowanie
|
A ja w przyszłym tygodniu wybieram się z TZ na dwa wesela(dzień po dniu...,bądzie maraton
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
sliczne....
Cytat:
polscy lekarze sa daremni.. dzis iwka sie zapytala czy bylo z nia bardzo zle, to mowimy jej ze tak no ale to sama chyba wie, a ona ale czy tak bardzo bardzo.. zrobilo nam sie glupio i niewiedzielismy co powiedziec, wiec jej Olek pyta ale co chcesz wiedziec, no bo lekarz jej powiedzial ze ma pani szczescie ze sie pani wylizala, bo my myslelismy ze juz po pani.. no ****de co to za lekarz ktory pacjentowi gada takie *******y, w sytuacji w ktorej nie wie czym choroba jest spowodwana i wie zxe poki nie wiadomo kolejny atak moze przyjsc w kazdej chwili... swietnie ja pocieszyl...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.