|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?] | |||
| super . ! |
|
475 | 61,29% |
| nie mam na ten temat zdania. |
|
40 | 5,16% |
| wolę zapuścić swoje. |
|
160 | 20,65% |
| wygląda to nienaturalnie. [!] |
|
100 | 12,90% |
| Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przedluzanie wlosow-czescIII
kupiłam syntetyczne clip iny mamie - od uzytkownika aniolek cos tam :P i są bardzo gęste - trochę sie swiecą ale jak je się zalozy to wygladają jak naturalne
i jestem zadowolona z efektu nie zjeżdzają ani nic więc jak ktoś zastanawia się nad clipami to ja polecam - mozna zrobić też samemu
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
tak ;P
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
nie bo jeśli miałabym sciąć i sprzedać to za kilka tysięcy złotych
ponadto moje włosy nie są bardzo zdrowe - przesuszone końcówki itp tak więc dużo za nie bym nie dostała
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
żartuję.długie włosy to kwitesencja kobiecości,wie każda kobieta,ktora przedłuża włosy.a to,że są przesuszone na końcach?no coż sporo latek mają te końcówki.psikaj sobie na nie jedwabiem w sprayu.super preparat.
|
|
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie i..panowie ;]
Zwracam się do Was z pewnym pytaniem... Chciałabym przedłużyć sobie włosy,ale....nie całe.! Chodzi mi tylko o tył głowy (tylko pare pasm na okolo 25 - 30 cm). Dla jasności pokazuje przykladowe zdjęcie http://www.dziennik.pl/files/archive...pih_27484l.jpg Bo jak narazie mam włosy do ramion.Chciałabym mniej więcej zrobić tak by własnie te tylne pasma opadały mi na kl.piersiową.Tak jak w powyzszym zdjęciu. Jak sądzicie.Jaki byłby (oczywiście około,ponieważ ceny bywają różne) przewidywalny koszt tego przedłuzenia? z góry dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
łączę- proszę korzystać z wyszukiwarki
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Doczepiane włosy tylko na spodzie i nie stałe
Szukałam takiego tematu ale nie znalazłam więc zakładam nowy .
A wiec... Chiałabym mieć dłuższe włosy. No i wymyśliłam ze sobie doczepie, ale tylko na spodzie, bo z gestoscią nie mam problemu. Tylko chicialabym takie co sie zdejmyje np. na noc, takie nie na stale. I wlaśnie chce sie dowidziec w jaki sposob moznaby je przyczepiac? tak zeby nie odpadly. Gdzie kupić takie? A może ktoraś z wizazanek doczepia sobie tak wlosy? moja koleznaka tak sobie czasami doczepia, ale nie wiem jak ona to robi, bo oczywiscie nie zapytałam. A teraz nie mam z nią kontaktu. |
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doczepiane włosy tylko na spodzie i nie stałe
pierwsze slysze ze mozna doczepiac wlosy i je na noc sciagnac
![]() moze znowu to napisze-pewnie jestem zacofana
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Szukajcie a znajdziecie. Jest temat o przedłużaniu włosów każdą metodą i tam dziewczyny Ci wszystko powiedzą. Metoda o której mówisz nazywa się clip on.
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
czoornoo i to tak samoniewicie
![]() Clip on polega na tym że ma się taśme włosów a do niej przyszyte clipy (takie grzebyczki) i można je przypiąć i odpiąć kiedy dusza zapragnie ![]() Zachęcam autorkę do lektury http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nie+w%B3os%F3w
|
#404 |
|
Przyczajenie
|
ja zawsze doczepiałam sobie treski nie które są na gumce a nie ktore na klamrze ,
|
#405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
dodzia i tak musisz przedluzyc cala glowe bo jak doczepisz 30 pasemek to bedzie ci wisial okropny mysi ogon
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.. Margo Ty mi powiedz.. czy ta pazurowa to ona sobie sama te włosy przedłużała?
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dziś śnią mi się koszmary,grzywki JAGY HUPAŁO ![]() http://www.jagahairdesign.com/content.html |
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa Jaga pracowała chyba w MTV i tam robiła fryzy ala gwiazdy znane jakieś. Ale jak nie poszła bym do kosmetyczki z obgryzionymi paznokciami tak nie poszła bym do "stylistki" z taką grzywką
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pomocy!! co myslicie o tym ? http://allegro.pl/item413338797_prze...an_500_zl.html
to by bylo dla mnie zbawienie, ale czy to nie jest podpucha i na pewno przedluze sobie wlosy na mico ringi WLOSAMI SLOWIANSKIMI za 500 zl ? ?? ? ? czy te wlosy o "strukturze slowianskiej" to jakas podrobka.. nie wiem.. pomocy
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie sie zabieram za doszywanie spinek do tasmy, czy ktos moglby mi na szybko wyjasnic, przeszukuje juz watek 2 i jakos tak dokladnie nie ma opisanego, ile tych spinek na jaka dlugosc? i jaka nitka? ta elastyczna do doczepiania wlosow czy taka zwykla?
|
|
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
moje spostrzezenia - no odkad pojelam metode przedluzania normalnie tak wydziwiam z tymi wlosami ze szok
![]() np zauwazylam ze grube pasemka wcale nie sa fajne. sa wtedy ciezsze i bardziej oslabiaja naturalny wlos a pozatym bardziej sie pasemkuja (dziela na poszczegolne pasma i widac ze sa przedluzone) lepiej wybrac ciensze (lzejsze 0,4 -0,5 grama) a zalozyc ich wiecej - efekt jest bardziej naturalny. mam ringi z gwintem i chcialam spobowac z silikonem. dobrze ze zalozylam kilka bo sa do niczego. ten silikonowy srodek jakby sie odlepial od metalowej czesci - w zwiazku z tym pasemka zjezdzaja. dlatego zanim sie zdecydujecie zrobcie probe. co do rodzaju wlosow to slowiany nie beda wszystkim pasowac. np moje niby najgorsze azjaty sa w lepszej formie niz naturalne. sa bardziej lsniace i gladkie (naturalne sie zniszczyly przy trwalej - sa bardzo suche) i gdybym miala slowiany albo syntetyki to byloby bradzo widac roznice. zreszta nie wszystkie dziewczynyn maja tak cienkie i delikatne wlosy jak slowianskie. mysle ze bardziej blondynki. strukturwa ciemnych wlosow jest inna - sa bardziej grube (nie zawsze) no i nieprawda ze azjaty sa sztywne i proste jak druty. moje po umyciu i kiedy wyschna w sposob naturalny bez suszarki sa pofalowane w rozne strony - czyli tak jak to sie dzieje z wlosami wlasnymi. dopiero kiedy je wyprostuje sa proste (a koncwki podkrecaja sie ladnie) takze zanim przeznaczycie sporo kasy na przedluzanie zrobcie sobie proby. lpiej doczepic kilka pasemek i zobaczyc czy to jest to. i nie zapominac o scieniwianiu wlosow. zwlaszcza jesli ktoras ma doczepione do krotkich - zeby nie bylo efektu "czapki" - gora krotka na kilka cm a od polowy glowy dluuuuugasnie swisajace straki. wyglada to fatalnie i tandetnie. lepiej isc do fryzjera albo samemu (jak ja) pocieniowac na calej dlugosci. dzieki temu wlosy tez beda lzejsze. no i w ogole metoda na ringi dla mnie jest ok bo sciagam i doczepiam pasma kiedy mam ochote. ostatnio chcialam zrobic sobie pewna fryzure i przy uszach byloby widac laczenia - dlatego zdjelam sobie po 4 pasemka z obu stron i wyszlo super. po imprezie na drugi dzien doczepilam je spowrotem
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dolnym pasie mam 3 spinki,na kolejnym 4.potem chyba 5,pojedyńcze przy uszach to po jednej spince. lepiej gęściej,bo jest bezpieczniej,że utrzyma ciężar |
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
HopesAndDreams
gdyby to były na prawdę słowiany byłabym gotowa ruszyć się do poznania 120 pasemek za 500 zł.. wychodzi 4,16 zł za pasemko. może to są te syntetyczne słowiany, o których już była mowa ?choć jak patrze na te zdjęcia. ładnie to wygląda. |
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, a jak mogę doczepić 1 pasmo włosów, nie niszcząc tych moich, chodzi mi tylko o 1 pasmo bo chcę zrobić 1 dłuższego warkoczyka
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
pam - no wlasnie nie wiem
napisalam do babki na gadu ale narazie nie odpisala,.. jak bede cos wiedziec dam znac. byloby cudownie gdyby to byla prawda..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
no powiem ci szczerze ze za 500 zl to slowianow ci nikt nie nalozy nie ma mowy, to moga byc jakies tam niby europejskie o strukturze slowianskiej ale to bzdura jedna wielka
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item413151023_...alne_hit_.html
a to ? ? sama nie wiem co o tym myslec.. chyba nie mozna tak bezkarnie oszukiwac ludzi skoro pisza ze slowiany ... ? ? ![]() a tak na marginesie te wlosy europejskie sa dobre czy niebardzo polecacie?
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
hm, na tej aukcji jest 65 pasemek, a z tego co mi wiadomo, taka ilość starczy na jakieś pół głowy ;/ wiadomo, to zależy od włosów, ale całej głowy na pewno się tym nie przedłuży
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

i jestem zadowolona z efektu

a nie chcesz ich ściąć i sprzedać.

napisalam do babki na gadu ale narazie nie odpisala,.. jak bede cos wiedziec dam znac. byloby cudownie gdyby to byla prawda..