|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
![]() Jakby jeszcze ktoś jakieś miał, to byłabym wdzięczna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Raczkowanie
|
Elvis nie umarł, tylko wrócił na swoją planetę.
![]() ![]() ![]()
#4113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ...jutro będzie lepiej. Prawda? ![]() 'Smutek..? Nie.. złość, naiwność i zawiedzenie...' życie jest nieprzerwanym ciągiem fałszywych sytuacji... Brakuje słów by opisać jak jest mi przykro... I szarymi stały się kolorowe dni ![]()
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
AnusiaPn właśnie taki dałaś o jakie dokładnie mi chodziło ![]() ![]()
![]() |
#4115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Raczkowanie
|
Miło, że się komuś spodobało ![]() Opisiki: Słońce lśni jak nigdy byliby doskonali lecz wad im zabrakło bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej " Gdybyś kiedy we śnie poczuł, że oczy moje już nie patrzą na Ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestała..." miłości się nie szuka jest albo jej nie ma nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek "Czasami lepiej się wyrzec czegoś, Niż potem wylewać łzy, Czasami lepiej nie czuć, Niż miałoby się czuć zbyt wiele..." Imponuje mi. Bo pozwala sobie mnie zabrać. Bez pytań.
#4118 |
Zakorzenienie
|
~Kompletnie mokra, ale szczęśliwa! W środku rozgrzana..
![]() ~Kolejna imprezka.. znowu trzeba sie robić na bóstwo.. ehh ![]() ~Make up, ciuszki, kropla perfum i idziemy podbijać parkiet i serca boysów ![]() ~Naprawdę mnie kochasz? To ustaw się do kolejki! ![]() ![]() ~Nie chcę mrugać, żeby przez tę chwilę stracić Cię z oczu.. ![]() ~Nie chcę stracić jednego Twego uśmiechu, jednego oddechu ![]() ~Wypełniona szczęściem lekko unoszę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Raczkowanie
|
Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej...Z ręki nóż!
Ona ma siłę. Gdy tak zaglądam mocno w oczy Twe, to przysięgam widzę duszę Twą. Za te dni i noce, które dałeś mi zwracam Tobie to, co mnie jeszcze każe żyć. Jeśli jest we mnie ludzka dusza, to tchnij w nią nową kukłę i baw się nią. Nie dotykaj mych rąk, są wilgotne i drżą. Nie nastąpi już żaden cud - Cudów NIE MA. ...i dokładnie tak, tak smakuje ten lęk i strach, że gdy skończy się dzień, tak zwyczajnie mi odpowiesz, że to, co mam, nie wystarczy Ci. Więc spleć palce z moimi palcami, chodź, prowadź i daj się prowadzić. Dla wszystkich tych, którzy przyszli, mignęli przez 5 minut, odeszli i wszystkich tych, którzy są, od lat.. Bądź mi muzyką, której dotykam.. Nadzieją moją, w którą wciąż wierzę... I przemień się w drzewo, a ja je obejmę... Co to jest miłość? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu… Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca... Nie umiem Ci powiedziec czego od Ciebie oczekuję... A ona miłością upojona już nie pamięta, że istniałeś... Niektórzy twierdzą że słyszeli jak jej serce pękło z bólu ... Mieliśmy wiele wspólnego, ja go kochałam i on kochał siebie... Dziękuję ci za tyle bólu żeby sprawdzic siebie, za wszystko co nieważne , najważniejsze za pytania tak wielkie, że już nieruchome... Mieliśmy wiecznie trwać... Gdy minie sen obiecaj, że słowa nie zgasną... Gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas... Zmywam po kolei palców twych odciski. byleś mi bliski Zmywam pocałunki resztą silnej woli. Powoli... Twoje oczy dwie filiżanki czarnej,gorącej,wschodnie j kawy. W ich aromacie błąkają się moje wargi... bezlitośnie od tak sobie pożeram Cię w każdej sekundzie życia... Muszę być perfekcyjna, perfekcyjna pod każdym względem... Udawaj że mnie kochasz... nie rozczarowujmy świata. czemu Cię nie ma na odległość ręki ...?
#4120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a mnie nie obchodzi po co Ci one : } spokojnie : }
![]() |
#4121 |
Raczkowanie
|
Znany profesor rozpoczął swój wykład dla 200-stu osób trzymając w ręku studolarowy banknot
Zapytał:,, Kto z was chciałby dostać ten Banknot ? " Wszyscy podnieśli ręce... wtedy powiedział:,,Dam ją jednemu z was, ale najpierw zrobię to..." I zgniótł banknot w ręku I znowu zapytał: ,,Kto teraz chce ten banknot ? " Ręce nadal były podniesione Profesor dodał,, A jeśli zrobię tak" Rzucił pieniądz na ziemi, podeptał i zgniótł. Podniósł pieniądz pognieciony i brudny i zapytał znowu: ,, A teraz....? ",, Kto chce jeszcze te 100 dolarów? " Ręce nadal były podniesione Wtedy powiedział,,Nieważne, co zrobię z tym banknotem, zawsze będziecie go chcieli, bo nie traci on swej wartości" ,, To samo jest z nami... Często w naszym życiu jesteśmy deptani, gnieceni, czujemy się kompletnie bez wartości. " " Brudni czy czyści, zgnieceni czy cali, wysocy czy niscy, grubi czy chudzi, to wszystko jest nieważne! " ,, Nie wpływa to w żaden sposób na naszą wartość!" ,, Ceną naszego życia nie jest to jak wyglądamy ale co zrobiliśmy, co wiemy. może taki się przyda ![]()
#4122 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *** każdy sobie wymyślił świat, swoją drogę znajdzie do gwiazd. : ) Co nie boli, to nie życie. Co nie przemija, to nie szczęście. Jeśli boisz się sparzyć nigdy się nie ogrzejesz.. Znowu bezwstydnie opycham się życiem. ahh ; D Królowa jest tylko jedna. To ja nią jestem :P Ciekawe co robią pozostałe cuda świata... ![]()
![]() |
#4124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję - dzięki Tobie czuje się... oszukana. Gdyby nie Ty nie wiedziałabym, że jestem tak podatna na kłamstwa. Wiesz, co zrobiłeś? Oszukałeś.. Teraz już wiem, że oszukiwać może nawet bliska osoba.. Lubisz oszukiwać? Złodzieju uczuć! Oszukałeś? Zapłacisz! Zobaczysz. Kim więc jesteś? Człowiekiem czy kanibalem ludzkich uczuć? Naiwna. Tak łatwo dałam się nabrać. Co czujesz, gdy wiesz, że mnie oszukałeś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Rozeznanie
|
dziewczyny!
wiem, że to nie o tym watek, ale wiele z was zna b.dobrze angielski tutaj ![]() pytałam na wątku tłumaczeniowym, ale nikt mi nie odpowiedział, więc zapytam tutaj wiecie jak przetłumaczyć na angielski: Czy nadal aktualna jest praca w przyszłym roku kwiecień-maj. i jeszcze: Jak idzie xxx w pracy? a to opisy:
![]() Edytowane przez truzkawka Czas edycji: 2008-08-09 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo nic mnie nie wkurza tak, jak czyjeś przekonanie, że mnie zna. Wszyscy wszystko wiedzą lepiej. A ja chce po swojemu odkrywać świat! Tak mi sie skojarzyło, może się przyda ![]() Cieszę się, że się przydało ![]() ![]() Cytat:
Odnalazłam się w krainie czarów ... Zgubiłam znów w rzeczywistości ... Skończyła się bajka. Wracam do rzeczywistości. I już się przeraziłam. Bagno zwane rzeczywistością. Raz, dwa, raz, dwa ... Powrót do rzeczywistości. To jest gorzka prawda. Niech lepiej wraca to słodkie marzenie ... Te chwile odeszły ... Bo były zbyt piękne .. ;* Dzięki Tobie na chwilę choć zapomniałam o szarej rzeczywistości ... Codzienna rutyna, powrót problemów i szarości. Szkoda, że już ... Nie wiem czy trafiłam, ale może akurat coś się spodoba ![]()
![]() |
#4128 |
Raczkowanie
|
ot OpisOwy misz-masz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4129 |
Raczkowanie
|
Może coś takiego "Mam dopiero osiemnaście lat... szkołę..., rodziców... własny świat... Zwyczajny świat... zwyczajnej dziewczyny... wchodzącej po szczeblach życia drabiny... która bardzo by chciała szczęśliwą być... chociaż dopiero uczy się żyć... Gubi się w życiu... często upada... raz wspina się do góry... raz spada... Lecz dokładnie wie czego chce... W walce o marzenia nie podda się bo ma bliskich... którzy kochają ją taką jaką jest - dobrą czy złą... ------------------------------ Za słodka - by stać się gorzka.. Za gorzka - by słodką się stać..! Za bardzo rozważna - by dać się nabrać.. Jedyna taka - bo nie powtarzalna.. Jedyna taka.. - bo ORYGINALNA.. ------------------------------- Czasami szczęśliwa...czasami smutna... Czasami spontaniczna... czasami bezradna... Czasami milcząca... czasami gadatliwa... Czasami zakochana... czasami nie umiejąca kochać ... Czasami potrafiąca słuchać ... czasami nie dająca dojść do głosu ... Czasami głupia... czasami bardzo inteligentna ... Czasami zabawna... czasami nudna... Czasami złośliwa... czasami sympatyczna... Czasami groźna... czasami potulna jak baranek ... Czasami zamyślona... czasami nadpobudliwa... Czasami agresywna... czasami cicha... Czasami całuśna... czasami nieufna... Czasami otwarta... czasami zamknięta... Czasami ironiczna... czasami zdecydowana... Czasami delikatna... czasami dzika ![]() Kim naprawdę jestem? Oto jest pytanie... Odpowiadam cicho...szeptem...przez łkanie. Zagubioną nastolatką w życiu tym, Demonem ciemności, wcieleniem złym, Upadłym Aniołem, co krwią poi się, Kobietą samotną co miłości chce, Twoim tchnieniem jak szeptem nikłym, Głupią dziewczyną, człowiekiem zwykłym, apogeum cierpienia i nieszczęściem, niechcianym przypadkowym poczęciem, zaczarowaną królewną w lochu głębokim, zużytym przedmiotem w świecie szerokim, usychającym kwiatem na wspomnień łące, wampirzycą powstającą gdy wschodzi słońce, cieniem ludzkości i pogrzebaną nadzieją, niekończącą się o zatraceniu odyseją, naiwną szmatą bez szacunku i honoru, przerażającą marą z najgorszego horroru. Kim naprawdę jestem? Kto odpowiedź zna? Chyba jestem nikim...to odpowiedź ma ----------------------------------------- JeStEm AnIoŁeM...? CzY jEsTeM dEmOnEm...? BóG mNiE sTwOrZyŁ, a DiAbEł OpĘtAł... WiĘc JaKa JeStEm...? GrZeSzNa CzY śWiĘtA...? AnIoŁ cZy DeMoN...? PiOrUn CzY mIóD...? GoŁąB cZy ŻmIjA...? UpIóR cZy CuD...? ZdRaDlIwA cZy WiErNa...? DoBrA cZy ZłA...? PoCzĄtEk CzY kOnIeC...? SzCzYt NaD cHmUrAmI...cZy PrZePaŚć BeZ dNa...? PrZeZe MnIe UśMiEcH...a MoŻe ŁzA...? WiĘc JaKa JeStEm...? CzY kToŚ mNiE zNa...? Potrafię być słodka jak miód.. i zabójcza jak trucizna.. Potrafię kochać.. i nienawidzić.. Potrafię być wesoła i szalona... ale jak trzeba jestem smutna i spokojna... Potrafię za prawdziwą przyjaźń oddać życie.... ale jak ktoś mnie zawiedzie potrafię znienawidzić...(choć nie zawsze) Potrafię być otwarta jak księga.... a czasami zamknięta i tajemnicza.... Potrafię rozbawić i pocieszyć...... ale jak ktoś mnie rani potrafię zniszczyć mu życie... Potrafię cieszyć się z wszystkiego..... ale mogę tez załamać się przez mały drobiazg..... Potrafię być szczera aż do bólu... ale wiem kiedy należy milczeć... Potrafię wysłuchać i zrozumieć... ale sama też czasem potrzebuje zrozumienia..... Potrafię bawić się do upadłego... ale uczę się trudnej sztuki jaką jest życie, które nie zawsze jest tak kolorowe jakbyśmy tego chcieli. _________________________ _____ Jestem jak wulkan [...] Wybucham bez ostrzeżeń Jestem jak ogień [...] Niszczę złudzenia Jestem jak rzeka [...] Nie oglądam się za siebie Jestem jak gwiazdy [...] Spełniam życzenia Jestem jak noc [...] Zapowiadam dzień. Jestem jak dźwięk [...] Rozbrzmiewam śmiechem Jestem jak kropla deszczu [...] Żyję chwilą Mam nadzieję ze coś wybierzesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Zadomowienie
|
dziękuję za opisy dziewczynki, cudne są. < 3333
a po angielsku o miłości ? o tym że kocham Go ,i że póje za nim wszędzie i że tęsknie. bardzo. bardzo tęsknię...ma cie cośś? ![]() myślę o Tobie, i tak zostanie. <3
![]() |
#4131 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale poprosze o jeszcze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam prośbę,jakieś opisy związane z nową szkołą, że nie będę pasować do nowej klasy itp.
Dzięki ![]()
![]() |
#4133 |
Raczkowanie
|
Mój obecny : Amezed me
![]() ![]() A drugi : I don't know what I feel
![]() |
#4134 |
Rozeznanie
|
Macie coś o tym żeby dopiec moim kolegom, koleżankomm ze szkoły. Bardzo się na nich ostatnio zawiodłam i chciałabym żeby oni czuli się z tym trochę źle, ale tak nie dokońca. Coś w stylu że mam naprawdę 'świetną klasę' ;/ raczej miałam. Że jestem na nich zła i zawiedziona....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
xoxo
|
KRADNIJCIE PROSZĘ BARDZO ![]() Z drinkiem w ręku stałam się odważniejsza Zabrakło mi dyskrecji Nie, nawet nie kojarzę Twojego imienia To nieistotne Tak nie postępują grzeczne dziewczynki Mam mętlik w głowie My, dziewczyny, jesteśmy takie magiczne Delikatna skóra, czerwone usta, takie całuśne Ciężko nam się oprzeć, takie miłe w dotyku Trudno temu zaprzeczyć Pamiętasz ? Te wszystkie zachody słońca były nasze... Chce to przespać i zapomnieć . Twoje oczy ślnią jak diamenty Jak dobrze żyć w krainie marzeń Ja tylko miałam posprzątać po tamtej nieudanej miłości ?
#4136 |
Raczkowanie
|
kurnaa ale lektura : OO
całe 13 stron ; ddd koch Was ; ** a tak w ogole to wrocilam:PP
#4137 |
Raczkowanie
|
3martyna3:
Jak kocham - to wiernie Jak całuję - to z uczuciem Jak patrzę - to z iskrami w oczach Jak słucham - to uważnie Jak mówię - to prawdę Jak kłamię - to z miłości Jak rozmawiam - to o wszystkim Jak się śmieję - to szczerze Jak robię coś szalonego - to z sercem Jak biję - to dla zaczepki Jak marzę - to nierealnie Jak dążę - to do celu A że mnie Pan Bóg stworzył, a szatan opętał na zawsze będe święta i na zawsze przeklęta, zdradliwa i wierna, kochana i wredna, zakręcona i tajemnicza, dobra i zła, początek i koniec. Oto jestem JA... Wolna w niewoli, Uśmiechnięta poprzez łzy, Z rozmarzeniem chwytająca rzeczywistość, Grzecznie grzeszna, Banalnie skomplikowana, Zwyczajnie niezwykła, Pełna paradoksów.... Zakochana lecz namietnie zbywana zakochana lecz beszczelnie olana, Kochajaca lecznie nie w pelni ufajaca Kochajaca lecz pragnaca gorąca, Odkochana lecz we wspomnieniach zalana odkochana i od nowa probujaca sie zakochac ATRAKCYJNA ? rzecz gustu... BUNTOWNICZKA ? z wyboru... CYNICZNA ? nauczona doświadczeniem... DENERWUJĄCA ? bywam... FAJNA ? pojęcie względne... GADATLIWA ? zależy od sytuacji... HUMORZASTA ? zdarza się... INTELIGENTNA ? od urodzenia... JEDYNA W SWOIM RODZAJU ? bez wątpienia... KOCHLIWA ? chyba za bardzo... LOJALNA ? od początku do końca... MIŁA ? na codzień... NIEZALEŻNA ? to podstawa... ODPOWIEDZIALNA ? muszę być... PEWNA SIEBIE ? coraz częściej... RADOSNA ? dzięki innym... SZALONA ? jestem i będę... TAJEMNICZA ? niekiedy... UCZUCIOWA ? taaa a później boli... WRAŻLIWA ? lubię to w sobie... Nie boję się tego, ze umrę, ale ze ktoś o mnie zapomni ! Nie boję się wrogów, lecz sztucznych przyjaciół ! Nie boję się starości, ale bezsensownej młodości ! Nie boję się że mnie zranisz, ale że się nie pozbieram ! Nie boję się kłótni, ale bez końcowych kompromisów ! Nie boję się krytyki, lecz sztucznego poklasku ! Nie boję się buntowników, ale ludzi bez własnego zdania ! Nie boję się, że bede sama, ale samotności w tłumie ! Nie boję się samodzielności, ale uzależnienia od innych ludzi ! Nie boję się, że mnie nie zrozumiesz, ale że zrozumiesz źle ! nade wszystko nigdy jej nie nudzi motyw schludnego oprawcy nad splugawioną ofiarą. Do nowych zadań w każdej chwili gotowa. Jeśli musi poczekać, poczeka. Mówią, że ślepa. Ślepa? Ma bystre oczy snajpera i śmiało patrzy w przyszłość - ona jedna . Kontrowersyjne dziewczę Może zbyt młode jeszcze, wciąż Kontrowersyjna dziewczynka Nie boi się złego wilka, nie! Odwieczna buntowniczka Swych praw orędowniczka, tak! wiekszosc z wizazu zeby nie bylo ;]
#4138 |
Wtajemniczenie
|
Oj niestety TEN
![]() trzymaj sie kochana i nie daj się wiecej oszukać,pewnie jesteś fajną babką,wiec nie ma co. Są pewnie lepci od tego twojego ![]() ![]() Soryy,ze nie na temat dziewczyny ![]()
![]() |
#4139 |
Raczkowanie
|
;]
Jesteś zbyt pewnym siebie hardcore’owym s****ysynem Chcesz się poczuć jak w niebie, zapraszam do bram piekieł Pretensje, gorzkie żale, te bale, skandale, że w huja wale.. zdrada to boli całe życie *******i mówiłeś kocham i nagle inna jest ![]() zawiodłam wiem to przykre rzucę krótkie przepraszam i z twojego życia zniknę A więc poczuj kocie ruchy dziwko poczuj kocie ruchy ważne że jest grzeczna wtedy opcja jest bajeczna
#4140 |
Przyczajenie
|
Hmm... macie jakieś opisy, na to, żeby dopiec mojemu byłemu przyjacielowi, który mnie zdradził i wogóle i w szczególe ? ^^
Ona tak bardzo chciała, żeby ją kochał, Że w końcu wydało się to zbyt niemożliwe (...) * * * "Pieprzony horyzont debilizmu" - ale co mi tam xD ![]() ![]() "All I need is the air to breathe <33" x33 ;* ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.