![]() |
#391 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością
Cytat:
![]() Trudno kogoś, kto raz na 6 lat uprawia seks z nowym partnerem uznać za łatwego. Kogoś, kto pieprzy się z kilkunastoma - kilkudziesięcioma kobietami na przestrzeni kilku miesiecy, nawet lat, można natomiast za takiego uważać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlaczego mnie obrażasz i ludzi, którzy mają inne podejście do seksu? No i może używaj innego słownictwa, bo popieprzyć to można sałatkę pieprzem. No tak, tak. Ty taka wyjątkowa jesteś, bo czekałaś 6 lat. A inni czekali 10, i co? Jesteś łatwiejsza od tamtych ![]()
![]() |
#393 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może przez te 6 lat po prostu nie miałaś okazji? ![]() No ale sorry, ty masz prawo decydować, kto jest łatwy a kto nie i lecieć wyzwiskami, seems legit ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-08-05 o 05:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dzięki za objaśnienie kogo można uznać za łatwego/łatwa, nie wiedziałam, że jest jakaś zasada. Tylko nie wiem co z takim co śpi z 9 kobietami przez rok i tu mam problem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
laska nic takiego złego nie zrobiła/powiedziała, facet też nie, ot po prostu rozminęli się w oczekiwaniach, a tu tęga rozkmina i rozbijanie kupy na atomy przez 14 stron. wow. takie rzeczy mają miejsce od setek lat, ja nie wiem, jak ci ludzie kiedyś bez neta sobie radzili.
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
Ona mu nie usiłuje narzucić żadnej kary tylko wygarnęła że był chooyem. I biorąc pod uwagę że on mniej lub bardziej śmialo doprowadził do wykreowania jakiegoś wizerunku własnej osoby w jej świadomości stosując sztuczki z owijaniem prawdy w błyszczący celofanik kłamstewek, niedopowiedzeń, ukrywania się nie uważam, by mu się nie należało. To co on usłyszał to jest krytyka, ona nie pojechala do niego i za przeproszeniem nie porysowała mu samochodu, nie podpaliła mieszkania ![]() ![]() Ty bys wolała stwierdzenie ''nie pasujemy do siebie'', dla mnie stwierdzenie ''zajmij się swoją koleżanką'' jest adekwatne, pasuje jak ulał bo prostu bylo w punkt. Cytat:
Ogarnij się, ona robi jak uznaje za stosowne jednoczesnie nie naruszając w żaden sposob jego strefy. Tego jeszcze nie grali żeby mial być jakiś kodeks zrywania, w dodatku z oszustami. Nie ma ochoty odpisywać mu inaczej jak zdawkowo, tak więc odpisuje, i prawidłowo. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Można np. przegadać z kimś 200 lub 2 tyś godzin, spotkac się z kimś, pójść do łóżka na 1 czy 3 spotkaniu i wg mnie to nie jest to samo co wyjść do klubu, zapoznać się z kimś i pójść się seksić w jakieś ustronne miejsce. ![]() Ogólnie coraz bardziej sprawiacie wrażenie osob wg których liczy się tylko seks ale nie rozmowa, co jest bzdurą. Wg tej logiki przeciętny klient prostytutki byłby z profesjonalistką emocjonalnie związany.Nawet autor podkreślił w tym wątku że z tamtymi kobietami łączyło go tylko zaspokajanie popędu. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Cytat:
Ma rację. Ty też masz rację bo można np. z powodu jakiegoś defektu ciała i wstydu tego powodu, opiewanych tu kompleksów, zrezygnować z seksu, usunąć powód niezadowolenia po 3 lub 13 latach i wpaść w wir seksu z obojętnie nawet kim. ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Natomiast skrytykowałyście ją za to że narzuciła sobie ograniczenia. Kompleksy, moralność, jej sprawa. Wolno jej było. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- a poza tym jeszcze a propos tego że ona mu o jakże brzydko powiedziała jakim jest nieciekawym osobnikiem. Jakiś gwarant że taki przypadkowy autor musiał tym się bardzo przejąć? On się raczej głównie przejął tym że dziewczyna nie chce dać mu szansy, przecież seksu z tamtymi paniami nie żałuje. ![]() Są tacy co im się głupio zrobi, pomyślą, no tak, namieszałem w głowie dziewczynie i tacy co jeszcze dziewczynę wyśmieją. ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-08-05 o 10:48 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja nie mam dobrego zdania o kobietach które same szybko idą na całość z nowo poznanym mężczyzną a krytykują innych za podobne zachowania . To że nie uprawiałaś seksu przez 6 lat o niczym nie świadczy ,bo równie dobrze mogłaś nie mieć okazji ,nikogo ciekawego nie poznałaś albo nikt nie był Tobą przez ten czas zainteresowany .Myślisz ze jak Tobie zdarzyła się raz taka sytuacja a Autorowi wątku kilkanaście razy to jesteś w jakiś sposób od niego lepsza? śmieszne serio. Edytowane przez 54ce3fbc88f185a301100989ca5a9ee48614e14d_61d631024e2fc Czas edycji: 2018-08-05 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
BAN stały
|
Wracam do tematu. Ostatni kontakt z J miałem w tamtym tygodniu. Postanowiłem wszystkie wiadomości od niej pousuwać aby po prostu niczego od niej nie widzieć i ciągle nie przypominać sobie o jej istnieniu.
I dziś rano dostałem od niej wiadomość na messenegera: "Dzień dobry. Co tam?" Czego ona ode mnie chce? Zagaduje, bo...? No właśnie - po co? Szczerze to ja już jestem umówiony na spotkanie z zupełnie nową dziewczyną skoro J mnie olała i tak potraktowała. A przynajmniej tak myślałem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Oo czyli jednak nie chciała się odciąć tylko wzbudzić poczucie od winy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#401 |
Konto usunięte
|
No i potwierdziła się moja i innych dziewczyn teza o jej niedojrzalosci i problemach ze sobą.
Naprawdę zastanawiasz się co robić po tym jak cie potraktowała? Zignoruj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miała jedynie wyrzuty co do liczby dziewczyn, do koleżanki i tekst abym zajął koleżanką a nie nią. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz, że zajmujesz się koleżanką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
BAN stały
|
Jednostrzałowa tinderella gardzi jednostrzalowym tindirellem, za to, że ma więcej doświadczenia w jednostrzałówkach.
Wariatka do odstrzału. |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Rozeznanie
|
A ja bym z nią popisała z ciekawości, czego chce. Może sobie przemyślała sprawę i doszła do wniosku, że zachowała się głupio?
#408 |
BAN stały
|
Zapytałem zatem co się stalo, że napisała, bo zrozumiałem, że ona chciała urwać kontakt.
Odpisała, że nie miała w ogóle na myśli nic takiego i jest zdziwiona, że tak mogłem pomyśleć. Potem zapytała czy może zadzwonić i zadzwoniła. Pogadaliśmy. Zapytałem czy nadal ma jakiś uraz dotyczący mojej koleżanki. Wtedy J. się trochę zdenerwowała i powiedziała nieco podniesionym głosem, że jeśli ona zapragnie rozmawiać o koleżance to mi powie. A teraz nie ma na to ochoty i nie chce abym o niej wspominał. Odpowiedziałem tylko, że wydawało mi się, że dla niej ten temat był istotny. Powiedziała, że "tak - był". Po tej jej prośbie tempo rozmowy gwałtownie opadło i szybko się skończyła. Bo w sumie zrobiło się dziwnie. Nie za bardzo rozumiem czego ona w końcu chce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Konto usunięte
|
Ona pewnie sama nie wie czego chce.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie jedno chce, a drugie czuje. Odpuść sobie, bo z tego jakieś dramy będą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wziąć Cię pod pantofel, ot co. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze autorze ze nie udawales ze nic sie nie stalo I ze wracales do tematu . Pewnie spodziewala sie ze posikasz sie ze szczescia kiedy do Ciebie zadzwoni I ze bedziesz unikal niewygodnych dla niej tematow, byleby ksiezniczki nie sploszyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
to panie tradycyjnie doszukujecie się w jej zachowaniu potwierdzenia własnych bzdurnych teorii na temat jej rzekomej niedojrzałości. dla mnie zachowała się zgodnie z tym co zadeklarowała. ![]() natomiast miala rację co do autora, już na tapecie jest nowa panienka, pocieszynka się grzeje, tyle było warte jego zauroczenie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
BAN stały
|
Cytat:
Okej, dziewczyna zmieniła zdanie i szuka ponownie kontaktu, ale czemu nie zacznie od czegoś w stylu 'jednak stwierdziłam, że nasza relacja jest ważniejsza od twojej przyszłości i chcę dać ci szansę' albo 'jeżeli jesteś gotowy na związek na wyłączność to możemy spróbować' tylko udaje, że tematu nie było, a jak facet próbuje wyjaśnić sprawę ostatecznie to znowu się obraża? To jest DOJRZAŁE zachowanie? Nie wiem w ogóle co cię obchodzi to czy autor wrócił na rynek matrymonialny po tygodniu czy planuje jeszcze pół roczną żałobę po swoim niedoszłym związku? Może 14 stron wątku uświadomiło mu, że jego wybranka wcale nie jest idealną kandydatką na stały związek. Zauroczenie mija szybciej lub później, ale nie oczekujesz chyba dozgonnej miłości po jednej wspólnie spędzonej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |||
Konto usunięte
|
No leżę xd. Pisanie jak gdyby nigdy nic "Hej co tam" i udawanie Greka po poprzednim zasypaniu autora pretensjami to normalka i dojrzałe zachowanie
![]() Kto zresztą pisal: Cytat:
![]() I jeszcze postulowalas: Cytat:
![]() Cytat:
No komiczne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-08-09 o 23:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Przepompownia Ścieków
|
Zaczynają się gierki. Przestałeś się odzywać, a dziewczyna może myślała, że będziesz walczył do krwi ostatniej o ten związek (czy tam relację)
![]() Święty nie jesteś, ale dziewczyna zaczyna odwalać teraz i myślę, że ona ma jakieś głębsze problemy ze sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No nie... Wybrałem szacunek dla swojej osoby i dla jej słowa. Nie to nie. I co w tym złego, że nie mam zamiaru żyć w celibacie kiedy J. kopnęła mnie w dupę? A przynajmniej wydawało się, że tak twierdzi. Cytat:
J. mi się podoba jaka jest. I taaaak, nic na to nie poradzę, że jednak na mnie działa nie tylko fizycznie, bo jednak bywa bardzo irytująca i podziękowała mi mimo wszystko za współpracę. Ja udawać przed samym sobą nie będę - lubię przebywać z kobietami, lubię seks. Ale samo przebywanie czy seks z taką nie ma nic wspólnego z żadnym głębszym uczuciem. A już na pewno kompletnie nic nie ma do tego, że czymś takim wyrażam pogardę, brak szacunku, czy to, że J. nie darzę żadną sympatią. To kompletnie co innego. To tak jakbyś twierdziła, że uwielbiasz Warszawę, cały czas Cie kręci, kochasz spędzać czas pod Poniatem i przez to za nic nie dasz się wyciągnąć na wieczorną popijawę do Krakowa. Mimo, że Kraków przecież i tak masz gdzieś. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-08-10 o 08:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
Łojesu, ile ta dziewczyna ma lat? 16? Ja tak samo się zachowywałam mniej więcej w tym wieku. Nikomu z niczego się autorze nie musisz tłumaczyć, jedyne co mogłabym Ci zarzucić, to kłamstwo/zamiar kłamstwa, byleby dziewczę z Tobą zechciało być, bo wielka miłość. Jak widzisz, wcale nie taka wielka, na kłamstwie i manipulacji słabo buduje się jakiekolwiek relacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
BAN stały
|
daj jej spokoj
ona potrzebuje goscia co jej bedzie bronic a nie tylko dymac dymac kazdy umie |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.