|
|
#601 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część IV
Cytat:
o kurde, trudna sprawa, ale uwierz mi ze od takich zachowań się zaczyna, zaraz go zaczniesz na tyle go ograniczac, wchodzic w jego prywatnmość, wypytywać , szperac, obsesyjnie sie zachowywac a oni tego nie nawidza. Bo to oni sa szkoleni bo prowadzaenia przesłuchań, szukania, sladów, zbierania informacji. Zobaczysz jak niedługo znieni ton rozmow z toba i otoczeniem, i jak bedzie pozyskiwał inforacje które go interesują. Nie bedziesz mogła powiedziec sobie czegos od tak, bo bedzie uwazał ze jesli raz cos powiedziałas, wyraziłas zdanie na dany temat to bedziesz sie trzymać tego do konca życia. Ogólnie dramat. Ciezki temat, ale jesli naprawde sie kochacie i zalezy wam obojgu na noramlnm zdrowym zwiazku,to poprozmawiaj z nim jak to widzi wsytsko. Ja będąc na twoim miejscu z obecnym doswadczeniem zyciowym dałabym mu ultimatum, albo ja albo policja. Co wybierze jego sprawa. Teraz póki nie masz dzieci, wspólnego domu, kredytu na 20 lat, poplaczesz miesiac, dwa, pol roku, ale w koncu sie pozbierasz, wykreslisz wszystko ze swojego zycia, ale za rok czy dwa sobie ulozysz. a majac dzieci, kredyt, inne zobowazania, slub juz niestety nie jest tak łatwo sie odciąć od siebie. Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2018-08-09 o 16:02 Powód: obraźliwe słowo |
|
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Mnie intryguje jedna sprawa :
- czy zmieniają się chłopcy czy mężczyźni. A dosadniej , czy zmiana i środowisko ma większy wpływ na ludzi młodych czy już dojrzałych. Czy to wszystko jedno ? Jak myślicie. A powiem wam o co mi chodzi - otóż starzy policjanci tuż przed emeryturą to tacy 40+ . Jak zetnie się z takim nieopierzony 20-27 latek ? Taki zaraz po studiach , bez doświadczenia w pracy, to może ulec wpływom ? A ktoś kto pracował w nie jednej corporate ? . Jak myślicie ? Druga sprawa. Kobiety są podobno gorsze od facetów tak? Ale ja na przykład znam siebie. Lubię głupio pożartować , poflirtować ale w życiu bym nie zrobiła skoku w bok choć by pokusa była ze złota polana bitą śmietanką Czemu ? Bo się zwyczajnie szanuję i nie jestem ku**ą. Stąd moje założenie że Panów też nie można wrzucać do jednego wora. Bo tyle ludzi ile charakterów...I ostatnia sprawa. Jeżeli by się tak źle działo w rodzinach Policjantów/ Policjantek to to forum uginało by się w komentarzach. W końcu ile jest tych Policjantów ? Masa. Rodzin też. W dobie komputerów i takiego obiegu informacji - GOOGLE daje to czego szukamy ? No chyba że się kobiety wstydzą problemu i siedzą cicho , nie szukając pomocy , wsparcia czy zwykłej informacji? |
|
|
|
|
#603 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem wszystko zależy od charakteru...
Mój jest po 30., pracował w kilku miejscach i żadne środowisko w którym pracował nie miało na niego wpływu. Pewne rzeczy mu się podobały, pewne przeszkadzały, dostosowywał się w takim stopniu w jakim musiał. A tutaj? Policja wciągnęła go na maxa od pierwszego dnia kiedy złożył papiery. Proces rekrutacji był ciężki do przebrnięcia, mój TŻ zaczął okazywać stres, nerwy - ale wszystko zwalaliśmy na niepewność przed kolejnymi etapami i zmęczeniem tym wszystkim. Ale teraz jest tylko gorzej. Po miesiącu na szkole żałuję dnia, w którym wyszedł z domu z dokumentami. A co do pisania na forach? Ja sama długo zastanawiałam się czy cokolwiek napisać. I do zależy kto jakie ma podejście do życia. Ja próbuję znaleźć jakiś sposób na tą sytuację. Ale są osoby, które bez względu na to jak u nich to wygląda nie napiszą nigdy nic - bo się wstydzą, nie chcą, boją się, że ktoś znajomy to przeczyta i skojarzy o kogo chodzi.. |
|
|
|
|
#604 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po 1-sze wiele czynników, osób wpływa na nasze życie, jedni mniej lub bardziej. Jak wiemy praca w policji do latwych nie nalezy i na szkołach robią słuchaczą taką wodę z mózgu, myślę że oni jako ślubujący pod przysięgą musza pod rygorem kar itp. służyć wiernie i bez sprzeciwów, czasami za bardzo biorą sobie to wszytsko do siebie. chyba troche wyolbrzymiają pewne sytuacje. Policjanci sa przyzwyczajeni do pokazywania ciagłej władzy, natomiast w komendzie musza siedzieć cichoi potulnie czekając na rozkazy, a w domach odreagowują darcie naczelnika , albo interwencje. po 2-gie, wiec skoro jestes taka szanująca się to po jaką cholere kusisz chłopów durną gadką, żarcikami ? Nie rozumiem, sprawia ci to radość? A dziwią sie ponzniej takie osoby, że mówi się na nie jak się mówi, bo zachowują się i odzywają się jak ☠☠☠☠y. Jesli sie naprawdę szanujesz, to nie tylko czynami ale tez słowami. Pomimo że to tak się najeżdża na facetów ze zdardzaja itp, to i tak uważam że to baba skusiła i dopuściła. Bo gdyby użyłaby mózgu puszczając się z żonatym facetem to postawiłaby się choć przez chwile na miejscu żony. po 3cie. Która z nas przyznałaby się publicznie do przemocy domowej, do tego ją mąż molestuje, wszczyna awanrtury ? Zadna, bo będzie tak mocno zastraszona własnie przez męża. Całe szczęście jest coraz wieksza swiadomośc ludzi, dlatego tez słyszy się wiecej o rozpadach małżeństw. Chyba nie byłaś nigdy na imprezie policyjnej,to Ci powiem jak jest. Część osób z "firmy " przychodzi samych , żeby mogli się swietnie bawic bez zobowiazań i chlać do upadłego. kolejna część osób, zauważyłam że coraz wieksza staję się to grupa przychodzi z osobą towarzysząca, żadko choc częśćiej niz przed 8 laty te drugie osoy nazywane są śmielej partnerami albo poprostu kochankami. i zostaje ok 60 % towarzystwa które przychodzi z zonami i meżami. Ale pod koniec imprez nie wiele tych małżeństw wychodzi spokojnie z imprezy. także takie są realia . I nikt mi nie wmówi ze praca w policji nie wpływa w zadem sposob na życie rodzinne. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
tak tak i od nas wymaga się tylko wiecznego wsparcia i przytulania biedaczka, bo ma ciężka stresująca pracę. Jak cie stresuje to sobie zmień pracę, ale nie przysięgali służyc,to nie jest praca.... tyle w temacie. |
||
|
|
|
|
#605 |
|
BAN stały
|
Przepraszam że się włączę w wasz wątek ale muszę to napisać: za zdradę obwiniacie głównie kobiety a tak naprawdę to mąż który zdradza żonę jest ☠☠☠☠ą a nie tamta kobieta. Ona nie ma żadnych zobowiązań wobec was. To mąż przysiegal wam wierność a nie tamta kobieta. Spójrzcie na to od tej strony.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
backspace12 ale mi pojechałaś
twarda babeczka ! Ale ja akurat niewinna Bo w moim wydaniu flirt czy głupie żarty są na poziomie przedszkolaka i nie kojarzą się z łóżkiem :PA nie chcę nikogo martwić ale najgorsze są te które zgrywają cichą wodę i święte i w towarzystwie najmniej się udzielają. Tyle w temacie. Ale fakt faktem my kobietki nie jesteśmy solidarne. My sobie robimy krzywdę - już prędzej facet za facetem murem stanie.Co do imprez - dziękuję za cenną wskazówkę !!!! Co do pracy ,,służby'' to na każde to słowo dostaję białej gorączki. Bycie czyimś służącym na rozkaz ? w tych czasach ? Albo cieszenie się - ,,kochanie kochanie jestem psem ''.... a z czego tu się cieszyć ? Ku*** z bycia psem ? Ktoś się tu za dużo filmów naoglądał ? Smutne ... Jeżeli kogoś uraziłam nie miałam takiego zamiaru. |
|
|
|
|
#607 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie to nie chodzi o to ze faceci są święci , ale poporstu nie umiem zrozumieć głupich bab które kusza żonatych facetów. Tak jeśli mąż dopuścił się zdrady to jest ☠☠☠☠a tak jak tamta baba. Poporstu mam na myśli to ze chocby nie wiem jak facet probował sie kontrolowac, pilnować itp to jak będzie łaziła za nim jakaś ☠☠☠☠a przez dłuższy czas, wystarczy ze z zona cos pojdzie nie tak jakis czas i prosze ot zdrada gotowa. Bo facet bez seksu nie wytrzyma długo bo mu " jaja pękają i bolą" hah śmieszne ale prawdziwe. Zauważyłam ze jak ☠☠☠☠a upatrzy sobie jakiegoś faceta to stanie na głowie a go zdobędzie. No chyba ze wczesniej zona wyczuje cała sytuacje i wkroczy do akcji xD Niestety ale w dzisiejszych czasach jest tyle ☠☠☠☠, ze naprawde trzeba miec sie na baczności i pilnowac małżeństwa. Ps. Faceci to tez bajeranci , oczywiscie nie mowie ze nie, ale moim zdaniem i tak baba jest gorsza. ![]() ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Cytat:
Baba babie do oczu skoczy o faceta, my jestesmy naprawde bardzo nielojalne wobec siebie, racja 100 % racja. A faceci to co ? Strzela sobie po mordzie 2 x , posmieja sie i pojda na piwo , a baba zostaje w domu sama bez zadnego i tyle. O nie moj nie znosi kiedy mówi się do niego "pies". Oczywiście ta nazwa nie jest bez powodu wzięta , bo ta ich posłusznośc, czekanie na rozkaz, wykonywanie ich, oczekiwanie na cos jeszcze, łaszenie sie po nagrode... Dramat, ale to naprawde przypomina zachowanie psa. Albo telefon 24/24 przy dupie bo mogą z pracy zadzownic, i musi byc w gotowości, nigdy nie wyłacza tel, ani nawet dzwieków. Ciężką mają ta swoja prace, wjazd psychiczny cały czas, spotykanie sie z patologią itp. Wyobrażałam sobie nasze życie tak, że po cięzkiej pracy będzie wracał z utęsknieneim do domu, do spokoju, do azylu, do żony dzieci. Jasne, wraca zawsze do domu ( bo troche zabrzmiało to tak jakbymi maz do domu nei wracal, cyz bral nadgodziny ), ale czasami długo mu schodzi zanim sie wyciszy i wyłaczy tryb pracy. |
||
|
|
|
|
#608 |
|
BAN stały
|
Jakoś te argumenty do mnie nie przemawiają... nie chce faceta którego trzeba pilnować bo jak się odwroce to szybko wskoczy do łóżka innej. Naprawdę za waszymi facetami ujawniają się tabuny lasek chętnych na sex z nimi??
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Jakby to powiedzieć teraz spotkać normalnego ( wizualnie) faceta, tzn w luznej koszulce i zwyklych dzinsach to zadkośc. Wiekszośc to <złe słowo> z obcisłych legginach , ze ledwo stawiaja krok, bluzka krótka do paska, włosy wystylizowane, długie upięte w dziwne "cos", buty jakies mokasyny czy jak to sie nazywa, nie posiadający muskulatury z piskliwym głosem, wydepilnowanym torsem, pomalowanymi brwiami i tapeta na twarzy. A zapomniałam o pomarańczowej opaleniznie z solarium. W dodatku nie potrafią w domu zrobic nic.
Sory ale chyba to nie jest ideał mężczyzny. Mój jest calkowitym przeciwieństwem. Normalny, dobrze zbudowany ( nie , nie po siłowni ani jakims swiństwie), mięśnie (wyrobione pracą) w naturalnym rozmiarze. Silny, męski, głos typowy dla mężczyzn, uśmiech, oczy jak milion dolarów. Mądry, inteligentny, błyskotliwy i z poczuciem humoru, stanowczy z zasadami. Ubiera się normalnie, koszula, eleganckie spodnie, obowiązkowo zegarek. Laski sie lapią na to, i niejednokrotnie widziałam jak łażą za nim, albo zdobywaja jego nr i zasypuja go telefonami... Niestety, ale baby są podłe. Dbać o swoje małżeństwo, nie myśłałam o sprawdzaniu, czy bieganiu wciąż za meżem. Ale o zwykle codzienne sytuacje, które budują zwiążek, a w sytuacji kiedy w związku się układa i ludzie sie dogadują raczej zdrady nie wsytepują. Bo po co ktoś ma szukać czegoś co może dostać w domu ? Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2018-08-08 o 14:36 |
|
|
|
|
#610 |
|
Konto usunięte
|
Boże, ale beka
|
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
Norine Trollu wspaniały . Nigdy nie wiesz co cię czeka w życiu... Nie mów hop zanim nie przeskoczysz...
Wystarczy poczytać wszystkie twoje komentarze na wizaż i widać BEKE ale w twoją stronę. Młodość nie trwa wiecznie. Chcesz rozśmieszyć Pana Boga ? Opowiedz mu o swoich planach
Edytowane przez memories80 Czas edycji: 2018-08-08 o 10:05 |
|
|
|
|
#612 |
|
Konto usunięte
|
Weszłam, bo zobaczylam znajomy nick Ingrid i zaciekawiło mnie, co się może dziać w takim zakątku wizażu.
Przekonanie, że wszystkie kobiety pragną i lecą na misiaczka - lekko żenujące. Teksty o 'podłych babach', 'kobiecej niesolidarności' etc. - bardzo żenujące. Tekst o pedałach - poniżej jakiegokolwiek poziomu. Na reakcję moderacji w tym podforum nie ma co liczyć, więc niech zostanie chociaż jakikolwiek ślad, że to jest NIE okay. I nie rozumiem co to za idiotyczny atak personalny w moją stronę, bo ani my się nie znamy, ani nic o mnie nie wiesz i rzucasz jakimiś oderwanymi od dyskusji tekstami. Młodość? Plany? Co do czego
Edytowane przez 3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 Czas edycji: 2018-08-08 o 10:12 |
|
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
Norine Jaki atak ? Ja już cię lubię
Bo widać że weszłaś na temat w którym się cokolwiek orientujesz ! Tak trzymać !!! Jesteś wielka . Masz rację wszystko co tu piszemy to jedna wielka Beka ! A ty nas rozgryzłaś - Brawo TY
|
|
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
Uuu coś czuje, że ktoś został lekko urażony.
pozdro Norine
|
|
|
|
|
#615 |
|
Konto usunięte
|
Raczej zażenowany tym, co tu wypisujecie. Patowątek pierwszej klasy, masakra.
|
|
|
|
|
#616 |
|
❤ bee happy ❤
|
Skończcie ten offtop, bo posypią się kartki. Ostrzegam pierwszy i ostatni raz.
A takie dyskusje nie na temat proszę prowadzić ze sobą na pw, nie tutaj.
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2018-08-08 o 11:30 |
|
|
|
|
#617 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2018-08-09 o 16:02 |
||
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wchodzisz w wątek z butami, aby wnieść swoje odkrywcze "Boże, ale beka", robisz offtop, rozwalasz wątek i prowokujesz do niepotrzebnej dyskusji. Ignorujesz także moderatora, który prosi o spokój. I Twoje wycieczki personalne poprzez PW do mojej osoby, zresztą nie pierwszy raz po ostrzeżeniu ignoruję, jak Ty również nasz moderatorów ignorujesz.
"...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu." Edytowane przez 21kasia21 Czas edycji: 2018-08-08 o 12:00 Powód: lit. |
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#620 |
|
Czarna owca
|
Może by zamiast tego zareagować na wylewający się z innego postu jad i nietolerancję? Przekleństw się nie toleruje, ale pedały są juz ok?
|
|
|
|
|
#621 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#623 |
|
BAN stały
|
Fuj
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#624 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#625 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#626 |
|
Konto usunięte
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8533756 6]Mnie najbardziej uderzyly teksty o tym, ze kobiety to k****. Serio? Naprawde to jest tolerowane? W XXI wieku?[/QUOTE]
Jest. A wyzywanie mężczyzn od pedałów to "złe słowo". To się dzieje naprawdę. |
|
|
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Że też to nie zostało ocenzurowane. Nie wierze, że tekst o pedałach przeszedł bez echa.
Edit: O jednak "złe słowo"
Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-08-08 o 16:27 |
|
|
|
|
#628 |
|
BAN stały
|
Trafił swój na swego widocznie.
|
|
|
|
#629 |
|
Rozeznanie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8533758 6]Jest.
A wyzywanie mężczyzn od pedałów to "złe słowo". To się dzieje naprawdę.[/QUOTE] W jakim świecie przyszło mi żyć... Zastanawia mnie jak można żyć z misiaczkiem który nie potrafi dotrzymać wierności bo przecież jajka mu eksplodują więc musi spuścić z krzyża a te złe kobiety go jeszcze kuszą. Ciężki los misiaczka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Na poprzedniej stronie "ciota" została, zero kartek, ale za wytknięcie tego chorego zachowania? Karteczki leco! Mowa nienawiści mową nienawiści, ok, ale NAJGORSZE jest krytykowanie moderacji. TO jest nienawiść! TO trzeba tępić!
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

Czemu ? Bo się zwyczajnie szanuję i nie jestem ku**ą. Stąd moje założenie że Panów też nie można wrzucać do jednego wora. Bo tyle ludzi ile charakterów...