|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mam takie stopy, że tylko kapcie nie robią mi masakry, pęcherzy i otarć wrrr. Właśnie dlatego bardzo rzadko noszę szpilki i prawie nie umiem w nich chodzić ![]() Jednak obiecałam sobie że na jesień kupuję jakieś wyższe buty, nie ma zmiłuj się ![]() Agnysko, ja co prawda znam bardzo malutko Demeterów ale stwierdziłam, że są to albo dziwadła powodujące wymioty (Thunderstorm, Rain), albo nic ciekawego (Sex on the Beach) albo cholernie nietrwałe znikacze (Earl Grey)
|
|
#1083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No dobra, spróbuję jeszcze raz ![]() Sabbath, azali przyjmiesz w dowód przyjaźni czystej i żadną zdrożną myślą nieskażonej skromną próbkę perfum Demeterowych, przecudnej urody, które nad brzeg morski zdolne są człowieka przenieść, a tak rzeźwią, jakby słona bryza twarz owiewała? Lepiej? ![]() Cieszę się, że Twoje szanse na zdobycie wymarzonych płyt wzrosły Z innej beczki - łyknęłam dzisiaj różne suplementy (magnez, błonnik, tabletki skrzypowe i coś tam jeszcze) praktycznie na czczo i mdli mnie lekko No nic, mam nauczkę, żeby trzymać się wskazań zawartych na ulotce...
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszystko mnie obciera.Wielka to przykrość bo uwielbiam buty ale większa cześć moich butów robi mi krzywdę i to wcale nie dla tego,ze są niewygodne![]() Szpilki też kocham.Ostatnio jedne doprowadziły mnie do takiej ostateczności,że musiałam iść boso po żwirze i kamieniach i na prawdę było mi sto razy lepiej niż w tych butach
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dylemat :/ jutro ma być u nas ciepło, czy wypada iść na rozmowę o pracę w eleganckich japonkach czy mam się gnieść w szpilkach?
Burn mam to samo najlepiej boso lub kapcie
|
|
|
|
#1086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie mam pojęcia co na to poradzić Głowię się nad tym jak rozpoznać, czy wysokie buty są dobrze wyprofilowane, wie ktoś? Niby w sklepie się przymierza, chodzi, podskakuje ale i tak nie zawsze da się ocenić, czy będą wygodne ![]() Cytat:
Tak czy siak powodzenia życzę
|
|
#1087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu w banku, dział windykacji... chyba pójdę w szpilkach i potem po wszystkim zmienie na japonki
|
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=60a98fd274480afb9719cca af70de5b3b7748a99_6577a34 067d43;8536546]Też tak mam.W Rossmannie zakupilam Foot Silk Kiwi,spray do stóp zapobiegający uszkodzeniom stópek.To działa !Kosztował coś koło 13 zł.Spryskuje sie tym specyfikiem stopy ,chwilke trzeba odczekac aż wyschnie i nowe buty i kazde inne już nosi sie ok.Ładnie pachnie też
[/quote]jeśli to zadziała na mnie to będę Cię wielbić i nosić na rękach muszę koniecznie wypróbować Cytat:
![]() Jeśli w banku to rzeczywiście lepiej elegancko i zachowaniem zasad. Przemęczysz się trochę w szpilach i później sobie zmienisz
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? taaa... eleganckie spodnie 3/4 leciałam kupić wczoraj i jakąś ładną bluzeczkę ubiorę, delikatna biżuteria i minimalny makijaż
|
|
|
|
|
#1091 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu podziękuje jutro
dziś nie chce zapeszać nie lubie szpilek a one nie przepadają za mną :P |
|
|
|
#1094 | ||
|
czyli Endżi
|
Myszko,
Cytat:
Masz mały flakonik? Może miałabyś ochotę na wymianę próbkową ?Condensed Milk - pachnie krótko, dużo piękniejsze jest Matin Calin CsP Chocolate covered cherries - na mnie pachnie smakowicie i bardzo mi się podoba (choć na podstawie lektury KWC można zaobserwować, że nie na kazdym ), ale rodzicielka jednego pięknego dnia stwierdziła, iż "fuj, to śmierdzi jak zmywacz do paznokci" Ocean - jeśli zajeżdża tak jak Salt Air to jest cudowną bronią biologiczną ![]() Espresso - kropla kawy w litrze wody Incense - nie pachnie kadzidłem tylko wodą z cukrem ![]() Tyle jestem w stanie obrzydzić ![]() Cytat:
![]() Straszna rzecz - wiem co czujesz
|
|
#1095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hexano, Aggie - bardzo chętnie skorzystam z Waszych propozycji
Your Angel - właśnie Twoje recenzje mnie wczoraj lekko otrzeźwiły Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przypomniałaś mi, o czym wczoraj zapomniałam napisać: życzę powodzenia na jutrzejszej rozmowie. O której zamawiasz kciuki?
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdecydowanie wolałabym pomęczyć się w szpilkach.
|
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadziękuje się wam jutro to bardzo miłe ![]() Cytat:
![]() ![]() rozbroiłaś mnie tylko ja wiem że te 2h w szpilkach będę opłakiwała przez tydzień zrobie jak mówiłam japonki ubiore po wszystkim już na ulicy o ile nogi będą znośnie wyglądały.
|
||
|
|
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do banku do już stanowczo klasycznie - bluzka, żakiet (jest bardzo prawdopodobne, że w budynku będzie klimatyzacja), eleganckie spodnie (ja bym nawet długie sugerowała) albo spódnica, pełne buty. I jeśli spódnica, to obowiązkowo rajstopy/pończochy (a co najmniej tzw. rajstopy w sprayu). Bank to z założenia instytucja konserwatywna. Zresztą - wystarczy zobaczyć jak są ubrani pracownicy mający kontakt z klientem.
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie dziękuje
to moja pierwsza rozmowa o pracę... kupiłam ładne eleganckie spodnie 3/4 myśle że byłyby ok... w długich będę się grzała
|
|
|
|
#1100 |
|
czyli Endżi
|
Ivanno, weź pod uwagę, że jeśli dostaniesz tą pracę to chyba zawsze będziesz musiała się tam ubierać na tej samej zasadzie dress code jak ma to miejsce w przypadku tej rozmowy kwalifikacyjnej
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- "Żeby być piękną trzeba czasem trochę cierpieć" ? ![]() Niestety, czasem niektóre sytuacje wymagają od nas poświęceń
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku ubiór mi nie przeszkadza, w prokuraturze jak pracowałam też był "stereotyp ubioru" i tak też się ubierałam, zawsze spodnie - spódnica, bluzeczka bądź koszula (mamy teraz tak ładne bluzeczki że zastępują nam koszule), marynarka bądź sweterek. Mam problem ze stopami, jak pisały dziewczyny już u góry, też robią mi sie straszne rany
będę wtedy szukała najwyżej czegoś na małym obcasie bądź zrobie buty u szewca całe...
|
|
|
|
#1103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do butów - ostatnio mam lepiej, ale też miałam taki czas, że była makabra, a musiałam nosić w pracy. Zamawiałam wtedy buty... do tańca. Nie nadają się do noszenia na zewnątrz, bo mają miękką podeszwę, a kolory były najczęściej ograniczone do bieli, czerni i beżu (no, jest jeszcze złoto i srebro - reszta na zamówienie). Ale do chodzenia wewnątrz były idealne. Ja zamawiałam u Kozdry (szkoda, że teraz nie ma cen - kilka lat temu były porównywalne z cenami Ryłko). Dobrą opinią cieszy się też Akces (u nich jeszcze nie zamawiałam - to opinie tańczących koleżanek ). Na stronie jest cennik - od 160-245 zł.
|
|
#1104 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro nic nie robię od 14 Daj znać Asiu jak poszło.
|
||
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za linki ale ja musze ubrać buty
mam rozmiar 35 i często problem za szerokich butów no i 90% butów mnie rani
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Annmarie, zadam głupie pytanie ale czym różnią się buty do tańca od zwykłych? Mają jakieś specjalne właściwości?
|
|
#1108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, poza tym i Akces i Kozdra robią na wymiar.Cytat:
Muszą być tak robione, bo inaczej tancerki nie wytrzymałyby kilku godzin tańca na parkiecie (na treningi są niby inne buty, praktisy, ale nie wszystkie tancerki je lubią, szczególnie, że to niższy obcas, więc i inne wyczucie odległości, poślizgu, szybkości obrotu).
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
Też polecam Akces
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie, dziękuję za obszerne wyjaśnienie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

.Nie wiem co wziąć na wakacje-do wyboru do koloru,każde obcierają w inne miejsce
W ogóle mam takie stopy, że tylko kapcie nie robią mi masakry, pęcherzy i otarć wrrr. Właśnie dlatego bardzo rzadko noszę szpilki i prawie nie umiem w nich chodzić 

i wszystko mnie obciera.Wielka to przykrość bo uwielbiam buty ale większa cześć moich butów robi mi krzywdę i to wcale nie dla tego,ze są niewygodne

?? taaa... eleganckie spodnie 3/4 leciałam kupić wczoraj i jakąś ładną bluzeczkę ubiorę, delikatna biżuteria i minimalny makijaż 
Masz mały flakonik? Może miałabyś ochotę na wymianę próbkową
), ale rodzicielka jednego pięknego dnia stwierdziła, iż "fuj, to śmierdzi jak zmywacz do paznokci" ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)