|
|
#4291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
Cytat:
Ja też należę do tych małobiuściastych, ale teraz już Mnie to w ogóle nie rusza. Kiedyś zawsze się garbiłam, bo wstydziłam się, że kiedy się wyprostuje ludzie zobaczą Mój malutki biust (a może jego brak ;p). Renia zdążysz! U Mnie w mieście w sklepach z sukienkami były (bo nei wiem czy jeszcze są) obniżki na takie odświętniejsze sukienki.
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, rynek. bo ja nie wiem ani kiedy będę, ani gdzie i co i jak. jeśli pojadę, to na jeden dzień żeby zobaczyć jak Poznań w ogóle wygląda. No a wtedy w centrum na pewno będę ja nie z Krakowa, ale m.in. rozszerzoną geo zdaję |
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny Wy sie biustem nie przejmujcie , gorzej jak ktos ma zdeformowana klatke piersiowa i mialy biust
![]() a moja studniowka to pewnie bedzie niewypal...
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ciężko mi się dzisiaj wstało po wczorajszej imprezie (wróciłam o 4). Raaanyyyy. A co do studniówki... ja od jakiegoś czasu zapisuję sobie ładne zdjęcia sukienek na kompie. Na razie tylko zbieram, potem będę kombinować jak zdobyć tą, na którą się zdecyduję (krawcowa? nie wiem). |
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo ![]() Ale szczerze powiedziawszy ... jeszcze żadna jakoś specjalnie mi w oko nie wpadła
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam cala kolekcje fryzurek i sukienek![]() A to jak narazie moje fawortyty Pierwsza jest po prostu moim marzeniem od pol roku Wiem napewno, ze wlasnie taki kolor sukienki zaprezentuje na studniowce [ ktore zreszta w tym roku bede miala dwie].Te dwie czarne to pomysly na drugi dzien [ w mojej szkole sa takie jakby poprawiny studniowki xD fajnie, nie? ].
|
|
|
#4299 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładne
szkoda tylko, ze ja nie moge sobie pozwolic na takie sukienki nie ta figura, nie ten wzrost
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee tam, przesadzasz. Ja mam tylko marne 163cm wzrostu, jestem płaska, ale mam troche za duzo w biodrach i w ogole, krzywe nogi itp itd... I nic mnie to nie obchodzi:P
|
|
|
#4301 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja też zapisuję zdjęcia sukienek
Wszystkie krótkie, z jakimiś kokardkami etc lol ![]() A dzisiaj znow jade na wies czytac lektury, bo w Krakowie to sie nei da, wszystko mnie odciąga. Byleby przeczytać chłopów do czwartku (Jesień) i w rócić z wypełnionym zadaniem... :| Potem się biorę w garsć i ide po kolejne lektury do biblioteki, ale to po 17stym... Zdaje ktoś z Krakowa poszerzoną majcę?
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj przeczytałam jeden akt Wesela, zostaly dwa
![]() Tak myślę czy po Weselu brac się za chłopów czy poczekać do września
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zdaję R matmę, ale ja nie z Krakowa
|
|
|
|
|
#4304 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chętnie pooglądamy ![]() a ja należe do średnio biuściastych ale wam powiem,że te moje 75C zdecydowanie mi wystarcza takie w sam raz
|
|||
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jak koleżanka w gimnazjum już taki rozmiar miała to chłopacy gadali, że ma duuuży![]() ![]() ja mam jakieś 70C. i z jednej strony chciałabym trochę więcej, ale z drugiej tak sobie myślę, że przy mojej aktualnej figurze to jest w sam raz. tylko denerwuje mnie, że jak kiedyś mogłam staniki w H&M kupować, bo miałam mniejszy rozmiar. tak teraz nie mogę, bo nie dostanę swojego
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio szukając stanika NIGDZIE nie mogłam znaleźć 70C!
Sydunia, gdzie kupujesz? |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 70E,ewentualnie 65F i co? ze świecą szukać
czasami dostanę w normalnym sklepie 70E,a reszta z netu ![]() Wszędzie tylko 75B,80C itp. nierealne rozmiary ... |
|
|
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz dupka i musze kupować w markowych sklepach, bo inaczej nie moge znaleźć mojego rozmiaru bo babki z bazarkowych stanikowych nie rozumieją,że 75C to nie to samo co 85B
|
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci powiem,że nie tylko babki na bazarach ... Na mnie nawet w sklepach gdzie najtańszy model zaczyna się od 100zł. patrzono jak na kosmitkę,kiedy chciałam 70E lub 65F
|
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio spędziłam 2h w sklepie Triumpha... znalazłam jeden fajny stanik. Mierzyłam około setki różnych (dosłownie).
Wybrałam się bez wiary na targ, do sklepiku z bielizną... znalazłam idealny stanik w zawrotnej cenie 10zł. Leży lepiej niż WSZYSTKIE mierzone w sklepach z markową bielizną. Nie rozumiem tego. Ja tu chodzę do drogich sklepów, chcę kasę wydać , I NIC NIE PASUJE (jestem jakaś dziwnie zbudowana chyba |
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
be mam 2 z Atlantica. tam mają sporo ich w tym rozmiarze.
wiem, że jeszcze w Triumphie są, chociaż ja mam stamtąd 70B akurat, bo jak kupowałam ileś miesięcy temu, to jeszcze nie doszłam do tego, że ja noszę C, a nie B ale C były na pewno. tylko że nie produkowane przez Triumph, bo tamtych ceny mnie przeraziły, a przez firmę Hamana. oni mają też swoją stronę internetową, także możesz sobie zobaczyć co mają.widziałam jeszcze 70C na jakimś stoisku z bielizną w domu handlowym u mnie. tylko że tam mają rzeczy wielu różnych firm. no ale tam jak dla mnie mieli pokręconą numerację, bo 70C jak zmierzyłam, to owszem, miseczką było dobre, ale pod biustem za luźne ![]() generalnie z tym rozmiarem jak się okazuje jest problem. pochodź może właśnie po jakichś małych sklepikach z bielizną i może tam coś będzie. |
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie nie martwię się szczególnie, cały czas nosiłam A (w porywach B), teraz muszę się za C rozglądać...
![]() (tak się jakoś nagle... niespodziewanie rozrosłam )
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze do niedawna A nosiłam aż nagle mnie olśniło, że moje staniki są za ciasne. spróbowałam B. a potem szybko na C przeszłam i się okazało, że C jest właściwe
|
|
|
|
#4314 |
|
Rozeznanie
|
ja nosze 75 D, dla mnie jest ok, tylko sie boje bo niektóre staniki sa już troche male.. nie chce wiekszych piersi!
u mnie i tak w klasie sie podniecaja jak mam bluzke z dekoltem (w klasie tylko ja i kolezanka z dziewczyn, reszta to chlopacy) |
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
łeeee
![]() a mi już dłuuuuuuugo nic nie rośnie
|
|
|
|
#4316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Boże, jak ja bym chciała tak "nagle niespodziewanie rozrosnąć się" (oczywiście tylko o piersi chodzi) ![]() Ja mam 75A i nie chce mi rosnąć już.... ![]() Ale co tam, juz sie tym tak nie przejmuję, bo i tak na to nic nie poradze
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja noszę AA lub B. Niestety w sklepach nawet tych super firmowych nie ma Mojego obwodu czyli 65. Jeśli mierze 70A to mieszka jest za mała, a miseczka B niestety jest już wtedy z 75. I tak to...
Ale mam jeden dobrze dobrany biustonosz z jakiegoś tańszego sklepu. A według stronki, która jest podawana przez dziewczyny na modowym powinnam nosić 65F, ale weź człowieku znajdź taki w normlanych sklepach. Wszystko 70A B i 75B C Mi też już nic a nic. Ale miejmy nadzieje. Mojej siostrze na studiach zaczęły na nowo rosnąć...
|
|
#4318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale warto było ![]() Cytat:
![]() ale pomarzyć zawsze można ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4319 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coz za pesymizm bije z mojej wypowiedzi
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia, przez Ciebie zaczęłam czytać o stanikach...
(polecam wszystkim wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242629 ) Myślałam, że noszę 70C, okazuje się, że 65E. TO JEST CHYBA JAKIŚ ŻART ![]() (ja na prawdę mam mały biust...! to jest niemożliwe wszystko. Jeśli tak - to wiele z moich koleżanek nosi chyba, hmmm, K????) Tamten wątek normalnie zwala z nóg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

nie ta figura, nie ten wzrost

bo babki z bazarkowych stanikowych nie rozumieją,że 75C to nie to samo co 85B