|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Wlasnie Kamilko tak myslalam, jak tam wyprawa do Hh sie udala, widze, ze z przygodami
![]() A Edzio dzis konczy tydzien, ale ten czas leci
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...i z kazdym zdjeciem coraz slodszy jest... A ty jak sie czujesz Madziu??
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, ja czuje sie dobrze. odespalam jakos zmeczenie i juz jest gicio
![]() Maly budzi sie w nocy jakos co 3 godz, ale jak dla mnie to i tak cud miod. Nie placze, tylko zje swoje i spi dalej. O losie, zeby to tak jak najdluzej bylo
|
|
|
|
|
#904 |
|
Rozeznanie
|
Madzia masz boskiego synka
a jeszcze bardziej jest boski przez to ze Ci nie placze![]() Ehhh dziewczyny ja sie do urlopu szykuje we wtorek jedziemy do Polski, niestety prawaka nie dam rady zrobic przed bo poniedzialek i wtorek jest juz zapelniony i nie bylo mnie gdzie wcisnac niestety... no nic przezyje, w koncu w Polsce i tak bede mogla moim zoltym troche pojezdzic
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Mijalea, naprawde masz cudne dzieciatko
Zebys wiedziala, ten czas leci tak szybko, ze w glowie sie nie miesci. Dopiero chodzilas z brzuszkiem a teraz spacerujesz z wozeczkiem Gratuluje Ci z calego serca ![]()
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co tu taka cisza dziewuchy, jak ja mam czas poczytac, to nawet nie ma co
|
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
ja jade dzis wieczorem do Pl i zostawiam mojego tz'ta samego z jego mama i ciocia ![]()
|
|
#908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szerokiej drogi
|
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie wam dziewczyny, a ja lece do Polski 10 sierpnia, już nie moge się doczekać
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
A jaka u ciebie pogoda jest ze tak grubo maly ubrany? U mnie sie teraz ochglodzilo, ale jeszcze 3 dni temu... o matko duchota i parno bylo strasznie, takiego malucha trzymalabym w samym body.
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez ostatni tydzien maly smigal faktycznie tylko w body |
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki !!
wrocilam juz z Pl, ale w przyszlym tygodniu znow jade na tydzien pobyc troche koncu z mama...Wesele bylo swietne, wszystko poszlo dobrze (pan mlody prawie sie poplakal, ale na szczescie w pore sie powstrzymal... )....Aha, wlasnie dostalam list z uniwersytetu, ze przyjeli mnie na studia!!!!! ![]() ![]() Mamy wiec co swietowac jutro z moim tz'tem - moje urodziny, nasza rocznice poznania sie i jeszcze przyjecie na studia... Madziu, jak tam synek? Duzo juz urosl?? ![]()
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie mialam was dziewczyny wywolywac, bo cisza tu nastala jakas niezreczna
![]() Kamilko gratulacje!!! musisz byc bardzo szczesliwa, ja bym byla Kiedy zaczyna sie rok akademicki??Ciesze sie, ze wesele sie udalo, czekam na fotki jakies, ehem ![]() Edward rosnie, wlasnie tata zabral go na spacerek, oboje sa slodcy ![]() A my do Pl wybierzemy sie na przelomie sierpnia i wrzesnia....ale ten czas leci! ![]() P.s. Z okazji urodzin - jeszcze wiecej szczescia!!!! |
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Madziu
![]() Rok akademicki zaczyna sie pod koniec pazdziernika wiec sporo czasu jeszcze na szczescie,,,, Cisza na watku trzeba przyznac zapadla totalna, ale mam nadzieje, ze to przez wakacje tylko... ![]()
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
karenina19 gratulacjie z okazji przyjęcia na studia i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i szczęścia,
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Milej podrozy i udanego wypoczynku!
|
|
|
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
hej mam wielka prosbe
Moja kolezanka wyszla za maz i mieszka teraz w niemczech, 21 ma urodzic syneczka, jej maz caly dzien pracuje i gdy pojawi sie tam maluszek bedzie kompletnie sama, nie ma na kogo tam liczyc, w dodatku slabo zna jezyk, chcialbym jej wyslac jakies ciuszki dla maluszka i cos dla niej, tylko wlasnie nie wiem co:/ moze macie jakis pomysl co moze sprawic radosc mlodej mamie? z gory dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ile kolezanka ma lat ??? Gdzie mieszka ??? Najprosciej kup cos dla maluszka wszystko sie przyda a ja znasz to wiesz co lubi ??
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
aniago dziekuje
i milego pobytu w Pl julka moze byloby lepiej gdybys ja delikatnie podpytala, czego jeszcze nie ma albo ma malo i mogloby sie przydac..? Dziewczynki, zycze milej niedzieli mimo ze u nas pogoda jesienna sie zrobila...
|
|
#920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A gdzie jej maz pracuje? Nie moze wziasc urlopu na np 2 tyg.? Moj jako ze nie mogl wziasc to poszedl na chorobowe. |
|
|
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
hej, no dla maluszka chce kupic takie wieksze ciuszki zeby miala na zime, maz nie wezmie urlopu bo nie ma jak, kolezanka ma 24 lata, chce kupic cos zeby wiedziala ze mimo ze jest dalek od nas to i tak o niej pamietamy i moze na nas liczyc, wiem ze jak sie urodzi dziecko to wszytscy zawsze kupuja maluszkowi rzeczy a o mamie sie nie pamieta dlatego chce jej zrobic przyjemnosc tylko za bardzo nie wiem jak
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj maly niektorych nie zdazyl ponosic i juz sa prawie za male ![]() A co do mnie, to nie wiem czemu ale naszla mnie ochota na mala zmiane i zachcialo mi sie nowego zapachu, wczoraj kupilam sobie perfumy i milo sie poczulam...cos nowego dobrze mi zrobilo Zapewne trudno jest wybrac komus zapach, bo gusta sa rozne, ale ja miala ochote na jakis letni, owocowy tym razem, moje perfumy jak bylam w ciazy wszystkie wydaly mi sie duszace i ciezkie, i tak chyba zostalo, bo nie moge zdzierzyc zadnego zapachu. Moze kiedys do nich wroce, a tymczasem na lato przyda sie nowy
|
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, a jakie kupilas??
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam CK Eternity Summer (2008)- na wyjscia
i Tom Tailor Ocean - te to tak bardziej "po domu"
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Eternity Summer znam i lubie
Ja mam swoje ulubione od lat juz - na lato Oriflame Sun, Versace rozowy, Green Tea a na zimniejsze dni Boss czarno-czerwony, Kenzo, Armani taki bialy, Dolce Vita...to moje ukochane, ale przyznaje sie, ze czasami siegam tez po inne...
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio juz bedac w ciazy dostalam na gwiazdke Boss femme, bo bardzo mi sie podobal. Niestety wczoraj oddalam je mamie - nie moge jakos ich zniesc...chyba ta ciaza zupelnie zmienila mi zmysl powonienia i teraz czuje, ze skompletuje jakis nowy zestaw ![]() A Ocean jest chyba nowy, widzialam reklame w tv i dlatego sie skusilam |
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez sie ostatnio przestal podobac moj dotad ukochany perfum..nie mam pojecia dlaczego
ale fakt pozostaje faktem...a najlepsze, ze niedawno sprawilam sobie mega wielka butelke tegoz zapachu ![]() Jutro w nocy jade znow do Pl, tym razem pobyc w koncu troche z mama Mowie Wam dziewczyny, troche jestem juz wymeczona tymi ostatnimi tygodniami - jezdzeniem, pakowaniem i rozpakowawaniem...przypom ina mi sie jak mieszkalam te trzy lata w chinach i bylam ciagle na walizkach wiec caly moj wazny dla mnie dobytek musialam w nie miescic.... ![]() Aha - Madziu, nie pogniewasz sie jak ksiazke odesle ci po powrocie do De?
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
A to troche na poprawienie humoru:
![]() Przychodzi żona z mężem do dentysty. Rozmowa dentysty z mężem: - Leczenie ze znieczuleniem czy bez? - Bez. - odpowiada mąż. - Gratuluję panu. Jest pan naprawdę bardzo dzielny. Mąż na to do żony: - No, kochanie. Siadaj na fotelu. ************************* ******************* Pierwszy wykład z japonistyki. Profesor do studentów w auli: - Dzisiejszy wykład poświęcimy zagadnieniu, jak rozpoznać, gdzie jest góra, a gdzie dół podręcznika ************************* ******************* Pierwsze zajęcia z elektrotechniki. Doktor mówi do słuchaczy: - Szanowni Państwo. Nie ma głupich pytań, są tylko głupcy którzy nie potrafią odpowiedzieć. Jeden ze słuchaczy wstaje i pyta: - W związku z Pana stwierdzeniem chcę zapytać: Jeśli nogami stanę na szynach, a rękoma złapię się trakcji tramwajowej to pojadę jak tramwaj? ************************* ****************** Z pamiętnika studenta: Poniedziałek - zostało mi 2 zł jestem głodny Wtorek - zostało mi 1,5zł jestem głodny Środa - została mi 1 jestem bardzo głodny Czwartek - nie mam pieniędzy jestem bardzo głodny Piątek - dostałem stypendium Sobota - Nic nie pamiętam Niedziela - Nic nie pamiętam Poniedziałek - zostało mi 2 zł jestem bardzo głodny!
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
witam, przyjmiecie mnie do watku ??
mam na imie Ania, na koncie trojeczke dzieci: Julia ma lat 9, Viktor w listopadzie skonczy 5 i Emma , ktora ma 14 miesiecy, mieszkamy od prawie 7 lat w Melsungen , ja pochodze z Warszawy a moj maz z okolic Szczytna ... pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszamy do pisania Kamilko, jak wlasnie mialam Ciebie pytac kiedy wyjezdzasz do Pl,i na ile??? my planujemy za 2 tygodnie ![]() Milego pobytu, a ksiazka moze poczekac
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

a jeszcze bardziej jest boski przez to ze Ci nie placze

i milego pobytu w Pl 
ale fakt pozostaje faktem...a najlepsze, ze niedawno sprawilam sobie mega wielka butelke tegoz zapachu