|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
może coś takiego, nie wiem czy przypasują: kiedy z serca płyną słowa, uderzają z wielką mocą. Kiedyś byłeś początkiem, dziś jesteś końcem. szczerze mówiąc - chyba się przeliczyłam, tak naiwnie w tą niby miłość/przyjaźń wierzyłam. Wole nie mieć nic,niż mieć coś na niby Nie mam pięciu lat, nie sprawisz, że na Tobie skończy się mój świat... I tylko nocą cichutko spłynie łza której nie udało się zapomnieć... Możesz mnie nawet nienawidzić mam to gdzieś.. o tam daleko. na bok sentymenty... Nie jest różowo.. I dobrze - nie cierpię różowego. Nienawidzę. I to mój problem. Mój. Cholera. Nie raz tak miałam,że zawiodłam sie na ludziach, którym ufałam.. Nie obchodzi mnie czy tolerujesz to co robię, nie... chcę zapomniec... o Tobie. bo chcę już o tobie nie pamiętać Zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kurz
![]() |
#4172 |
Raczkowanie
|
większy smak na życie
nie umiem załamywać rak przytul mnie życie moje szczęście wielkie i nikt nie powie mi że lepiej mogło być chyba jeszcze nikt nie miał tak jak my tam gdzie jeszcze nie był nikt zaczaruj nas szybko zapomnieć tych mroźnych dni nie chcę już zamieszał w moim sercu ja przed Tobą otwieram wszystkie części nieba odkrywam słońce
#4173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
małe tęsknoty. tęsknię za twoim malinowym uśmiechem.. żyję tęskniąc. gdybym tak po prostu w ogóle nie tęskniła.. zbyt długo cię nie widziałam by nie tęsknić .. wykańczająca monotonia dnia. patrzę na zegar, odliczam dni. znów zasypiam i znowu wstaję. znużona monotonią dnia codziennego. wśród monotonii dnia codziennego. nic lepszego nie wymyślę dzisiaj. ;x [a może coś dla mnie, że wybieram się na koncert? Rock'owy of kors.; >
coś o gitarach itepe. może xChanelx i inne ? Wy wiecie kogo uwielbiam;>]
![]() |
#4174 |
Zadomowienie
|
Może ktos jeszcze ? chodzi mi o nie doslowne, cos w stylu "po burzy zawsze wychodzi slonce"
Frizz, Stonka, Plotkara ?? ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-08-10 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a myslalam ze juz mnie nikt nie pamieta ![]() and i'll watch you go . / i bede patrzyla jak odchodzisz . whatever happens to you- we'll see,but it's not gonna happen with me .;] / cokolwiek stalo sie z toba- zobaczymy, ale to nie stanie sie ze mna ;]] i know. you're fucking someone else . ;]] / wiem . ty jestes pieprzonym kims innym. so you want to let go ? just like that ? / wiec chcesz odpuscic sobie ? tak o ? but i think.. it's already happened . / ale mysle ze to sie juz stalo . someday you'll understand . but then might be too late. / ktoregos dnia zrozumiesz . ale wtedy moze byc juz za pozno . I thought that things were different . / myslalam ze bylo inaczej . ___ Si tu veux, faisons un reve . / jesli chcesz, mozemy pomarzyc. Szczęście krótkotrwałe . do rzeczy ? nie umiem . Take controll, what you are , it's your freedom . / wez kontrole nad tym czym jestes. to twoja wolnosc . More than that, I loved this bell ./ bardziej niz to, pokochalam to pieklo .
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
różne takie:
` na fenyloetyloaminowym haju ` przedawkowanie endorfiny ` klimat tworzą ludzie, nie pogoda ` powiało niepokojem. chyba muszę uszczelnić okna ` i cóż mamy dziś na śniadanie? w menu dąsy czy gderanie? `zanurzam poparzone dłonie słów w kałuży granatowych niebios ` głęboko piwniczne trawią nas nostalgie ` parząca jest między nami meduza myśli i skojarzeń ` zobaczysz, zjedzą nas kiedyś te wszystkie niedomówienia ` burdel w mej głowie, jak w damskiej torebce ` życie to nie kaseta i nie da wymazać się ` nigdy więcej nie chcę słyszeć Twego głosu Twoich kłamstw |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Rozeznanie
|
Życie! Zaskocz mnie czymś wreszcie, bo ta monotonia do szału doprowadza! ***** Niby proste sytuacje, a jednak nie do rozwiązania. Coraz dalej od siebie … Życie bez wytchnienia. Świat na krawędzi. Nie ogarniam świata. A księga zdarzeń zawsze otwarta w połowie. Wcale nie jest za późno by szukać świata ze snów.
#4178 |
Rozeznanie
|
Uciekłam odeń w głąb nocy i dni, Uciekłam odeń pod sklepienie lat; Zamknęłam przed nim serca mego drzwi, Kryjąc się,uczuć zacierając ślad Mgłą łez i śmiechu wrzaskliwych kaskadach; A potem - w górę, przez urwisty stok Biegłam, ścigana krok w krok, I w dół spadałam w mroki przerażenia, Czując,że za mną cień się jego skrada. ![]() to z książki z roku 1960
![]()
#4179 |
Raczkowanie
|
"zbyt długo cię nie widziałam by nie tęsknić .. "
happysadowa _ świetny opis ! ![]() mała prośba, mógłby ktoś go przetłumaczyć na angielski? byłabym baaardzo wdzięczna ![]()
#4180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*Koniec, końcem zawsze po burzy musi wstać słońce *Wszystko można zacząć jeszcze raz!!! Tylko tyle mam jakcoś znajdę dodam od razu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Raczkowanie
|
mnie to nie interere co Ty pomyślisz o mnie ... daj mi miłość, ja jej nie zaniedbam. Wróć i zostań ze mną na zawsze. Co jest w Twoich perfumach - bardzo ciężki narkotyk ? Będę się puszczać jak Twoje koleżanki. Kocham Cię bardziej niż wczoraj i jeszcze mniej niż jutro! ;-**
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 |
Rozeznanie
|
- dobre I zle czasy jakos przetrwalismy
.Na przedmieściach mojej duszy smutek z gniewem zmieszany. .Pomiędzy jednym a drugim zaciągnięciem się tobą. ...Bóg mnie stworzył a szatan opętał, na zawsze zostanę grzeszna i święta... Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich Idę wolno, ale nie cofam się Nigdy
#4183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tu coś ode mnie dla Ciebie Słonko. ![]() * Postąpiłeś podle. Kiedyś byłeś dla mnie waży..właśnie..kiedyś. * Dam sobię rade bez ciebie..zawiodłam się. * I wszystko się skończyło..wszystko przez twój egoizm.. * Chciałam wyjaśnić, ale..ty wolałeś takie rozwiązanie.. * Myślisz, że świat kręci się tylko wokół ciebie?! Mylisz się..! * Jesteś przeszłością.. wspomnieniem. Nie ma cię..może to i dobrze.. * Myślisz, że zawsze masz rację?! Nie..nie tym razem. * Zraniłeś mnie..to bolało..ale teraz wiem, że nie jesteś kimś za kogo cię uważałam.. * Może to i dobrze, że tak się stało..może tak miało być.. * Bardzo dobrze radzę sobie bez cebie.. * Nie jesteś pępkiem świata! Zrozum to..nie zawsze musisz mieć rację.. * Chciałam wszystko wyjaśnić..nie pozwoliłeś mi.. * Widocznie nie zależało ci na mnie tak jak mi zależało na tobie.. * Nie postąpił byś tak..gdyby ci na mnie zależało choć troszeczkę.. * Teraz wiem, że muszę uważać..nie zaufam nikomu tak szybko.. * Już nigdy nie będę przywiązywała się do ludzi tak szybko..znowu mogę cierpieć. * Nie chcę cię znać..kiedyś byłeś dla mnie kimś ważnym teraz jesteś nikim.! * Jasne..najlepiej postąpić tak jak ty postąpiłeś. Hm to się nazywa..egoizm. Chyba za bardzo dosłowne..ale może coś wybierzesz.. ![]() Aha i nie przejmuj się nim..są takie typy..niestety. Trzeba się z tym pogodzić..nic na to nie poradzimy. ;* Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-10 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zadomowienie
|
I tutaj coś ode mnie dla Was..bo dawno nic nie dodawałam.
![]() * Nie wszystko odrazu widać..we wszystkim aluzja zdradliwa, wiem, że życie bardzo lubi oszukiwać.. * "Rób co chcesz, żyj jak chcesz, w to co chcesz wierz, co życie daje bierz..." * W życiu przychodzi czas na wszystko, także na miłość 'Tę prawdziwą'.. * "..więcej marzeń niż czasu, by je spełnić.." * 'Ja chyba nie jestem tak zła. Mimo wszystko dlaczego miałabym być zła? Ja tylko boję się ludzi..' * "Nadzieja matką głupich - jestem wśród nich, bo wierzyć nie przestanę a bywa prze****ne.." * Aby spotkać księcia trzeba pocałować wiele żab.. * ..dojrzeć mały promyk słońca tam, gdzie inni widzą tylko ciemność.. * aa..a gdzie jest mój książę z bajki??? ![]() * Są dwa szczęścia: małe - być szczęśliwym..i duże - uszczęśliwiać innych.. * Gwiazdy nauczyły mnie marzyć. Deszcz nauczył mnie szlochać, a Ty..nauczyłeś mnie..KOCHAĆ.. ![]() * "Za dużo mówimy o zmianie świata, za mało świat zmieniamy. Za dużo mówimy o miłości, a za mało kochamy." * Poznałam wielu ludzi a każdy z nich, inną mi prawdę pokazać chciał.. * Czytałam wiele książek lecz w żadnej z nich, nie ma recepty jak trzeba żyć.. * Tak wiele pytań bez odpowiedzi jest, tak wiele myśli nocami budzi mnie.. * Tak wiele twarzy, jak swoją znaleźć mam, jak wybrać spośród nich, gdy każda piękna jest..? * Płakałam wiele razy lecz żadna z łez, nie nauczyła mnie silna być.. * Marzyłam wiele razy lecz żaden sen, nie chciał trwać więcej niż parę chwil.. * Nie potrzebuję słów, wystarczy dotyk ust..tylko bądź.. ;* * Niech noc ukryje nas, zatrzyma w miejscu czas..tylko bądź.. ;* * Zamienię ciszę w szept, zamienię jawę w sen..tylko bądź.. ;* Mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie. Kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
too long i didn't see you to not miss you . chyba raczej tak . ![]()
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za wyróżnienie. ![]() Panu już podziękujemy. O nie! Na pewno nie Ty jesteś gwarancją mojego szczęścia. Możesz pomarzyć. Bo ja umiem żyć bez Ciebie i pokażę Ci, że tak mi lepiej! Odtąd będziesz tylko nic nieznaczącym wspomnieniem schowanym na dnie szafy. Dziś tylko się znamy. Nic więcej. Nie jesteś wart nawet funkcji wspomnienia.
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* Olej dziada - mówili. Nie wiedziałam, że to takie proste! * Już nie muszę ćwiczyć pamięci aby zapominać. * I słowo może być kneblem. * Ach, to nie było warte. * Nie wiedziała, że to będzie takie proste. Upragnione zapomnienie. * A "cześć" na ulicy będzie szczytem twoich marzeń związanych ze mną. * Schowam Cię na dnie szafy z napisem "nie warto było" * Dziękować za parę dobrych chwil, dziękować za to, że minęły. * Podziękuję. Obiecuję. Zapomnę. I przeproszę. W Wielkim stylu. * Kto ma dobrą pamięć temu łatwiej zapominać. Niestety brak weny ;| Może coś się jednak przyda... :) I ode mnie coś. Niektóre długie, ale da się wybrać odpowiednie fragmenty. * Ciemne tajemnice istnień Wypijesz z moich ust. * - Boże!- Wykrzyknęłam. - Co?! - Och... Nic. Wszystko. - Co dokładnie?- Spytał, spięty. - Ty mnie kochassz! Nie mogłam się nadziwić temu odkryciu. Nagle wszystko stało się jasne. W jego oczach malowało się jeszcze zatroskanie, ale jego usta wygięły się w tak uwielbianym przeze mnie łobuzerskim uśmiechu. - Oczywiście, że Cię kocham. Kocham jak wariat. * Dusi mnie powietrze i dołuje ta przestrzeń. * -Znam tylko jedną rzecz, która może być jednocześnie bardzo prosta i bardzo skomplikowana -A co to takiego? -Miłość. * -Zanim Cię poznałem moje życie przypominało bezksiężycową noc. Mrok rozpraszały tylko nieliczne gwiazdy przyjaźni i rozsądku. A potem pojawiłaś się ty. Przecięłaś to ciemne niebo niczym meteor. Nagle wszystko nabrało barw i sensu. Kiedy znikłaś, kiedy meteor skrył się za horyzontem, znów zapanowały ciemności. Otoczyła mnie czerń. Nic się nie zmieniło, poza tym, że twoje światło mnie poraziło. Nie widziałem już gwiazd. Wszystko straciło sens. * Zwyciężać mogą Ci, którzy wiedzą, że mogą. * Kto by pomyślał, że czekanie też jest odwagą. * Serce nie ma zmarszczek. Ono ma blizny. * Nienawidzę Cię za to, że pojawiłeś się w moim życiu i wywróciłeś wszystko do góry nogami... Nienawidzę Cię za to, że patrzyłeś się w moją stronę, ale nie na mnie... Nienawidzę Cię za to, że uśmiechałeś się do mnie, ale myślałeś o niej... Nienawidzę Cię za to, że jesteś tak pewny siebie, a mnie wciąż dręczy głupia nieśmiałość... Nienawidzę Cię, kiedy mówisz: "Żadna mi się nie oprze",a ja w duszy wiem, że jak zwykle masz rację... Nienawidzę Cię za to, że żyjesz sobie w beztrosce, podczas gdy ja umieram... Nienawidzę Cię za to, że wciąż, nieustannie muszę Cię kochać... ... tą znienawidzoną miłością...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
'Can you stop loving heaven just because there's a storm?'' Czy można przestać kochać niebo tylko dlatego, że czasem jest burza? po burzy zawsze pojawia sie słonko.. więc czekam... Czasami trzeba skoczyć z mostu i liczyć,że skrzydła wyrosną po drodze ".....jutro jest pełne nadziei...nie myśl, że niczego nie zmienisz....." po nocy zawsze jest dzień, a po smutku usmiech sorki, ale weny brak ![]() cos ode mnie Jeśli nie jesteś tym jedynym, to dlaczego moja dusza jest wdzięczna? Jeśli nie jesteś tym jedynym, to dlaczego moja dłoń pasuje w ten sposób do twojej? Jeżeli nie jesteś mój, to dlaczego twoje serce odpowiada na moje wołanie? Jeżeli nie jesteś mój, to czy będę miała siłę, żeby w ogóle wstać? Nigdy nie wiem, co przynosi przyszłość Ale wiem, że jesteś tutaj teraz ze mną Damy radę ![]() Nie chcę uciekać, ale nie mogę tego znieść, nie rozumiem tego Jeżeli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego moje serce mówi mi, że tak jest? Czy jest jakiś sposób, abym mogła zostać w Twoich ramionach Jeżeli Cię nie potrzebuję, to dlaczego płączę w poduszkę? Jeżeli Cię nie potrzebuję, to dlaczego Twoje imię powtarza się ciągle w mojej głowie? Jeżeli nie jesteś dla mnie, to dlaczego wciąż śnię o Tobie? Nie wiem dlaczego jesteś tak daleko Mam nadzieję, że jesteś tym, z którym podzielę swoje życie Chciałabym, żebyś był tym, z którym umrę I modlę się o to, że jesteś tym, z którym zbuduję mój dom Mam nadzieję, że będę kochała Cię całe życie Bo tęsknię za Twoim ciałem i duszą tak bardzo, że to zabiera mi oddech I oddechem wchłaniam Cię w moje serce i modlę się o siłę, aby dzisiaj wstać Bo Cię kocham, niezależnie od tego, czy to dobrze, czy źle I chodź nie mogę być z Tobą tej nocy Wiesz, że moje serce jest po Twojej stronie; jest zawsze przy Tobie nawet gdy w przyszłości będę z kimś na stałe, zawsze będziesz ideałem ;* juz tylko sie znamy... nic więcej ![]() za mgłą znikłeś mi... a w sercu nadal cos tkwi... z Toba odeszły anioły... słońce zaszło za chmury wspomnień... zasuwam tanecznym krokiem, z przysiadami na zakrętach z motyką na słonce^^ co to jest miłość?? albo lepiej nie mów, chce kochać i nie wiedzieć dlaczego... Niepotrzebne: Oczy...gdy Cię nie widzą Usta...gdy Cię nie całują Uszy...gdy Cię nie słyszą Dłonie...gdy Cię nie dotykają Węch...gdy Cię nie czuję Głos...gdy nie szepczę Rozum...gdy go przy Tobie nie tracę Nic nie jest mi potrzebne, Gdy muszę żyć bez Ciebie... cel; udowodnić, że życie jest piękniejsze od snu... na ratunek aniołów nie ma... czy wiesz, że ja umieram kilka razy, zawsze , gdy znikasz gdzieś buziaki dziewczynki;* kocham Was;* macie cuuudne opisy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Kochane.. ;*
A coś może o przeszłości.. ,że nie da się jej wyciąć z pamięci. że chce zapomnieć o tym.. Nie chodzi o miłości tylko o rodziców i zdradę ich itd. że przeszłość powraca wciąż.. ![]() ![]() ~~ 'Bo Rude, rude to są siksy' ![]() Błąd chwili staje się troską całego życia. W pogoni za książkami. Tak tak wiem smutne ![]()
![]() |
#4190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cudowne;* kradne, kradne , kradne ;* !!!! więcej prosze;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może; jak ćwiczyć umysł by zapomnieć?? niektórych spraw nie da sie zpaomnieć... takich rzeczy sie nie zapomina... ja chcę zapomnieć, dać sobie spokój, a coś mi nie pozwala Nie ważne, że świat na którym przyszło Ci żyć..lepszym wydawał się być jak zaufać komuś, skoro nawet oni(bliscy) mnie oszukali ( ew. skoro anioł mnie oszukał) i nie ważne, że powiecie, jka bardzo Wam żal byliście dla nie wszystkim w co wierzyłam... byliście... "I want to run away but I can't take it, I don't understand"//Chcę uciec daleko ale nie mogę.. nie rozumiem.. ..Don't want to think about it..don't want to talk about it..I'm just so sick about it [Nie chcę o tym myśleć ..Nie chcę o tym mówić..Mam tego dość] wybaczyć ?? nie potrafie.. zapomnieć?? nie dam rady... in piedi sulla sponda di un lago, continuo a gridare all'argentea luna:Perche'//Nad brzegiem jeziora wciąz krzycze do srebrzystego księżyca :dlaczego? sorki, ale dziś tylko tyle, może cos wybierzesz, ja niestety sie spieszę i nie zdążę poszukać niczego więcej;* buśka;* i trzymaj sie słonko <pocieszacz> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |||
xoxo
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Prawdziwi przyjaciele bez wyjaśnień przebaczają. Zabolało mnie to wiesz ? Nie dałeś mi nawet szansy. Szkoda. Teraz wiem, ze na tobie nie kończy się świat Ja też czasem popełniam błędy więc pozwól mi je naprawić. Zabieraj swoje zabawki.Od tej pory bawię się sama NARAZIE TYLKO TO. POSTARAM SIE POMYŚLEĆ JESZCZE WIECZOREM. WTEDY JAKAŚ WIĘKSZA WENA MNIE NACHODZI ![]()
![]() |
#4193 |
Raczkowanie
|
Mogła bym prosić o przetłumaczenie na angielski ![]() Mieć więcej odwagi by czegoś nie stracić A czy ten jest poprawnie przetłumaczony: Jedna chwila potrafi wszystko zmienić - One moment can change everything Za pomoc dziękuje ![]() ------------------ ~~ "Nawet w najgłębszym szaleństwie drzemie odrobina strachu" ~~ Docenione tylko to co odeszło.. daleko ~~ "Gdy patrzę w twe oczy, zmęczone jak moje..." ~~ chęci te które zostają na dnie duszy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
xoxo
|
Cytat:
I wiosna nie samkowałaby tak gdyby przedtem zimy nie było mimo że wypłakałam morze łez, jutro uśmiechnę się
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
kochane, a może znalazłyby się jakieś opisy mówiące o tym, że facet mnie rozczarował, ale sama do tego doprowadziłam? że byłam zbyt pewna siebie i tym go wystraszyłam, ale że w dalszym ciągu na niego liczę w pewnej sprawie?
z góry śliczne dzięki ![]() moje: Zamknij mnie w ramionach, nie mam klaustrofobii ![]() ...kiedy zaczęliśmy się dotykać spojrzeniami... Choć już psiamać popołudnie, jest cudnie, jest cudne... Oczy zmatowiały, usta zaśniedziały, gdzie jesteś cholerny Romeo?! Utopiłam się w czarnej kawie... Bosa na miejskim asfalcie
#4196 |
Raczkowanie
|
destinyxB , PaciiQ , kee - LOV ! ; )
ktoś tutaj był i był a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma.. nie mogę zapamiętać o tym że muszę o tobie zapomieć. Udaję, że żyję. i idę . . . właściwie udaję, że idę. Mieć patent na szczęście, z drugą połową go trwonić. Gdybym wiedziała wtedy, że istniałeś przyszłabym. nareszcie nie budzę się z myślą że kiedy on otwiera oczy nie myśli o mnie. wyczarujmy coś razem. ja + porcja mojego egoizmu baw się czym chcesz byle nie mną . nikt nie słyszy gdy drę się w myślach wołając o pomoc. oni nie rozumieli mnie, a ja ich 3 razy bardziej. Zostaną tylko ci co mają zajmujący styl. możesz liczyć na mnie, jakbym była kalkulatorem. kocham czuć wiatr który niesie twoje smutne pocałunki ps. nadajesz sens memu życiu <3 Nie to miejsce nie ten czas. To nie tak. Mężczyźni są szalenie nielogiczni..twierdzą, że wszystkie dziewczyny są takie same lecz to nie przeszkadza im je ciągle zmieniać . stoję szybciej niż ty biegniesz. Nie pytam gdzie jest Bóg, pytam, gdzie są ludzie, którzy założyli knebel na głos swoich sumień... to żaden wstyd, zaglądać w swoje sny, <3 Zmiany przyjdą napewno, lecz nie wtedy, kiedy się na nie czeka nie rzucę cię, nie ma obiekcji, pasujesz mi do letniej kolekcji ![]() Pozwol mi sie utopic we wlasnych marzeniach! marzeniach o naszej milosci.. Anioły też upadają, nawet te wzniesione najwyżej. Prawda jest najcenniejszą wartością. jaką posiadamy, Dlatego też posługujemy się nią tak oszczędnie bądz mym bączkiem, ja twą stokrotką ale pamiętaj mój bączku słodki nigdy nie lataj do innej stokrotki! ![]() naćpana marzeniami. a teraz ja mam prośbę .. może znalazłybyście opisy o tym , że jeszcze wczoraj byłam najważniejsza , a dziś już się ni znamy? coś w stylu : wczoraj najbliższa. dziś olana. jutro zapomniana . dacie rade ? bardzo prosze ;* Pline ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Przyczajenie
|
mam do Was ogromna prosbe, własnie wrocilam ze spotkania z moim chłopakim, poklocilismy sie i ja teraz nie moge przestac plakac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4199 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki PROŚBA. ;( Mam przyjaciela..chodzi o to, że on się dziwnie zachowuje.
Wydaje mi się, że coś się między nami psuje. Praktycznie wogóle się z nim nie widuje. Przez całe wakacje widzieliśmy się i gadaliśmy tak dłużej dokładnie 2 razy..a tak to na gg. W roku szkolnym też nie widywaliśmy się tyle co w szkole. Dawniej pisał eski..teraz wogóle nie piszemy..tyle co na gg..teraz to nawet na gg już jakoś dziwnie ze sobą piszemy. Kiedyś miałam wrażenie, że zeszedł z gg dlatego, że ja weszłam bo tak to wyglądało. Nie wiem co mam o tym myśleć. Kiedyś było inaczej..lepiej. Ja sie zastanawiam czy taką przyjaźń wogóle można nazwać przyjaźnią. Proszę o jakieś opisy na temat, że nie chciałabym tego kończyć, że mi na nim zależy, że kiedyś było lepiej pomimo, że nie widywaliśmy się poza szkołą. Tylko błagam..jakieś bardzo dyskretne. * R0zunia * Domiiniisiia * oranzadkawprozku * Cysiia * Frizz *AnusiaPn * kee * xxxJuanaxxx * 12 Stonka * agattee * Plotkaraaa LICZE NA WAS! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Raczkowanie
|
nawet gdy spotkała go w tłumie, nie mogla się do niego zbliżyć...
Mijamy sie ale nie ominiemy... Daj zasnąć. I zbaw nas. każde osobno. Sciągnąłeś mnie z krawędzi samotności zatrącając zmysł równowagi Budujesz wysoka wieżę cierpliwości niwecząc każdą pustynię obojętności... Życzę Ci spokojnych snów...i przebudzeń. jesteś jedynym mężczyzną, który mnie dotyka w myślach... Czy czekać to to samo co tęsknić? Na pewno nie. Przy czekaniu nie budzę sie o 5 rano rezygnując z najlepszych snów. Przy czekaniu mleko nie traci smaku...przy tęsknocie tak... Chce tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach... Dotknę Cię. Już jutro. Dotknę... Gdy już sie zobaczymy, nie pozwól mi sie zapomnieć. przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. Chyba że i Ty się zapomnisz. Jeśli tak to mi nie przypominaj. Takie zapomnienie może zdarzyć się nawet największym przyjaciołom. To, że los zetknął nas razem, nie znaczy jeszcze, że miał rację... Rozdarłbym sobie czasem piersi i roztrzaskał mózg, że tak mało można dla siebie znaczyć! Ach, jeśli sam nie wniosę miłości, ciepła i rozkoszy, to nie da mi ich drugi, a całym sercem pełnym szczęśliwości nie uszczęśliwię drugiego człowieka, który stoi przede mną zimny i bezsilny... To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące... Umiera sie na wiele sposobów: z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, by przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej.. Migotliwy, pierwszy moment życia, niczym w morzu diament roziskrzony w pełnym słońcu, gorejący płomień, nowe imię - jaśniejące światło, maleńki obrót potem i po raz pierwszy nadchodzi ciemna noc, a po niej znowu szczęście bajek i tkliwość kołysanek, serca należące do siebie aż jedno zostanie samotne, od pierwszego brzasku po najgłębszy zmrok, od słońca poranka po sny o zmierzchu, fantastyczne plany, i życie, które czasem bieży krętą ścieżką, wielkie nadzieje nagłe zwroty z jasności w ciemność z poniżenia w wielkość, z radości w smutek, wieczne oczekiwanie na jutro, na odmianę losu, promyk nadziei... poruszenie ręki - i życie zmienia swój bieg i koleje... a wszystko za sprawą jednego drgnienia kalejdoskopu życia. Zakochałaś się - powiedział, wyciągając resztki gwiazd z moich poranionych dłoni. Odczuwamy bardzo często swe braki, a to, czego nam brak, posiada często, jak nam się wydaje, ktoś drugi...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.