Włosomaniaczki :D - część III - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-10, 22:24   #1681
Lanessa
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Ech, nie jest kokieteria- dlaczego wstawilam te zdjecia, bo mam wrazenie, ze mam skrzywiony obraz samej siebie, nie potrafie spojrzec ANI TROCHE obiektywnie, zaczyna mnie to martwic. Chcialabym byc z siebie zadowolonej, ale mysle, ze to zadowolenie odbiloby sie kosztem zdrowia, tak wiec zostaje przy sobie jaka jestem.

Na szczescie na razie mam troche tych ciuchow...Wiec do sklepu nie ide, i dobrz!

Hej, Aga!
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 22:31   #1682
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, nie jest kokieteria- dlaczego wstawilam te zdjecia, bo mam wrazenie, ze mam skrzywiony obraz samej siebie, nie potrafie spojrzec ANI TROCHE obiektywnie, zaczyna mnie to martwic. Chcialabym byc z siebie zadowolonej, ale mysle, ze to zadowolenie odbiloby sie kosztem zdrowia, tak wiec zostaje przy sobie jaka jestem.
Naprawdę, nie masz żadnej nadwagi,ale rozumiem to. ja niby nie narzekam na siebie,ale czasami jak mam zły dzień i jeszcze naoglądam sie tych chudzin w internecie to humor sie psuje,samoocena spada i pasztet gwarantowany.

W ogóle to minął pierwszy miesiąc wakacji ,a ja już żałuję,że nie kupiłam niczego z filtrem na włosy... Kolor z ciemnego brązu stał się o wiele jaśniejszy.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 22:43   #1683
noell88
Rozeznanie

Eyna, Tulipanna-tez nie lubie galerii handlowych, ale z innych powodow. Irytuja mnie krytyczne i porownujace spojrzenia z gory 'elegantek', ktore wygladaja jak wystawa hmu czy reserved, nie ma to jak styl.... fakt-swiatla sa czasami paskudne, ale za to w orsayu sa wyszczuplajace lustra, te duze na zewnatrz przymierzalni. kiedys(jak mialam14-16lat)to zawsze robilam tam zakupy, bo tak dobrze tam wygladalam

Lanessa-rozstepy to nic strasznego spora czesc facetow tego nie zauwaza, raczej zwracaja uwage na ksztalt i jedrnosc to siedzi raczej w kobiecych umyslach napedzanych reklamami. jak juz ktos ma z nimi problem to najlepsze sa dluzsze gatki w stroju kapielowym(a la damskie bokserki...hm kurcze jak to poprawnie okreslic) i po problemie

moj byly facet jak wkoncu zauwazyl moje biale kreseczki z boku pupy...to zaczal na tych 'falach' rysowac rybki, delfinki, foczki wieloryby itp...chociaz z tego ostatniego nie bylam zadowolona
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 23:02   #1684
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Wróciłam ściorana od TŻ Udało mi się go zmobilizować do umycia okien Bo już wydawało mi się, że stale jest mgła, jak u niego byłam

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Wróciłam włąśnie z zakupów w galerii handlowej i przez to nie mam zbyt dobrego nastroju. Tak, kupiłam sobie parę rzeczy, w tym coś dla włosów (glorii nie było, ale parę saszetek mało znanych odżywek), ale w większości sklepów (mł)odzieżowych łatwo dostać rozmiary 30, 32, 34, 36 już rzadziej a i w nie czasem się człowiek nie mieści. To się opina, to pogrubia, w tym wyglądam jak w ciąży.. Spodnie to koszmar - żeby zmieścić się w pasie muszę brać 38, w którym do jednej nogawki mogę zmieścić obie, choć wcale nie szczupłe nogi. Czuje się niewymiarowa, gruba i brzydka - nie wiem, czy to taki rodzaj światła, czy może jakaś wręcz alergia - w przymierzalniach zawsze mam oczy przekrwione i worki pod oczami. Ogółem czuje się "ble".
Też nie cierpie tych luster twarz i skóra robi się żółta, cały makijaż znika, włosy to jedna wielka kopa siana - wyglądam jak po wstaniu z łóżka I ze spodniami też mam ten problem. Za duży brzuch mam poprostu

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ja tez tak mam. okropnie czuje sie w sklepach, po prostu wyje nad swoim wygladem. Ostatnie jeczenie na tym watku bylo spowodowane wlasnie wypadem na sklep.
I to jest okropne, skrzywia spojrzenie na sama siebie.

Powiedzmy, rzuce dwiema fotami (nie jest mi latwo to robic, na tej stojacej mam plaski brzuch bo jest wciagniety i od rana nic wtedy nie jadlam, to byl camping)
A co do ekspedientek-ja sie zawsze usmiecham. Ale w Norwegii usmiech jest prawie na ustach kazdego, w Polsce nie.

Ale w dupie. Moje cholerne cialo z moimi rozstepami....
Lanessa naprawde nie wyglądasz grubo, ale wiem jak to jest. Każdemu się coś w swoim ciele nie podoba.

Aga, witamy po przerwie
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 23:12   #1685
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Też nie cierpie tych luster twarz i skóra robi się żółta, cały makijaż znika, włosy to jedna wielka kopa siana - wyglądam jak po wstaniu z łóżka I ze spodniami też mam ten problem. Za duży brzuch mam poprostu
Wydaje mi się, że widać wyjątkowo wyraźnie każdą nierówność, naczynko, przebarwienie.. Człowiek taki zmęczony. Włosy tez prawda, takie nijakie.

Natomiast rozstępy? Nie mam ich wiele, te które są widoczne... i tak ich nie widać, bo znajdują się pod stanikiem )
(Btw. Już trochę schudłam, za to stanik zrobił się za mały. Anomalia.)

Jeden zakup, z którego jestem zadowolona, to przeceniona czarna sukienka, (łatwe do zaszycia przedarcie) której zamierzam pozbawić górnej części a zostawić samą długa do kostek spódnicę
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 08:10   #1686
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Czy ja wiem.. nigdy nie spotkałam się z jakąś niemiłą obsługą. A do sklepów odzieżowych i tak chodzić nie lubię, zwłaszcza kiedy panuje chaos (mnóstwo ludzi, porozrzucane ubrania byle gdzie) i kolejny ciuch nie pasuje, pogrubia.. Zresztą rozmiarówki i tak bywają szalone. Górę to często 34 biorę, a teoretycznie na granicy nadwagi jestem.

Lanessa.. Ty się tu nie wygłupiaj, bo chuda laska jesteś Fryzurę ciężko dojrzeć, zwłaszcza że pospinana.
Witam

A ja nie mam większych zastrzeżeń do krakowskich galerii handlowych. Jak wszędzie i tam zdarzają się nieprzyjemni ludzi, co to lewą nogą wstali i są obrażeni na cały świat. Nie wiem czy już do tego przywykłam i nie zauważam czy jakoś nigdy szczególnie się tym nie przejmowałam Nie wiem czy kojarzyście tą sieć sklepów avant. Kiedyś miała sporo tych butików, teraz ostał się tylko jeden. Tam nie lubie nawet wchodzić Panie się przyczepiają do Ciebie jak pszczoła do miodu, czuje się tam taka osaczona i ten wzrok, który śledzi każdy Twój ruch Już wolę kilka godziń łazić po galerii niż wejść do tego sklepu A w galeriach denerwuje mnie ten wszędobylski bałagan - zwłaszcza w weekendy.

Lanessa zgadzam się z Eyną
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 08:32   #1687
19agusia91
Zakorzenienie

Dzień Dybry ten szary dzień. Ciekawe,czy jeszcze będą upały w te wakacje.
Cytat:
(Btw. Już trochę schudłam, za to stanik zrobił się za mały. Anomalia.)
haha, ale ja miałam podobnie Najpierw chudłam - biust rósł. Teraz przytyłam 3 kg - stanik trzeba było kupić większy. Ja nie rozumiem swojego organizmu. Chociaż właściwie, może to u mnie związane jeszcze z wiekiem dojrzewania ?

Dzisiaj drugi raz w życiu robię sama obiad. Dziś pomidorowa. Trzymajcie kciuki, oby dom przetrwał.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-08-11, 08:50   #1688
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Dzisiaj drugi raz w życiu robię sama obiad. Dziś pomidorowa. Trzymajcie kciuki, oby dom przetrwał.
Widzę, że koleżanka pogody nie oglądała - pod koniec tygodnia zapowiadają 30 stopniowe upały

Powodzenia z pomidorową Czy tylko ja tutaj wprost nienawidzę gotować
Stary 2008-08-11, 10:26   #1689
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dziń dybry Kochane , wróciłam
Jestem masakrycznie ściorana, chyba nie dam rady zaległości ponadrabiać
Toteż witam się tylko i pędzę dokończyć red bulla, który jako tako mnie postawił na nogi [ciekawe na jak długo ]
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 10:37   #1690
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Nie, nie tylko Ty

Dzień dobry
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 11:40   #1691
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że koleżanka pogody nie oglądała - pod koniec tygodnia zapowiadają 30 stopniowe upały
o rany Nie lubię słońca. To ja już nie wiem, czy iść podciąć te końcówki w czwartek ...

Pomidorowa wyszła śliczna jak z reklamy. Zapomniałam o ryżu,ale cicho, dogotowałam osobno

A ja lubię gotować. Rzadko mam dostęp do kuchni,ale lubię "prychcić".

Gorzej jest jak później trzeba zmywać naczynia- tego nienawidzę.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-08-11, 11:54   #1692
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
o rany Nie lubię słońca. To ja już nie wiem, czy iść podciąć te końcówki w czwartek ...

Pomidorowa wyszła śliczna jak z reklamy. Zapomniałam o ryżu,ale cicho, dogotowałam osobno

Ja nie lubie nie tyle słoneczka co tej wysokiej temperatury. Słoneczko przy 20 stopniach to czysta przyjemność I lubie mój jasny blond latem, a wraz z nadejściem jesieni niestety moje włosy paskudnie ciemnieją

Ja mogę zmywać - znaczy wkładać naczynia do zmywarki

Moje gotowanie ostatnio ogranicza się do zagotowania wody albo mleka
Stary 2008-08-11, 11:54   #1693
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

Ja zawsze ryż dogotowuję osobno jakoś tak już się przyzwyczaiłam.
I wolę zmywanie od gotowania pod warunkiem, że mi nikt w zlewie nie zrobi "piramidy" [czyt. nie powstawia wszystkiego naraz bez ładu i składu i to w dodatku w spiętrzeniu]
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 12:11   #1694
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
U mnie szaro wcale nie jest - i mam ndzieje że się nie zrobi

Cytat:
haha, ale ja miałam podobnie Najpierw chudłam - biust rósł. Teraz przytyłam 3 kg - stanik trzeba było kupić większy. Ja nie rozumiem swojego organizmu. Chociaż właściwie, może to u mnie związane jeszcze z wiekiem dojrzewania ?
U mnie pewnie też jeszcze

Cytat:

Mam nadzieję, że nadejdą. Trochę lata prawdziwego nie zaszkodzi
Gotować też nie lubię, jedynie piec ciasta, robić torty (wielkie, strojne, będące bomba kaloryczną, najlepiej w czasie diety ).

Przy okazji, kupiłam saszetkę maseczki-glinki do włosów i skóry głowy.

Skład prosty - Kaolin Clay, Aqua, Hydrolyzed silk, Propylene glycol, diazolidynyl Urea, Methylparaben, Propylparaben. Koniec.
Do konserwantów można by się przyczepić, ale mimo to wygląda na odżywczą i może nawet dałoby się ją wykorzystać zamiast szamponu? Ze względu na glinkę. Hm.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 12:24   #1695
Jolie2601
Zakorzenienie

Hej dziewczyny miłego dnia wszystkim

Tulip śliczną masz tą kotkę. Przypomina mi mojego Kubasa

Dorota masz fajną figurę, proporcjonalną. Nie masz powodu do tego by się katować dietami. Spróbuj inaczej na siebie spojrzeć. Samoakceptacja to podstawa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 12:32   #1696
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 12:34   #1697
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej!
hej
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-11, 12:35   #1698
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

hejka, chcialam sie przylączyc, ze wzgledu na tytul forum.... mam manię na temat swoich wlosow od kąd pamietam, teraz baaardzo dbam o to żeby były sliczne, zapuszczam bo marzą mi się piekne dlugie falowane wloski

a co do tej akceptacji, wloski i paznokcie to jedyne częsci ciała z ktorych jestem dumna reszta hmm nie jest idealna , ale co poradzic, na szczescie chlopak mnie akceptuje i kocha mimo zbednych kilogramów i klopotów z cerą, docenia wszystko , i mowi ze zawsze jestem piekna

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 12:37   #1699
Finlora
Zakorzenienie

Wreszcie zajrzałam do kafejki

Pochłaniam ostatnio bardzo fajną książkę – kiedy tylko mam wolną chwilę – i z żalem się od niej odrywam
Autorka Ewa Białołęcka (sądzę, ze miłośniczki fantastyki powinny znać tę panią ) a tytuł „Wiedźma.com.pl” Już się śmiałam z dziewczynami, że to tytuł jakby specjalnie dla nas
Jest tak zabawna, że postanowiłam Wam o niej napisać Przepisałam nawet streszczenie tej książki w nadziei, ze może którąś z Was też zainteresuje

Oto ono:
„Są rzeczy na niebie i ziemi, o których nie śniło się internautom... Jak choćby upierdliwa ciotka w stanie skazującym na nie-życie.
Obdarza ona spadkiem Reszkę, samotną matkę, redaktorkę z wydawnictwa i netomankę. ( hehe, )
Na co dzień przyspawana do laptopa, Reszka musi więc wyrwać się z sieci i rusza do zabitej dechami wsi. W odziedziczonej chałupie udaje jej się nawet rozpalić ogień pod kuchnią.
I to bez pomocy Google!
Niestety, zaczyna widzieć, na jawie i we śnie duchy, mary i trupy, nie tylko w szafach. Sama nie wie – szajba to czy gen, scheda po ekscentrycznej zołzie... „

Przezabawna książka

Niektóre kawałki są naprawdę rozwalające
Przepisałam też nawet jeden fragment, żebyście same zobaczyły

„Ta zaraza prawdopodobnie obserwowała mnie od dłuższego czasu, także w domu, choć dopiero teraz się ujawniła. Przeszły po mnie ciarki, ale nadal byłam bardziej zła niż wystraszona. Ostatecznie w Katarzynie nie było nic przerażającego (poza stanem nieżywości, rzecz jasna). Nie prezentowała trupiej bladości, poczerniałych oczodołów i robactwa we włosach, nie cuchnęła zgnilizną, ani też nie próbowała mnie dusić szponiasto powyginanymi paluchami. Ba, nawet nie prześwitywała. Była jedynie strasznie wkurzająca – archetyp starej ciotki, jakie przychodzą na niedzielne herbatki, w celu skrytykowania całego twojego życia, począwszy o koloru firanek, a na wychowaniu dziecka skończywszy. Jeśli Katarzyna nie zmieni tonu, możliwe, że wyjdę z siebie i będę ją próbowała uśmiercić po raz drugi.
- Spokojnie, spokojnie – pomyślałam, oddychając głębiej – Po pysku jej przecież nie dasz. Primo: nie ma jeszcze za co, secundo: jest cholernym duchem, więc trochę głupio walić w coś, czego nie ma.”

I mój chyba ulubiony fragmencik

„Gapiłam się na nią z pozycji siedzącej, prawdopodobnie z miną certyfikowanej debilki. Czułam, jak zdrowe zmysły odbiegają ode mnie truchcikiem, nie pomachawszy nawet rączką na do widzenia.”

A wiecie jaka jest ulubiona koszulka głównej bohaterki??
Z króliczkiem samobójcą
I do tego chodzi w glanach

Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że ta babka genialnie pisze

Zapomniałabym

Estelle i Porcelainnn
dzięki za wszystkie miłe słowa związane z rodziną TŻ

Porcelainnn
wiesz co jest zabawne w tej sytuacji? Z matką TŻ było dokładnie tak samo jak z matką Twojego - tez miała różne przeprawy z matka swojego męża i do dzisiaj nic sie nie poprawiło - nadal się nie znoszą.
I rozwala mnie to, że skoro ona sama przez to przeszła to dlaczego robi dokładnie to samo ze mną?? Ja wiem, że historia lubi się powtarzać, ale bez przesady

A tak poza tym - w zeszłym tygodniu zrobiłam sobie – proszę się nie śmiać - narcystyczną sesję zdjęciową – bagatela – prawie setka zdjęć
Z braku statywu nie mogę sobie robić zdjęć całej postaci (chociaż może to i lepiej, bo wtedy czarno na białym (a raczej na kolorowo ) zobaczyłabym jak wyglądam a tak mogę sobie wmawiać, ze nie jest jeszcze ze mną tak tragicznie
Zrobiłam album i wkleiłam tam 1/4 ... Pewnie i tak nie będzie Wam się chciało przeglądać wszystkich, szczególnie, że większość jest prawie taka sama, ale nie mogłam się zdecydować – jak nigdy, bo zazwyczaj moje zdjęcia mi się nie podobają - które będą ładniejsze i dlatego wrzuciłam aż tyle

Stwierdzam też, że przyzwyczaiłam się już do takiej krótkiej fryzurki
Zaczynam się nawet nieśmiało zastanawiać czy dla moich cieniutkich i słabych włosów taka fryzurka nie byłaby lepsza niż długie włosy – ale wtedy to już w ogóle mój TŻ się na mnie obrazi

Dobra, to ja się żegnam, chociaż w zasadzie nie mam z kim - bo znów miałam pecha i nikogo nie było - nie pomogły nawet numery telefonów
Tzn ktoś był tylko mu się pisać nie chciało
No nic, i tak Was pozdrawiam i żegnam

Będę dzisiaj u koleżanki więc może tradycyjnie pozwoli na chwilę wejść na wizaż.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-08-11 o 13:33 Powód: dopisek - bo nikogo nie ma i nikt postów nie pisze :D
Stary 2008-08-11, 13:39   #1700
xyoko
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
A ja sie dzis szykuje na randke Tak mi tego brakowalo w Polsce
I jak było?

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość

Macie "łaaaa" od mojej kotki na powitanie
Cudna kotka

Cytat:

Wróciłam włąśnie z zakupów w galerii handlowej i przez to nie mam zbyt dobrego nastroju. Tak, kupiłam sobie parę rzeczy, w tym coś dla włosów (glorii nie było, ale parę saszetek mało znanych odżywek), ale w większości sklepów (mł)odzieżowych łatwo dostać rozmiary 30, 32, 34, 36 już rzadziej a i w nie czasem się człowiek nie mieści. To się opina, to pogrubia, w tym wyglądam jak w ciąży.. Spodnie to koszmar - żeby zmieścić się w pasie muszę brać 38, w którym do jednej nogawki mogę zmieścić obie, choć wcale nie szczupłe nogi. Czuje się niewymiarowa, gruba i brzydka - nie wiem, czy to taki rodzaj światła, czy może jakaś wręcz alergia - w przymierzalniach zawsze mam oczy przekrwione i worki pod oczami. Ogółem czuje się "ble".
Łączę się w bólu co do światła w przymierzalniach Jak się widzę w takim lustrze, zawsze się zastanawiam, czy naprawdę jestem taka brzydka

Cytat:

Powiedzmy, rzuce dwiema fotami (nie jest mi latwo to robic, na tej stojacej mam plaski brzuch bo jest wciagniety i od rana nic wtedy nie jadlam, to byl camping)
A co do ekspedientek-ja sie zawsze usmiecham. Ale w Norwegii usmiech jest prawie na ustach kazdego, w Polsce nie.

Tak jak mówiły Dziewczyny - nie masz powodów do kompleksów. Bardzo łądna, proporcjonalna figurka I do tego śliczna twarz

Cytat:
Widocznie chodzimy do innych sklepow Juz pomijam to, ze kobiety byle jak zwijaja ciuchy i wrzucaja je do reklamowek...Ja nie mam aspiracji do naprawiania swiata, ale mama mojego TZ za kazdym razem po zakupie wyciaga ciuchy, ktore ekspedientka dopiero wrzucila do torby, wyciaga je na lade i sklada tak jak nalezy
Chciałabym zobaczyć miny tych ekspedientek

Cytat:
Co do świateł w przymierzalniach. Nie lubię, zawsze mam tam dziwną cerę, brzydkie oczy i ogólnie fuj. Nawet włosy nie prezentują sie dobrze. A atmosfera w sklepach... W sieci sklepów Butik- tam zawsze jest paskudna atmosfera. W ogóle, mi najfajniej kupuje się na jakichś bazarkach
No i byłam dziś na zakupach. Kupiłam czarne rurki i już sama nie wiem,czy dobrze zrobiłam. Na początku wydawało mi sie,ze wyglądam w nich ok, a później jak zaczęłam oglądać zdjęcia na allegro w dokładnie takich samych spodniach... chyba już tych rurek nie założę .
Pokaż nam się w nowych spodniach, to doradzimy

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość

moj byly facet jak wkoncu zauwazyl moje biale kreseczki z boku pupy...to zaczal na tych 'falach' rysowac rybki, delfinki, foczki wieloryby itp...chociaz z tego ostatniego nie bylam zadowolona
Też mam trochę rozstępów, na szczęście są słabo widoczne, do tego lekki cellulit Mój TŻ ostatnio powalił mnie pytaniem (zadanym ze wzrokiem wbitym w mój tyłek) "Gosia jak wygląda ten cellulit?" Minę miał taką: To mnie utwierdziło w przekonaniu, że faceci są ślepi

Cytat:
Hej!

Cześć
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 14:26   #1701
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
mocne
Cytat:
Tzn ktoś był tylko mu się pisać nie chciało
nie wiem o kim mowa- ale na wszelki wypadek się tłumaczę- mnie nie było- musiałam niestety wyjść

A zdjęcia fajowe- widzę kholik na oczach. Swoją drogą w końcu opanowałam to "dziadostwo". Robię tak jak się robić powinno- przeciągam kilka razy przy zamkniętym oku- ale nakładam nie patyczkiem a pędzelkiem.
Cytat:
Też mam trochę rozstępów, na szczęście są słabo widoczne, do tego lekki cellulit Mój TŻ ostatnio powalił mnie pytaniem (zadanym ze wzrokiem wbitym w mój tyłek) "Gosia jak wygląda ten cellulit?" Minę miał taką: To mnie utwierdziło w przekonaniu, że faceci są ślepi
i dobrze- w sumie to tylko potwierdza teorię, że MY BABY wszystko wyolbrzymiamy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-11, 15:24   #1702
Lanessa
Zadomowienie

Heh, a ja wlasnie zastanawiam sie nad konczeniem torta,jutro mam 14urodziny.

Sobie mysle, ze niedlugo bede jednym wielkim marudzeniem, ale coz )

Witam Sikorke.

Finlora, ksiazka rzeczywiscie zabawna A Bialolecka to naprawde swietna autorka fantasy..oho, juz wiem co bede czytac niebawem.
Stary 2008-08-11, 16:41   #1703
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość

I tej wersji się trzymajmy

Cytat:
O, to impreza będzie Jaki tort?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 16:53   #1704
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że ta babka genialnie pisze
zaciekawiłaś mnie tą książką ,ciekawe,czy będzie u mnie w bibliotece

Cytat:
Pokaż nam się w nowych spodniach, to doradzimy
niestety nie mam jak. Zastanawiam się głównie nad tym,czy one powinny się marszczyć ? Nie wiem,ech,tak to jest jak się idzie na zakupy z mama, niby na początku mi sie podobało,a teraz to już sama nie wiem, sama nie wiem a rurki mama takie http://www.allegro.pl/item411164211_...ies_l_14_.html
tylko,ze zapłaciłam za nie o wiele, wiele więcej niż 35 zł

Cytat:
Cytrynowy ? ;>
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-08-11, 17:14   #1705
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Macie "łaaaa" od mojej kotki na powitanie
jaka słodka

Cytat:
Czuje się niewymiarowa, gruba i brzydka - nie wiem, czy to taki rodzaj światła, czy może jakaś wręcz alergia - w przymierzalniach zawsze mam oczy przekrwione i worki pod oczami. Ogółem czuje się "ble".
co, chcesz ja schudłam 16 kilogramów, a w przymierzalniach się czuję jak wieloryb. Tam jest takie światło, że nawet najbardziej jędrna skóra ma defekty. Do tego ja zawsze w przymierzalniach odrosty widzę i matowe włosy. Nigdzie indziej, tylko tam :|. Dlatego nienawidzę tam wchodzić.

Cytat:

dziewczyno, masz ładne ciałko. Ja nie widzę żadnej nadwagi
Cytat:
ja bardzo lubię gotować. Mogłabym stać przy garach i eksperymentować, ale nie mam czasu, pieniędzy i co najważniejsze dla kogo.Jak mój ma przepustki to mu zawsze gotuje

Cytat:

hahaha

Cytat:
gdyby nie my kobiety, to faceci nie wiedzieliby w ogóle, że mamy jakiś cellulit, zmarszczki, rozstępy. Narzekamy, mówimy im że to mamy "o tu, jak to nie widzisz!".

Ja dzisiaj miałam super dzień. Mój TŻ zrobił mi sesję zdjęciową w parku
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 17:39   #1706
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie jesteś jedyna.. nie wiem, czy byłabym w stanie lecieć samolotem w ogóle, a Atsence współczuję przygody z bagażami.

Nawiasem mówiąc, mimo, że teoretycznie latanie samolotem jest bezpieczniejsze od podróżowania samochodem, to jednak wyobraźnia działa, wypadek samochodowy daje większe szanse na wyjście z niego cało..

moja wyobraznia jest az zbyt dalekoidaca. ogladalyscie oszukac przeznaczenie? jak samolot odrywa sie od ziemi zawsze mam wrazenie, ze skoncze tak jak w tym filmie. w najlepszym wypadku jak w lostach
a tak powaznie to ciezko to wyglada, najgorszy jest dla mnie moment odrywania sie od ziemi. mam wtedy wrazenie, ze nie mam gruntu pod nogami tylko jedna wielka przepasc, zaczynam panikowac, plakac, wciskac sie w kogos obok i ledwo oddycham. i tak przez pierwsze 30min az nie zasne. o ladowaniu mowic nie bede bo zabawa podobna

taaak, skad ja to znam... zakupy sa przygnebiajace. w jedym sklepie mieszcze sie w 34 w drugim ledwo dopinam 40. chore to jest... dlatego kocham zakupy przez internet
Cytat:

jak wroce z grecji to zarzuce fotkami w bikini swojego cielska i zobaczysz co to znaczy cialo z niedoskonalosciami
a jak narazie to baty za bzdurne gadanie!
Cytat:
Hej!
hej hej
[to ja juz wiem jaka ksiazke czytam w najblizszej przyszlosci]
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
hejka, chcialam sie przylączyc, ze wzgledu na tytul forum.... mam manię na temat swoich wlosow od kąd pamietam, teraz baaardzo dbam o to żeby były sliczne, zapuszczam bo marzą mi się piekne dlugie falowane wloski
witamy
ale na wstepie cos o sobie [imie, wiek, miasto badz okolice, co lubisz itp]
Stary 2008-08-11, 18:06   #1707
atsenka
Zadomowienie

Witam

Zakupilam dzis kolejne perfumy
Alez to wciaga
I nawet na perfumach wkleilam fotke zbiorku.

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość

i gdzie idziecie? baw sie dobrze! odstresuj sie po tej okropnej podrozy!
Dziekuje Byismy w bardzo przyjemnym pubie Co prawda niedlugo ale i tak bylo milo. Rano siedzielismy razem ze 2 h i jeszcze za chwile znowu sie spotkamy Co prawda przyszedl raczej do mojej siostry i szwagra ale zawsze cos

sikoreczka111 --> witamy Tak ak blonndee napisala prosimy o podanie wieku, zainteresowan, pochodzenie nicka, imie i co tam jeszcze chcesz to nam opowiedz

Lanessa --> ty to chyba nie widzialas osoby z nadwaga Ladna z ciebie dziewczyna. Dosyc narzekania!

A tak w ogole to uciekam na obiadek

Bede pozniej. Buziaki

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 18:10   #1708
Finlora
Zakorzenienie

A jak zwykle opóźniona jestem

Cytat:
nie wiem o kim mowa- ale na wszelki wypadek się tłumaczę- mnie nie było- musiałam niestety wyjść
Ty to się już tak nie tłumacz

Cytat:
A zdjęcia fajowe- widzę kholik na oczach. Swoją drogą w końcu opanowałam to "dziadostwo". Robię tak jak się robić powinno- przeciągam kilka razy przy zamkniętym oku- ale nakładam nie patyczkiem a pędzelkiem.
A właśnie, że nie
Nie kholik a zwykła czarna kredka do oczu Oriflame
Kholika jeszcze nie opanowałam - cholerstwo osypuje się cały czas na policzki i nie mogę się porządnie umalować - ten pędzelek to całkiem dobry pomysł
A jaki ten pędzelek - pewnie cieniutki musi być?

Cytat:

Finlora, ksiazka rzeczywiscie zabawna A Bialolecka to naprawde swietna autorka fantasy..oho, juz wiem co bede czytac niebawem.
Jutro masz urodziny?? W takim razie pozwól, ze złożę Ci najserdeczniejsze życzenia wszystkiego NAJ i czego tylko sobie zażyczysz

Cytat:
zaciekawiłaś mnie tą książką ,ciekawe,czy będzie u mnie w bibliotece
Książka naprawdę jest super - już przeczytałam
I strasznie mi jej brakuje

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj miałam super dzień. Mój TŻ zrobił mi sesję zdjęciową w parku
Super! Czekamy na foteczki

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-08-11 o 18:31
Stary 2008-08-11, 18:20   #1709
Lanessa
Zadomowienie

Coz, dostalam zbiorowy delikatny kop w pupe za te figurowejeczenia, a wiec cii juz bede

Agus, dziekuje
Nie chce mi sie wyprawiac tych urodzinani konczyc torta, bo to beda samotne urodziny i wszystko okupione niepotrzebnymi lzami.

Dzisiaj naloze sobie sok z czarnej rzepy zmieszany z sokiem z natki pietruszki. Ciekawe jakie beda wlosy...^^
Stary 2008-08-11, 18:28   #1710
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
mały błąd w doborze feromonów i potem lata za Tobą stadko psów geeez ale wizja

Cytat:
No właśnie to jakieś dziwne, bo jedno oko mam całkiem zdrowe a na drugim -1,5 Do tego kurza ślepota Niedawno przechodziłam wieczorem z TŻ koło sklepu i patrząc na wystawę powiedziałam "Ale dziwne kapelusze". Okazało się, że to był sklep z abażurami TŻ umierał ze śmiechu. Taki ze mnie ślepak po zmroku
To jeszcze nic
Ja, jak kilka lat temu byłam ze znajomymi pod namiotami, odwaliłam lepszy numer ;-)
O 4 nad ranem (dodam na swoje usprawiedliwienie, ze było jeszcze baaardzo ciemno) wybraliśmy się na wschód słońca. Przed jednym z namiotów zobaczyłam fajnego czarnego psa (siedzącego) - tzn tak mi się wydawało - bo kiedy podeszłam bliżej "pies" okazał się być parą wysokich, czarnych glanów stojących przed namiotem
Możecie sobie wyobrazić jaki ubaw miał TŻ i reszta znajomych

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
[specjalnie dla Finlory zamówiłam gwiazdki ]...
Co?? Gwiazdki - dla mnie??
A jak wyglądają?? jakiego są koloru??
Bo nie pamiętam czy wspominałam, ze najlepsze byłyby czarne

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Z własnego doświadczenia wiem, że z wszelkimi kremami, maskami, odżywkami najlepiej atakować gdy TŻ jest zmęczony, nie będzie miał siły się bronić

Ale byż może masz rację

Cytat:
Niedawno skończyłam oglądać 'Błękitną lagunę'. Śliczny jest ten film
I Brook Shields z pięknymi włosami
Też uwielbiam ten film

Cytat:
Myślę nad kuupnem takiej do włosów blond
Ja mam tą do włosów blond - jak na razie chyba się sprawdza, tzn przede wszystkim ma u mnie duży plus za to, że nie obciąża - chociaż jest bez spłukiwania Nie wiem jak z ochroną przed słońcem - filtr jest na 6 miejscu w składzie - później się o tym przekonamy

Cytat:
Oszczędność A może u niej w domu rodzinnym mycie głowy raz na tydzień jest na porządu dziennym i stąd dziewcze nawet nie zdaje sobie sprawy, że można, a nawet powinno się myć częściej, zwłaszcza jak włosy tego widocznie potrzebują
U mnie w domu patrzą na mnie jak na wariatkę kiedy myję włosy co 2 dni I powtarzają cały czas, że od tego mycia to łysa zostanę
Wkurza mnie, ze skoro im wystarcza mycie włosów raz czy dwa razy w tygodniu to znaczy, ze mnie też powinno

Cytat:
Coz, dostalam zbiorowy delikatny kop w pupe za te figurowejeczenia, a wiec cii juz bede
No to jeszcze kop ode mnie

Cytat:
Agus, dziekuje
Nie chce mi sie wyprawiac tych urodzinani konczyc torta, bo to beda samotne urodziny i wszystko okupione niepotrzebnymi lzami.

Iza
moje (spóźnione) gratulacje!

Atsenka
Twoja przygoda z bagażem niesamowita
przede wszystkim gratuluję Ci cierpliwości... bo ja bym tam chyba wyszła z siebie i zrobiła mega awanturę

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-08-11 o 19:07 Powód: dopisek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości