|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, YSL, Givenchy, HR i wiele innych... Zapraszam.
drei - mialam na mysli wage, gramy cieni
, wydaje mi sie, ze cienie to mini gwp, nie tester... ale dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz. Bylabym zainteresowana pudrem, baza oraz cieniami. Jak Ty widzisz nasza ew. wymiane?Soft, jesli moja wymiana nie dojdzie do skutku z drei, wowczas sie odezwe do Ciebie. Sharlottek, musialabym sobie przypomniec zapach, co Ciebie interesuje? allie, tak to jest szachownica, w zestawie z cieniami |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wstępnie zainteresowana:
zestaw puder rozswietlajaco-brazujacy szachownica Smashbox krem SVR mineralny 50, barwiony, 5 probek kremu Collistar matte finish , oil free, lacznie 15 ml. podklad Clarins Multi Matte clair opale, pozostala polowa z 30 ml. pedzelek eye-liner Smashbox, nowy w folii. Być może zajrzę dziś do Sephory i obejrzę tego Smashboxa.
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za puder Estee Lauder moge oddac krem Svr, podklad Clarins, probki Collistar i pedzelek. |
|
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
-puder sypki Les Voilettes 02 Guerlain jesny, cieply bez, 30 gr. ubytek ok. 25%, brak puszka.
-blyszczyk Nuxe Baume Prodigieus, nowy, w kartoniku, kolor to ladny cielisty bez. I tak jak w przypadku blyszczykow Sisley - nie odpowiada mi ten "wyjalowiony" zapach, a raczej jego brak. -krem SVR minaralny 50, barwiony, najlepszy krem z filtrem jaki mialam - swietnie spelnia funkcje podkladu, mam zapas - moge jeden oddac, nowy, w kartoniku. - najbardziej mnie interesuje -paletka brazujaco-rozswietlajaca o roznym zastosowaniu oczy/twarz YSL, ubytek gora 5% nie znam cen tych kosmetyków, najbardziej podoba mi się krem z filtrem, puder i paletka to ja poczekam aż sprawdzisz zapach |
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na odwrocie pisze not for sale, no a jesli chodzi o wagę, to 1g. jest to więc taki drobiazg raczej, tym bardziej że nie mam do niego aplikatora (ale dodam nieużywany aplikator inglota)no więc tak - ja jestem ogromnie zainteresowana kompaktem chanel. pryzmy to za niego trochę mało z tego co się orentuję w cenach, baza jest nieco bardziej zbliżona - aczkolwiek nosi również pewne zużycie - mam ją od grudnia, ale używałam raczej rzadko, czasem na specjalne okazje. myslę więc że wyjdzie to tak z 10%. zależy więc również co ustalimy z hydra detox, pierwotnie bylam zainteresowana jednym mini kremem (rozdzielisz, czy chcesz oddac oba razem?) niewątpliwie jeśli miałabym wziąć sam kompakt chanel to np. do jednej rzeczy od siebie musiałabym coś dodać, z kolei gdybym miała oddać obie rzeczy od siebie to musiałabym coś sobie dobrać. to taka moja skromna kalkulacja, a jak Ty to widzisz? w każdym razie mam ogromną chrapkę na Chanel (nosilam sie z zamiarem zakupu i to tego właśnie koloru) więc jestem gotowa do negocjacji ![]() jeszcze tak na marginesie, ponieważ nie mam wtej chwili wlasnego kramiku i wypisuje co mi akurat się skojarzy, jeszcze w razie czego na ławkę rezerwowych mogę dodać kompakt Noubamat nr 43 (chyba go jeszcze nie proponowałam) |
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj,
może znajdziesz coś u mnie za: zestaw Avene Cleance 25 ml tonik matujacy, 5 ml Cleance, 5 ml Cleance K, w kosmetyczce zestaw puder rozswietlajaco-brazujacy szachownica Smashbox, kupiony tydzien temu w perfumerii Sephora lub paletka brazujaco-rozswietlajaca o roznym zastosowaniu oczy/twarz YSL, ubytek gora 5%? |
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
drei, jaki odcien ma podklad Nouba? jasny, cieply, zimny? i jaki stopien zuzycia?
jestem za wymiana jak najbardziej porownywalna cenowa, choc oczywiscie nie mam w tym wzgledzie swira, wiec mozemy sie zawsze dogadac ![]() Queen, niestety nic ![]() sharlottek, dzisiaj badz jutro postaram sie wpasc do perfumerii i sprawdzic zapach. |
|
|
|
#159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście, też nie mam świra, tylko nie zawsze orientuje sie dobrze w cenach a wiem że kompakt chanel to tak z 200zł wiec musze cos stosownego zaproponowac ![]() i jeszcze ciągle zaglądam do bazy, bo strasznie w niej ciężko stwierdzić stopień zużycia poprzez opakowanie, a nie chciałabym czegoś przekłamać. jeśli chodzi o noubamat jest to taki beż, bardziej ciepły ale bez domieszki żółtego. tak bym go określiła. zużycie - parę maźnięc jak w przypadku pryzm. |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zatem... chcialabym puder Givenchy, baze, oraz mini cienie (moze Nouba...?) co chcialabys w zamian? |
|
|
|
|
#161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz mam dylemat, bo zauwazyłam jeszcze korektor Shiseido - tylko nie do końca wiem który to, czy mogłabyś wkleić jakiś link do poczytania? ![]() o pudrze givenchy jakis czas temu rozmawialam z jeszcze jedną wizażanką, ale nie odzywa się więc pewnie już się nie odezwie w przyszłym tygodniu, we wtorek, wyjezdzam na tydzień. postaram się więc podjąć ostatecznie decyzję jak najszybciej (tj. jutro, pojutrze) i nie marudzić już więcej, zeby jeszcze przesyłki miały szansę dotrzeć. jeśli jednak staną na drodze jakieś przeszkody, uprzedzam że będziemy musiały odczekać ten dodatkowy tydzień - czy to ewentualnie nie będzie Ci przeszkadzać? |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.neobeauty.com/shismakcon.html zastanow sie spokojnie, mnie sie nie spieszy. |
|
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to myślę ze mozemy zrobic tak: baza + jeden z pudrów (o cieniach nie wspominam bo dodam jako drobiazg) za kompakt chanel + korektor /albo 2xhydra detox tylko jeszcze nie do końca wiem co mi się bardziej przyda... z powodu nadmiaru kolorówki chyba jednak kremik |
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
wybierzesz coś u mnie z perfum? Interesuje mnie:compact Mat Lumiere Chanel 30 aurore, kasetka z lusterkiem i gabka, ubytek gora 10%
|
#165 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za Hydro-Liquid?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=267516
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
drei, zatem wymieniajmy.
Moj kompakt i mini Biotherm badz korektor za pryzmy i baze. Lunka, kompakt w trakcie negocjacji, przykro mi. Mn1s1ek, rozwazam paletke Clinique - musialabym sprawdzic odcien w perfumerii. |
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najmocniej przepraszam ze dopiero teraz, problemy z internetem ![]() oczywiscie ja nadal jestem za wymianą dzisiaj będę w centrum handlowym i pomyslalam sobie, ze jeszcze tylko szybciutko sprawdze kolor korektora, jesli bedzie dostepny i juz ostatecznie podejme decyzje i ostatecznie "dobijemy targu" ![]() tylko pozostaje taka kwestia, jak juz pisalam, ze we wtorek wyjezdzam na tydzien, tak więc teraz ostatecznie ustalimy już co wymieniamy, a z wysylka jeszcze chwilke bysmy musialy poczekać - bede mogla wyslac paczuszke dopiero po powrocie - czy to dla Ciebie nie problem? pozdrawiam! |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Doroto
![]() tak sobie mysle... a moze tusz za tusz? wrzucilam wlasnie do kramiku swiezutki EL, ktorego wczesniej bardzo lubilam a teraz mi jakos nie podchodzi. zajrzyj
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pzdr
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam wiec i pozdrawiam. EDIT: jeszcze sie tylko upewnie, Twoj HI jest swiezy i mokry?
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-08-17 o 15:14 Powód: korekta |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze PW
|
|
|
|
#174 |
|
Kici kici miau miau
|
hej Dorotko
ponownie z pytaniem bylabys moze zainteresowana pudrem sypkim Lucidity 06 EL?
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
czy znalazlabys cos za ktorys z pudrow sypkich??
|
|
|
|
#177 |
|
Kici kici miau miau
|
interesuje mnie puder Chanela,jesli to jasny bezyk
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder sypki Les Voilettes 02 Guerlain |
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
edit, wlasnie negocjacje zakonczone. Chanel wymieniam z Iza.
Dzieki za zainteresowanie. pola, rozwaze oddanie pudru Guerlaina i jutro sie odezwe
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-08-20 o 11:19 |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi Dorotko ale wlasnie zakonczylam negocjacje i puderek Diora poleci w swiat....
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

, wydaje mi sie, ze cienie to mini gwp, nie tester... ale dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz. Bylabym zainteresowana pudrem, baza oraz cieniami. Jak Ty widzisz nasza ew. wymiane?

(ale dodam nieużywany aplikator inglota)