|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Popsute, zapomniane szczęście. Potrafisz z bajki stworzyć horror. Wzgardzona miłość nie jest niczym innym jak zmiętą, zużytą szmatą.. Dlaczego popsułeś to, na czym mi zależało? Moje serce ciągle pamięta, choć dusza próbuje zapomnieć. Przeklinam każdy dzień, w którym Cię widzę. To miała być nasza bajka, ale Ty zmieniłeś scenariusz... Nic tak nie rani jak odłamki wspomnień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogubiłam własne zasady, priorytety, silną wolę. Życie mnie pogubiło albo to ja pogubiłam się w życiu. Tak po prostu się zgubiłam i nie mogę się odnaleźć. Staram się wszystko poskładać.. Człowiek, gdy dorośnie, wtedy więcej myśli. Dojrzała, konsekwentna, silna, twarda. Nowa JA. Siła moich myśli mnie przytłacza.. Zagubieni? Nie, zagubiona. Sama. W którą stronę trzeba iść? Krucha istotka? Silna kobieta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Postaram się pomóc. ![]() Chcę żyć, bo wiem, że z każdym dniem będziesz dalej od mojego serca. To przez Ciebie. Nic już dla mnie nie znaczysz. Byłeś ważnym etapem w moim życiu. Na szczęście nie ostatnim. To Twoja wina. Chciałam z Tobą być zawsze. Ty musiałeś to popsuć. Mieliśmy wiecznie trwać. Ty to schrzaniłeś. Nie mam pięciu lat. Nie sprawisz, że na Tobie skończy się mój świat. Dlaczego wszystko skreśliłeś? Dlaczego skreśliłeś NAS?! Czuje pustkę. Przez Ciebie. Zraniłeś. Myślałam, że Ciebie znam. Że mnie kochasz. Myliłam się. Zapomnę o Tobie. Świat znów nabierze barw. Nie będę już słuchać Twoich fałszywych wyznań. Kolejny raz. Koniec tej miłości. Następnym razem będę uważać, i nie zaufam tak szybko. Chce zapomnieć o Tobie. Popsułeś to co było między nami .. Może mnie i Ciebie nigdy nic nie łączyło? Bez happy end'u. Przez Ciebie! Nie wybaczę Ci tego. Nigdy. Zranię jak Ty mnie, zadam krzywdę i ucieknę. Kolejny raz zakocham się. Chyba coś mi nie wyszło. Może coś się przyda. ;* 3maj się Kochana, jeżeli tak postąpił to nie był Ciebie wart. ;* ![]() Niech wszystko spłonie. niech będzie koniec.
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
xoxo
|
Cytat:
Zburzyłes to wszystko jak się burzy babki z pisaku. W przeciwieństwie do Ciebie mnie zalezało na tej miłości Będzie trudno ale zapomnę Bark weny w południe ;p
![]() |
#4265 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ponawiam swoja prośbe... hym...moze styrana cos pomoże??!! Uwielbiam twoje opisy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
łał, miło mi. Spróbuję. Już nawet nie mam siły udawać, że jest dobrze... Wiem, że kocha się pomimo wszystko...i dlatego to tak bardzo boli. To takie bezlitosne. Skrzywdziłeś, a ja nadal mam do Ciebie słabość. Gorzka świadomość...nauczyłeś mnie, że nie warto ufać. Jesteśmy sobie tak bardzo obcy. A tak bardzo mi Ciebie brak... Szkoda Twoich łez dziewczyno... Świat wypadł mi z moich rąk... Zdeptana Twoją bezlitosną siłą. Ciężko mi z tą świadomością... Fatalna aktorka tragikomiczna... Nie szukać. Nie cierpieć. Nie żałować...cele wręcz niewykonalne. Dziecinnie naiwna. Głupio uparta...wierzyłam, że może się udać. Sprawiłeś, że cierpię. To dlaczego nadal tęsknie za barwą Twoich oczu? [ ame ni nureta hoho wa namida no nioi ga shita...] deszcz zwilżył policzki. było czuć zapach łez. Nie potrafiłam uratować nas na starcie. Dlaczego zostawiłeś mnie w ciszy ? Ten...eee. Jak już wcześniej pisałam. Ostatnio ciężko coś z moją veną...
![]() |
#4267 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jak wena wróci to poprosze jeszcze coś w tym temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Raczkowanie
|
Jestem pijana, ale nie od wina, od wspomnień.!
Mam tysiące ważniejszych spraw, niż oglądanie się do tyłu. Chciałem ulepić sens niepasujących części. Po jednej minucie na torach wygasła miłość. Za***iście się bawisz, rozrywając serce w pół. </3 Znowu udawałam, że rozstania są w porządku.
![]() |
#4269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (*) Teraz Ten Anioł jest Królem Aniołów. <3 Bary i cmentarze pełne są niezastąpionych przyjaciół. [*] można odejść na zawsze, a mimo to pozostać na wieki [*] Zgasłeś tak szybko, jak gwiazda na niebie. Śpij spokojnie. Ja przyjdę do Ciebie. [*] Odszedłeś za szybko , odszedłeś za wcześnie. Dlaczego.? Nie ten czas nie, nie to miejsce. Ktoś kiedyś powiedział ,że jest przecież jakieś jutro. [*] Oglądaj mnie z góry skoro jesteś w niebie. Ja będę tańczyć specjalnie dla Ciebie.[*] Po drugiej stronie tego świata,lecz na zawsze w sercu.! <3 Na to drugie niestety nic nie mam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie teraz ja coś spróbuję Ci pomóc. ![]() bardzo dziękuję za wyróżnienie. Miło mi. ![]() * Zależało mi na Tobie..wszystko zepsułeś. * Może kiedyś docenisz to, że mi na Tobie zależało. Pamiętaj jednak, że wtedy będzie już za późno. * Popsułeś wszystko..a mogło być tak pięknie..mogło być całkiem inaczej. * Wszystko skończyło się w jednej chwili..Ty to zepsułeś. * Stało się..mówi się trudno i żyje się dalej. Szkoda, że to zepsułeś. * Staram się zapomnieć choć tyle pięknych wspomnień o Tobie. ![]() * Postaram się zapomnieć o Tobie. Nie będzie to łatwe bo byłeś kimś na kim ogromnie mi zależało. * Szkoda, że zakończyłeś to tak szybko. Zapomnę. Postaram się. * Nie wiem czy będę potrafiła zapomnieć o Tobie bo jesteś obecny..w każdej chwili. * Tak trudno zapomnieć o Tobie. To nie tak miało być. Nie tak.. ![]() * Czy Tobie wogóle na mnie zależało? Choć odrobinę? Tak? To dlaczego wszystko popsułeś? * Nie wiem kim byłam dla Ciebie..wiem tylko, że Ty byłeś dla mnie ważny..bardzo ważny. * Wniosłeś tyle radości do mego życia a później wszystko zepsułeś. Cierpię. ![]() * Dalej nie wierzę, że nie ma Ciebie. To wszystko stało się tak szybko. Zapomnę... * Nie spodziewałam się tego po Tobie..to bolało, boli i będzie bolało jeszcze długo. * Wiedz jedno..byłeś dla mnie ważny..popsułeś wszystko. To już koniec..a szkoda. * Tyle wspomnień o Tobie chodzi po mojej głowie.. to wszystko skończyło się. Nie wiem..więcej nie wymyślę. Wiem, że beznadziejne..ale weny brak. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | ||
Raczkowanie
|
ojej .. dziękować ; )
Cytat:
Cytat:
przecież wiesz, kocham jak nikt. ale potrafię ranić. i pewnie nigdy się nie dowiesz, że ktoś taki zwykły kochał cię. oblani czekoladą, przybrani owocami, ubrudzeni bitą śmietaną, policzymy na palcach schody do krainy marzeń. Każdy nosi w sobie niespełnioną miłość. i nie wybaczy nikt chłodu ust, braku słów. ten jeden dzień spalił nas.. Nie zabronię Ci marzyć, bo ja tu tylko sprzątam. kiedy się zorientujesz, że nieświadomie zabijasz moje serce? po prostu. przeczucie . Kocham . ale czy to możliwe czuć ciało którego się nigdy nie czuło i zapach który przypomina coś nieprzypominalnego? jedno słowo, co wciąż nie pozwala zasnąć.. Twoje imię. Symptomy: brak apetytu, bezsenność, brak chęci komunikowania się, brak popędu seksualnego, w rozpaczy, chce umrzeć. Diagnoza: Patologiczny smutek. Zaistniej naprawdę . Tęsknię Cię . tęsknie, tak po prostu. nie było światła na końcu tunelu. żarówka się spaliła. wraz z rupieciami wyrzuciłeś serce. a gdy wreszcie stanę z Tobą twarzą w twarz powiem Ci jak było tu Ciebie brak. uwolnij to w sobie. nielegalnie szczęśliwa. Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. chcę tylko wrócić do Twojej głowy . pzdr ; * |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Rozeznanie
|
macie jakieś opisy o tym że jutro jade na zakupowe szaleństwo do 'ptaka'
![]() wciąz nie rozumiem dlaczego nie mogę odnaleźć sie w tym tłumie..? daj mi nadzieje ze szczescie istnieje ... ![]()
#4277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wciąż nie mogę uwierzyć. [*] Na zawsze będziesz w Naszej pamięci. [*] Śmierć wieku nie wybiera. Pamiętamy. [*] Tak nieoczekiwanie, tak nagle, tak niespodziewanie .. [*] Twój uśmiech nigdy nie zginie w mej pamięci. [*] Dlaczego Ty?! Dlaczego właśnie Ty?! [*] Miałeś tylko ** lat. Całe życie przed sobą. [*] Teraz tańczysz w Niebie z Aniołami. [*] Może Niebo potrzebowało właśnie takiego Anioła jak Ty? [*] Trzymaj się. Niestety taki okrutny jest świat. Ludzie odchodzą w tak młodym wieku. : ( [*] ![]() 2). Proszę, nie zrań kolejny raz. Kochaj mnie zawsze, abym nigdy nie miała obaw, że skrzywdzisz. Przysięgnij mi, że będziesz mnie kochał. I pozwól żyć Naszej miłości. Na zawsze bądź mym najczulszym pocałunkiem. Za raj na ziemi, za życie jak sen. ;* razem. ;* Szczęśliwa .. dzięki Twojej miłości. Tak bardzo mi Ciebie brakowało. Boję się, lecz kocham. Chcę wierzyć, że Ty i ja przetrwamy wszystko. Każdego dnia, bez obaw, czuć Twój zapach. Może akurat coś Ci się spodoba. I życzę szczęścia. ;* ![]() Ja wiem, że przyjdzie taki dzień, staniesz wtedy obok mnie,
uśmiechniemy się do siebie wreszcie.
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
xoxo
|
A macie jakieś opisy, obojętnie jakie oprócz miłosnych i wesołych, optymistycnych.
Wszystkie inne tylko nie te (bo ostatnio aż za dużo tu ich ) Najlepiej abstrakcyjne. Z góry dziękuję ; ** ![]() ![]() ![]() _________________________ _________ idę się dotlenić
#4280 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mimo, że kocham to nie potrafię zapomnieć... Czy warto Ci zaufać znów ? Nie wiem czy umiem dać Ci drugą szansę i zaufać.... Coś takiego wymyśliłam... Nie wiem czy się podobają... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Plotkaraaa może coś wybierzesz:
~To takie dziwne uczucie, kiedy widzę was szczęśliwych.. ![]() ~Nie obchodzi mnie nic, choć przed chwilą wszystko było ważne.. ~I na przekór zacznę nosić sukienki i szpilki.. ~Potrzebuję przyjaciół ze skrzydłami, którzy zawsze będą przy mnie.. ~To mnie zabija, wypełnia od środka, niszczy dobre wspomnienia.. ~Powiedz mi to prosto w oczy! SMS każdy tchórz potrafi.. ![]() ~Nie powtórzę już tamtych błędów.. ~Jedna chwila, która odmieniła moje życie.. ~Znów zacząć wszystko od nowa.. ~Niezapomniane chwile.. tego nie da się wymazać.. ~Fear laughin' in my face, because I'm still can't believe.. /Strach śmieje mi się w twarz, bo wciąż nie mogę uwierzyć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Raczkowanie
|
steri
styrana kee domiiniisiia agatee MartYyYsia1 Cytat:
![]() |
#4283 |
Raczkowanie
|
![]()
Mijamy się już tak, wciąż od paru lat. Ja przechodząc obok, nie wiem skąd Cię znam .
Napiszę Ci. Kiedyś napiszę Ci. Jak bardzo żal tych pięknych chwil ... Kiedyś ucieknę za Tobą. Nauczysz mnie żyć. Tak prawdziwie do krwi. Stale szukam Cię pośród mych wspomnien. Co ona byla?Byle co.Czerwone buty,w sercu pstro. A kiedy poprosisz o usmiech..Mam prawo odmowic. Kto pasuje tak jak ja do twoich bladych ust..? Wybacz, że w czerwonych szpilkach, i tak nie czuję się więcej warta. Zielen mych oczu, I czern twoich wlosow. Wszystko trafił szlag . Spotkam cię kiedyś jeszcze. Choć nie będę tego chciała. Nie będę chcieć wreszcie. Malinowy uśmiech nie spiera się ze wspomnien. Szukam Cię. W kazdym zakamarku tego miasta. Nie moge już patrzeć na twą niewiarę. I chciałabym by stała się ciemność. Nie musialabym patrzec na twą obojetnosc. Masz tych kilka prawd wypisanych na czole. Choć mam się bać, wcale się nie boję.. Z tamtym nie wiązało mnie nic. Tylko jego listy, i myśli szalone. Spytasz mnie kiedyś czemu tak jest. Powiem, że nie wszystko stracone. Zawsze wierzę że miłość wygra. Nie wierzę też w to, że jestem naiwna. Bo ja chciałabym się starzeć z Tobą. Móc całować Twoje siwe włosy. Kiedys wyjme z szuflady to jedno wspolne zdjecie. I nie poczuję już nic. Twoje listy i zdjecia spalę. I przestanę się już bać.
![]() |
#4284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I was lost in paradise.. Wish I'd never opened my eyes / Zgubiłem się w raju,pragnęłabym już nigdy nie otworzyć oczu Zamknę się na tysiąc zamków i nie znajdzie mnie już nikt .. Błąkam się... szukając szczęścia.. które gdzieś zgubiłam.. .. dziś nawet nie potrafię powiedzieć, gdzie leży niebo .. Zaplątana w pajęczyne snów....lepkie nici marzeń....utkane przez noc... "Dużo bym dała, by przeżyć to znów..." Najsmutniejsze są oczy, w których zgasla nadzieja.... Chyba jednak nie trafiłam... ![]()
![]() |
#4285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() By zapomniec chwile, na ktore tak czekałam. znow wszystko poszlo nie tak. straciłes i nie odzyskasz. bo gdy nam zalezy, jest wieksze ryzyko ze to stracimy. nie mam weny ;/ chyba nie pomoglam.. ; (( i inne; bo chce zapomnieć. spojrzeć na chemiczny świat, pachnący szaroscia. i Prosilabym o opisyy, z tym ze nie daje radyy, bez niego ze nie umiem sie pozbierac? .. ; (( po tym jak bylam z nim 2 miesiace a on mi powiedzial ze nie czuje ze mnie kocha? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
Kilka opisów o aniołach... może się spodobają. Niektóre są za długie, ale można pokombinować.
![]() - Ilu jest aniołów? Jeden, który przemienia nasze życie - to już wielu. - "A jeśli te istoty czuwają nad Tobą to dzieje się tak za sprawą Twej modlitwy..." - Chcę być aniołem i z aniołami stać. Z koroną nad mym czołem, harfę w rękę brać. - Białe skrzydła malejące na tle nieba. Anioła, którego nie jesteśmy świadomi. - Tylko gdy sięgniesz nieba, anioł ujawni się przed Tobą. - W sandałach ze skrzydłami przychodzą przez Boga anieli posłani. - Wokół naszych poduszek wznoszą się złote drabiny z i do niebiańskie krainy. - ... a wtedy anioły, gdziekolwiek są, będą tańczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4288 |
BAN stały
|
Świetne macie opisiki! Czytam was od samego początku
![]() Dodaje parę swoich, może coś komuś przypadnie do gustu ![]() Jeszcze raz z Tobą być dzisiaj chce, jeszcze raz dotknąć Cię.. Minęło tyle dni, że nie warto liczyć ich... Zabijasz mnie, kiedy mówisz że dziś odchodzisz Zabijasz mnie, gdy zabierasz moje marzenia Twoje słowa ranią wciąż, nie mów nic, i do mnie wróć!;( Możesz zabrać mi sny jeśli chcesz, ja jednak będe wciąż na Ciebie czekać Możesz przyjść kiedy chcesz, bo wciąż Kocham Cię.. Tamtych dni mi brak, z Tobą chwil mi brak! Mija dzień za dniem, a ja jestem sama. Zapomniałeś ze wciąż czekam tu.. Aureola Świeci ponad Twoją głową, na pierwszy rzut oka dla wszystkich ideał;/ Drażnisz mnie gdy jesteś gdzieś obok... Dla miłości tak wiele zrobić warto... Nie obchodzi mnie co z nami zrobić chcesz... Nie obchodzi mnie już żadna głupia rzecz... nie rozumiem Cię już... Nie nawidze Twoich ust i Twoich słów... nie Kocham Cię jużż... Chodz zabiore Cię na space, świt to chyba najpiękniejsza pora dnia... ![]() Ja sukienke włoże nową, pod spojrzeniem Twoim znowu zmienie się... Koooochajjjj mnie... ![]() Zapachem przypominasz, ten dzień miłości początek.. ;* Abyś Zabrał nas tam gdzie miłość ta smakuje jak, pierwszy raz... Dotykiem samym byłam, kochaniem samym wtedy... Szeptaniem po wodzie chodziłam... Chce Cię takiego jak kiedyś... Obecność sama teraz nie wystarczy szczęściu mojemu... ![]() Udowodnij i na wszystko przyrzekaj! ![]() There is something that I see In the way you look at me /Widze coś w sposobie, w jaki na mnie patrzysz I know you hold my heart / wiem, że obejmujesz moje serce Over and over I'm filled with emotion... Your love, it rushes through my veins / Znowu i znowu, jestem przepełniona uczuciem Twoją miłością, mam to już w żyłach ![]() Co mi zrobisz jak mnie złapiesz będe dziś niegrzeczna ![]() Gdy tylko rusze tyłkiem, lecisz niczym pies... Znów całą noc marzyłeś żeby móc powąchać mnie .. :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za wyróżnienie . ; ) życiem się bawię . nie chcę mieć świadomości, że jest inaczej . bosko rozregulowana. nielegalnie szczęśliwa . raz po mojej stronie stanęło przeznaczenie.. niech tak zostanie . odnalazłam się na nowo . a w życiu jakby piękniej . mam ochotę na szczęście . mrr .. są powody do mruczenia ; ) nic nowego . jaram się życiem . ; ) uporządkowałam siebie . czas odpocząć od życia . pusto mam w głowie, cieszy mnie ten stan . nie jest źle, powiem więcej, jest dobrze . ; ) nie zatrzyma mnie nikt, idę prosto na szczyt . by mieć szczęście częściej niż czasem . całkiem optymistycznie . mimo, pomimo i wbrew . nie mam pytań, zapominam, śmieję się, nie muszę z nikim być . i wtedy jest tak wiosennie, słonecznie . i wtedy jesteś . przestaję narzekać i stękać .. młodość ucieka ; ] jaraj sie tym tak jak jara to mnie. ; ] wiem co to szczęście . kocham . i błagam o więcej. chce się żyć ! bezczelnie płynąć pod prąd . ; ) yh . nie o to chyba chodziło ; | |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może ja pomogę : Bez Ciebie nie jest tak łatwo... Pozostały tylko wspomnienia... Bez Ciebie żyć nie umiem... Gdy się kocha najtrudniej jest zapomnieć... ![]() Zostawiłeś mnie samą... Pomóż mi się teraz pozbierać... Nie jest łatwo zapomnieć o chwilach z Tobą spędzonych... Łatwo odejść i zostawić tych, którzy będą cierpieć... Mam nadzieję, że wierzyłeś w moją miłość... Chciałabym, żeby to wszystko było snem... On i ona w miłości bez jutra... Narazie tyle... Ale chyba jednak nie pomogłam.. Jak coś znajdę to dopiszę... I trzymaj się Kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.