|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana fajnego wyjazdu,wypocznij
|
#4233 |
|
Konto usunięte
|
IW napisz m itez na pw to Cię zaproszę
![]() Fuksjaa ja Ci życzeń nie złożyłam, jakoś tu nie zaglądałam...przepraszam Co do tej matury z informatyki to na wrocławskim wymagają jej na bibliotekoznawstwie ![]() Powracam... Przepraszam, ze się nie odzywałam... Jakoś ciężko mi bo z Tż juz nam chyba bliżej do końca jest... No ale niewazne...
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To Wy nadal jesteście razem? Miesza mi się wszystko.
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
Witam resztę kobitek urodzonych w '89.
![]() I się dopisuję
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Durga: trzymaj się
Uhahana: Miłego wyjazdu ![]() Jutro z samego rana jade do Gdańska na kilka dni poszukać mieszkania. |
|
|
|
#4237 |
|
Zadomowienie
|
zebraliśmy się tutaj by pochowac... ekhem...
Pewnie nikt tego nie przeczyta, ale ja się i tak z Wami pożegnam Wieczorem wyjeżdżam ze znajomymi [Ł ] do Karpacza Wracam za tydzień.Po powrocie z koncertu czekał na mnie w domu śliczniusi nowiusi laptop ![]() Buziaki
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
marta zdaaś prawo jazdy i sie nie pochwaliłaś?? nieładnie..
![]() alatienka udanego wyjazdu i jak już obadasz swój laptop to powiedz jaki to dokładnie i czy dobry ![]() uhahana udanego wyjazdu ![]() U mnie nudy.. Jutro do roboty...
|
#4239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Toshiba A300. Tyle udało mi się dowiedziec Póki co jestem bardzo zadowolona. Co prawda ja się za bardzo nie znam, ale widzę ogromną różnicę pomiędzy stacjonarnym. Poza tym to jest prezencik od mojego "kochanego tatusia" [ustawił takie hasło ], a on i pracuje z komputerem i ma mnóstwo znajomych informatyków. Także z czystym sumieniem - polecam
|
|
#4240 |
|
po prostu Em :)
|
Alatienka, no no, nieźle wygląda Twój lapek na zdjęciach.
Sama muszę sobie w końcu jakiegoś kupić, to znaczy podobno mam go dostać wraz z dodatkowym kabelkiem od neta w październiku, na studia.. Ale kompletnie nie wiem jaki wybrać..
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
em dzięki
![]() I teraz już żegnam się na poważnie Pa
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też będę kupować laptopa, ale nie takiego droższego niż za 1800zł chce, bo ja nie jestem wymagająca-chce go do oglądania zdjęć i wizażowania
|
|
#4244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja to samo ale dlatego że na droższy mnie nie stać ![]() Tak mnie boli głowa ![]() W dodatku dziś 15 min przed zamknięciem przyszedł koleś który nie mógł się zdecydować który abonament wziąść i wyszedł po godzinie
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Przez całą dobą tylko jeden post?!
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje wizażanki
Podczytuję Was czasem ale coś mało piszecie ![]() Fuksjaa, Pamelija - ja czekam na zdjęcia ![]() IW - ja też poproszę o PW odnoście nk ![]() Tak sobie ogólnie siedzę w domu, muszę się zabrać za urządzanie mieszkania w Poznaniu ale coś cięzko mi idzie ;/ Póki co jutro jadę na Mazury, do Giżycka - taki nie planowany wyjazd ale co tam, nie będę siedzieć całych wakacji w domu... Wczoraj po raz pierwszy dostałam samochód do Bydgoszczy, jeżdziłam już prędzej ale zawsze siedział ktoś obok a wczoraj wzięłam tylko koleżankę, która nie ma pojęcia o jeździe i bardzo fajnie się jechało (może mama w końcu się uspokoi i zacznie mi dawać na luzie ten samochód) Krówka, trochę nie zrozumiane są dla mnie te naliczane kary ale skoro nie znajdziesz lepszej pracy a chcesz troche zarobić to warto zostać i się pilnować ![]() Idę robić pranie bo jeszcze mi nie wyschną ciuchy do wieczora...
|
|
|
|
#4247 |
|
Rozeznanie
|
ohohoho ale tu pustooo !
wizażanki 89 ostro wakacjują ![]() Wy się tutaj kontami na NK wymieniacie a mi trochę obco bo tam nie działam. no.. i co napisać ? ![]() trochę stresuje mnie sytuacja, że nie mam jeszcze mieszkania. Ja już sobie wyobrażam, że każdy już zaklepał co najlepsze na studia, już myślę o odkupieniu materiałów bo chyba to się nie zmienia tak jak w lo? i coś pouczyć hehe.na tygodniu pracując i jakieś małe wypady. Że niby jakieś lato jest No to koniec moich gorzkich żali![]() A ! byłam na koncercie Happysad i Hey oraz Dezerter. Wyskakałam się w błocie i byłam niezmiernie szczęśliwa mimo, że to nie do końca pasowałam ale atmosfera.. a Kasia na żywo jest zjawiskowaa.Pojutrze o 3 rano jadę z Tż w Bieszczady nie mam się czym chwalić tutaj przy Was ale nareszcie odpocznę trochę dłużej, tego mi potrzeba
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Chwal się, nieważne, gdzie jedziesz (a raczej ważne, bo Bieszczady są piękne!), dobrze, że jedziesz! Odpoczniesz, zrelaksujesz się und genießt frische Luft und die Stille
![]() Ja znowu całe wakacje siedzę w pracy, ale chciało się pieniądze, się ma Mam zamiar zrezygnować ze stażu w połowie września, żeby odpocząć przez te dwa tygodnie przed studiami. Studia - na myśl tego słowa robi mi się słabo. Więc może już zamilknę
|
|
|
|
#4249 |
|
Rozeznanie
|
ville , że jak ?
![]() a no o to to, wypoczynek mi się marzy... Oderwać się trochę. eee wiem o czym mówisz, ale bardziej mi to pasuje po głębszym namyśle hehe ![]() ja biorę urlop dłuższy pod koniec września. Czeka mnie wtedy przysięga Tż w szkółce i nowe życie od października. A trzeba będzie się przygotować Dobra, dobra koniec o studiach
|
#4250 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
milkNhoney, a macie jakąś kwaterę pewną czy jedziecie z TŻem w ciemno? daj później namiary jeżeli możesz, bo we wrześniu może wzięłabym TŻa gdzieś w góry.
daleko nie mamy a co do mojej relacji z Grecji.. było cudownie, absolutnie cudownie. zakochałam się w miejscu, ludziach, klimacie no i poznałam jak to jest mieszkać z TŻem przez 24h na dobę. mieliśmy ogromny balkon (na dachu), tylko do naszej dyspozycji, wynieśliśmy tam materac i nocą leżeliśmy sobie tak razem wpatrując się w gwiazdy. wrócilićmy wypoczęci, zrelaksowani i jeszcze bardziej pewni siebie nawzajem.
|
|
|
|
#4251 |
|
Rozeznanie
|
fuksjaa nie ma sprawy. My znaleźliśmy coś w necie, nie jest to super hotel czy coś bo na ten dłuższy weekend wszystko co najlepsze było zarezerwowane. Fajnie taak z Tż
to będą moje pierwsze wakacje z Nim. Chcę zasmakować jak to z Nim się mieszka. Takie chwile właśnie jak napisałaś powodują, że pójdziemy schodek w górę i wrócimy bardziej pewni siebie.
|
#4252 | |
|
|
Cytat:
napisz po powrocie koniecznie jak było!. szczerze powiedziawszy, to zanim tak pojechaliśmy miałam pewne obawy co do tego jak nam będzie razem. bo przecież każde z nas ma własne nawyki, czasem drażniące tą drugą osobę. obyło się bez kłótni, ja nauczyłam się czegoś od niego, on ode mnie. jak wracaliśmy do Polski usłyszałam od niego, że ten wyjazd sprawił, że poznał mnie od innej strony, normalnej, bardziej przyziemnej, i teraz jest już pewien, że mógłby ze mną mieszkać już zawsze, hehh.. to było bezcenne.
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze się dziewczyny , że wypady z tż-tami wam się udają.
No cóż może uda mi sie w ten weekend jechać jeszcze raz do Gdańska właśnie z tż poznać naszym współlokatorów ![]() Jestem strasznie zmęczona, Gdańsk, jak to Gdańsk juz mi się znudzil ![]() Kupiłam kilka rzeczy ![]() I wracam do rzeczywistości. Od września czeka mnie chyba praca
|
|
|
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
No to teraz ja
![]() Fuksja fajnie że wyapd się udał i że się dopsowaliśćie z TŻ pod każdym względem ![]() krasulka milk udanych wyjazdów ![]() ville no właśnie bo przed studiami trezba odpocząć ![]() milk ja też nie mam jeszcze mieszkania. I powoli tracimy nadzieje. Teraz wzięłysmy się za szukanie pokoi, ale z tego co wczoraj pogrzebałam w nnecie (oczywiście w godz pracy ) to nic ciekawego dla nas nie było. Wszystko drogie. A mówią że krk jest drogi ![]() No i wczoraj złożyłam wypowiedzenie nawet nie patrzyli na mnie spode łba. Było ok. I przcuje jeszcze do końca sierpnia. Teraz mam nowe godz pracy. 13-21 i 9-17. I to tak na zmiane nie wiem jak po tej póżniejszej wstane rano na 9. będe miała tylko 7 godz snu do dyspozycji no ale... coś za coś. W pracy nic się tam nie dzieje i moge sobie marzyć o niebieskich migdałach
|
#4255 |
|
po prostu Em :)
|
milk, możesz przypomnieć gdzie pracujesz?
Nie pamiętam..marta, a jaka to praca? ![]() fuksja, cieszę się, że było tak fajnie. Przypomina mi to trochę Lazurowe Wybrzeże z eksTŻem w zeszłym roku. Też było super, ale jak widać nigdy nic nie wiadomo.. Życzę Ci, żeby z wami było inaczej. Dziś wyjeżdżam. Jak to zleciało.. Eh.Nie boję się lotu, nie boję się lotu, nie, wcale się nie boję..
|
|
#4256 |
|
Rozeznanie
|
Ywonula a myślałaś o szukaniu przez agencje nieruchomości? Ja czekam do końca tego tygodnia i jak się dogadam ze współszukającymi
to tak będziemy szukać. Jak patrzę po ogłoszeniach to co najlepsze jest zarezerwowane przez biura nieruchomości. Tylko nieźle sobie liczą za wyszukanie Jak nic nie znajdę do końca tego tygodnia to wolę zapłacić już 250/300 i mieć z głowy. Jeszcze muszę dowiedzieć się konkretnie ile biorą i ile na osobę by wyszło..Jak nie to pokój/stancja /ewentualnie jakiś most się znajdzie![]() em. praca biurowa, coś jakby sekretarka, woj. ośrodek informatyki. To nie jest takie poważne jak brzmi ![]() sorry za przekret hehe , wakacji mi potrzeba , oj tak!
Regeneracja ducha i ciała Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz. ![]() Edytowane przez milkNhoney Czas edycji: 2008-08-13 o 11:34 |
|
|
|
#4257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dzięki temu, że i tak byłaś obecna na wizażu to nie odczułam tego, że Cię nie ma w PL ![]() Oglądałam niedawno ping-ponga jak grała nasza Natalia Partyka. Jestem pod wrażeniem tej dziewczyny! Jest w naszym wieku, nie ma jednej ręki i świetnie gra. Mało brakowało a pokonałaby zawodniczkę z 10 najlepszych pingpongdzistek (jest takie słowo ?) na świecie. Wielki szacunek! A co najlepsze w naszej reprezentacji oprócz Natalii są dwie... Chinki. Milk - IW to ja
|
|
#4258 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() a z lotem będzie dobrze!. Cytat:
ale faktycznie, mecz na najwyższym poziomie |
|||
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko?
![]() Ja mam 5-6 ![]() Cytat:
![]() EDIT: Zwrócili mi opłatę rekrutacyjną z UKW i nawet nie potrącili 10% Miło.
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi czas leci zastraszająco szybko, aż strach ... A praca będzie w pobliskim zakładzie, nie wiem dokładnie jakie bedą moje obozwiązki, jutro powinnam wszystko wiedziec |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

Bądźcie grzeczne.

Wieczorem wyjeżdżam ze znajomymi [Ł
] do Karpacza