Wszystko o Avonie 4 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-11, 18:37   #1441
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Byłam dzis w biurze - chciałam oblukać nowe kolory kredek Big Colour. Niestety nie mieli Wywąchałam za to U by Ungaro <--- to mój komentarz

Czy jest jakiś program motywacyjny na wody Ungaro w K13?

Znalazłam fotki kredki Creamy Ice i mam pytanie: czy ona jest taka biala jak na fotce na oczach czy bardziej kremowa jak na zdjeciu kredki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-08-11 o 18:59
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 18:37   #1442
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixie Pokaż wiadomość
ja mam ten tusz zdjecie koloru na kartce wrzucilam na watek. a co do koloru na rzesach postaram sie zrobic jutro lub w najblizszych dniach. ja mam bardzo ciemne wrecz czarne rzesy i na moich lekko zalatuje na fioletowo ale jesli ktos ma jasniejsze mysle ze bedzie dobrze widoczny kolor.
Oglądałam fotkę i oglądałam tusz w COKu. Niestety nie widzialam na rzęsach. Moim zdaniem jest troszkę jaśniejszy niz na tej fotce. Moja ciocia zaryzykowała i kupiła, niestety nie mam jeszcze opinii, ale na pewno jest jasniejszy niż inne fioletowe (coś było w zeszłym roku i było strasznie ciemne).

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 19:09   #1443
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

Hosenko- ungaro to zapach z kategorii cięższych czy raczej lekki,kwiatowy?? Ktoś pisał w poprzednich postach,że bardzo zbliżony do LBD
paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 19:21   #1444
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
Hosenko- ungaro to zapach z kategorii cięższych czy raczej lekki,kwiatowy?? Ktoś pisał w poprzednich postach,że bardzo zbliżony do LBD
Nie przypomina mi żadnego Avonowego LBD jest bardziej kwiatowy i jest zdecydowanie cięzszy. Ungaro jest taki niejednozaczny - ani nie kwiatowy, ani nie owocowy, nie cięzki ani nie lekki (i wszystko jasne )

Instagram

Stary 2008-08-11, 19:21   #1445
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Dla zorientowanych - dostałam odpowiedź od Avonu w sprawie tych nieszczęsnych kosztów realizacji małego zamówienia (brakowało mi 0,20 gr - bo źle policzyłam).
Rozpatrzyli pozytywnie - anulowali mi te koszty i dodali do kolejnego zamówienia reklamówki.
to super
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 19:23   #1446
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

ok,zrozumiałam
paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 19:45   #1447
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam dzis w biurze - chciałam oblukać nowe kolory kredek Big Colour. Niestety nie mieli Wywąchałam za to U by Ungaro <--- to mój komentarz

Czy jest jakiś program motywacyjny na wody Ungaro w K13?

Znalazłam fotki kredki Creamy Ice i mam pytanie: czy ona jest taka biala jak na fotce na oczach czy bardziej kremowa jak na zdjeciu kredki
ja niestety do biura mam daleko ale wąchałam ze strony zapachowej i również jestem nim zahcwycona, ktoś pisał że chyba przy zakupie 5szt jest 50 % ale pewna nie jestem

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 20:31   #1448
aiyyo
Rozeznanie

ja wlasnie zlozylam zamowienie z 11, zamowienie na 450 zl, w sumie moglam cos dla siebie na sile domowic, zeby dobic do 30%, ale nie chcialo mi sie juz nawet kombinowac co wziac dla siebie wzielam portfel z LOGO, maseczke i duzy szampon do wlosow farbowanych AT, jogurt Naturalsa pod prysznic waniliowy i w sumie to tyle...wahalam sie jeszcze nad zestawem maseczek i nad bizuteria Connie, ale nie bylam do konca do niej przekonana...jakby ktos ja widzial albo mial, prosze o wrazenia poki moge edytowac zamowienie jeszcze
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 20:54   #1449
wertusia
Zakorzenienie

Ungaro będzie w ofercie demo w K12 po 95 zl
Napewno go wezme bo tez mi sie podoba ;p

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 21:33   #1450
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja wlasnie zlozylam zamowienie z 11, zamowienie na 450 zl, w sumie moglam cos dla siebie na sile domowic, zeby dobic do 30%, ale nie chcialo mi sie juz nawet kombinowac co wziac dla siebie wzielam portfel z LOGO, maseczke i duzy szampon do wlosow farbowanych AT, jogurt Naturalsa pod prysznic waniliowy i w sumie to tyle...wahalam sie jeszcze nad zestawem maseczek i nad bizuteria Connie, ale nie bylam do konca do niej przekonana...jakby ktos ja widzial albo mial, prosze o wrazenia poki moge edytowac zamowienie jeszcze
Zamówiłam dla cioci kolczyki Connie i muszę przyznać, że są bardzo ładne i solidnie wykonane. Nie wyjmowałam ich z folii, ale i tak ładnie się prezentują. Jak mi się uda, to wkleję zdjęcia. Niestety są dość słabej jakości, bo robione telefonem
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 21:53   #1451
magrens
Raczkowanie

widziałam zdjęcia tej biżuterii na forum avonu, jeśli masz dostęp zerknij, tam polecają, że jest dobrze wykonana i ładnie się prezentuje, masz tam wyraźne zdjecia kolczyków i naszyjnika
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 06:25   #1452
ekstradyska
Raczkowanie

niektóra bizuteria avonowska, jest naprawde ładna !!!
ja 4 latat temu kupiłąm sobie kolczyki - sa sliczne, srebrne z krzystałkami, dosłownie wygladają jakby to było prawdziwe srebro, jak jakas droga bizuteria, bo te kryształki nadaja takiego efektu, nie rz ktos mi mówi, że sliczne kolczyki, a ja tam się nie chwale że avonowskie, bo i po co hehehe
wogóle nie czernieja, cały czas sa tak samo ladne, to był dobry wybór

a ja jeszcze jestem przez zamówieniem na obecny katalog, bo chce to zrobic w terminie 3 , więc mam jeszcze czas
i wacham sie nad kupnem perfum Tomorrow, sa za 79,9 zł obecnie, a bardzo mi się podobają, ładnie się na mnie rozwijają, - mam próbki, bo oczywiśvie nigdy nie kieruje sie srtoną zapachową - zauwazyłam że tam zawsze wyczuwam poczatkowa nute, nie moge wyłapać tego jak to sie rozwija potem itp, więc zamawiam próbki
ale z koleji lada moment wchodzi ta nowość U by Ungaro i kurcze ta torebeczka , co dają ja gratis do tych perfum tez mi sie podoba, kupiłabym sobie taki zestawik heh, ale troszke drogo 160 zł, i nie wiem w sumie co mysleć

a powiedzmy jakby ktos kupił z katalogu avo tylko perfumy U by ungaro - 160 zł i nic wiecej to chyba nie płacici kosztu małego zamówienia, bo to jest kwota powyżej 150 zł, czy tak dziewczyny ?
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 06:32   #1453
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wertusia Pokaż wiadomość
Ungaro będzie w ofercie demo w K12 po 95 zl
wiem

Wachałam też nowe Naturalsy - śmierdzą i cynamonowe Foot Worksy - cieplutki cynamon, bez mięty, ale scrub to taki "typowo" Avonowy ....

Instagram

Stary 2008-08-12, 06:39   #1454
Basienka27
Raczkowanie

Witam nie posiadam formularza zamowien a potrzebuje nr probek laseru na popekane naczynka,jeśli ktoś może podać,Z góry dziękuję.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 06:46   #1455
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość

a powiedzmy jakby ktos kupił z katalogu avo tylko perfumy U by ungaro - 160 zł i nic wiecej to chyba nie płacici kosztu małego zamówienia, bo to jest kwota powyżej 150 zł, czy tak dziewczyny ?
Zgadza się. I do tego o ile mi sie nic nie 'pokoćkało' to masz 25% upustu, czyli koszt faktyczny tych perfum wynosi 120 zl.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 07:55   #1456
hochglanz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam nie posiadam formularza zamowien a potrzebuje nr probek laseru na popekane naczynka,jeśli ktoś może podać,Z góry dziękuję.
Pdaję kod tych próbek z formularza 11bo 12 będę miała za jakieś 2 godz.
26724
hochglanz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:18   #1457
ekstradyska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Zgadza się. I do tego o ile mi sie nic nie 'pokoćkało' to masz 25% upustu, czyli koszt faktyczny tych perfum wynosi 120 zl.
no i torebeczka do tego, bo w demo na formularzu, który dają przy katalogu 12 te perfumy Uby ungaro sa taniej, ale nie daja torebki, no nie ?
ja nie mam jescze formularza dawanego z kat.12 bo nie złozyłam jeszcze zamówienia z obecnego katalogu,
jaka jest cena w demo?, ale w sumie ja bym chciała ta torebke
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:21   #1458
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
jaka jest cena w demo?, ale w sumie ja bym chciała ta torebke
Kilka postow wyżej jest podana już cena

Instagram

Stary 2008-08-12, 08:44   #1459
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hochglanz Pokaż wiadomość
Pdaję kod tych próbek z formularza 11bo 12 będę miała za jakieś 2 godz.
26724
Dziękuję bardzo i jeżeli nie bylby to problem to moglabys mi napisac ile ich jest i jaka cena?
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 09:15   #1460
hochglanz
Przyczajenie

[quote=Basienka27;8558311]Dziękuję bardzo i jeżeli nie bylby to problem to moglabys mi napisac ile ich jest i jaka jest cena
Próbek jest 5 a kosztują 6,50
hochglanz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 09:21   #1461
tess_d
Zadomowienie

Dziewczyny, jak już będziecie mieć dostawy z 12-stki, to napiszcie w jakich odcieniach dodają próbki nowego podkładu do niektórych produktów. Zależy mi na dwóch konkretnych i nie wiem, czy zamówić osobno, czy też będą to te gratisowe.
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:15   #1462
gaga87
Zakorzenienie

nie wiecie moze, czy w kolejnych katalogach beda moze jakies kolczyki do naszyjnika Hyacinth?
Widziala go ktoras z Was na zywo?

O i jeszcze mam pytanie o hawajska maseczke do dloni i stop z parafina. Czy to jest cos na wzor tej parafinowej maseczki w takiej pomaranczowej tubce?

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:37   #1463
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Trzeba by chyba do nich napisac w tej sprawie. Zawsze moze sie zapodziac Zwlaszcza ze formularz wysylaja tylko raz, nawet jak sie zamawia pare razy
Mi wysyłają 3 razy w każdym z terminów. Czasem w 3. terminie już nie, ale rzadko.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 11:55   #1464
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
nie wiecie moze, czy w kolejnych katalogach beda moze jakies kolczyki do naszyjnika Hyacinth?
Widziala go ktoras z Was na zywo?

O i jeszcze mam pytanie o hawajska maseczke do dloni i stop z parafina. Czy to jest cos na wzor tej parafinowej maseczki w takiej pomaranczowej tubce?
Jeśli chodzi o maseczkę z parafiną to jest to coś na wzór tej maseczki w pomarańczówej tubce - gorące piaski Arizony. Zapach lepszy niż poprzednika ale właściwości jakby słabsze... Jednakże uważam to za dobry produkt
Stary 2008-08-12, 12:35   #1465
kotekpsotek
Raczkowanie

edytowane przez moderatora /reklama/

Kotek Psotek

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-08-17 o 14:18
kotekpsotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:59   #1466
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Zamówiłam dla cioci kolczyki Connie i muszę przyznać, że są bardzo ładne i solidnie wykonane. Nie wyjmowałam ich z folii, ale i tak ładnie się prezentują. Jak mi się uda, to wkleję zdjęcia. Niestety są dość słabej jakości, bo robione telefonem

Cytat:
Napisane przez magrens Pokaż wiadomość
widziałam zdjęcia tej biżuterii na forum avonu, jeśli masz dostęp zerknij, tam polecają, że jest dobrze wykonana i ładnie się prezentuje, masz tam wyraźne zdjecia kolczyków i naszyjnika
dziekuje za odpowiedzi, moze faktycznie sie na nia skusze, skoro ladnie i porzadnie wykonana, dla mamy chcialam w prezencie zamowic. Uwielbia bizuterie z avonu, bo nie ma na nia uczulenia, niestety na wiekszosc sztucznej bizuterii ma!

aha, podglad faktury z 2 terminy kat. 11 - w brakach zel i tonik 2 w 1 z Naturalsa ze stron wyprzedazowych
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:29   #1467
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość

Wiecie coś o tym urządzonku do manikiuru z 12 Czy warto brać Pamiętam, że kiedyś Avon już wprowadzał coś takiego-zamówiłam i nie przyszedł-mieli totalne braki w produkcji i po 2-3 katalogach zniknął.
Ja wtedy, te kilka lat temu zamówiłam to urządzonko, ale okazało się totalnym badziewiem i je oddałam. Podejrzewam, że to teraz będzie tak samo tandetne jak wtedy...

Stosuję od kilku dni to nowe serum Solutions i muszę przyznać, że cera zrobiła mi się jakby ładniejsze i milsza w dotyku...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 15:17   #1468
gosus
Rozeznanie

Witam
Jest juz nowa oferta internetowa do 12. Pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 15:40   #1469
Ms.Torres
Rozeznanie

Post Dot.: Wszystko o Avonie 4

heh, już końcówka lata a ja się zastanawiam nad kupnem spray'u do włosów na lato advance techniques- czy miała go juz któras z was? macie chociaż skład? tak się zastanawiam, czy go brac czy moze lepsza byłaby mgiełka tahitian holiday ale jej nie ma w katalogach już może będzie na wyprzedaży?

od kilku dni używam kremu do rąk care sos-tego z olejkiem ryżowym i jestem z każdym użyciem coraz bardziej zauroczona jego działaniem-nie dość, że mega wyajny, to jeszcze znakomicie nawilża i pięknie pachnie-podobnie jak seria ryż & sake

wiadomo już cos więcej o nowej serii spa? tej marokańskiej?

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 15:41   #1470
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam
Jest juz nowa oferta internetowa do 12. Pozdrawiam
hmmm chyba nie u wszystkich... ja na przykład nie mam jeszcze możliwości skłądania zamówienia z K12 mimo że mój dzień wysyłkowy to A, tymsamym nie mam dostępu do nowej oferty.. a jest w niej chociaż coś godnego uwagi?
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości