![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Byłam dzis w biurze - chciałam oblukać nowe kolory kredek Big Colour. Niestety nie mieli
![]() ![]() ![]() Czy jest jakiś program motywacyjny na wody Ungaro w K13? ![]() Znalazłam fotki kredki Creamy Ice i mam pytanie: czy ona jest taka biala jak na fotce na oczach czy bardziej kremowa jak na zdjeciu kredki ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-08-11 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1443 |
Rozeznanie
|
Hosenko- ungaro to zapach z kategorii cięższych czy raczej lekki,kwiatowy?? Ktoś pisał w poprzednich postach,że bardzo zbliżony do LBD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1445 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Rozeznanie
|
ok,zrozumiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Rozeznanie
|
ja wlasnie zlozylam zamowienie z 11, zamowienie na 450 zl, w sumie moglam cos dla siebie na sile domowic, zeby dobic do 30%, ale nie chcialo mi sie juz nawet kombinowac co wziac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Ungaro będzie w ofercie demo w K12 po 95 zl
![]() Napewno go wezme bo tez mi sie podoba ;p
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Raczkowanie
|
widziałam zdjęcia tej biżuterii na forum avonu, jeśli masz dostęp zerknij, tam polecają, że jest dobrze wykonana i ładnie się prezentuje, masz tam wyraźne zdjecia kolczyków i naszyjnika
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Raczkowanie
|
niektóra bizuteria avonowska, jest naprawde ładna !!!
ja 4 latat temu kupiłąm sobie kolczyki - sa sliczne, srebrne z krzystałkami, dosłownie wygladają jakby to było prawdziwe srebro, jak jakas droga bizuteria, bo te kryształki nadaja takiego efektu, nie rz ktos mi mówi, że sliczne kolczyki, a ja tam się nie chwale że avonowskie, bo i po co hehehe wogóle nie czernieja, cały czas sa tak samo ladne, to był dobry wybór a ja jeszcze jestem przez zamówieniem na obecny katalog, bo chce to zrobic w terminie 3 , więc mam jeszcze czas i wacham sie nad kupnem perfum Tomorrow, sa za 79,9 zł obecnie, a bardzo mi się podobają, ładnie się na mnie rozwijają, - mam próbki, bo oczywiśvie nigdy nie kieruje sie srtoną zapachową - zauwazyłam że tam zawsze wyczuwam poczatkowa nute, nie moge wyłapać tego jak to sie rozwija potem itp, więc zamawiam próbki ale z koleji lada moment wchodzi ta nowość U by Ungaro i kurcze ta torebeczka , co dają ja gratis do tych perfum tez mi sie podoba, kupiłabym sobie taki zestawik heh, ale troszke drogo 160 zł, i nie wiem w sumie co mysleć a powiedzmy jakby ktos kupił z katalogu avo tylko perfumy U by ungaro - 160 zł i nic wiecej to chyba nie płacici kosztu małego zamówienia, bo to jest kwota powyżej 150 zł, czy tak dziewczyny ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() Wachałam też nowe Naturalsy - śmierdzą ![]() ![]()
#1454 |
Raczkowanie
|
Witam nie posiadam formularza zamowien a potrzebuje nr probek laseru na popekane naczynka,jeśli ktoś może podać,Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się. I do tego o ile mi sie nic nie 'pokoćkało' to masz 25% upustu, czyli koszt faktyczny tych perfum wynosi 120 zl.
#1456 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie mam jescze formularza dawanego z kat.12 bo nie złozyłam jeszcze zamówienia z obecnego katalogu, jaka jest cena w demo?, ale w sumie ja bym chciała ta torebke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Przyczajenie
|
[quote=Basienka27;8558311]Dziękuję bardzo i jeżeli nie bylby to problem to moglabys mi napisac ile ich jest i jaka jest cena
Próbek jest 5 a kosztują 6,50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak już będziecie mieć dostawy z 12-stki, to napiszcie w jakich odcieniach dodają próbki nowego podkładu do niektórych produktów. Zależy mi na dwóch konkretnych i nie wiem, czy zamówić osobno, czy też będą to te gratisowe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
nie wiecie moze, czy w kolejnych katalogach beda moze jakies kolczyki do naszyjnika Hyacinth?
Widziala go ktoras z Was na zywo? O i jeszcze mam pytanie o hawajska maseczke do dloni i stop z parafina. Czy to jest cos na wzor tej parafinowej maseczki w takiej pomaranczowej tubce? |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1465 |
Raczkowanie
|
edytowane przez moderatora /reklama/
Buziaczki, Kotek Psotek Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-08-17 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aha, podglad faktury z 2 terminy kat. 11 - w brakach zel i tonik 2 w 1 z Naturalsa ze stron wyprzedazowych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Stosuję od kilku dni to nowe serum Solutions i muszę przyznać, że cera zrobiła mi się jakby ładniejsze i milsza w dotyku... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Rozeznanie
|
Witam
Jest juz nowa oferta internetowa do 12. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Rozeznanie
|
![]()
heh, już końcówka lata a ja się zastanawiam nad kupnem spray'u do włosów na lato advance techniques- czy miała go juz któras z was? macie chociaż skład? tak się zastanawiam, czy go brac czy moze lepsza byłaby mgiełka tahitian holiday ale jej nie ma w katalogach już
![]() od kilku dni używam kremu do rąk care sos-tego z olejkiem ryżowym i jestem z każdym użyciem coraz bardziej zauroczona jego działaniem-nie dość, że mega wyajny, to jeszcze znakomicie nawilża i pięknie pachnie-podobnie jak seria ryż & sake ![]() wiadomo już cos więcej o nowej serii spa? tej marokańskiej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Wtajemniczenie
|
hmmm chyba nie u wszystkich... ja na przykład nie mam jeszcze możliwości skłądania zamówienia z K12 mimo że mój dzień wysyłkowy to A, tymsamym nie mam dostępu do nowej oferty.. a jest w niej chociaż coś godnego uwagi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.