![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój TZ nie lubi takich ciemnych kolorów:(
faktycznie nie zauważyłam,juz sie przyzwyczailam do tego,że lista jest zawsze w pierwszym poscie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
makijaż nie jest mocny, jest świetny i dobrze dopasowany, może jak zastosujesz się do powyższej rady, to TŻ się spodoba?? Mężczyźni nie potrafią określić CO im się nie podoba, zazwyczaj jak jeden szczegół ich drażni, co całość określają jako złą (przynajmniej mój tak robi...). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Organizatorka
|
Wszelkie techniczne uwagi zostały już wypowiedziane, ja od siebie dodam tylko, że na ogół mężczyźni tak mają. Trochę generalizuję, ale oni nie przepadają za ciemnymi kolorami na powiekach i wyraźnym makijażem. Sprawdzałam to na kilku różnych mężczyznach, kiedy maluję ich żony albo dziewczyny. Makijaż najprostszy z możliwych, ale pastelowy, delikatny, to zachwycają się, że dziewczyna pięknie wygląda. Ale wystarczy, że odrobinę ciemniej jest i kolory żywe, to pojawia się kręcenie nosem i "nie pasuje, za ciemno, nieładnie, za mocno" itd. Na szczęście są wyjątki od tej reguły i znam takich, którzy są otwarci na eksperymenty kolorystyczne i z anielską cierpliwością i konstruktywną krytyką je znoszą
![]() A Twój makijaż wcale do "tak ciemnych" nie należy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
a mis ie wydaje ze Tz ma racje;p wydaje mi sie ze cien za bardzo jest wyciagniety na zewnatrz, za malo ciemnego jest w tyck kacikach i za mocny ten bronzer. masz ladna buzke i mozna by to inaczej zorbic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.