|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Najfajniejsza część wycieczki to ścieżka pod wodospadem, gdzie w plastikowym płaszczu i śmiesznych sandałkach możesz oglądać wszystko z dołu, i zmoknąć na życzenie. Wraz z mężem stanęliśmy pod największą dostępną falą, i pozwoliliśmy Niagarze pomasować nam plecki. O dziwo woda była niesamowicie cieplutka... Dzięki sprawnemu okręceniu się dostępnym płaszczykiem, zmoczeniu uległy tylko grzywki i łydko-stopki. I mój makijaż ściekł
.
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Tuz przed powrotem do Pittsburgha zahaczyliśmy jeszcze o Outlety (sieci sklepów z wyprzedażami), bo powoli szykujemy sprzęt na zimę, a był tam sklep Oakley, i moje wymarzone gogle, które chciałam przymierzyć, by utwierdzić się w przekonaniu, że są boskie. No niestety, są boskie, ale inne też są boskie. I mam dylemat... ale chyba już jestem bliska werdyktowi (te drugie). Ja juz chce zime!!!
Plus... mąż zakupił komplet ubrań na deskę: czekoladowe spodnie Oakley i białą kurtkę w czekoladowo/beżowo/niebieskie ciapki wszystko za 40% ceny. Niestety w moim rozmiarze były tylko spodnie w kolorze świnkowym... Dorzucam zdjecie jak dumny paraduje w swoim nowym stroju po hotelowym pokoju .A teraz ide spac... bo za 6 godzin pobudka i 12 h w pracy....
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
Dzien Doberek
![]() Dzis u mnie dla odmiany leje ale ogolnie jest cieplo Poki co w kilku kioskach niestety byl tylko swiadek koronny ale bede szukac dalej ![]() Rav po prostu piekne zdjecia i przezycia na pewno niesamowite Ja bylam za granica tylko w Chorwacji, ale po prostu urzekly mnie tamte miejsca i wodospady na rzece Krk Haniu sliczny labradorek naprawde ![]() Moj Tz ma mieszanca/polaczenie rotwailera z owczarkiem niemieckim/ to bardzo oddany pies, Tz wychowywal go od malego i widze jak bardzo jest za swoim Panem Slucha sie go a jak cos zmaluje to lapa zakrywa pyszczek, no po prostu jest slodki, rozumie wszystko co sie do niego mowi![]() Ja w Krakowie bylam raz, ale bardzo podoba mi sie Torun Mam tam rodzinke i to miasto jest sliczne We Wroclawiu bylam tylko na dworcu wiec nie bede sie wywypowiadac bo nic wiecej nie widzialam![]() Dorinko uwazam ze kazdy piesek to obowiazek i wiadomo ze trzeba sie nim opiekowac itp.., ale jaka radosc i przywiazanie. To tylko od Was zalezy czy chcecie akurat taka rase? Musicie wspolnie podjac decyzje Takze glowa do gory i nie ma co sie poddawac
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
no i bylam u gina. tak jak myslalam dostalam tabletki- Novynette (nie wiem czy to dobrze czy zle, moze nie wywolaja skutkow ubocznych) i mam brac bez przerwy. moja ginka to bezposrednia. wypisuje recepte i mowi: od 1 tabletki bedzie pani zabezpieczona, bedziecie sobie mogli z chlopakiem bezkarnie pouzywac ![]() ale dala mi tylko 1 opakowanie, pewnie z mysla ze przyjde po drugie i znow zaplace 50zl za wizyte. ale jak bedzie ok to sobie zalatwie od kogos bez recepty ale mam zakwasy. malowalismy wczoraj fundamenty, lew osie ruszam. a to dopiero polowa.dzis moze skonczymy. a jeszcze trzba ocieplic i piachem zasypac ![]() ale mamy przeboje z samochodem do slubu chce cos zalatwic po znajomosci (bo nie mam zamiaru placic 500zl). juz prawie byl ugadamy mercedes ale facet sie nie zgodzil. w miedzy czasie TZa siostra ugadala jakies inne (nie wypasione ale zawsze). jak bylam prosic wujka to powiedzial ze cos wykombinuje. i dzis dzwonil ze zalatwil mi jak to powiedzial wypasionego merca . jakis chlopak z ktorym pracuje wozi na wesela i powiedzial ze nas zawiezie. za darmo, stwierdzil ze wypija z wujkiem flaszke moze sie do slubu nie rozmysli a ja mu dam te 100zl za benzyne zeby nie byloRav sliczne zdjecia. normalnie zazdroszcze
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgłębiając temat dalej są jeszcze Pety , czyli psy rodowodowe ale z wadami, które uniemożliwiają im rozmnażanie (jesli chcielibyśmy by potomstwo miało rodowód) Powiem szczerze wkręciłam sie w temat konkretnie, na wystawy nie planuję jeździć ale jesli mam sie wykosztować to rzeczywiście wolałabym psa z rodowodem dla spokoju psychicznego. Póki co w czwratek wieczorem oglądam dwa psy- miniaturkę od koleżanki (bez rodowodu za około 800 zł.) i pieska z rodowodem (ale nie wiem czy bez wad) za 1200 zł. Obejrzę i podejmę decyzję, a może będę szukac dalej....zakochałam się w psie kolegi a jego suczka puściła się z kundlem a jest taka piękna i co York z tego już nie będzie a mieszaniec ![]() Dzień dobry, muszę poszukać sałatek na grilla bo szykuje mi się w piątek, gdzieś to chyba Hania podawała jakiś ciekawy przepis
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Rav, imponujące zdjęcia
![]() Co do miast o których rozmawiacie to mnie też Kraków nie zachwyca. We Wrocławiu jeszcze nie byłam, ciągle mam zamiar to nadrobić, ale zupełnie nam nie po drodze. Etuś, w Poznaniu też nie byłam . Obecnie po ostatniej wyprawie przeżywam fascynację Olsztynem... Niesamowicie przyjazne miasto, mogłabym tam mieszkać. A te ceny szok!
|
#1957 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() U mnie pięknie świeci słoneczko. Co do Krakowa i zachwytu bądź nie to mnie to miejsce po prostu przyciąga, czuję tam magię. Pewnie dlatego, że mam stamtąd piękne wspomnienia i spotykam tam cudownych ludzi. We Wrocławiu byłam, i przyznaję że jest pięknym miastem, które z powodzeniem może konkurować z Krakowem tyle, że tam widziałam tylko mury na poznanie ludzi nie było czasu.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Jeśli chcesz mieć pewność, wyszukaj sobie w necie nr tel. do związku kynologicznego i podopytuj o wszystko, co chcesz wiedzieć. Przy okazji dostaniesz namiary na hodowców ![]() Ja, gdybym nie chciała chodzić na wystawy, albo zbijać kasy na rozmnażaniu, kupiłabym psa bez rodowodu. |
|
|
|
|
#1959 |
|
Zadomowienie
|
Rav, super foty, musiało być tam rewelacyjnie
Nie mogę się doczekać, aż w końcu gdzieś zacznę wyjeżdżać w celu turystycznym
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo masz większą wiedzę na ten temat więc Twoje zdanie jest dla mnie cenne Zgadzam się Rav piękne zdjęcia, tylko pozazdrościć możliwości podziwiania tych miejsc ![]() Ines kiedy wyjazd na Chorwację ? |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Mozliwe...pewnie nie tolerujesz czosnku w większych ilościach.
Moja mama normalnie dusi sie od czosnku. Ja po większej ilości mam wzdęcia ze tak powiem .Cytat:
Kraków darzę ogromnym sentymentem. To miasto moich czasów licealnych. Jak wagary to tylko stopem do Krakowa....a wagarowalam duuuzo
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu pomożesz z tym Twoim przepisem na sałatkę fasolową
- trzy rodzaje fasoli (czerwona Kindley, zielona i biała) i coś tam było jeszcze ? jaki dip?Nie mogę tego donaleźć
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro, wieczorem
![]() Ta koleżanka jednak nie jedzie 15 razy zmieniała zdanie i ogólnie namieszała trochę, przez co jeszcze bardziej mi podniosła ciśnienie... Ale w końcu zrezygnowała. W końcu możliwe że pojedziemy we 3 osoby... Tzn. i tak do Cro mieliśmy jechać we trójkę, ale jedna osoba miała wysiąść w Słowenii i teraz nie wiadomo czy ta osoba pojedzie czy też nie skomplikowane to wszystko. No ale cieszę się że jednak będę miała spokojne wakacje
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Ines dobrze ze sie tak w koncu zlozylo
wlasnie zadzwonili ze sa obraczki do odebrania ale nie mamy czasu isc...chyba dopiero po wyjezdzie pojdziemy
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak proporcje trudno powiedziec bo ja wszystko robię na oko. Mieszasz to wszystko razem i zalewasz fasolki - tzreba odstawić do lodowy na jakaś godzinkę minimum coby sie przegryzlo.
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() A w tej sałatce fasolka biały jasiek też jest czy nie ?
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam coś Wam napisać, od rana myslalam co i już wiem ![]() Oglądałm wczoraj nową komedię w polskim tłumaczeniu pod tytulem "Chlopaki tez płaczą" Polecam. Super film...laliśmy z męzem ze smiechu (jeden z nielicznych filmów na ktorym nie usnęłam )
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Nie...tylko biała i czerwona z puchy i szparagowa.
Komu by sie chcialo jaśka gotować ![]() EDIT. A zapomnialm dodać że pieprz biały.
|
#1973 |
|
Wtajemniczenie
|
Poemi ma dzis urodziny? Ines ma na pewno - widze na wizazu
wszystkiego najepszego dziewczyny!! |
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ale spobie prezent sprawisz jutrzejszym wyjazdem![]() Poemi chyba nie ma bo niezapominajka mi nie przyszła na nk.
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat sto lat! niech żyją dziewczyny nam
![]()
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ha, a ja nigdy nie sprawdzam kto ma urodziny tylko od razu kasuję ![]() Wszystkiego najlepszego Ines |
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, Ines... Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin. Dużo szczęścia, miłości, zadowolenia i spełnienia wszystkich marzeń
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Ines wszystkiego najlepszego
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, przyłączam się do życzeń urodzinowych
![]() ps. właśnie myslę o weekendzie w poznaniu lub weekendzie w olsztynie. hmhm
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

.

.
Slucha sie go a jak cos zmaluje to lapa zakrywa pyszczek, no po prostu jest slodki, rozumie wszystko co sie do niego mowi

chce cos zalatwic po znajomosci (bo nie mam zamiaru placic 500zl). juz prawie byl ugadamy mercedes ale facet sie nie zgodzil. w miedzy czasie TZa siostra ugadala jakies inne (nie wypasione ale zawsze). jak bylam prosic wujka to powiedzial ze cos wykombinuje. i dzis dzwonil ze zalatwil mi jak to powiedzial wypasionego merca
szok!

...ale spobie prezent sprawisz jutrzejszym wyjazdem