![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ufałam mu jak nikomu.A On mine oklamuje...
Poznałam mojego faceta tak z 8 mies temu od 5 mies jesteśmy razem. Ciągle powtarza jaka to ja jestem cudowna, wspaniała, jakie to on ma szczęście. Zakochałam się w nim bez pamięci.
I wiedziałam ze ma dużo przyjaciółek. Głównie w pracy - nie przeszkadzalo mi to, bo nigdy nie dawał mi odczuć ze sa jakies inne laski dla niego ważne. Ostatnio zauważyłam ze jak jest ze mną to zaczyna odrzucać rozmowy I wiadomości na fb od takiej jednej. Zaciekawiło mnie to i zajrzałam na konwersacje, jak nie widział (wiem - nie powinnam...) Okazało sie, ze kiedy byłam w delegacji A on teoretycznie na grillu z kumplem (tak mi napisał) - widział się z tą dziewczyną. On mu na drugi dzień wysłała wiadomość ze super spędziła czas, ze cieszy się ze jest. Później były zdjęcia z plaży - gdzie ona pręży sie krótko ubrana (ale nie w bikini) - i jego komentarz ze zdjęcie nadaje się na okładkę magazynu... I kolejna wiadomośc ze muszą gdzieś pójść razem (gdzie nie wiem, bo z nerwów nie mogłam czytać) i ze koniecznie "bez ogonów". Jest mi cholernie przykro. Nie wiem co mam robić. Przesadzam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ufałam mu jak nikomu.A On mine oklamuje...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie przesadzasz. Chłopak nie powinien się tak zachować jeśli byłby uczciwy i liczył się z Twoimi uczuciami. Po takim czasie już powinniście wiedzieć, w którą stronę idzie wasza relacja. Czy chcecie się poznawać i ją rozwijać czy niekoniecznie.
Czy on w ogóle uważa waszą relację za związek? Może to taki typ co lubi mieć dużo koleżanek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Póki nie jesteś z nim długo i jeszcze bardziej się nie zaangażowałaś, to przemyśl czy warto być z kimś kto od początku relacji Cię okłamuje...
moim zdaniem nie wróży to dobrze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ale to może moje zachowanie jest tego przyczyna?
Kiedyś mu powiedziałam ze dopóki nie sms-uje sobie z koleżankami po pracy, i dopóki ich spotkania po pracy ograniczaja się do jednego wypadu na piwo w miesiącu to nie widzę problemu. Ale nie toleruje pocieszania kolezanek i pisania z nimi o glupotach. Powiedziałam tez ze przyjaźń damsko-meska musi się zamienić w znajomość, kiedy się o swoim partner ze myśli poważnie. Więc może nie chciał mnie denerwować tymi spotkaniami? Generalnie to bardzo bym chciala z nimi tym pogadać.ale nie wiem jak. Przecież się nie przyznam ze czytalam jego wiadomości... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
I facet powinien natychmiast zakończyć z Tobą związek, za to, że mu szperasz w telefonie w jego prywatnej korespondencji nie przeznaczonej dla Ciebie. Twój facet ma prawo spędzać czas z kim chce i jak chce. I ma prawo korespondować z kim chce. Tak, także z przyjaciółką. I zabronić mu tego nie możesz. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-08-23 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Facet Cię zdradza / szuka okazji do zdrady. Na czacie widzę niestety takich codziennie - chata wolna na tydzień, bo dziewczyna wyjechała np. na wakacje. Kopnąć w d... i się nie zastanawiać. Zawsze go będzie ciągnęło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Był na grillu u kumpla? To jak się jest na grillu u kumpla to nie wolno na takim grillu być jak jest na nim przyjaciółka (z pracy?)? Albo przyjść na takiego grilla z przyjaciółką?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to że szukasz w sobie winy w połaczeniu z tym ze po 5 miesiacach zwiazku i 8 znajomości ''ufasz mu jak nikomu'' wróży że nadajesz się na terapie... ludzie mają rożny stosunek do płci przeciwnej. po to jest początkowy etap zwiazku zeby to zobaczyc. nawet jak z nią nic nie jest ''na rzeczy'' Ty masz prawo nie czuć sie komfortowo i nie chciec mieć faceta który się ''przyjaźni' z wieloma kobietami. koleś nawet jeśli Cię nie zdradza jest ewidentnie typem kobieciarza i wciskacza kitu. wiej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Weź już serio skończ ten swój trolling pt. każdemu wszystko wolno, partnerce nic do tego. Nie chce mi się z Tobą dyskutować, bo nie ma o czym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wiadomość, że muszą się spotkać "bez ogonów" dałaby mi jasno do zrozumienia, że nie warto marnować czas na tego faceta.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Moja osobista preferencja jest taka, że nie chcialabym rozkolezankowanego faceta. Piwo z kolezanką z liceum czy pracy od czasu do czasu spoko, ale bardzo zażyłe relacje z kobietami odpadają. ale to juz moje widzimisie
natomiast tak bardziej uniwerlanie radzilabym sie każdej partnerce rozkoleżankowanego faceta przyjrzeć na ile to są kumpelskie relacje, a na ile kobieciarskie jak u autorki i w drugim przypadku wiac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() Ale wtedy właśnie mogłaby odejść, więc łatwiej kłamać, a przed sobą usprawiedliwiać się, że przecież mam prawo i już. Tylko że partnerka tez powinna mieć prawo do wyboru, czy chce być z osobą, która ma dane podejście, a nie z iluzją, która jest wykreowana przez kłamcę. Fajnie się mówi, że „jak nie pasuje, to niech spada”, podczas gdy się ukrywa to, co może nie pasować
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ile Ty masz lat i skąd się zerwałaś? XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale okłamywanie partnerki to drugie.Jasne, patrząc szeroko partner "ma prawo ją okłamywać i zdradzać, może robić co chce". Ale chyba nie w takim kontekście tu rozmawiamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wyrażam swoje zdanie w oparciu o opisane fakty. Ty w KAŻDYM tego typu wątku uparcie przepychasz pogląd, że Autorka jest winna, a jej szemrany partner czysty jak łza i niech robi co chce. Nieważne jakie są fakty. To jest trolling.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Gazela inteligencji
|
Skoro autorka napisała, że był TEORETYCZNIE na grillu u kumpla, to tam.
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie bronię w każdym temacie męskiego partnera autorek wątków. Proszę, nie kłam, bo nie przystoi dorosłej i dojrzałej osobie na jaką się kreujesz. Masz więcej osobistych spraw pod moim adres - pisz na PW i nie zaśmiecaj wątku. Napisałaś, że autor zdradza/chce zdradzać. Proszę po raz trzeci i ostatni - pokaż mi fragment, gdzie taki perfidny zamiar jasno wynika. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- No i? A to jak jest większa ekipa u kumpla, to ma obowiązkowo spisać listę obecności i wysłać dziewczynie? Bądźmy poważni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
No właśnie tam.
Skoro mówi, że idzie na grilla do kolegi, a zamiast tego idzie do koleżanki i ukrywa ten fakt, to jest to kłamstwem. Gdyby poszedł na grilla i tam spotkał koleżankę, to byłaby zupełnie inna historia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Nawet jeśli nie spotkał jej na grillu, to mógł spotkać się z nią po tym wyjściu od kumpla. Albo przed. Co to w ogóle zresztą za problem, że spotkał się z przyjaciółką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gazela inteligencji
|
Kłócisz się o interpretację słowa „teoretycznie”. Ja rozumiem to tak, że w praktyce grilla nie było w ogóle. Wtedy problem jest taki, że kłamał. Jeśli grill był, a tam była przyjaciółka, to problemu by nie było.
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Spotkanie z koleżanką było poza grillem i jestem tego pewna. Jego kumpli znam i lubię. Przyjaciolki nawet nie poznałam.
I to nie jest tak ze myślę ze mnie zdradził. On nie jest typem kobieciarza - bardziej takiego sympatycznego faceta. Po prostu da się lubić. I nawet te zdjęcia przeżyje. Tylko boli mnie ze mnie okłamał. Mógł nic nie mówić bo ja naprawdę nie wypytuje gdzie i z kim spędza każdą chwilę. No i ta myśl ze jestem "ogonem"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Skąd ta pewność? Pytałaś kumpla?
Chyba nie, bo już byś o tym napisała dawno temu. A po co masz poznawać wszystkich jego przyjaciół? Cytat:
Po drugie nie wiesz czy kłamał. Po trzecie - zaprawdę, wielka łaska, że "przeżyjesz zdjęcie" przyjaciółki, które ona mu wysłała, kiedy była normalnie ubrana... Mi parę przyjaciółek co jakiś czas wysyła zdjęcia. I nie, nie podrywają mnie. Trzeba było nie czytać cudzej korespondencji bez pozwolenia. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-08-23 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Nie no znowu ten troll edan. Przypominam Ci, że to Ty dostałeś ostrzeżenie za trolling w innym wątku (pamiętam, bo sama zgłaszałam), ale nie ma to jak innym wypominać trolling
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.