Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-11, 21:34   #691
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Faktycznie ciężko się wdrożyć w ten wątek ostatnio...

Agolku - ale ten czas leci,już za 4 tygodnie będziesz panną młodą
Ewuś - super,że miło spędziłaś czas

U mnie dzisiaj też miło,spędziłam pół dnia z TŻ-tem .

Miłego wieczorku

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 21:35   #692
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
Agolek slub <marzy> jak romantycznie pochwal sie bukietem, jak wybierzesz
a wiec sie chwale nad czym sie waham.... suknia w kolorze szampana wiec nie biala,taka ecru bardziej wiec bukiet nie moze bialy byc. Podobaja mi sie te na zdjeciach a kolor harbaciany/rudy/rdzawy. Nie moge sie zdecydowac..

[quote=Tarantulek;8553644]
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Jeju!4 tygodnie?!Pamiętam jak mowiłas ze 8...ale ten czas leci....
nic mi nie mownajgorsze,ze ja tego wogole nie czuje,chyba dopiero jak do poldki przyjade to bedzie panika itp... moze to i dobrze,ze teraz sie nie stresujemy jesczze...

a wiec oto bukiety,ktore mi sie podobaja(zaznaczam,ze kolory niekoniecznie takie jak na zdjeciach ale podode to tych rudo-bordowo-herbacianych mini lilii)

prosze o sugestie

kolorowych snow laleczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (89,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (41,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (20,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (42,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (48,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (33,1 KB, 11 załadowań)
Stary 2008-08-11, 21:41   #693
agness51
Zakorzenienie

Agolek - mi się podoba ten w drugim rzędzie,pierwszy od lewej .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 21:45   #694
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
mi tez, mi tez

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 21:50   #695
Tarantulek
Rozeznanie

[quote=agolek;8556103]a wiec sie chwale nad czym sie waham.... suknia w kolorze szampana wiec nie biala,taka ecru bardziej wiec bukiet nie moze bialy byc. Podobaja mi sie te na zdjeciach a kolor harbaciany/rudy/rdzawy. Nie moge sie zdecydowac..

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
nic mi nie mownajgorsze,ze ja tego wogole nie czuje,chyba dopiero jak do poldki przyjade to bedzie panika itp... moze to i dobrze,ze teraz sie nie stresujemy jesczze...

a wiec oto bukiety,ktore mi sie podobaja(zaznaczam,ze kolory niekoniecznie takie jak na zdjeciach ale podode to tych rudo-bordowo-herbacianych mini lilii)

prosze o sugestie

kolorowych snow laleczki
jeszcze poczujesz,oj poczujesz

Mi sie własnie tez podoba ten bukiet co Agness i niezpominajce

Dobranoc kochane!

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 22:09   #696
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Nie zdążyłam dziś nic zalatwic, wiec zalatwie te odpisy dopiero za tydzien no ale trudno. moze wczesniej jeszcze znajde jednak te papiery
no właśnie może akurat znajdziesz nie ma tego złego

Cytat:
Ja miałam w lo łacine ale się nie przykładałam i nic nie umiem-pozatym u nas się nie wliczała do sredniej a w pierwszym roku uczył nas 70 letni ksiądz i najgorszą ocenę jaką dawał była 4, a potem w 2 klasie przyszła taka jedna baba i jak nas zaczeła kosic a my nic nie umielismy hehehe-ale udało mi się wyjsc na marna 3
łatwy to język czy trudny, bo jak sobie przypomne te koniugacje czy coś, deklinacje to...

npo niby trudny język, tak wszyscy twierdzą ale ja się uczyłam jednocześnie greki która jest duuużo trudniejsza wiec przy tym łacina to pikuś

Cytat:

ale ci zazdroszcze Ewcia! to juz za tydzien? kurde ale czas leci..ja mam slu za 4 tygodnie. co do samolotu to sie nie stresuj kochana, zoaczysz,ze fajnie zwlaszcza start uwielbiam jest troche jak w autousie tyle ze nie trzesie tak
pocieszajace mam nadzieję e faktycznie będzie fajnie w tym samolocie

za 4 tygodnie już, jak to leci

Cytat:
no Laski nie przesadzajcie dacie rade sie wdrozyc po prostu piszcie, co u Was i juz
no wiec właśnie

ja też przecież nie siedzę całe dnie na Wizażu, a jakoś jak się dorwę to bez problemu z butami włażę

Cytat:

U mnie dzisiaj też miło,spędziłam pół dnia z TŻ-tem .
fantastycznie

Cytat:

i mnie i mnie od razu mi się rzucił w oczy, te kolory ładnie ożywią suknię no i bardziej mi się podoba jak lilie mają krótsze łodygi, takie długie jakoś drętwo wyglądają

u mnie spokojny wieczór (jak raz ) spędzony na czytaniu (dopóki nie usnęłam nad książką - co za bełt ). Potrzebuję snu, bo ostatnio to masakra z tym

miłej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 05:50   #697
Spaza
Zakorzenienie

bry

Cytat:
mi też jeszcze ostatni nie jest najgorzy, ale tamten lepszy
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 07:24   #698
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Cytat:
mi tez, mi tez
[quote=Tarantulek;8556359]
Cytat:
Dobranoc kochane!
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i mnie i mnie od razu mi się rzucił w oczy, te kolory ładnie ożywią suknię no i bardziej mi się podoba jak lilie mają krótsze łodygi, takie długie jakoś drętwo wyglądają
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
mi też jeszcze ostatni nie jest najgorzy, ale tamten lepszy
hmmmm,ze tak powiem nie zostawilsycie mi pola manewru dzieki za opinie ja osobiscie bylam najbardziej za pierwszym i drugim i w gornym rzedzie(ale w kolorach tego co wam sie podoba) albo za tym co wy. Jedyny jego minus jest taki,ze jest dosyc ''bogaty'' a do mojej sukienki cos bardziej skromnego by pasowalo chyba.. Ale kolory ma piekne,takie jakich szukam.
Zastanawia mnie tylko czy to rzeczywiscie jest tak,ze krawat dla faceta sie dobiera do koloru bukietu bo nie ma mowy,ze TZ nalozy pomaranczowy

dzien dobry,

ja z kawusia w lozku jesczze ale zaraz sie zbieram..dzis mam rozmowe konferencyjna z moimi klientami z USA i UKdobrze,ze moja manager'ka ze mna bedzie tez co nie zmienia faktu,ze sie boje...Trzymajcie kciuki pliz..

milego dnia wam zycze
Stary 2008-08-12, 07:32   #699
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Niuniuska, Niezapominajka - miło "poznać"

Co do bukietu - zgadzam się z dziewczynami

Nie wiem nadal jak się wdrążyć, bo tyle piszecie, że tak ni z gruchy, ni z pietruchy ciężko odpisać

Z kolei ja, gdybym miała opisać co u mnie, musiałabym stworzyć esej Zdaje się, że to zbędne Ale wieczorem chociaż poodpisuję, na to co będzie się tu dziś działo.

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 07:55   #700
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

dzien dobry

Mangolina mozesz i esej napisac chetnie poczytamy

Agolek nie wiem, jak to z tym krawatem

ja zaraz chyba pojde spac jeszcze.obudzilam sie juz o 7, a mialam wstac przed 8 i jechac biegac...ale o tej 7 wyjrzalam za okno, a tam chmury czarne...po kilku minutach sie tak rozpadalo, ze nie bylo swiata widac ;/ masakra jakas. i bedzie znowu lalo zaraz, bo tak ciemno na dworze...
nie wiem, co z tym moim bieganiem bedzie...juz 3 tydzien leci,jak nie biegalam, a takiej przerwy jeszcze nie mialam i pewnie kondycja juz mi spadla...dobrze,ze chociaz rower w domu mam

oki lece i wpadne tu pozniej

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-12, 08:23   #701
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dziń dobry
Ależ tekstu naprodukowałyście ;-)

Malinko, Strasznie Ci współczuję Trzymaj się

Mangolina, a ja chętnie się dowiem co u Ciebie słychać, zawsze to więcej tematów do rozmów;]

Agolek: Powtarzam się, ale cóż, też najbardziej podoba mi się ten pierwszy od lewej w drugim rzędzie ;] Jest śliczny;-) Ja bym dobrała kolor koszuli Pana Młodego do koloru Twojej suknii, a krawat ciemniejszy, podobny do tonacji bukietu;p ale nie wiem czy sie znam na tym, ślub mnie czeka dopiero za 2 lata, jeśli TŻ do tej pory nie ucieknie...

Milka19, szczęście w nieszczęściu - dobrze, że bratu nic poważnego się nie stało.

Panie od jajecznego interesu: że się tak wyrażę, 'FTBNATSN [Firma Tymczasowo Bez Nazwy Ale To Się Nadrobi] jest w pytę!:P Wymawiając skrót można wiadro śliny naprodukować i język wykręcić w drugą stronę ;p

Znów mnie zbudzili po 7, brrrr, więc jestem już po śniadanku, zaraz zacznę coś działać, żeby dać upust energii, potem pod prysznic i zmykam gotować jakieś żarełko dla rodzinki. Całe szczęście, że pogoda troszkę lepsza niż wczoraj, może i na długi spacer się skuszę. Nie wiem czy Wam mówiłam, że mam remont w pokoju, w każdym bądź razie po raz kolejny dzwonił Pan od mojej sofy, żeby poinformować, że nie ma identycznego materiału na obicia, który wybrałam, ale jest podobny kolor: ciemne bordo w innym fasonie. Na to ja, śmierć w oczach, Proszę Pana chciałam ciemny fiolet, nie bordowy! Facet: Mi tam wszystko na bordowo wygląda. LOL Po raz kolejny przekonałam się, że faceci nie widzą kolorów Nie ma to jak kobieca gama barw No i kończąc, coś czuję, że cały pokój wyjdzie zupełnie inny, niż przypuszczałam;P Oby dało się w nim jakoś wytrzymać.

Miłego Dnia wszystkim kobitkom

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:54   #702
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Dziń dobry
Ależ tekstu naprodukowałyście ;-)

Panie od jajecznego interesu: że się tak wyrażę, 'FTBNATSN [Firma Tymczasowo Bez Nazwy Ale To Się Nadrobi] jest w pytę!:P Wymawiając skrót można wiadro śliny naprodukować i język wykręcić w drugą stronę ;p

Znów mnie zbudzili po 7, brrrr, więc jestem już po śniadanku, zaraz zacznę coś działać, żeby dać upust energii, potem pod prysznic i zmykam gotować jakieś żarełko dla rodzinki. Całe szczęście, że pogoda troszkę lepsza niż wczoraj, może i na długi spacer się skuszę. Nie wiem czy Wam mówiłam, że mam remont w pokoju, w każdym bądź razie po raz kolejny dzwonił Pan od mojej sofy, żeby poinformować, że nie ma identycznego materiału na obicia, który wybrałam, ale jest podobny kolor: ciemne bordo w innym fasonie. Na to ja, śmierć w oczach, Proszę Pana chciałam ciemny fiolet, nie bordowy! Facet: Mi tam wszystko na bordowo wygląda. LOL Po raz kolejny przekonałam się, że faceci nie widzą kolorów Nie ma to jak kobieca gama barw No i kończąc, coś czuję, że cały pokój wyjdzie zupełnie inny, niż przypuszczałam;P Oby dało się w nim jakoś wytrzymać.

Miłego Dnia wszystkim kobitkom
haha ; D ale firma już zmieniła nazwę na 'jajeczna eksplozja', 'jajobombo' albo 'gwiezdne jajo'- jeszcze nie wiadomo, do ustalenia. EwelkaaS nam tu nie wpada i nie odpisuje, a bez niej nie można nic ustalić, bo to główna zainteresowana biznesowa. ^^ nie ma to jak męskie oko- ciemny fiolet, czy bordowy, dla nich bez różnicy. ;d a zrób taki test jeszcze, rzuć im tekst: 'kochanie, czy myślisz, że kolor ecru pasowałby do moich oczu?' zabawna mina gwarantowana!

Cytat:
ja zaraz chyba pojde spac jeszcze.obudzilam sie juz o 7, a mialam wstac przed 8 i jechac biegac...ale o tej 7 wyjrzalam za okno, a tam chmury czarne...po kilku minutach sie tak rozpadalo, ze nie bylo swiata widac ;/ masakra jakas. i bedzie znowu lalo zaraz, bo tak ciemno na dworze...
nie wiem, co z tym moim bieganiem bedzie...juz 3 tydzien leci,jak nie biegalam, a takiej przerwy jeszcze nie mialam i pewnie kondycja juz mi spadla...dobrze,ze chociaz rower w domu mam

oki lece i wpadne tu pozniej
oj, ta nieszczęsna pogoda. u mnie słoneczko świeci i to takie piękne! może przyjedziesz do mnie pobiegać? mogę Ci nawet potowarzyszyć : )

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Nie wiem nadal jak się wdrążyć, bo tyle piszecie, że tak ni z gruchy, ni z pietruchy ciężko odpisać

Z kolei ja, gdybym miała opisać co u mnie, musiałabym stworzyć esej Zdaje się, że to zbędne Ale wieczorem chociaż poodpisuję, na to co będzie się tu dziś działo.
a ja tam jestem za tym, byś jednak napisała ten esej. a co Ci szkodzi? ^^

Cytat:

hmmmm,ze tak powiem nie zostawilsycie mi pola manewru dzieki za opinie ja osobiscie bylam najbardziej za pierwszym i drugim i w gornym rzedzie(ale w kolorach tego co wam sie podoba) albo za tym co wy. Jedyny jego minus jest taki,ze jest dosyc ''bogaty'' a do mojej sukienki cos bardziej skromnego by pasowalo chyba.. Ale kolory ma piekne,takie jakich szukam.
Zastanawia mnie tylko czy to rzeczywiscie jest tak,ze krawat dla faceta sie dobiera do koloru bukietu bo nie ma mowy,ze TZ nalozy pomaranczowy

dzien dobry,

ja z kawusia w lozku jesczze ale zaraz sie zbieram..dzis mam rozmowe konferencyjna z moimi klientami z USA i UKdobrze,ze moja manager'ka ze mna bedzie tez co nie zmienia faktu,ze sie boje...Trzymajcie kciuki pliz..

milego dnia wam zycze
hehe, krawat pomarańczowy na ślubie, zabawnie by to wyglądało. ;D nie znam się na tych zasadach ślubnych, więc nie doradzę niestety. i nawzajem miłego dzionka. ;*

Cytat:

O fajne-moze być jajeczna eksplozjahehehe jak najbardziej moge być w firmie-jak to się nazwywa spec od reklamy i promocji??heheheJ a mam taka starą wysłuzona skakankę z plastiku ale uwielbiam ja
Miłego popołudnia!
pajączku, to się chyba nazywa agent reklamowy czy coś takiego. ;D

[quote=agolek;8553175]
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
haha, agolek, mocna jesteś- 'i mam centralnie w dupeczce, czy ktoś się gapi, czy nie.' prawidłowo, kochana, prawidłowo niech lepiej się ten gruby [zapewne tak jest] sąsiedzki babsztyl zastanowi, czy jej się by nie przydało pobiegać, a nie chodzi i donosi na innych, o.
no, masz racje. Dlaczego niby czlowiek ma sie czuc zestresowany,ze biega i da o zdrowie i kondycje. Zagranica jakos setki ludzi iegaja po parkach,przy ulicach na chodnikach i jakos nie wzbudzaja takiej sensacji...
dobry wieczor,

ja wlasnie zjadlam obiad i siadam na forum Slubne i zaczynam sie rozgladac za bukietem bo nie mam jeszcze nic wybranego..

Bede tu zagaldac
tak, co do tego biegania to trochę nienormalne, że każdy się gapi na Ciebie i dostaje wytrzeszczu, ocenia. głupia ta Polska.. za granicą tak nie ma. możesz wyjść sobie do sklepu w piżamie i nikogo to nie ruszy

no więc dzień dobry.
nocowała dziś u mnie koleżanka, miałyśmy mnóstwo śmiechu- spacer w nocy, potem wygłupy u mnie na takim wielkim łóżku, no krótko mówiąc komedia w amatorskim wykonaniu. szczerze żałuję, że nie mam sprawnego aparatu, a ona swojego nie wzięła- bo zdjęcia byłyby przekomiczne! efektem ubocznym był tylko wściekły tata, który przez pół nocy biedny pukał co jakiś czas do naszego pokoju i uciszał. serdecznie mu współczuję takiej córki- musiał dziś o 6,00 rano wstać, a my mu zakłócałyśmy ciszę nocną. ^^ nie zdziwię się, jak więcej się nie zgodzi na takie nocowanie. ; p a i wiecie co? jeździłam sobie wczoraj rowerem, trafiłam akurat na zachód słońca. pięknie było pojechałam w miejsce, gdzie są cudne widoczki. nie obyło się też niestety bez wypadku- rozcięłam sobie kolano. źle wyhamowałam i wpadłam na krawężnik. mówi się 'trudno' i żyje się dalej, tylko teraz spódniczek i szortów nie mogę nosić, ech. miłego dnia. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:35   #703
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

hmmm, mnie się wydaje że do skromnej sukienki w sam raz taki bardziej wystawny bukiecik będzie a może miks herbacianego z białym, żeby zostawić pole manewru dla krawata

Cytat:

Cytat:

chętnie esej przeczytam jak zawsze

Cytat:
współczuję brzydkiej pogody... u mnie słoneczko i upał

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

heheh, też się często z tym spotykam że faceci nie rozróżniają kolorów najlepszy jest mój TŻ, który pracuje jako grafik a jest daltonistą

Cytat:
nocowała dziś u mnie koleżanka, miałyśmy mnóstwo śmiechu- spacer w nocy, potem wygłupy u mnie na takim wielkim łóżku, no krótko mówiąc komedia w amatorskim wykonaniu. szczerze żałuję, że nie mam sprawnego aparatu, a ona swojego nie wzięła- bo zdjęcia byłyby przekomiczne! efektem ubocznym był tylko wściekły tata, który przez pół nocy biedny pukał co jakiś czas do naszego pokoju i uciszał. serdecznie mu współczuję takiej córki- musiał dziś o 6,00 rano wstać, a my mu zakłócałyśmy ciszę nocną. ^^ nie zdziwię się, jak więcej się nie zgodzi na takie nocowanie. ; p a i wiecie co? jeździłam sobie wczoraj rowerem, trafiłam akurat na zachód słońca. pięknie było pojechałam w miejsce, gdzie są cudne widoczki. nie obyło się też niestety bez wypadku- rozcięłam sobie kolano. źle wyhamowałam i wpadłam na krawężnik. mówi się 'trudno' i żyje się dalej, tylko teraz spódniczek i szortów nie mogę nosić, ech. miłego dnia. ;*
super że spotkanie z koleżanką udane

ja dziś spałam do 10.30 musiałam się wyspać nareszcie teraz jestem pełna sił i zapału mogę kontynuować czytanie a pod wieczór się zebrać i jechać do Krk na imprezkę

miłego dzionka Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-12, 10:39   #704
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
haha ; D ale firma już zmieniła nazwę na 'jajeczna eksplozja', 'jajobombo' albo 'gwiezdne jajo'- jeszcze nie wiadomo, do ustalenia. EwelkaaS nam tu nie wpada i nie odpisuje, a bez niej nie można nic ustalić, bo to główna zainteresowana biznesowa. ^^
Bo Ewelka jak nie ma czasu, to ma lenia- poczyta, ale nie odpisze a pierwsza nazwa- jajeczna eksplozja podoba mi się najbardziej, a Tobie która ? ^^

Zmykam dziewczynki bo dziś też się zapowiada całkiem ciekawy dzień z moimi na mieście i przepraszam, że nie odpiszę, niedługo się postaram .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:45   #705
imposing
Rozeznanie

Baby, postanowiłam że napisze tutaj, żeby nie kręcić sie już na KZ. ;DD
miałam duuużo na głowie przez te 2 miesiące, poprawiałam oceny na koniec roku, potem odpoczywałam, cieszyłam się wakacjami, opalałam, spotykałam z przyjaciółmi, dbałam o cere o włosy i wogóle , wyjechałam nad jeziorko i znajdowałam chłopaka. ;DD

u was też taka śliczna pogoda?
aż mnie kusi żeby ubrać się i iść na basen. ((:
imposing jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 11:29   #706
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Witajcie

Mój brat to wogóle takie dziecko wojny On już w swoim jakże krótkim życiu zaliczył tyle wizyt na pogotowiu/ w szpitalu ile ja w swoim 23 letnim nie zaliczylam i mam nadzieje, że nigdy nie będę musiała zaliczać

Powodzenia Agolku

Idę wreście zrobić coś pożytecznego

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 11:58   #707
Baby14
Zakorzenienie

Witam Ale napisałyscie Ech ja wogole czasu nie mamTzn tylko dzis siedze w domku caly dzien.
Karpatka dobra WYsyłam wirtualnie^^

Mango : Czekamy na esej

agolek:
Mi sie podobaja 2 pierwsze bukiety Skromne i śliczne
Ciekawie bedzie wygladac jak Twoj maz bedzie mial w tym samym kolorze krawat

imposing: Ooo Ciesze sie ze u Ciebie tak kolorowo
U mnie tez cudna pogogda. Ale chyba na basen nie pojde...a Ty masz na powietrzu ten basen?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:05   #708
imposing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Witam Ale napisałyscie Ech ja wogole czasu nie mamTzn tylko dzis siedze w domku caly dzien.
Karpatka dobra WYsyłam wirtualnie^^

Mango : Czekamy na esej

agolek:
Mi sie podobaja 2 pierwsze bukiety Skromne i śliczne

imposing: Ooo Ciesze sie ze u Ciebie tak kolorowo
U mnie tez cudna pogogda. Ale chyba na basen nie pojde...a Ty masz na powietrzu ten basen?
mniam, smaczna. ;DDD
No my mamy i kryty i na powietrzu. z tym, że ten na powietrzu jest lepszy, są dwa baseny jeden 0,6 - 0,8 i 1,4-1,6 m a drugi 2 - 4 m. ;DD
ale jednak nie pojechałam.
bo teraz ide do fryzjera pozbyć się grzywki i obciąć włoski. ;**
imposing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:08   #709
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew;8559616[COLOR=black
]hmmm[/COLOR], mnie się wydaje że do skromnej sukienki w sam raz taki bardziej wystawny bukiecik będzie a może miks herbacianego z białym, żeby zostawić pole manewru dla krawata
no wlasnie sukienka nie jest skromna taka,wiec bukiet nie moze byc przeladowany kwiatami i wymyslny wiec szukalam czegos prostego..

ja dziś spałam do 10.30 musiałam się wyspać nareszcie teraz jestem pełna sił i zapału mogę kontynuować czytanie a pod wieczór się zebrać i jechać do Krk na imprezkę

miłego dzionka Skarby
yeees,Ewcia idzie na imprezkepamietaj,ze ja czekam na relacje

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
agolek: Mi sie podobaja 2 pierwsze bukiety Skromne i śliczne
?
no nareszcie dziekuje kochana
mi sie tez te 2 podobaja bo szukam czego skromnego... bo suknia ma dodatki i nie chce miec wymyslnego za bardzo bukietu.. Gdzies wstawialam suknie kiedys o ile pamietam.

hello wszystkim,

ja wlansie ide cos zjesc na lunch i poczytac gazetke,goraco w pracy i nawet nie mozna otworzyc okna bo jedna gwiazda siedzi ubrana jak na plaze i pierdzi,ze jej zimno..

milego popoludnia
Stary 2008-08-12, 12:19   #710
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

hejka

u mnie srednio...posprzeczalam sie z mama...ogolnie mam dosc wszystkiego i totalnie nie mam humoru od rana ;/
pocwiczylam i wzielam prysznic, teraz siedze z mokrymi wlosami i zastanawiam sie co robic ;/

Ewusia czekamy na relacje z imprezki

Imposing witaj fajnie - nowa fryzurka

Star fajnie, ze milo spedzilas wczorajszy dzien i wieczor tylko kolanko biedne ale sie zagoi

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-12, 13:46   #711
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Agolku - ja się tylu ozdobnych sukni naoglądałam że przy nich Twoja jest naprawdę skromna ale może i masz rację, mniejszy bukiecik lepszy tylko byle te lilie nie miały takich straaasznie długich łodyg, bo jak ostatnio byłam na ślubie to właśnie takie panna młoda miała i wyglądało to tak sobie i w dodatku jakoś tak niezgrabnie jak się ten bukiet trzymało....

relacja z imprezki będzie jutro

a teraz się idę powoli szykować, bo jednak jadę wcześniej niż planowałam

do jutra

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-12, 13:59   #712
madame_apple
Zadomowienie

hejjj

agolku mi tez sie podobaja 2 pierwsze bukieciki - sliczne, z klasa ten na dole tez ladny, aczkolwiek jest zdecydowanie bardziej bogaty
ewuś - milej imprezki, baw sie dobrze
milka - a co bedziesz robila pozytecznego?
niezapominajko - mam nadzieje, ze do wieczora humorek sie poprawi
Mango - czekam na esej

alez mialam noc straszna:/ wypilam tylko 2 piwa, ale jadlam tosty i chyba musialy mi zaszkodzic bo pol nocy wymiotowalam :/ bleeee, nienawidze tego jeszcze teraz mi troche niedobrze i ogolnie najchetniej schowalabym sie pod kolderke... ale niestety - praca wzywa, a dzis musze jeszcze isc godzine wczesniej, bo kolezanka z porannej zmiany ma dentyste i musi wymknac sie prędzej wiec ja mam ja zastapic, ech...
oby ten dzien szybko minal... i oby nie bylo mi juz niedobrze...

Buziaki dla Was

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 14:32   #713
orzeszek01
Zakorzenienie

Tz przyjedzie dopiero w czwartek wieczorem z pracy wiec przez nastepne dwa dni bede siedziec w domu i sie niemiłosiernie nudzic

platam sie z kąta w kąt od tv do kompa,i na odwrót i takie te moje wakacje
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 14:40   #714
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imposing Pokaż wiadomość
mniam, smaczna. ;DDD
No my mamy i kryty i na powietrzu. z tym, że ten na powietrzu jest lepszy, są dwa baseny jeden 0,6 - 0,8 i 1,4-1,6 m a drugi 2 - 4 m. ;DD
ale jednak nie pojechałam.
bo teraz ide do fryzjera pozbyć się grzywki i obciąć włoski. ;**
Pochwalisz sie efektami?

Cytat:

no nareszcie dziekuje kochana
mi sie tez te 2 podobaja bo szukam czego skromnego... bo suknia ma dodatki i nie chce miec wymyslnego za bardzo bukietu.. Gdzies wstawialam suknie kiedys o ile pamietam.

hello wszystkim,

ja wlansie ide cos zjesc na lunch i poczytac gazetke,goraco w pracy i nawet nie mozna otworzyc okna bo jedna gwiazda siedzi ubrana jak na plaze i pierdzi,ze jej zimno..

milego popoludnia
Ja rowniez jestem tego zdania ze jezeli suknia ma duzo dodatkow to pasuje ładny,skromny bukiecik Twoja jest przepiekna wiec te 2 pierwsze beda najodpowiednie Bukiecik pierwszy w drugim rzedzie jest tez ladny ,ale taki raczej pasuje do prostej sukienki

[quote=88niezapominajka88; 8561171]hejka

u mnie srednio...posprzeczalam sie z mama...ogolnie mam dosc wszystkiego i totalnie nie mam humoru od rana ;/
pocwiczylam i wzielam prysznic, teraz siedze z mokrymi wlosami i zastanawiam sie co robic ;/

/quote]

Moze spacerek?

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hejjj

alez mialam noc straszna:/ wypilam tylko 2 piwa, ale jadlam tosty i chyba musialy mi zaszkodzic bo pol nocy wymiotowalam :/ bleeee, nienawidze tego jeszcze teraz mi troche niedobrze i ogolnie najchetniej schowalabym sie pod kolderke... ale niestety - praca wzywa, a dzis musze jeszcze isc godzine wczesniej, bo kolezanka z porannej zmiany ma dentyste i musi wymknac sie prędzej wiec ja mam ja zastapic, ech...

Buziaki dla Was
Oj biedna...Mam nadzieje ze zatrucie przejdzie
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Tz przyjedzie dopiero w czwartek wieczorem z pracy wiec przez nastepne dwa dni bede siedziec w domu i sie niemiłosiernie nudzic

Oj tez sie tak platam niestety Moze skorzystaj z okazji i posprzataj cos,albo upiecz ciasto
Stary 2008-08-12, 14:41   #715
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ze mną troszkę lepiej... Napiszę wam wieczorem itp.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 14:46   #716
orzeszek01
Zakorzenienie

Baby14- z moim talentem kulinarnym to mi nic nie wyjdzie( przykładem moze byc słona szarlotka )

sprzatac bede jutro bo mi stare buirko wyjezdza i przyjezdza nowe
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:50   #717
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Ewusia zycze udanej imprezy

Madameapple mam nadzieje, ze juz czujesz sie dobrze

Orzeszku ja tez jestem taka zdolna kucharka wiec sie nie przejmuj

Malinko czekamy na wiesci dobrze, ze jest lepiej

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-12, 16:54   #718
yerba
Raczkowanie

Cytat:

dzien dobry,

milego dnia wam zycze
mi również podobają się dwa pierwsze bukiety. ewentualnie ten pierwszy z dolnego rzędu, ale musiałby być mniej pstrokaty. mógłby być taki mix jak mówiła Ewusia - biały z herbacianym i wtedy faktycznie łatwiej było by z krawatem.

Cytat:

pisz esej, chętnie poczytamy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

heheh, też się często z tym spotykam że faceci nie rozróżniają kolorów najlepszy jest mój TŻ, który pracuje jako grafik a jest daltonistą

dobre

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witajcie

Mój brat to wogóle takie dziecko wojny On już w swoim jakże krótkim życiu zaliczył tyle wizyt na pogotowiu/ w szpitalu ile ja w swoim 23 letnim nie zaliczylam i mam nadzieje, że nigdy nie będę musiała zaliczać

Powodzenia Agolku

Idę wreście zrobić coś pożytecznego

Miłego dnia
dziecko wojny hihihihi

Zrobiłaś coś pożytecznego?

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

Buziaki dla Was
uuu, bidulka... mam nadzieję, że już czujesz się lepiej i że jakoś dałaś radę w pracy...

Cytat:

nie wiem jak można się nudzić...

może jakiś spacerek albo książka?

A ja dziś spotkałam się z koleżanką z ławki z liceum Kiedy to było A z powodu naszych różnych wyjazdów nie widziałyśmy się przez ostatnie 3 lata. Mimo to rozmawiałyśmy jak za dawnych czasów. To się chyba nazywa przyjaźń...

Poza tym jestem z siebie dumna, bo załatwiłam kilka spraw, z którymi zwlekałam od dawna i tylko mówiłam, że muszę je zrobić. Chociażby zapisanie się do okulisty... Szłam do tej przychodni chyba dobry rok... Wizyta w połowie września
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:02   #719
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Baby14- z moim talentem kulinarnym to mi nic nie wyjdzie( przykładem moze byc słona szarlotka )

sprzatac bede jutro bo mi stare buirko wyjezdza i przyjezdza nowe
solilas szarlotke?
new zakup widze ;D

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

A ja dziś spotkałam się z koleżanką z ławki z liceum Kiedy to było A z powodu naszych różnych wyjazdów nie widziałyśmy się przez ostatnie 3 lata. Mimo to rozmawiałyśmy jak za dawnych czasów. To się chyba nazywa przyjaźń...

Poza tym jestem z siebie dumna, bo załatwiłam kilka spraw, z którymi zwlekałam od dawna i tylko mówiłam, że muszę je zrobić. Chociażby zapisanie się do okulisty... Szłam do tej przychodni chyba dobry rok... Wizyta w połowie września
Fajnie spotkac znajomych po latach

A cos nie tak z oczkami?
Stary 2008-08-12, 17:04   #720
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Yerba to jest wlasnie przyjazn ja z moja kumpela przyjaznie sie od paru lat, w gimnazjum bylysmy nierozlaczne, w liceum nam sie kontakty rozluznily, a teraz mieszka za granica.ale jak tylko sie widzimy,jest jak dawniej i rozmawiamy tak,jakbysmy sie widzialy wczoraj i to jest fajne ^^

a do okulisty tez musze isc i do dentysty mialo byc w sierpniu, a bedzie pewnie we wrzesniu,tylko,ze ja to prywatnie pojde, bo teraz nawet ubezpieczenia nie mam

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości