![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Faktycznie ciężko się wdrożyć w ten wątek ostatnio...
![]() Agolku - ale ten czas leci,już za 4 tygodnie będziesz panną młodą ![]() Ewuś - super,że miło spędziłaś czas ![]() U mnie dzisiaj też miło,spędziłam pół dnia z TŻ-tem ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [quote=Tarantulek;8553644]nic mi nie mow ![]() a wiec oto bukiety,ktore mi sie podobaja(zaznaczam,ze kolory niekoniecznie takie jak na zdjeciach ale podode to tych rudo-bordowo-herbacianych mini lilii) prosze o sugestie ![]() kolorowych snow laleczki ![]()
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Agolek - mi się podoba ten w drugim rzędzie,pierwszy od lewej
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Wtajemniczenie
|
mi tez, mi tez
![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Rozeznanie
|
[quote=agolek;8556103]a wiec sie chwale nad czym sie waham....
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi sie własnie tez podoba ten bukiet co Agness i niezpominajce ![]() Dobranoc kochane! ![]()
![]() |
#696 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() za 4 tygodnie już, jak to leci Cytat:
![]() ja też przecież nie siedzę całe dnie na Wizażu, a jakoś jak się dorwę to bez problemu z butami włażę ![]() fantastycznie ![]() i mnie i mnie ![]() ![]() ![]() u mnie spokojny wieczór (jak raz ![]() ![]() ![]() miłej nocki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | ||
Wtajemniczenie
|
[quote=Tarantulek;8556359]
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zastanawia mnie tylko czy to rzeczywiscie jest tak,ze krawat dla faceta sie dobiera do koloru bukietu bo nie ma mowy,ze TZ nalozy pomaranczowy ![]() dzien dobry, ja z kawusia w lozku jesczze ale zaraz sie zbieram..dzis mam rozmowe konferencyjna z moimi klientami z USA i UK ![]() ![]() milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Niuniuska, Niezapominajka - miło "poznać"
![]() ![]() Co do bukietu - zgadzam się z dziewczynami ![]() Nie wiem nadal jak się wdrążyć, bo tyle piszecie, że tak ni z gruchy, ni z pietruchy ciężko odpisać ![]() Z kolei ja, gdybym miała opisać co u mnie, musiałabym stworzyć esej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#700 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Mangolina mozesz i esej napisac ![]() ![]() Agolek nie wiem, jak to z tym krawatem ![]() ja zaraz chyba pojde spac jeszcze.obudzilam sie juz o 7, a mialam wstac przed 8 i jechac biegac...ale o tej 7 wyjrzalam za okno, a tam chmury czarne...po kilku minutach sie tak rozpadalo, ze nie bylo swiata widac ;/ masakra jakas. i bedzie znowu lalo zaraz, bo tak ciemno na dworze... nie wiem, co z tym moim bieganiem bedzie...juz 3 tydzien leci,jak nie biegalam, a takiej przerwy jeszcze nie mialam i pewnie kondycja juz mi spadla...dobrze,ze chociaz rower w domu mam ![]() oki lece i wpadne tu pozniej ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Wtajemniczenie
|
Dziń dobry
![]() Ależ tekstu naprodukowałyście ;-) Malinko, Strasznie Ci współczuję ![]() ![]() Mangolina, a ja chętnie się dowiem co u Ciebie słychać, zawsze to więcej tematów do rozmów;] Agolek: Powtarzam się, ale cóż, też najbardziej podoba mi się ten pierwszy od lewej w drugim rzędzie ;] Jest śliczny;-) Ja bym dobrała kolor koszuli Pana Młodego do koloru Twojej suknii, a krawat ciemniejszy, podobny do tonacji bukietu;p ale nie wiem czy sie znam na tym, ślub mnie czeka dopiero za 2 lata, jeśli TŻ do tej pory nie ucieknie... ![]() Milka19, szczęście w nieszczęściu - dobrze, że bratu nic poważnego się nie stało. ![]() Panie od jajecznego interesu: że się tak wyrażę, 'FTBNATSN [Firma Tymczasowo Bez Nazwy Ale To Się Nadrobi] jest w pytę!:P ![]() Znów mnie zbudzili po 7, brrrr, więc jestem już po śniadanku, zaraz zacznę coś działać, żeby dać upust energii, potem pod prysznic i zmykam gotować jakieś żarełko dla rodzinki. Całe szczęście, że pogoda troszkę lepsza niż wczoraj, może i na długi spacer się skuszę. Nie wiem czy Wam mówiłam, że mam remont w pokoju, w każdym bądź razie po raz kolejny dzwonił Pan od mojej sofy, żeby poinformować, że nie ma identycznego materiału na obicia, który wybrałam, ale jest podobny kolor: ciemne bordo w innym fasonie. Na to ja, śmierć w oczach, Proszę Pana chciałam ciemny fiolet, nie bordowy! Facet: Mi tam wszystko na bordowo wygląda. LOL ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia wszystkim kobitkom ![]()
#702 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
[quote=agolek;8553175] Cytat:
![]() no więc dzień dobry. ![]() nocowała dziś u mnie koleżanka, miałyśmy mnóstwo śmiechu- spacer w nocy, potem wygłupy u mnie na takim wielkim łóżku, no krótko mówiąc komedia w amatorskim wykonaniu. ![]() ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja dziś spałam do 10.30 ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka Skarby ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zmykam dziewczynki bo dziś też się zapowiada całkiem ciekawy dzień z moimi na mieście i przepraszam, że nie odpiszę, niedługo się postaram .
![]() |
#705 |
Rozeznanie
|
Baby, postanowiłam że napisze tutaj, żeby nie kręcić sie już na KZ. ;DD
miałam duuużo na głowie przez te 2 miesiące, poprawiałam oceny na koniec roku, potem odpoczywałam, cieszyłam się wakacjami, opalałam, spotykałam z przyjaciółmi, dbałam o cere o włosy i wogóle , wyjechałam nad jeziorko i znajdowałam chłopaka. ;DD u was też taka śliczna pogoda? aż mnie kusi żeby ubrać się i iść na basen. ((: |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witajcie
![]() Mój brat to wogóle takie dziecko wojny ![]() ![]() Powodzenia Agolku ![]() Idę wreście zrobić coś pożytecznego ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Karpatka dobra ![]() Mango : Czekamy na esej ![]() agolek: Mi sie podobaja 2 pierwsze bukiety ![]() ![]() Ciekawie bedzie wygladac jak Twoj maz bedzie mial w tym samym kolorze krawat ![]() imposing: Ooo ![]() ![]() U mnie tez cudna pogogda. Ale chyba na basen nie pojde...a Ty masz na powietrzu ten basen? |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No my mamy i kryty i na powietrzu. z tym, że ten na powietrzu jest lepszy, są dwa baseny jeden 0,6 - 0,8 i 1,4-1,6 m a drugi 2 - 4 m. ;DD ale jednak nie pojechałam. ![]() bo teraz ide do fryzjera pozbyć się grzywki i obciąć włoski. ;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mi sie tez te 2 podobaja bo szukam czego skromnego... bo suknia ma dodatki i nie chce miec wymyslnego za bardzo bukietu.. Gdzies wstawialam suknie kiedys o ile pamietam. ![]() hello wszystkim, ja wlansie ide cos zjesc na lunch i poczytac gazetke,goraco w pracy i nawet nie mozna otworzyc okna bo jedna gwiazda siedzi ubrana jak na plaze i pierdzi,ze jej zimno.. ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#710 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() u mnie srednio...posprzeczalam sie z mama...ogolnie mam dosc wszystkiego i totalnie nie mam humoru od rana ;/ pocwiczylam i wzielam prysznic, teraz siedze z mokrymi wlosami i zastanawiam sie co robic ;/ Ewusia czekamy na relacje z imprezki ![]() ![]() Imposing witaj ![]() ![]() Star fajnie, ze milo spedzilas wczorajszy dzien i wieczor ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Agolku - ja się tylu ozdobnych sukni naoglądałam że przy nich Twoja jest naprawdę skromna
![]() ![]() relacja z imprezki będzie jutro ![]() a teraz się idę powoli szykować, bo jednak jadę wcześniej niż planowałam ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
hejjj
![]() agolku mi tez sie podobaja 2 pierwsze bukieciki - sliczne, z klasa ![]() ![]() ewuś - milej imprezki, baw sie dobrze ![]() milka - a co bedziesz robila pozytecznego? ![]() niezapominajko - mam nadzieje, ze do wieczora humorek sie poprawi ![]() Mango - czekam na esej ![]() alez mialam noc straszna:/ wypilam tylko 2 piwa, ale jadlam tosty i chyba musialy mi zaszkodzic bo pol nocy wymiotowalam :/ bleeee, nienawidze tego ![]() oby ten dzien szybko minal... i oby nie bylo mi juz niedobrze... Buziaki dla Was ![]()
#713 |
Zakorzenienie
|
Tz przyjedzie dopiero w czwartek wieczorem z pracy wiec przez nastepne dwa dni bede siedziec w domu i sie niemiłosiernie nudzic
![]() platam sie z kąta w kąt od tv do kompa,i na odwrót i takie te moje wakacje ![]() ![]()
#714 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [quote=88niezapominajka88; 8561171]hejka ![]() u mnie srednio...posprzeczalam sie z mama...ogolnie mam dosc wszystkiego i totalnie nie mam humoru od rana ;/ pocwiczylam i wzielam prysznic, teraz siedze z mokrymi wlosami i zastanawiam sie co robic ;/ /quote] Moze spacerek? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
![]() Ze mną troszkę lepiej... Napiszę wam wieczorem itp. ![]()
#716 |
Zakorzenienie
|
Baby14- z moim talentem kulinarnym to mi nic nie wyjdzie( przykładem moze byc słona szarlotka
![]() sprzatac bede jutro bo mi stare buirko wyjezdza i przyjezdza nowe ![]()
#717 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia zycze udanej imprezy
![]() Madameapple mam nadzieje, ze juz czujesz sie dobrze ![]() Orzeszku ja tez jestem taka zdolna kucharka ![]() ![]() Malinko czekamy na wiesci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#718 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobiłaś coś pożytecznego? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() może jakiś spacerek albo książka? ![]() A ja dziś spotkałam się z koleżanką z ławki z liceum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym jestem z siebie dumna, bo załatwiłam kilka spraw, z którymi zwlekałam od dawna i tylko mówiłam, że muszę je zrobić. Chociażby zapisanie się do okulisty... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() new zakup widze ;D Cytat:
![]() A cos nie tak z oczkami? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Wtajemniczenie
|
Yerba to jest wlasnie przyjazn
![]() ![]() a do okulisty tez musze isc ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.