|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Uff Przeczytałam wszystko
Któraś z Was pisała o tym, ze bedzie miała prace z umowa na 1 rok. To w czyms przeszkadza ? (Oprócz tego ze potem chyba nie musisz miec gdzie wracać)? Zapisałam sie do lekarza na 30.08 i na 4.09 i dumam kiedy isc 30.08 to bedzie 6+2Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z moją pracą nie byłoby innej opcji ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie zaniedbałam ostatnio książki. Padam zmęczona do łóżka i od razu zasypiam. Mam nadzieję, że na urlopie nadrobię. Tyle czeka w kolejce.... Cytat:
A nieznajomych numerów to w ogóle nie odbieram. Cytat:
Wpisałam testujące, jak kogoś pominęłam to piszcie. Nadrobiłam na szybko.
|
|||
|
|
|
#455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten po drugiej stronie i tak najczęściej nawet nie wie z kim rozmawia to co ja się będę stresować xD nasz zejście rzadko są takie dni że siedzę na tel![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- We wrześniu sikanie codziennie już się boję że nie wytrzymam w tych emocjach do mojego terminu i będę sikac po kątach ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas we wrześniu rocznica ślubu, ale prezentu nie będzie, bo testowałabym pod koniec września. |
|
|
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zgqdzam sie co do ovuview... cos dziwnie dzien owulacji mi wyznacza.. wprowadzilam kilka poprzednich cykli... i wychodzi na to ze apka "mysli", ze dniem owu jest dzien w ktorym test owu jest pozytywny, a dzien po niej jest najnizsza temperatura.. dziwne to... na ovufriend dawno temu dzien owu wyznaczalo w dniu najnizszej temperatury albo nawet w dniu skoku...
A jesli ovuview sie nie myli to wychodzi na to ze sie zawsze spozniamy z serduszkowaniem.. ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez Paulina 87 Czas edycji: 2018-08-24 o 23:24 |
|
|
|
|
#458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Dziewczyny jestem załamana, wiem że są gorsze problemy ale jutro mam wesele tańce żarcie i zabawa a mi się ząb ukruszył, kurcze nie wiem czy dobrze to nazywam, jest to dwujka :/ czyli przód :/ a miałam na niej taka licówke chyba :l i ona tak na pół pękła w pionie, rusza się to i zaraz pewnie odpadnie. Nikt mnie dziś nie przyjął a do jutra pewnie to odpadnie :/ Jak żyć :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że @ przyjdzie wcześniej, chociaż brzuch mnie jeszcze nie boli.... Oby się nie opóźniło za bardzo.
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- A i jeszcze - uwazajcie, bo teraz w Medicoverze zaczela przyjmowac ta, na ktora trafilam wtedy na IP na Zelaznej... Zdecydowanie jej nie polecam, skoro wtedy nawet usg nie zrobila, tylko byle szybciej, bo messenger warczy... Tzn moze na recepte po pigulki sie i nadaje, ale badan bym u niej nie robila... PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#462 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pofiltruj sobie po mieście i specjalizacji. Drocia napisała, że ona ankiet nie uzupełnia, ja dawniej też nie, teraz różnie, ale popatrzec zawsze można bo czemu nie, jest napisane na podstawie ilu głosów jest nota Cytat:
![]() O właśnie dziewczyny skłaniam się poczekać do babki, ale nie napisałam jeszcze ważnego info, gość pracuje w szpitalu w którym prawdopodobnie chciałabym rodzic, a babka nie.. No nie wiem czy na to zwracać uwagę, bo niby mała szansa na swojego trafić, a z drugiej strony różnie bywa, a w razie cesarki może ustawilby tak żeby on był ale co tam lekarz, jak to niby położna ważniejsza, miotam się troszeczkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie sie upre to wytrzymam problem w tym ze 30.08 mam wizytę prywatna za 200zle i boje sie ze nic nie zobaczy a 04.09 mam z lux medu w pakiecieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ---------- Cytat:
Ojej współczuje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy to jest tak ze jak sie chodzi do lekarza który pracuje w szpitalu X to potem sie tam tez rodzi? Czy jest jakas taka zależność ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ---------- Cytat:
Bo w tym lux medzie sa niezbyt Ci lekarze i docelowo chciałabym chodzić do lux medu po skierowania a prywatnie do lekarza który ma dobre opinie itd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ---------- Jak dobrze ze ktoś oprócz mnie nie śpi ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam podobna rozkmine dlatego pytam wiec gdzie chciałabym rodzic i wybrałam lekarza który wlasnie tam pracuje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakbym miała chodzić prywatnie to pewnie poszłabym do tego lekarza, gdzie obie moje siostry prowadziły, trudno będę przecierac nowe szlaki ![]() Nie śpię już, bo o 21 zasnęłam mogłabym spać jeszcze, ale zawsze można porozkminiac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja usnęłam jakos o 23 ale ostatnio codziennie sie budzę z zegarkiem w ręku o 5:/ Dzis przyjeżdzają rodzice tz i musze trochę posprzątać, wymyślec jakis obiad i go przygotować i chyba szarlotkę jeszcze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My jak się uda to się wstrzymamy już do wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Dziewczyny nas zabija za te posty z rana w takiej ilości
Edytowane przez coco00 Czas edycji: 2018-08-25 o 06:00 |
|
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy masz wizytę ? Tez chce sie wstrzymać do wizyty ale widzę ze tz juz przeskakuje z nogi na nogę zeby powiedzieć i boje sie ze nawet niechcący mu sie wymsknie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ---------- Cytat:
Ale jestem na 100% pewna ze bedą bardzo zadowoleni ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam wrażenie że u nas to prędzej ja bym gadała, choć no wiem ze może jeszcze warto chwilę poczekać, póki nie ma okazji do powiedzenia to możemy czekać. Mój tż stwierdził ostatnio, że do 12 tyg to w sumie taki nie człowiek nawet jeszcze także tego, jakoś też ma z tyłu głowy że różnie bywa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12.09? to jeszcze trochę masz czekania masz juz jakies objawy ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W czwartek mnie mdlilo i śpię sporo, ale ja zawsze lubię spać więc nie wiem czy to objaw, teraz sobie po prostu pozwalam hahaha pozatym jest okHalo dziewczyny pobudka, bo nie nadrobicie Jakie plany na weekend? Dopiero kelpie prawie za tydzień najwcześniej testuje? My mamy wolny weekend w końcu w sumie dziś mija tydzień od moich 2 kresek, dluzy się bo mam wrażenie że dłużej to trwa a to raptem tydzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w planach mam tylko rodziców tz dzis a jutro spotkanie z kolezanka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, pisałyście o lekarzach w Medicoverze (chyba część z Was o Warszawie), podeślecie jakieś nazwiska? szukam kogoś dobrego, żeby chodzić już do jednego a nie za każdym razem do kogoś innego, zrobić badania i też żeby już na przyszłość był dobry, najlepiej właśnie z certyfikatem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#477 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Mój tz nie chce zmieniać pracy bo mamy pakiet medicover i w nim prowadzenie ciąży więc powiedział że dopiero po dziecku zmieni ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
Ja dziś muszę popracować, posiedzieć przy dokumentach, a dokładniej napisać opinie. Muszę też jakiś obiad zrobić i zakupy. A wieczorem idziemy na urodziny kolegi. Ja nie śpię bo TZ dziś do pracy, więc ja psa wyprowasdzialm i teraz leze, nie wiem czy usnę jeszcze Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
A w poniedziałek idę do Agnieszki Harabin Matysiak Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Obudziła mnie córka o 5.30 bo wstała z rykiem. Potem poszła spać dalej a ja już nie mogłam zasnąć tz dziś caaaaly dzień w robocie więc planów brak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znowu jestem na etapie, żeby jednak iśc do faceta on jest bardziej doświadczony, ma certyfikat, a babka jest w trakcie specjalizacji, on do tego w tym szpitalu pracuje... Edytowane przez coco00 Czas edycji: 2018-08-25 o 07:44 |
|
|
|
|
#480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- ogólnie to nie ogarniam tego Medicoveru, klikam na nią a tam wizyt brak, w ogóle nie ma, nawet na jakiś odległy termin Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Dokładnie 

26.08.2017

Nadrobiłam na szybko. 
już się boję że nie wytrzymam w tych emocjach do mojego terminu i będę sikac po kątach 

ale co tam lekarz, jak to niby położna ważniejsza, miotam się troszeczkę 
mogłabym spać jeszcze, ale zawsze można porozkminiac 
tz dziś caaaaly dzień w robocie więc planów brak
on jest bardziej doświadczony, ma certyfikat, a babka jest w trakcie specjalizacji, on do tego w tym szpitalu pracuje...