![]() |
#1591 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Biuto rachunkowe powiadasz, hmmm??? Ja własnie szukam jakiegoś dobrego biura lub księgowej co znałaby sie na odliczaniu/ rozliczaniu (nie znam sie na tej dziedzinie) zmainy vatu z 7 na 22% na materiały budowlane.
#1593 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi macierzyński kończy się 12 września i pewnie pójdę do pracy. Ja miałam umowę do dnia porodu i ostatnio dzwonił do mnie szef, że niedługo przyjedzie do mnie do Lublina i porozmawiamy na temat mojej dalszej pracy w firmie. Podobno ma dla mnie jakieś propozycje - ciekawe jakie. Z jednej strony chce pracować, a z drugiej nie wyobrażam sobie zostawić Szymka - bedzie miał dopiero 4 miesiące ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
no to jesteśmy koleżanki z tego samego fachu A ja dostałam urlop od 18 mimo ze bałam sie ze nie dostane(Yoolia juz moze wiesz ze przed 20 w biurze rach duzo roboty ![]() ![]() a pozatym chyba musze sie wybrać do okulisty bo mnie strasznie oczy bolą ![]()
#1595 |
Zakorzenienie
|
No i jak Ci sie bandola film podobał?
![]()
#1596 |
Zadomowienie
|
Tak myślałam, że pewnie zajrzysz, ale zanim sie ogarnęłam , zajrzałam na NK, na pierwiosnki to Ciebie juz nie ma.
Film mnie się podobał, chociaż oczy mi wychodziły z orbit siedząc w 4 rzędzie, nawet nie myślę co się stało z Twoimi w 2-gim. A jak Miki to zniósł? Mój Krzysio żywo reagował na filmy w kinie, nie przepadał za głosnymi dźwiękami i kopał mamusię. A to kopanie zostało mu do dzisiaj, nogi ma wszędzie , dziś rano zrzucił właśnie nogami przewijak z łóżka.
#1597 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rocznym rozliczeniu mozna sobię tą róznicę odebrać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie szefowa idzie od 20-tego na urlop i zostawia nas (2 nowe osoby) same z tym wszystkim ![]() udanego wypoczynku życzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1599 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ja jeszcze nie jem takich rzeczy bo nie wim jakby to zniósł brzuszek Szymnka, a my ciągle mamy problemy brzuszkowe z małym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
to się podobał film czy nie?? ja mam dziś ciężki dzień @. przeczytałam ksiażke pamiętnik nimfomanki - polecam a teraz udaję ze pracuje
![]() a w zwiazku z tym iż pokłóciłam się z Panem R. (tola wie) i się nie odzywamy to ten mi teraz pisze że przeze mnie zrezygnował z rajdów ! no kurde jak przez mnie?? ja byłam je tylko oglądać , jak chciał mógł przyjechać i się ścigać mnie to naprawde nie interesuje!!a tak że to moja wina itd. rzeszów aż tak mały nie jest i jakby nie chciał wcale by na mnie nie wpadł!wrrr! ach Ci faceci! a mój mąż jeszcze nadal ma mnie w dupie i nadal nie odbiera tel ode mnie!! i weż tu sie z nim dogadaj na spokojnie ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-08-13 o 14:16 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Jodie! Złość piękności szkodzi! A dziś na naszej klasie chyba miałaś opis: szczęśliwa, nie? No! To tak trzymać proszę. Powiedzmy, że film mi się podobał
![]()
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ja już niestety po urlopie, wkurzona nieziemsko, bo musiałam wrócić wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem! Co się stało?
#1605 |
Zakorzenienie
|
Oj, tak muszę sobie ponarzekać troszeczkę
![]() Tak bardzo cieszyłam się tym moim, nielegalnym urlopikiem i wypadem w Pieniny. Pisałam Wam już wcześniej, że zmieniłam pracę i do połowy miesiąca mam czas na pisanie programu dydaktyczno-wychowawczego itp. Pomyśleliśmy więc z T, iż wyskoczymy sobie na 5 dni w ukochane góry, tym bardziej,że w Pieninach nigdy nie byliśmy i w najbliższym czasie nie mam szans na wolne, bo pracodawca-cwaniak wymyślil sobie umowę zlecenie do końca roku a potem "zobaczymy, jak się pani sprawdzi, to umowa o pracę" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
UUUUUUUuuuuuu, no to faktycznie popsuli Ci wyjazd...
![]()
#1607 |
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Selka szkoda urlopu ale mam nadzieję że chociaż troszke wypoczełaś! Tola - brak słów , ale wiesz ze ludzie są złośliwi, Ty sie nie przejmuj bo musisz dbać o siebie i Mikusia!! I postaraj się dobrze bawić jutro na weselu!! a kiedy wracacie?? może któraś ze mna pojedzie na ślub do Miss.Hot?? w rzeszowie leje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W Lublinie cisza przed burzą, parno jak w saunie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Małpka a Ty już na obozie??
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Ruda coraz rzadziej zagląda...
![]()
#1613 |
Zakorzenienie
|
ale ona chyba na wakacjach?? chyba nad morze sie wybierała??
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
A to już? Kurde, ten czas tak leci, że już mi się wszystko plącze. A może któraś z Was zna się na wynikach krzywej cukrowej? Cholera, odebrałam dziś wyniki i chyba są złe, ale oczywiście nie wiem, co to oznacza, a w necie nie mogę nic znaleźć...
![]()
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tola ja nie pomogę - nie znam sie na tym wcale , może bandola ,Yoolia lub Sonia - nasze już mamusie wiedzą?
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Dzięki SELKA
![]() Uprzedzam jodie - stresu brak ![]()
#1617 |
Wtajemniczenie
|
Tola - Jodie ma racje, dawaj te wyniki krzywej - oewnie jeszcze coś z tego pamietam, albo porównam ze swoimi - na wyniach mam normy. Tylko napisz po jakim czasie i i ile ml miałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na czczo - 49,8 mg/dl po 1 h - 83,6 mg/dl po 2 h - 105,1 mg/dl
![]() |
#1619 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wyniki masz prawidłowe, nawet bardzo dobre, powyżej 140 po 2h można się lekko niepokoić i ograniczać cukier tylko nie rozumiem dlaczego od razu 75 g glukozy a nie 50g, chyba, że wcześniej robiłaś? Jakby Cię coś bardzo niepokoiło to dzwoń, nie zawsze siedzę na necie. A mój mały szkrab jadł dzisiaj swoją pierwszą marchewkę, wyglądało to przekomicznie, chyba mu nie smakowała, ale nie pluł tylko zjadł. Jak znajdę czas to zamieszczę foty. Buziaki i miłej zabawy na ślubach i weselach. Dopisek: Weszłam na list-grud. i Ci odpowiadam. Jak niski cukier to różne mogą być przyczyny , że ograniczasz cukier i węglowodany, czyli dobrze , ze nie zajadasz sie słodyczami, nie słodzisz herbaty, chyba, że się mylę. A że niski to nic złego. Potem po wypiciu glukozy siłą rzeczy musiał Ci wzrosnąć, a po 2h powinien spaść ale to też nie jest normą , ważne, że nie jest wysoki. Jak będziesz u Mazurka to się zapytaj ale uważam, że nie ma powodów do niepokoju. W najgorszym wypadku każe Ci się objadać słodkościami ![]() Trzeci raz edytuję tego posta, nikt tu nie zagląda. ![]() Oto zdjęcia mojego łobuza, 14-stego skończył 4 miesiące. I próba z marchewką, dzisiaj jednak pluł, jednak marchewka "be" A teraz po raz czwarty. Tola znalazłam coś takiego. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...806825&v=2&s=0 Tak mi się nasunęło, że różne mogą być przyczyny, może chodziłaś po badaniu, zamiast siedzieć, a może trafiła sie pomyłka w laboratorium. Po prostu batonik w kieszeń i głowa do góry.
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2008-08-16 o 08:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam nasza Tola po weselu??
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-08-16 o 09:37 Powód: awaria |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.