Pierwsza Dama - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-24, 15:26   #61
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79
Dot.: Pierwsza Dama

Cytat:
Napisane przez Ryfka
Tuskowa, mimo, ze wizualnie niebo wyzej, byla bardzo spieta i ogolnie na mnie zrobila gosze wrazenie.
i pewnie masz tak olbrzymie doświadczenie przed kamerami, że Twój spokój i luz tamże pozwalają Ci ją krytykować...

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 15:27   #62
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

a pamiętacie Kwaśniewską jej fryzure i wygląd kiedy mąż po raz pierwszy wygrał wybory??

też najlepiej nei wyglądała, wyglądała zwyczajnie [wg mnie oczywiście] a z czasem się "wyrobiła" więc pozostaje nadzieja, że i Kaczyńska się zmieni, co prawda nie zrobi operacji plastycznej, ale ubiór, styl, fryzura mogą coś poradzić ...

ale co ja tam wiem, młoda jeszczze jestem więc się nei znam...
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 15:28   #63
paula007
Zakorzenienie

oj nasza nowa pierwsz dama do stóp pani Kwaśniewskiej nie dorasta, ale może się wyrobi

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 15:37   #64
Pomadka
Zakorzenienie

Wink Dot.: Pierwsza Dama

Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
a pamiętacie Kwaśniewską jej fryzure i wygląd kiedy mąż po raz pierwszy wygrał wybory??...
Ja pamiętam. Kwaśniewska wygladała ja Szaza.
Miała okropnie gurbą grzywkę, która wchodziła jej do oczu. Później z biegiem lat wyładniała...
Jednak Kaczyńska jest od niej starsza... NIż Jola była wtedy gdy mąż po raz pierwszy obejmował Urząd Prezydenta.

Natomiast Aleksander był opalony na heban, odszczuplony...
Stary 2005-10-24, 15:39   #65
studentka
Rozeznanie

GG do studentka
Talking Dot.: Pierwsza Dama

Tak Tak Kaczka to piękny ptak .Żartuję .Co do urody pani Kaczorowej to się nie wypowiem bo to kwestia gustu,a przecież są gusta i guściki...U mnie na u(sz)czelni dzisiaj to o niczym innym się nie mówiło jak o nowym Panie Prezydencie.....No cóż wygrał KAczor nie Donald i teraz nasze gadanie nic nie zmieni...Miejmy naaaaadzieję że coś w naszym pięknym kraju coś się zmieni<na lepsze oczywiście>iaaa Nastała era KAczyzmu...Widziałyście to?<cóż za prezencja>.....POZDRÓFK A http://marek83.blog.onet.pl/2,ID41057669,index.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kaczyzm_pion.jpg (11,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ruletka_kaczynscy_krynicki_60.jpg (2,8 KB, 254 załadowań)
studentka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 15:42   #66
euphemia
Raczkowanie

Moim zdaniem nowa pierwsza dama wcale nie wygląda normalnie tzn. jak większość kobiet w jej wieku. Bo większość kobiet w jej wieku nie wygląda jak klon Romana Polańskiego w spódnicy :/
Prawda jest taka, że para prezydencka pełni funkcje reprezentacyjne. Szkoda, że na podstawie widoku nowej prezydentowej nikt już pewnie nie stwierdzi, że Polki to piękne kobiety
euphemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 15:42   #67
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Nie wiem czy zauwazyłyście ze jak ona mowi to tak wciaga powietrze jakby miała sie zaraz udusic.Czym to jest spowodowanie nie mam pojecia moze jakis tik nerwowy?
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 15:45   #68
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oLaSeK=D
Gdyby nie to ze jej poprzedniczka byla(i jest nadal) wyjatkowo piekna kobieta,to pewnie nie byloby tej dyskosji.
Byłyby z pewnością, bo jakby na Marię Kaczyńską nie spojrzeć, no niestety, piekna nie będzie nigdy, nie ma się co oszukiwać. I mowię to serio. Własnie osoby, które usiłują wmawiać innym, że ona wygląda, jak każda przeciętna kobieta, są nieszczere, w końcu każdy widzi, jak jest naprawdę. Jej brak urody rzuca sie niestety w oczy. Ale wierzę, że styliści choć troche poprawią jej wizerunek - dobry makijaz, strój i fryzura mogą wiele pomóc Poza tym może ma urok osobisty, którym nadrabia zewnętrzność, tak też może być.
Stary 2005-10-24, 15:51   #69
Anett_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Momo
Cały czas zastanawiałam się kogo ona mi przypomina
Trafiłaś w sedno
Mam to samo skojarzenie.
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 15:58   #70
Nusi@
Raczkowanie

Dziewczyny a spójrzcie na to z innej strony:
Naszym prezydentem jest jest wykształcony człowiek (w końcu) a do tego doktor prawa.
Mieslimy juz za prezydenta elektryka i wtedy nikt o jego zonie nic nie mowil ze taka i owaka jak wybrali za prezydenta elektryka po zawodówce a tej nie dosc ze wygladu brakowalo to biła swoimi dennymi wypowiedziami.
Ja osobiscie nie moge jeszcze nic zlego powiedziec o Kaczorowej, a co do wygladu to nie kazdego natura obdarzyla pięknem (z nia nie jest tak najgorzej jeszcze, wiek dał jej popalic tylko)
Nusi@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 16:04   #71
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusi@
Dziewczyny a spójrzcie na to z innej strony:
Naszym prezydentem jest jest wykształcony człowiek (w końcu) a do tego doktor prawa.
Mieslimy juz za prezydenta elektryka i wtedy nikt o jego zonie nic nie mowil ze taka i owaka jak wybrali za prezydenta elektryka po zawodówce a tej nie dosc ze wygladu brakowalo to biła swoimi dennymi wypowiedziami.
Ja osobiscie nie moge jeszcze nic zlego powiedziec o Kaczorowej, a co do wygladu to nie kazdego natura obdarzyla pięknem (z nia nie jest tak najgorzej jeszcze, wiek dał jej popalic tylko)
Oj, ja doskonale pamiętam jak media krytykowały brak gustu Wałęsowej. Poza tym jakiego prezydenta mamy, każdy wie [ja tam na niego nie glosowałam, więc bardziej mnie to smuci, niż cieszy], ale ten wątek dotyczy innej sprawy, więc o tym rozmawiamy. Sama jestem ciekawa, czy Kaczyńska przejdzie jakąś mała metamorfozę
Stary 2005-10-24, 16:05   #72
manolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Ale ona nie ma stu lat W jakim 'jej' wieku? Jeśli jest w wieku swojego męza lub niewiele młodsza od niego, to ma 50-53 lata. Moja mama ma 50 lat, a wiesz mi, że nie ma skóry jak suszona śliwka. Odrobina dobrego kremu do twarzy, nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Wystarczy umieć o siebie zadbać.
Loviso, dokladnie tak jak napisalam , w Jej wieku. Ja mam 26 i nie wiem jak bede wygladala majac 52, byc moze zycie tak mnie zetrze, ze najlepsze kremy mi nie pomoga, aczkolwiek licze na to, ze bede sie starzec powoli tak jak moja Mama.

Dam sobie glowe uciac, ze jest tak jak napisalam wczesniej , w poprzednim poscie

mój blog http://umanolity.blogspot.com/

Edytowane przez manolita
Czas edycji: 2005-10-24 o 17:01
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 16:20   #73
Pomadka
Zakorzenienie

Ja pamietam co gadałam na Wałesównę i pamietam jak powiedziała w jednym z wywiadów, że najbardziej lubi - uwaga [!] łyżewnictwo
Stary 2005-10-24, 17:30   #74
oLaSeK=D
Zadomowienie

Ogladajac dzis wystapienie Kwasniewskiego bylo mi troszke zal,znowu wyglada niezle.A Joli to mi zal nabardziej.To naprawde byla bardzo reprezentacyjna para.Pomijajac juz to,ze lubie konkretnych ludzi,takich jak Kwasniewski,ktorzy mowia dokladnie to,co chca powiedziec,a nie bawia sie w piekne slowka ("Polska potrzebuje zmian opartych na prawdzie" )...No coz...szkoda
oLaSeK=D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 17:34   #75
oLaSeK=D
Zadomowienie

[QUOTE=Lovisa] Ale wierzę, że styliści choć troche poprawią jej wizerunek - dobry makijaz, strój i fryzura mogą wiele pomóc

No nie wiem...patrz zdjecie ponizej
Stary 2005-10-24, 17:37   #76
jaga_2001
Zakorzenienie

tak narzekacie na nowa prezydentowa i jej meza. przypomnijcie sobie jak 10 lat temu wygladali kwasniewscy a w szczegolnosci pani jolanta, tez nie bylo nic ciekawego to ogladania, ale trafili jej sie dobrzy stylisci i teraz mozna bylo taka pierwsza dame pokazac na salonach, z drugiej strony wg mnie nie wazne jest to jak kto wyglada tylko co soba reprezentuje! z reszta jak stare porzekadlo glosi: "TO NIE SZATA ZDOBI CZLOWIEKA". porozmawiajmy na ten temat za 5 lat

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 17:39   #77
Lovisa
Zakorzenienie

[QUOTE=oLaSeK=D]
Cytat:
Napisane przez Lovisa
Ale wierzę, że styliści choć troche poprawią jej wizerunek - dobry makijaz, strój i fryzura mogą wiele pomóc

No nie wiem...patrz zdjecie ponizej
Widziałam to zdjęcie tysiąc razy Napisałam, że makijaz i fryzura mogą pomóc, a nie zrobić z niej miss świata
Stary 2005-10-24, 17:43   #78
oLaSeK=D
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
tak narzekacie na nowa prezydentowa i jej meza. przypomnijcie sobie jak 10 lat temu wygladali kwasniewscy a w szczegolnosci pani jolanta, tez nie bylo nic ciekawego to ogladania, ale trafili jej sie dobrzy stylisci i teraz mozna bylo taka pierwsza dame pokazac na salonach, z drugiej strony wg mnie nie wazne jest to jak kto wyglada tylko co soba reprezentuje! z reszta jak stare porzekadlo glosi: "TO NIE SZATA ZDOBI CZLOWIEKA". porozmawiajmy na ten temat za 5 lat
To wszystko prawda,ale pani Jola jest po prostu piekna kobieta-proponuje zobaczyc jej zdjecie slubne,wygladala przecudnie.(Kwasniewski tez niczego sobie).10 lat temu rzeczywiscie nie wiedziala,co ze soba zrobic ze tak powiem,tego nauczyli ja stylisci,ale jesli ktos jest zwyczajnie ladny to dla zawodowca to zaden problem to wydobyc.Gorze gdy ktos jest pospolita brzydula,niestety pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc,ale moze byc ona jeszcze Dobrze Ubrana Brzydula.To juz cos No i miejmy nadzieje,ze nadrobi klasa,obyciem i sympatycznym charakterem...
Stary 2005-10-24, 17:50   #79
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oLaSeK=D
No i miejmy nadzieje,ze nadrobi klasa,obyciem i sympatycznym charakterem...
jestem przekonana, ze w bardzo szybkim czasie tym nadrobi
odpowiednim makijazem nawet z brzyduli mozna zrobic pieknosc i na odwrot wiec jeszcze nic nie jest przesadzone
poza tym, zobaczmy jaka jest roznica wiekowa pomiedzy Jola a Maria jest 5 lat roznicy a to duzo i tez ma wplyw na wyglad

AV by jaga_2001
Stary 2005-10-24, 18:25   #80
mamba
Zadomowienie

pani kaczka jak dla mnie wygląda trochę jak facet
mamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 18:36   #81
AgniesiaB
Raczkowanie

GG do AgniesiaB
Wink Dot.: Pierwsza Dama

Cytat:
Napisane przez MrsVargas
A mi się pani Kaczyńska kojarzy z postacią z Muminków niejakim włóczykijem, bo on też miał taki długi, śmieszny nosek . Ale ja to zawsze mam głupie skojarzenia
No to nie tylko ty masz takie skojarzenia Mi natomiast przypomina też postać z Muminków ale "Mała Mi"!

hahaha
AgniesiaB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 18:39   #82
Lee
Wtajemniczenie

co wy od niej chcecie? jak chcecie się pokremować to się kremujcie, jak ja bym przeczytała o sobie taki wątek, to zwątpiłabym w polskie kobiety.
Stary 2005-10-24, 18:42   #83
guia
Zadomowienie

GG do guia

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Ja pamietam co gadałam na Wałesównę i pamietam jak powiedziała w jednym z wywiadów, że najbardziej lubi - uwaga [!] łyżewnictwo
aaa umieeram

ale back to the topic. jakby postawic pare Kwasniewskich przy Kaczorach, nawet te 10 lat temu, to... no wlasnie chyba komentarz zbedny Kwasniewski konkretny facet jest, a kaczor taka sierotka marysia.. wyglada jakby mu sie wiecznie plakac chcialo. takie mam wrazenie a co tam bedzie z jego zona- zobaczymy. nie jest piekna nie jest brzydka. ot, zwykla kobiecina. jezeli uda jej sie osiagnac taki poziom, jak poprzedniej prezydentowej, to nie dam na nia zlego slowa powiedziec. poki co ma u mnie kreche, za to, ze takiego meza sobie wziela
guia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 19:04   #84
Anita
Raczkowanie

A ja z czystej antykomunistyczej niechęci nie cierpię Kwaśniewskich. Kwas to stary działacz młodzieżowych organizacji komunistycznych i PZPR-owiec. Mam wrażenie że ta sympatia dla byłego prezydenta wynika z braku pamięci. Jakby to o co walczył od wczesnej młodości Pan Kwaśniewski dalej było w Polsce to nie byłoby mowy o czymś takim jak internet drogie panie, ani pełne sklepy czy wyjazdy za granicę. A jak dla mnie Kwaśniewska dalej wygląda jak gwiazda disko polo.
Anita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 19:11   #85
jaga_2001
Zakorzenienie

a propos disco polo, swego czasu Jolka porownywana byla do slawnej pare lat temy piosenkarki disco polo SHAZZY i trzeba przyznac, ze podobnienstwo bylo ogromne i ktos tu mowil o reprezentatywnosci??

AV by jaga_2001
Stary 2005-10-24, 19:15   #86
Ines1985
Zakorzenienie

A ja pamietam ze 10 lat temu Kwasniewskiego promowal jakis disco polowy zespol z piosenka "Ole, Olek" czy jakos tak

Tak jakos mi sie przypomnialo, skoro jestesmy przy temacie disco polo.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 19:17   #87
babi
Raczkowanie

Och,jaka ta dyskusja jest płytka!Owszem,pani Kaczyńska nie jest może pięknością,wygląda jak zwykła,przęciętna kobieta w jej wieku.Ale głosowaliśmy na prezydenta,jego politykę,poglądy,a nie-jego prezencję i wygląd jego małżonki.Być może ktoś tym się kierował przy głosowaniu ale to przecież jest dziecinne!Jak w bajkach,że ładny człowiek jest również dobry!Poza tym chciałabym zobaczyć te lalunie,które tak negatywnie się wypowiadają o nowej prezydenckiej parze-za 20 lat!Ciekawe,czy będą wtedy tak aroganckie.Wszyscy się zestarzejemy,czy tego chcemy,czy nie!Aż mnie trzęsie!Nie ważne to co w głowie tylko wizerunek!Co za płycizna...
babi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-24, 19:23   #88
jaga_2001
Zakorzenienie

tu powinna byc pustka po skasowanym poscie, jednak nie moge tego zrobic z niewiadomych mi powodow

AV by jaga_2001
Stary 2005-10-24, 19:23   #89
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babi
Och,jaka ta dyskusja jest płytka!Owszem,pani Kaczyńska nie jest może pięknością,wygląda jak zwykła,przęciętna kobieta w jej wieku.Ale głosowaliśmy na prezydenta,jego politykę,poglądy,a nie-jego prezencję i wygląd jego małżonki.Być może ktoś tym się kierował przy głosowaniu ale to przecież jest dziecinne!Jak w bajkach,że ładny człowiek jest również dobry!Poza tym chciałabym zobaczyć te lalunie,które tak negatywnie się wypowiadają o nowej prezydenckiej parze-za 20 lat!Ciekawe,czy będą wtedy tak aroganckie.Wszyscy się zestarzejemy,czy tego chcemy,czy nie!Aż mnie trzęsie!Nie ważne to co w głowie tylko wizerunek!Co za płycizna...
wreszcie ktos cos madrego powiedzial
a tak od siebie: NIE OCENIAJMY CZLOWIEKA PO WYGLADZIE!! I NIE SZATA GO ZDOBI!!

AV by jaga_2001
Stary 2005-10-24, 19:24   #90
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

cos musi w sobie miec skoro przyszly prezydent jeszcze z nia jst, nasza terazniejsza pierwsza dama zanim jej maz zostal prezydentem, tez nie wygladala tak jak wyglada teraz, poczekajcie jeszcze wygładza jej zmarszczki, naloza tone tapety, odzieja w gasonke jakiegos tam slynnego projektanta, pozna zasady savoir vivr'u, pojedzie na wycieczke do luskusowego SPA na Krecie i stanie sie Jolka 2.
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości