|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Czy tęsknię? Tylko kiedy oddycham
![]() |
#4382 |
Raczkowanie
|
A czy ten jest poprawnie przetłumaczony: Jedna chwila potrafi wszystko zmienić - One moment can change everything moim zdaniem powinno być tak : One moment everything can change . ale nie jestem pewna ![]()
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
`bo wbrew pozorom ja też czasem płaczę .
`od teraz będę twarda, nic już nie złamie mnie `umarły plany, wszystko co było piękne `wciąż udowadniaj że to TY bardziej kochasz i jak tu żyć kiedy niepewne jutro ? wiesz, że łzy zabierają nam szczęście ? chciałabym zobaczyć jak śpisz . To nic że o innej śnisz . śliczne macie opisy ;* Mam nadzieję że wybierzecie jakieś z moich ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
BAN stały
|
Cytat:
tosz ja tylko prawde mówię ![]() twórz twórz twórz!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn
Suess Domiiniisiia Kłaniam się Wam dziewczęta. Dziękuje ślicznie ![]() ![]() A tu garść ode mnie: Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian. (Paulo Coelho) I bet you won't remember half the things that I will never forget. // Założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę aby wszystko było fikcyjne, a zdawało się rzeczywiste. Brak miłości wcale nie wyklucza bycia szczęśliwym ![]() " I’ve tried to go on like I never knew you " / próbuję dalej iść/żyć tak jakbym Cię nigdy nie znał/a
#4387 |
Zadomowienie
|
* Myślałam, że będzie prosto i cudownie..
* Byłam zawsze blisko Ciebie. Nigdy nie zapomnę tego, co osiągnęłam dzięki Tobie. * Moje osobiste pudełko po soku jabłkowym, gdzie zamykam swoje myśli.. * Kochać kogoś znaczy czasem..pozwolić mu odejść i żyć własnym życiem. * Nasze małe wielkie chwile..tylko nasze..nikt nie ma prawa nam ich ukraść.. ;* * Nie żałuję ani jednej chwili, nie żałuję nawet tych straconych chwil, nawet one były piękne, ważne... * .sama z moim niebem uczuć. * Odwiedzamy się w snach..kroczymy własnymi ścieżkami.. * .ból dławiący i ściskający serce. ![]() * ..skrywasz sekrety jak ja.. * Nuty kołyszą mnie do snu ale nie zasnę..zbyt mocno dziś czuję. ![]() * Zamykam się w pokoju bez ścian, krzyczę brakiem słów, które zginęły w morzu uczuć.. * ..tajemnicza nieznajomość Twego serca, Twej duszy..Ciebie.. * ..nadzieja znika..pozostaje tylko ten ból dławiący i te wspomnienia.. ![]() * Czekałam zawsze cierpliwie na Ciebie, na Twój uśmiech, jedno spojrzenie.. * ..prorocze sny zwiastują radość i szczęście.. * .wylewam emocje na czystą kartkę papieru. * Cisza, tak..i co jeszcze? * Słuchając słów melodii wyśnionej jestem bliżej Ciebie, zawsze będę..nawet, gdy mnie już nie będzie.. * ..los znów nauczył tracić.. * .roziskrzony wzrok, rozczarowanie, niemy krzyk i smutek. ![]() * Teraz umiem już czekać cierpliwie i niecierpliwie..umiem zachowywać się spokojnie.. * .Twoje perłowe włosy zasłoniły mi świat. * Nie zawsze potrafimy na siebie patrzeć ale..doskonale się rozumiemy. * .pogrążona w beznadziejności i marzeniach. * ..a może to było tylko złudzenie, sen.. (?) * .owiana słodkim niepokojem i lękiem..uczyłam się Ciebie na pamięć. * Wtapiam się w białą ścianę..w tym pokoju nie ma klamek, tu nie można wejść..Tu jestem tylko ja.. * .kolejna gorzka lekcja w szkole życia. * .nutka żalu, smutku, rozpaczy, szczęścia, zwątpienia, złości, pretensji, ulgi. * Osnajdę sposób..jakiś sposób, by biec do Ciebie choćby kamienistą drogą, bo...zawsze będę przy Tobie. ;* * Lgnęłam do Ciebie jak do mojego księżyca, słuchając sukotu tajemniczych kroków.. * Szeroko zamykając oczy, widziałam w Tobie coś, czego nie widziałam w nikim.. ![]() Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-13 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Raczkowanie
|
Z butelką Johnnie'go Walker'a, z torebką od Louis'a Vuitton słucham Barry'ego White'a. Fakt, ciężko by było bez facetów. ;]
Zrobisz dla mnie wszystko? Ok, na początek udowodnij że można żyć na marsie. na WŁASNYM przykładzie. ![]() ![]() Błagam, idź się wykastruj, świat nie zniesie więcej takich bezmózgów jak Ty! Ty dasz mi szczęście? Co najwyżej orgazm. Choć całkiem podobne, to jednak nie to samo. ;] Sama tworzę powieść mojego życia. Rozdział z Tobą już skończyłam. A powieść toczy się dalej... Chcę być szczęśliwa i będę. Z Tobą czy nie to już mniej ważne. Liczy się że będę. Walczyć mogę o miłość, ale nigdy o faceta. Proszę Cię, jakież to upokarzające! Laptop, telefon, facet, torebka- rzecz nabyta. Szkoda łez! Jak Ciebie widzę to do oczy cisną mi się łzy. Takam wrażliwa na ułomność bliźnich!
![]() |
#4389 |
Raczkowanie
|
Podstawowa zasada brzmi:
tłucz głową w mur, coś się w końcu rozleci. Ludzie, których sobie wyobrażasz, potrafią tak dobrze słuchać... W mroku świat sie zmienia. W mroku, a zwłaszcza w samotności. Pękają wówczas zamki klatki, w której mieszka wyobraźnia i wszystko moze sie wyrwać na wolność- absolutnie wszystko. Widzisz, całe życie szukałem diabła poza własnym życiem, bo tego w środku cholernie trudno złapać. Miłość, to nabieranie gości! To nic! To wielkie okrągłe zero! I są takie gesty, którym nie potrafię sie oprzeć... Jesteś osobą, która innym jednym słowem cały świat rozpie**olić potrafi. Czasami tylko zdaje ci się, ze znika cały świat. Wiesz, ja też czasami budzę się i nie dostrzegam dnia. Chciałem krzyczeć, lecz nie mogłem. Chciałem śpiewać, brak mi tchu. Serce moje mi wydarli, serca mego nie ma już. Chciałem tylko mówić prawdę, lecz zamknięto usta mi. Chciałem komuś podać ręce, teraz rece są we krwi. Podobno piekło to inni. Według mnie piekłem może byc powtarzalność. Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzieki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. Sklepik z marzeniami
#4390 |
Zakorzenienie
|
'łzy szczęścia w grad zamienione. milczeniem zarosła miłość.'
'na tamtym przystanku jeszcze serce wyryte na ławce.. którego już nie ma.!' 'bo gwiazda szczęścia z Tobą już zgasła.!' 'niech letnia miłość do mnie przybędzie. rozpali żarem serce i duszę.!' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Wtajemniczenie
|
3martyna3 kolejne opisiki o kwiatach(jak obeicałam) mam nadzieje, że jeszcze cos sie przyda
![]() Kobiety są kwiatami, bezustannie zwracają się do światła i jak kwiaty potrzebują słońca, aby się rozwijać. Ścieżka, po której stąpa kobieta prawa, jest istotnie suto posiana kwieciem wszelkim, lecz kwieciem, które pozostaje za jej stopami - nie przed nimi Kwiaty na to są, ażeby więdły, ale serca są, aby kochały. I kobieta, i kwiat mają dni swoje. Nie mają lat. takie jeszcze znalazłam.. mam nadziejej że cos sie przyda ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ahh :* ślicznie .. Biore podkreslony ;DD akurat pasuje do mojej sytuacjii ;] ----- - Tak naprawdę cierpią Ci którzy nie wiedzą czego chcą - Blisko bądź , nie zostawiaj mnie tak, zatańcz ze mną ostatni raz <333 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Raczkowanie
|
Czy to miłość.? Nie. To tylko bezsilność niepamięci. </3
magia Twego ciała nie do opisania. Zostawiłam tam połowę serca. Ta brzydka, zła i szczera.! Słodkim uśmiechem zmuszam Cię do grzechu.! :P Oślepia mnie blask słońca, ukazuje on piękno w pełni. Z prawej strony słońce, naprzeciw księżyc. Dzisiaj zdarzyło się nam to niekochanie.
![]() |
#4394 |
Rozeznanie
|
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" http://opisy-agus.blog.onet.pl/0
"W życiu piękne są tylko chwile" "Poznaj swoją wartość i zacznij się docieniać" "Nie żyje się, nie kocha i nie umiera - na próbę" "Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nimi dużo więcej radości niż z własnych" "Bo miłość nie zna pór dnia, a nadzieja nie ma końca a wiara nie zna granic, tylko wiedza i niewiedza skrępowane są czasem i granicami" "Mam mniej, niż się spodziewałem, ale może więcej oczekiwałem, niż należało?" "W życiu można liczyć tylko na siebie. A i tego nie radzę" "Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem" "Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia" http://opisy-agus.blog.onet.pl/0
#4395 |
Raczkowanie
|
abunee dzięki wielkie
![]() moge prosić o opisy że jednak sie boję...że wcale nie jestem taka odważna, śmiała i twarda...jaką chce żeby mnie widzieli...że cholernie się boję czy bd ok ze mną...i że łatwiej byłoby mi jeśli wiedziałabym że ktoś się o mnie martwi...troszczy sie o mnie i "jest przy mnie" (w środe mam zabieg i właśnie tego sie boje) ![]() błagam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Raczkowanie
|
![]() np. "byłeś takim ładnym chłopcem zanim stoczył Cie heroinowy rak" albo " w świecie gdzie narkotyk nosi nazwe skrzydeł a każdy wzlot oznacza upadek " pilne. baardzo prosze. ;* *** opisy: - Kocham Cie. - A ja ucze sie miłości od Ciebie <33 Czegokolwiek nie powiem, on zawsze będzie wypełniał moje życie. A widzisz? Nie mówiłam ? Wystarczy, że ulegniesz ijuż go nie ma. Tacy są mężczyźni. miłość karze robić głupstwa ;] Nawet jeśli miłość niesie z sobą rozłąke smutek i samotność yo warta jest ceny jaką trzeba za nią zapłacić. Jeśli tak wygląda Twój świat, chce stac się jego częścią. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na zewnątrz odważna, w środku ze strachu sie trzęsie wiem, że będzie dobrze, ale mimo to cholernie sie boję... nie boje sie, nie boje się.. cholera... autosugestia nie pomaga...;/ boje się... ale czy kogoś to obchodzi?? po prostu bądź przy mnie, a nie będę sie lękać... Zamykam oczy, nie chcę widzieć, nie chcę czuć ... wiedzieć, ze jest ktos kto się o mnie martwi wiedzieć, ze jesteś przy mnie i rócić, gdy będzie po wsyztskim... w Twoich ramionach zapomnieć o strachu ..Don't want to think about it..don't want to talk about it..[Nie chcę o tym myśleć ..Nie chcę o tym mówić..Mam tego dość] Na pozór wszystko gra...ja cały czas uśmiecham się losing control, faith, hope... losing everything I've ever had...Tracac kontrole, wiare, nadzieje... tracac wszystko co kiedykolwiek mialam. wiedzieć, że zależy Ci właśnie na mnie... I fear/ boje się gdybym wiedziała, że ktoś jest ze mną nie bałabym się tak bardzo... czy jest ktoś, z kim mogę podzielić swój strach... chyba nie o to chodziło... ;/ ;/ ;/ ale nie mam dzis pomysłów... przepraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Rozeznanie
|
Bo życie ze mną to randka w ciemno..
Nie jestem dobra nie.Choć bywam miła.Pamiętam to co złe.Co piękne zapominam.. Czasami lubię być całkiem sama... I bywa że ten stan, nieszybko mija.. schowaj te łzy do kryształowej szkrzyni...
#4399 |
Zakorzenienie
|
Czekam na Twoją fizyczną bliskość.
"Noszę w kieszeni śmierć, pieszczę ją miedzy palcami, wygładzam czułe punkty". Im wyżej wyjdziesz, tym spadniesz boleśniej... Niesiona na skrzydłach zwątpienia szukam przebaczenia. Codziennie chciałabym trzymać Go za dłoń, no ale on...i to mnie boli. Istnieją dwa sposoby zainteresowania sobą kobiety: być obojętnym lub draniem, a najczęściej jednym i drugim. Ostrożnie z sercem na dłoni: niektórzy mogą je uważać za poduszeczkę do wbijania szpilek. "I dlatego lubię mówić z Tobą!" <333
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
BAN stały
|
Witam, potrzebuje opisów o tym, że będę tęsknic za moimi przyjaciółmi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zadomowienie
|
* Łzy płyną po twarzy, takie ciepłe, takie słone..
* Nie potrzebuję nikogo.! Jestem indywidualistką.! * Oczy pieką, rozmazuję łzy i patrzę na świat.. * Dzielą nas myśli niezrozumiałe i słowa niewypowiedziane.. * Twoje karmelowe oczy patrzyły z takim ciepłem.. jesteś bliżej nieba niż ja kiedykolwiek będę.. * Masz takie długie rzęsy..ta pięknie rzucały dzisiaj cień na policzki.. * .tylko ja i moje myśli. * Uciec. Uciec od tej rozpaczy, od tych łez, które mnie nie opuszczają, od tego pseudoszczęścia, od tej wrażliwości i tego co robię.. * .zawieszona pomiędzy jawą a snem. * Nie ucieknę przed Tobą, stawię opór..ja też potrafię być poważna.. * Nie pozwolę Ci zburzyć tego, co zbudowałam, choć chciałabym poznać Twój kolor oczu.. * ..zagrzebuję te wspomnienia, ukrywam jak najcenniejszy skarb.. te Twoje brązowe oczy będą zawsze w moich snach.. * Prosiłam sen, żeby szybko przyszedł, bym nie musiała oglądać porażki.. * Jeśli będzie trzeba, odsunę się od Ciebie i bez żalu odejdę daleko, jak najdalej.. * ..nie warto się przywiązywać, a potem tak cierpieć.. ![]() * Nocą ciekawski księżyc spogląda w okno, gwiazdy mrugają porozumiewawczo..tylko one rozymieją.. * Kiedy zakazany owoc najbardziej smakuje, przymknij oczy, myśl.. * Boję się..boję się tym swoim strachem, którego nikt nie rozumie.. * Uzależniłam się od Twojego spojrzenia, uśmiechu, słów, obecności.. ;* * Boję się atramentowych nocy i tych wielkich łez w moich oczach.. ![]() * .czaruję myśli, zaklinam marzenia. * .niczym wiosenna magia, świat pełen kolorów. ![]() * ..zawieszona między dobrem a złem, senna niczym piękny sen.. * Dobrze mi w tym moim świecie..nie potrzebuję Cię..odejdź.. * .sprzeczne myśli. * Boję się słońca, dnia, jutra, boję się tych kwiatów przy drodze i tej ciszy.. Twoich uśmiechów i Twojego głosu.. * Zwinięta w kłębek chciałabym przespać zły czas, znaleźć się w innym miejscu.. * W ukryciu nocy znajdę siebie i Ciebie..oszykam czas i los.. * Dzieli nas czas i lęk..mój, Twój, nasz..a jednak z każdym oddechem jesteśmy bliżej siebie, z każdą sekundą jest więcej nas.. * Nie będę Twoja.! Nie będę niczyja.! Tylko..swoja.. * ..i dokładnie tak, tak smakuje ten lęk i strach, że gdy skończy się dzień.. tak spokojnie mi odpowiesz.. * Mogę zwątpić w to, co dzieje się, kiedy każesz mi dążyć tam, gdzie jest niepewny cel.. * Nie okazywać uczuć ani emocji. W samotności odnaleźć ukojenie.. * Wiesz ile we mnie tragedii, rozpaczy..ile zła, ile myśli poplątanych i dziwnych, a mimo to jesteś..rozumiesz.. * Wybacz, ze Cię odpycham..wtedy mniej boli.. ![]() * ..odnajdę Cię w każdym moim śnie, rozpoznam zawsze cząstkę Ciebie we mnie.. * Kiedy tak patrzysz, oczami anioła i mówisz, kiedy jesteś tuż obok, tak, że mogę chwycić Cię za rękę..tak, że słyszę bicie Twego serca.. * Co da nam los, nagrodę czy gniew? Cokolwiek się zdarzy, pokonam swój lęk. * Nieważny jest świat..nieważny.. * .gorzka jak kawa noc. * Kiedy Cię widzę, widzę swoje szczęście. Nie będę umiała zapomnieć ani przejść obojętnie.. * W oceanie uczuć zanurzę się, odnajdę Cię w tłumie, pójdę z Tobą na koniec świata i jeszcze dalej.. * Obiecuję Ci, przysięgam..znajdę nasz szczęśliwy ląd.. ![]() Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-13 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziam Was ![]() ![]() i żeby nie było : może w parku, pod lasem, na torach, przy garażach
![]() |
#4405 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuje opisów mówiących o tym, że mam dwie takie naj, naj, naj lepsze przyjaciółki. Jedna chodzi ze mną do klasy, a druga jest o rok młodsza. One się strasznie nie lubią. A ja nie chce rezygnować, ani z jednej przyjaciółki, ani z drugiej. Jeśli macie jakieś opisy mówiące o własnie o takiej sytuacji to proszę pomóżcie mi.
![]()
![]() |
#4406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnęę wszystkie ! ;dd dla Ciebie to robię - uświadom to sobie... I see heaven in your eyes ... cold is the night cold are my hands cold as my heart... Ona lizała innego jak znaczek pewnie już w domu miała cały klaser ... szkoda, że nie umiesz zauważyć tego co dla Ciebie robięę ... jak prawda Cięę boli to może też zabić ... chodź tu my lubimy niegrzecznych chłopców ;P Take me awayy < 33
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zadomowienie
|
* Zbudować góry marzeń..zasadzić wkoło kwiaty uśmiechu..
* .nawlekam błękitne marzenia na srebrną nić. * Słońce świeci tak samo jak wczoraj.. * ..uwierzyć w dobre sny.. * Największe marzenie prysło jak mydlana bańka.. * .zaplątać się w sieć uczuć. * Wpleć w moje włosy kolorowe motyle..chcę spróbować Twoich słów, chcę zachłysnąć się Twoją wolnością.. * Z cukierkowym uśmiechem na ustach zacząć wszystko od nowa. * Z biegiem czasu wątpliwości znikną. Zostanie tylko pewność, że mała, słodka księżniczka dobrze postąpiła.. * ..leżąc w łóżku z marzeń nie potrafię zasnąć.. * Skupić się na oglądaniu chmurek. Na wąchaniu kwiatów. Na śpiewaniu.. * Stworzę nową rzeczywistość..lepszy świat.. * Wstać wcześnie rano..cichutko, by nie zbudzić uśpionych marzeń.. * Założyć różowe okulary. Uśmiechać się. Zamknąć wszystkie wspomnienia w złotej szkatułce.. * Nie ma piękna, jeśli w nim leży krzywda człowieka. Nie ma prawdy, która tę krzywdę pomija. Nie ma dobra, które na nią pozwala. * .deszcz emocji. * Dzień jak każdy inny, a jednak..dzień niezwykły.. * ..śmiech zamienia się w ból, radość miesza się z łzami.. * Wszystko co dobre kiedyś się kończy..gdy się wali to już wszystko na raz, w jednej chwili..wszystko.. * Bo dwie twarze każdy ma, pierwszą tylko on sam zna, drugą świat a twarze dwie różnią się jak noc i dzień.. * Mętlik dookoła mnie..mętlik, nieład i chaos.. * .burzowe chmury nad głową. * Spada na mnie gorąca, lepka zasłona nocy. * .barwne marzenia. * Każdy z nas ma dwie twarze..szlachetne, prawdziwe uczucia skrywane pod maską.. * Duszna, gorąca, klejąca noc..dławi umysł.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczynki ;dd słuchajcie mam do Was po raz kolejny ogromna prosbe. A miaowicie chodzi o to, ze kumpel mojego chlopaka zgrywa strasznego penere ;/;/ poprostu okropienstwo.. teraz jada na wakacje i on ma co pochwile opisy "impra roku" "zakupy-cysterna vodki..." itp wkurza mnie to bardzo i chcialabym mu jakos dokopac. Macie moze jakies opisy??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki,
a może coś o tym, że Wojsko Polskie zabiera mi TŻ-ta ![]() Jeśli coś macie w tej tematyce to poproszę ![]() Ode mnie: * Chciałam Ci powiedzieć, że ja... * w taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę. <3 * ` rozmawiać codziennie o wszystkim niecodziennym. * - myślisz o mnie? - czały cas xD
#4410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.