Tableciary plotkary V - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 14:36   #271
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

hej dziewczyny
nie mam teraz czasu przejrzec co napisalyscie bo kurcze tyle mam pracy w domu i z mala ze szok

u nas jakos leci po wolutku zaraz wybieramy sie do pani doktor bo mam troche pytan

widzialam foteczki Edzia fajny chlopczyk

moja Mala uczy sie raczkowac a teraz lezy obok mnie i wyciaga wszystkie chusteczki pampersa, dorwala opakowanie i jaka zadowolona

podalam link do filmiku malej jak sie rechocze w lozeczku hihihi jesli ktos nie dostal to sobie przeslecie wzajemnie jesli ktos bedzie chcial bo tutaj nie chce podawac takich rzeczy

trzymajcie sie jakos dziewczyny
Stary 2008-08-12, 14:52   #272
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ray napisalam Ci priva widzialam fotki, ale filmik nie chce mi sie otworzyc, sprobuje cos pokombinowac, moze mi sie uda

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:24   #273
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. ja juz po pracy

Pomidorko na pewno wszystko bedzie dobrze, teraz prawie kazdy ma kredyt , nie mysl o tym, za to mysl, ze juz niedługo zamieszkacie we WLASNYM mieszkanku

Marcelko, Moniu miłego dnia

Nikitko przyjemnego zabiegu

Kiniu no to faktycznie nie poszalejecie my chcemy sobie pokoik w hotelu wynając na noc poslubna, nawet jesli mamy paść ze zmeczenia to to i tak takie przyjemne bedzie

Kachulko miłej pracy
NAm hotel fundowal pokoj na czas wesela i noc poslubna, to bylo dopiero fajowe!!
Mialam w nim wszytskie rzeczy,moglam sobie pojsc w trakcie wesela /( ale nie skorzystalam, hihi, bylam pochlonieta zabawa) no a potem przynajmniej mieslismy spokoj, a tak nam sie spodobalo, ze doplacilismy na jeszcze jedna noc

Ja padam, zmeczona jestem...maly jest spokojny, ale mimo wszystko zmeczenie sie odczuwa. Dzis walnal taka torpede w trakcie przewijania, kupa poleciala 1, 5 metra , i nie klamie, to juz sie zdarzylo 2gi raz, tyle ze ostatnio poleciala wprost na meza, bo on przwijal. A ja dzis akurat odsunelam sie na bok i wszystko wyladowalo na lozeczku...wszytsko w kupie, lozko, posiel, rzeczy, ktore wisialy na lozeczku i dywan...
zebyscie wiedzialy, z jakim cisnieniem to musi leciec!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:59   #274
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu dziekuje za pw

Ray Ala super.Mi filmik tez sie nie otwiera

Madziu ale masz przygody, ale pamietam, ze moja siostra tez tak miala ze swoimi dziewczynami
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:54   #275
Ray
Zakorzenienie

dziewczyny moj maz mowi ze trzeba miec zainstalowanego flesha nie wiem czy macie.... jesli macie i nie chodzi to musze mu powiedziec bo to znaczy ze cos nie tak:/
Stary 2008-08-12, 17:58   #276
Ray
Zakorzenienie

Mijaela hehehehehe ale maly potrafi ho ho hehe.. nie martw sie moja jak mi drugiego dnia w szpitalu zrobila kupe to mi szczeka opadla na podloge ile takie 2,5 kg dziecko moze zrobic kupy pieluchy mi nie starczylo hehehehe az pytalam dziewczyn obok czy ich dzeci tez tak robia b... do teraz nie rozumiem gdie to sie moglo miescic

my po spacerze moje dziecko z koleji bedzie chyba jakas spiewaczka najlepiej operowa mi juz wiedna uszy ona non stop piszczy i spiewa... i nie to ze ja cos boli czy nie pasuje ona po prostu tak sobie piszczy doruwnuje normalnie spiewaczkom w operze tak wysokie tony wydaje ze zastanwiam sie czy sobie w uszy zagluszaczy nie wlozyc akurat mam takie lotniskowe

a dzis wchodze do pokoju i co widze??? mala lezy na podlodze i pstryka w klawiature na laptopie hheehehe mala wizazanka rosnie

tak sie sklada ze cale dnie musze z nia na podlodze lezec to i laptop lezy a ten terrorysta sie doczlapal do myszki ktora swieci i przy okazji popstrykalo sobie wkleje potem fotkie tego
Stary 2008-08-12, 19:06   #277
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonka123 Pokaż wiadomość
Pomidorko dacie rade nie ma innej opcji

kina2807 no to z dziadkami za ścianą rzeczywiście tak nie bardzo sie zabawić hehe

Nikitko dobry ten Twój mężuś że tak Ci funduje zawsze
No pewnie że dobry, ale to mój pomysł z tymi zabiegami on tylko kase daje

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Znalazłam was
Wiedziałam, że jak bede miec wolne powstanie nowa część wątku

To ja zabieram się za czytanie co tam u was

Monia super ze jestes jak ci wolne mineło?

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Dziewczyny pogoda wrecz fatalna, goraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co niesamowicie

Taka pogode to ja wole miec na wakacjach, a nie w domu...

Marcelko a nie da rady wam sie gdzies z J wyrwać?

Cytat:
Cześć dziewczynki. ja juz po pracy

Pomidorko na pewno wszystko bedzie dobrze, teraz prawie kazdy ma kredyt , nie mysl o tym, za to mysl, ze juz niedługo zamieszkacie we WLASNYM mieszkanku

Marcelko, Moniu miłego dnia

Nikitko przyjemnego zabiegu

Kiniu no to faktycznie nie poszalejecie my chcemy sobie pokoik w hotelu wynając na noc poslubna, nawet jesli mamy paść ze zmeczenia to to i tak takie przyjemne bedzie

Kachulko miłej pracy

Oj Kasiu było tak przyjemnie że chyba co miesiac bede chodzic jak budżet domowy na to pozwoli

Cytat:
Dziewczyny pierscionka jesszcze nie ma bo nie wiadomo co J wymysli... Chociaz dla mnie moze byc to zwykly srebrny pierscionek, nie musi yc wcale zloty czy tez z bialego zlota

Do urodzin jeszcze troszke czasu jest wiec ma czas

Marcelko kto wie kto wie może pierścionek będzie rodzice tak wam trują że może J sie zdecydował

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
nie mam teraz czasu przejrzec co napisalyscie bo kurcze tyle mam pracy w domu i z mala ze szok

u nas jakos leci po wolutku zaraz wybieramy sie do pani doktor bo mam troche pytan

widzialam foteczki Edzia fajny chlopczyk

moja Mala uczy sie raczkowac a teraz lezy obok mnie i wyciaga wszystkie chusteczki pampersa, dorwala opakowanie i jaka zadowolona

podalam link do filmiku malej jak sie rechocze w lozeczku hihihi jesli ktos nie dostal to sobie przeslecie wzajemnie jesli ktos bedzie chcial bo tutaj nie chce podawac takich rzeczy

trzymajcie sie jakos dziewczyny

Justyś ja tez poprosze o filmik Alicji

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
NAm hotel fundowal pokoj na czas wesela i noc poslubna, to bylo dopiero fajowe!!
Mialam w nim wszytskie rzeczy,moglam sobie pojsc w trakcie wesela /( ale nie skorzystalam, hihi, bylam pochlonieta zabawa) no a potem przynajmniej mieslismy spokoj, a tak nam sie spodobalo, ze doplacilismy na jeszcze jedna noc

Ja padam, zmeczona jestem...maly jest spokojny, ale mimo wszystko zmeczenie sie odczuwa. Dzis walnal taka torpede w trakcie przewijania, kupa poleciala 1, 5 metra , i nie klamie, to juz sie zdarzylo 2gi raz, tyle ze ostatnio poleciala wprost na meza, bo on przwijal. A ja dzis akurat odsunelam sie na bok i wszystko wyladowalo na lozeczku...wszytsko w kupie, lozko, posiel, rzeczy, ktore wisialy na lozeczku i dywan...
zebyscie wiedzialy, z jakim cisnieniem to musi leciec!

Madziu to nieźle mały wam dał
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 19:51   #278
dragonka123
Rozeznanie

m0nia1986 dawno Cie nie było

zgadnij_MS mi się wydaje że jednak coś z pierścionkiem kombinuje ale no zobaczymy na pewno mocno Cie zaskoczy

Ray ja też nic nie mam ajj a może jakas kobietka mi przesłać ?

Mijalea heheh jak się to czyta to śmiesznie ale Tobie na pewno nie było do śmiechu jak to zobaczyłaś dla męża zreszta też to niezły ten Wasz brzdac daje popalić hehe

A ja dziś spotkałam się z kumpelą która opiekuje się swojej rodzonej siostrzyczki synkiem, ma już 7 miesięcy jest słodziutki normalnie się zakochałam w nim hehe i tak nosiłam go na rączkach bo nie chciał w wózku leżeć a waży około 9 lub 10 kg a tak mnie bola rece i miesnie na nich ze jutro pewnie beda zakwasy jejciu ja to słaba jestem a jakbym miała swoje dziecko i tak codziennie to ja nie wiem co by było hehe
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:54   #279
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Aniu a co tam u ciebie? jak dzien ci minął? he he własnie dopisałas do posta
a plany na jutro masz jakies?

Gusia widze cie na dole jak tam młoda mama się czuje?
Stary 2008-08-12, 19:58   #280
kasiasiar
Zakorzenienie

a ja wrócilam z solarki

Aniu ja jak ponosiłam ostatnio przez godzink synka kolezanki to tez miaam rece jak z waty po tym
Stary 2008-08-12, 19:59   #281
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wrócilam z solarki

Aniu ja jak ponosiłam ostatnio przez godzink synka kolezanki to tez miaam rece jak z waty po tym

wow Kasiu a na ile minut chodzisz? a przyspieszacz opalania masz?
Stary 2008-08-12, 20:01   #282
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Azzzz nie chce Wam narzekac, ale mam wszystkiego i wszystkich w kolo serdecznie dosc... Tylko poczytam...

Dragonko, a niech on sobie robi co sobie chce, juz mam tego powyzej wlosow na glowie...
Gusia odezwij sie
Agnieszko, jedna i druga gdzie jestescie ??
Nikitko, do mamusi chce jechac w ten weekend, a jak chce to niech sobie jedzie SAM!! Wakacje mam w nosie...
Madziu to niezle kupki daj Edwardzik strach pomyslec co bedzie potem

Stary 2008-08-12, 20:04   #283
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Azzzz nie chce Wam narzekac, ale mam wszystkiego i wszystkich w kolo serdecznie dosc... Tylko poczytam...

Dragonko, a niech on sobie robi co sobie chce, juz mam tego powyzej wlosow na glowie...
Gusia odezwij sie
Agnieszko, jedna i druga gdzie jestescie ??
Nikitko, do mamusi chce jechac w ten weekend, a jak chce to niech sobie jedzie SAM!! Wakacje mam w nosie...
Madziu to niezle kupki daj Edwardzik strach pomyslec co bedzie potem

Oj Marcelko nie dobrze czuje wielką złość nie denerwuj sie tak
Stary 2008-08-12, 20:10   #284
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko chodze na 15 min ale zaczybnalam od 8, a teraz jestem opalona od naturalnego slońca.Łóżka sa bardzo nowoczesne , troche kosztuj ale wole je bo sa bezpieczniejsze

Nie uzywam zadnych przyspieszaczy, boje się uwazam, ze nie sa bezpieczne, czasami uzywam tylko filtrów do solarium ale bez brazera i bez przyspieszacza
Stary 2008-08-12, 20:13   #285
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko chodze na 15 min ale zaczybnalam od 8, a teraz jestem opalona od naturalnego slońca.Łóżka sa bardzo nowoczesne , troche kosztuj ale wole je bo sa bezpieczniejsze

Nie uzywam zadnych przyspieszaczy, boje się uwazam, ze nie sa bezpieczne, czasami uzywam tylko filtrów do solarium ale bez brazera i bez przyspieszacza
To dobrze ze powoli zaczynasz ja kiedys jak poszłam na solarke to były takie fiolki do picia i one pomagały w opalaniu ale sporo kosztowały jak dla mnie
Stary 2008-08-12, 20:15   #286
gusia..
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Kurczę ale produkujecie te strony. Ja dopiero zorientowałam się jak chciałam przejść na kolejną stronę, że to nastepna część wątku hehe Także napisze tyle co doczytałam.

Nikitko u nas ok. Dziękuje za zdjęcia. Jak zobaczyłam Twoją szwagierkę to aż za brzuszkiem zatęskniłam

Kasiu my też mamy opla vectrę kombi. Super autko, nam sprawuje się świetnie Takie fajne rodzinne autko

Kiniu nie przejmuj się nocą poślubną bo pewnie jej nawet nie będzie jak zabawa będzie do białego rana A po niej padniecie zmęczeni, że nawet na nic ochoty nie będzie hehe Przynajmniej tak było u nas

No i widzę, że temat kupkowy hehe. To Nikola też potrafiła taka kupę strzelić pod ciśnieniem, że co znajdowało się metr od jej pupy było do prania lub mycia hehe A tak wogóle to zaczęła już ząbkować Troszkę wcześnie ale to podobno jest genetyczne a my z mężem mieliśmy też wcześnie ząbki. No i jest przez to czasami marudna Ślini się strasznie i wpycha wszystko co ma pod ręką do buzi Mam nadzieję, że ząbki wyjdą szybko i biedulka nie będzie długo się męczyć.

Kasiasiar zazdroszcze opalania. Też bym poszła. Ale to jak córeczka będzie większa

Pomodorko doczytałam tylko, że macie juz mieszkanko i trwają sprawy z kredytem, tak? To powodzenia w remoncie i oby wszystko poszło gładko

Dragonko współczuję bólu rąk i dlatego lepiej jest nie przyzwyczajac nosic dziecka za dużo na rękach A jak będziesz miała swoje to powoli będziesz się przyzwyczajać. Najpier jakieś 3kg i tak dalej. Ręce się przyzwyczają hehe

Ray Twoja córka niezła jest. Moja jak narazie obraca się wokół własnej osi i troszke odpycha się nóżkami i wędruje do góry. Często głowa wystaje jej za matę

Zgadnij oby J. szybko coś wymyslił i zaskoczył Cię ładnym pierścioneczkiem

Dziewczyny jak o którejs zapomniałam to przepraszam ale nie mam czasu czytać wszystkiego
Stary 2008-08-12, 20:16   #287
Ray
Zakorzenienie

juz jestem

i jak dziewczyny filmik dalej nie dziala?:/

juz sle wam linki
Stary 2008-08-12, 20:19   #288
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Gusia to super ze mała dobrze sie rozwija i ma już ząbki mój młody tez jakos szybko dostał ząbków i zdrowiutkie miał i nadal tak jest jedynie co to krzywe są ale aparacik ortodontyczny nosi i jest OK
Stary 2008-08-12, 20:20   #289
gusia..
Rozeznanie

Nikitko ważne, że nosi aparacik to wszystko da się naprawić

Ray ja też poprosze o linka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 20:22   #290
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Nikitko ważne, że nosi aparacik to wszystko da się naprawić

Ray ja też poprosze o linka
pewnie ze tak do 13 roku życia za ortodonte sie nie płaci
Stary 2008-08-12, 20:22   #291
kasiasiar
Zakorzenienie

Gusiu ciesze się, że do nas zajrzalaś

Mam nadzieje, ze ząbki szybko wyjdą
Stary 2008-08-12, 20:24   #292
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
juz jestem

i jak dziewczyny filmik dalej nie dziala?:/

juz sle wam linki
Dzieki za linka mała jest niesamowita
Stary 2008-08-12, 20:24   #293
Ray
Zakorzenienie

boshe cos mi wizaz dziwnie chodzi nikitka wyslalam ci link jak mozesz podaj kto nie ma bo cholercia ja ledwo weszlam na ustawienia zeby tobie wyslac ehh

mi jzu chodzi filmik wiec powinno i wam jak zda egzamin to bede wiecej wrzucac

a tak wyslalam wam link do wyglupow mojej malej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 20:26   #294
dragonka123
Rozeznanie

Ale naprodukowałyście tych postów hehe

Nikitko narazie na jutro jeszcze żadnych planów nie mam bede sie meczyc z zakwasami hehehe

kasiasiar no na prawde ale i tak kocham dzieciaczki hehe

zgadnij_MS aj widać zdenerwowana i nie w humorku jesteś

gusia.. nio to rzeczywiście wcześnie te zabeczki rosna
Nio w sumie niby tak jak swoje to powoli by sie od najmniejszego ciezaru przyzwyczajalo a tak wes 10 kg na raz i nos hehehe
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
Stary 2008-08-12, 20:27   #295
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Gusia oby szybko minal jej ten okres zabkowania
Kasiasiar ja chodze na 10 min, stracha mam na 15...
Nikitko brak slow na to wszytsko... Poprosze linka
Ray mam pytanie, odnosnie tego zelu silikonowego ,wiesz moze oczy faktycznie nadaje sie do naturalnych paznokci i czy trzeba go naswietlac te kilka min??

Stary 2008-08-12, 20:27   #296
Ray
Zakorzenienie

hyhyhy

ona normalnie sie tak rechocze troszkie inaczej to brzmi a tu na necie jakos tak wyszlo jak my kon sie smial heheheheheehe

gusia moja tez ma zabkowanie tez mam tego dosc... nie placze czy cos za to krzyczy z nerw bo chce wszystko grysc ale nam doktor kazala jej dawac pietke od chleba do gryzienia i przy okazji gluten bedzie miala

nikita a ty nie mazurach?
Stary 2008-08-12, 20:28   #297
dragonka123
Rozeznanie

Ja tez ja tez chce link

tylko jak długo ??
Stary 2008-08-12, 20:29   #298
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
boshe cos mi wizaz dziwnie chodzi nikitka wyslalam ci link jak mozesz podaj kto nie ma bo cholercia ja ledwo weszlam na ustawienia zeby tobie wyslac ehh

mi jzu chodzi filmik wiec powinno i wam jak zda egzamin to bede wiecej wrzucac

a tak wyslalam wam link do wyglupow mojej malej
Justys poprzesyłam nie ma problemu a kiedy masz egzamin?

Cytat:
Napisane przez dragonka123 Pokaż wiadomość
Ale naprodukowałyście tych postów hehe

Nikitko narazie na jutro jeszcze żadnych planów nie mam bede sie meczyc z zakwasami hehehe

kasiasiar no na prawde ale i tak kocham dzieciaczki hehe

zgadnij_MS aj widać zdenerwowana i nie w humorku jesteś

gusia.. nio to rzeczywiście wcześnie te zabeczki rosna
Nio w sumie niby tak jak swoje to powoli by sie od najmniejszego ciezaru przyzwyczajalo a tak wes 10 kg na raz i nos hehehe
Kuruj sie kuruj, zeby zakwasy soie szybko poszły
Stary 2008-08-12, 20:29   #299
Ray
Zakorzenienie

zgadnij wiesz co nie mam pojecia nie znam w ogole tej firmy...

nikita i inne jak klikniecie strzalke w prawo to jeszcze motorki zobaczycie:d
Stary 2008-08-12, 20:29   #300
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
hyhyhy

ona normalnie sie tak rechocze troszkie inaczej to brzmi a tu na necie jakos tak wyszlo jak my kon sie smial heheheheheehe

gusia moja tez ma zabkowanie tez mam tego dosc... nie placze czy cos za to krzyczy z nerw bo chce wszystko grysc ale nam doktor kazala jej dawac pietke od chleba do gryzienia i przy okazji gluten bedzie miala

nikita a ty nie mazurach?

Ja byłam tylko na weekend zobaczyc szwagierke i brzucholka musiałam wrocic do pracy wolne mam dopiero od 25.08.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości