|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Te za 80 to podobno rozszerzone.. wszystkie parametry
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Dziewczyny ... nie wiem.co robic.. ![]() dostałam dzis nowa propozycje pracy.. pracuje aktualnie na godziny w 3 miejscach... w tym dwie umowy o prace.. i teraz mam propozycje jeszcze na pól etatu (11godz. -szkola).. i jutro mam isc na rozmowe... wszystko fajnie ale jutro najdalej w czwartek mam owulacje hah.. troche glupio by bylo podpisac umowe i zajsc Planuje wstępnie pracowac conajmniej do polowy ciązy... moze jakos dam rade? I szefowe mnie nie zabija... Edytowane przez Paulina 87 Czas edycji: 2018-08-27 o 19:28 |
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Ja wychodze z zzałożenia ze pracodawca zatrudniajac kobiete w wieku rozrodczym liczy sie z tym ze może pojawic sie ciaza-czy to planowana czy nieplanowana, skoro nie proponuja tego stanowiska jakiemus mezczyznie to co ty sie tym bedziesz martwic-to ich decyzja i ich ryzyko
bedzie co ma byc i juz, jestem przeciwna planowaniu kariery zawodowej pod ciążę ktorej jeszcze nie ma
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki helpunku, jest tu ktoś kto zna się na prawie alimentacyjnym?
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby bez @Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mąż nie ma z nim kontaktu żadnego od ponad 15 lat, bo został przysposobiony przez nowego tatę. Jak myślisz jakie szansę żeby sąd nam kazał płacić na darmozjada? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wasza korzysc jest to ze "ojciec" nie kontaktowal sie z synem przez lata, po drugie zostal pozbawiony praw rodzicielskich czyli byly do tego podstawy i raczej zaden sad w takim wypadku nie przychyli sie do tego wniosku. Tym bardziej ze twoj tz jest przysposobiony przez innego mężczyznę, wiec to ich łączy prawnie wiez rodzic-dziecko, wiec na pewno conajmniej od tego czasu biologiczny ojciec juz alimentów nie placil bo nie mial takiego obowiązku (a zakladam ze pewnie nie robil tego juz przed odebraniem mu praw ). Pewnie wystarczy przedstawic te argumenty na sprawie i bedzie ok ![]() Spokojnie, w takich sytuacjach sad raczej nie przychyla sie do takich wniskow Ale dla spokoju ducha mozecie przejsc sie do prawnika lub radcy prawnego po zwykla porade ktora zazwyczaj nie kosztuje duzo (50-100zl) Przypomnialam sobie ze musze w końcu zlozyc wniosek o pozbawienie władzy, nie wiem po co z tym czekam ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Kaamilaaa0508 Czas edycji: 2018-08-27 o 21:48 |
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec drogi ciotki wizazowe, melduje, ze maly dostal dzis eksmisje z oiomu i na koniec pozegnal tamtejsze towarzystwo tak soczystym strzalem w pieluche, ze sie po calej sali roznioslo i nie uszlo uwadze pielegniarek
(Miejsce na oklaski) Niemniej jednak zeby nie bylo zbyt rozowo na jego miejsce wraca ktos z sali z pogorszeniem stanu, wiec.. Widac jak to bywa. Pozatym Maly od dwoch dni jest juz na wlasnym oddechu. Po operacji troche schudl, bo jednak mial wstrzymane jedzenie i tylko dozylnie, niemniej poki co wszystko wyglada, ze goi sie dobrze ![]() Gaja - 100ml na jedno odciagniecie? Boj sie jeza, dziewczyno, po co az tyle? Znaczy wiesz, sciagaj, na zdrowie, ale zebys w bledne kolo nie wpadla, jak potem bedzie podaz wieksza od popytu bo to chyba jeszcze czas okolo nawalowy jest? Nie wiem, pytam, bo u mnie nawal to jak u Ciebie skurcze ![]() Padlo pytanie o supersmoka - Medela Calma sie on nazywa. Wystepuje do kupienia w zestawie z laktatorem lub zupelnie oddzielnie, ale chyba nie pasuje na butelki inne niz medeli. PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
Edytowane przez drocia Czas edycji: 2018-08-27 o 21:54 |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Drocia - ale świetne wieści!
![]() oby juz nigdy tam nie wrócił jak to drugie dzieciątko ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Drocia brawo dla synusia ![]() I jak radzicie mi starac sie czy zawieszac? Moze poczekam co jutro wyniknie z rozmowy kwalifikacyjnej... i tak na sercowanie bedzie czas dopiero jutro w nocy jak znam zycie...
Edytowane przez Paulina 87 Czas edycji: 2018-08-27 o 21:27 |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice maja prawa rodzicielskie tylko do 18r.z. dziecka, pozniej nie mozna ich ani pozbawic ani nadac (przysposobic). Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie pomoge
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Drocia, wiem, że to dużo, ale młody inaczej się nie najada. Zassał dziś 50ml, zesrał sie soczyście, zassał kolejne 50ml i dopiero poszedł spać. Położna w szpitalu mówiła, że nasze zalecenia żywieniowe to mama bez ograniczeń i mm max 15ml jeśli się nie naje. A skoro mam chronić cycki to nie mogę mu pozwolić memłać cały dzień, bo mi autetycznie oderwie cyca - prawy jest w agonii
dziś podjadał godzinę, bo przysypial i spoko, ale to godzina memłania. Najgorsze, że wiecej leci z tej bardziej obolałej. Mam nadzieję, że niebawem się zahartuje, ale póki co, agonia.Za to chyba powoli zdrowieje, bo dziś bez problemu już siadam po turecku Wietrze, smaruje i tak dalej, ale nadal bardzo boli ![]() Wg notatek z sr mleko w nawale jest białe. Moje jest żółte, więc to nie nawał ![]() Co tu opowiadać...mało snu, ryk na zawołanie i rozczulanie się milion razy dziennie nad malusimi paluchami. Normalnie przezmaciczna lobotomia ![]() Drocia, to super, ze Antek znika z ojomu krok bliżej domu właściwego ![]() Madz, idź na rozmowę! Dziewczyny dobrze piszą - masz prawo zajść w ciążę ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oo to widzisz pójdziemy!! Jak najszybciej bo on się tak stresuje że jak teraz nie zaszlismy to ja nie wiem co z seksami
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak jak mowie moim zdaniem nie ma co sie martwic ojciec dzieckiem sie nie interesował przez lata, stracił prawa, dziecko ma prawnie innego ojca, nie ma czym sie martwić ![]() Swoja droga jakim trzeba byc czlowiekiem zeby przez lata miec swoje dziecko gdzies..a potem chciec od niego kasy ![]() Ja sie zbieram zeby pojsc do sadu z tym wnioskiem o pozbawienie władzy, mam nadzieje ze w tym roku w koncu to zrobie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Nie? To kto pisał o pracy? Lol, w jednej łapie laktator, w drugiej telefon, a mózgu nie ma w ogóle. Smuteczek
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#803 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą już zaraz wrzesień i jego czas!! Ile już waży? Cytat:
czytam o kupię i nawet tego zazdraszczam ![]() Cytat:
ogólnie od roku z tym się borykamy jakieś wyjaśnienia już ze 3 pisaliśmy a teraz rozprawa... Z terminem na listopad ![]() Z dobrych rzeczy WŁAŚNIE mknie do mnie 45 testów ciążowych więc jak z filmu "maska" - NIECH MNIE KTOŚ POWSTRZYMA![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drocia - no właśnie! Przecież zaraz wrzesień i tp. Może Mały niedługo wyjdzie ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() teraz już tylko do domu droga.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio wazyl 2280, ale to przed operacja... Tez licze, ze niedlugo wyjdzie, tylko jeszcze niech nauczy sie jesc ladnie a nie lapczywie jakby mu zabierali, albo usypiac podczas jedzenia...
Najgorsze, ze ten budyn wcale tak szybko nie puszcza
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#808 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Drociu co za cudowne wieści
chwilą moment i Antoś będzie w domku ale dzielny z niego chłopak, aż mi się buzia cieszy, że wyszedł z Oiomu. Gaja jesteś niesamowita z tymi opowieściami zawsze mam banana jak Cię czytam. Choć w momencie o "memlaniu" obolalych sutkow aż moje mnie mocniej zabolaly 🤣 U mnie dziś kolejny wieczór przy świecach, to kocham w zbliżającej się jesieni. Hektolitry herbaty i milion świec. ![]() Jutro muszę się zabrać za ogarnianie tej szafy,cała sypialnia jest zagracona po przeprowadzce. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

oby bez @

mąż nie ma z nim kontaktu żadnego od ponad 15 lat, bo został przysposobiony przez nowego tatę. Jak myślisz jakie szansę żeby sąd nam kazał płacić na darmozjada?
). Pewnie wystarczy przedstawic te argumenty na sprawie i bedzie ok 

i tak na sercowanie bedzie czas dopiero jutro w nocy jak znam zycie...
dziś podjadał godzinę, bo przysypial i spoko, ale to godzina memłania. Najgorsze, że wiecej leci z tej bardziej obolałej. Mam nadzieję, że niebawem się zahartuje, ale póki co, agonia.

zresztą już zaraz wrzesień i jego czas!! Ile już waży?
ogólnie od roku z tym się borykamy jakieś wyjaśnienia już ze 3 pisaliśmy a teraz rozprawa... Z terminem na listopad
więc jak z filmu "maska" - NIECH MNIE KTOŚ POWSTRZYMA

26.08.2017