|
|
#1321 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Same zoltka taki kogel-mogel
|
|
#1322 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - dziekuje.
Jak opuchlizna zejdzie zrobie foty faktycznego efektu bo narazie to takie uo. Czy bolalo - dostalam znieczulenie w dziaslo - 2 u gory i po polowce na dole (dolna warga prawie nie ruszana) Wiec nie czulam nic - znieczulenie, jak to znieczulenie, ja przywyklam. Poczulam uklucie na dolnej wardze. Teraz takie dziwne uczucie - jakby mi ktos sieknal w wargi. Opuchniete i sztywne i zaczyna wychodzic zasinienie. Wieczorem mam rozmasowac jakbym wyczula grudki, nie robila mi jednak Restylane tylko inny produkt na bazie tegoz samego kwasu. Z jednej strony mam nieco bardziej zasinione - troszke sie obawiam jutra ale w sumie to czekam na zejscie opuchlizny by zobaczyc czy mi sie podoba. Ja wary gornej prawie nie mam wiec bylo troche zabawy tym bardziej, ze poprosilam o wkluwanie sie w czerwien ust. Poczatkowo dala pol ampulki - zebym zobaczyla co i jak, pozniej zdecydowalam sie na kolejne pol. (calosc, oczy mam na jednej lini osadzone nie wiem czemu tu tak wyszlo, ze jedno wyzej drugie nizej, powieka mi opadla i brwi sie poczochraly... no i teraz sie obnaze ... ) Edytowane przez hecate Czas edycji: 2008-08-12 o 21:10 |
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, bo ja mądra myślałam że całe
![]() hecate, jestem szalenie ciekawa jak będzie to wyglądać gdy zejdzie opuchlizna. Aha, i nie mów że nie miałaś górnej wary bo na tym zdjęciu przed wcale na to nie wygląda
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (wklejalam tu kiedys moja gebe? bo reszte czlonkow az za duzo razy... )
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja dziwna jestem pod tym względem, bo nigdy nie czułam potrzeby zadawania szyku na plaży, basenie, ani w innych tego typu miejscach. Więc niezbyt miarodajna jestem ![]() Na dodatek 60 zł za jeden raz... Wolę perfumy albo książkę kupić ![]() A co do kosmetyków - tak mi się przypomniało... Sabbath - Ty chyba miałaś sypkie pryzmy (albo masz) - jak Ci się sprawują (pytam, bo mam możliwość odkupienia od koleżanki, która przywiozła sobie z wolnocłówki, ale dla niej za jasne są i myślę, czy warto )
|
|
#1327 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki gdzie warto sie wybrać na weekend? Szukam przyjemnego miejsca, zeby było ładnie i malowniczo. Nie mam na myśli jakiegoś miasta...góry typu Tatry odpadają, nad morze też mi sie nie chce.
|
|
|
|
#1328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Wtajemniczenie
|
A Karkonosze? Albo Bieszczady?
Kazimierz nad Wisłą, Baranów Sandomierski, Szczyrk (to tak na szybko )
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudnie tam jest. |
|
|
|
|
#1331 |
|
BAN stały
|
Znajomi nie chcą w Bieszczady
a ja chętnie bym pojechała a ładnie tam i dawno nie byłam.Nie musi być luksusów byle było ładnie w okolicy ![]() W Kazimierzu juz byłam w tym roku, w tamtym też. A co to ten Baranów Sandomierski?? Hecate ales Ty ładna |
|
|
|
#1332 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
hecate usta jak malina!!!
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak jak piszą dziewczyny Bieszczady Hecate pasują Ci te usta do całokształtu
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate ależ ty masz ładny nosek, ładna buzia cała co ty z tym nosem chcesz robic
?? ile ja bym oddała za taką buzie..
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuj ... dziekuje ... (to nie bedzie kokieteria ale ryja swego nie lubie) Ivann0 - dlugi nochal mam, pod prysznicem moge palic i mi nie gasna ![]() Vesenko - myslisz? |
|
|
|
|
#1336 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety, długolenie podróżowanie komunikacją miejską dało mi jasna odpowiedź na to pytanie: nie. |
|||||
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Hah to może się jakoś wymienimy? Bo ja się nie lubię od ryjka w dół ( a dkoładniej od dekoltu i łopatek w dół) Wiecie co - nie chce mi się jechać. Serio. Jestem cała nieszczęśliwa, jakbym jechała pod jakimś przymusem - a sama chciałam. Najchętniej bym się rozpakowała, ale nie będę cyrku robić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1339 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ta cena, kurrrrczę Faktycznie drogi... Ale jeśli znajdziesz go zauważalnie taniej np. w necie, to kup koniecznie! Z myślą o kolejnym wyjeździe ![]() Cytat:
Atrakcyjna babka z Ciebie i nie ja pierwsza to mówię na tym forum ![]() A opuchlizna na pewno szybciutko zejdzie. Ooo... skąd to znam ![]() Madziczko - mam nadzieję, że wyjazd będzie udany
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1340 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet z opuchlizną jest dobrze Też sobie zrobię, ale najpierw tatuaż ![]() Ja tam siebie lubię, chociaż do ideału mi daleko, a twarz mam taką raczej niewyjściową Ale to moja twarz, więc jedyna rada była polubić A usta sobie zrobię z ciekawości jak to jest z większymi
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
Hecate, suuuper
No nie mogę się napatrzeć
|
|
|
|
#1343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może włóczęga po Dolnym Śląsku - Kudowa, Bardo, wodospad Wilczki, Wambierzyca, Osówka (polecam trasę "ekstremalną" - daleko jej do ekstremum, ale super zabawa)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Cytat:
ale spokojnie bom sie troszke wykosztowala ostatnio ![]() Czy ja siebie lubie... moze juz nie placze jak dawniej kazdego dnia, zem zjechana ale gdybym wygrala pieniadze spore to bookuje sobie pobyt w najlepszej klinice i poprawiam prawie wsio za jednym zamachem - uszy, nos, kosci policzkowe, powieki, cycki, podbrodek, wstawiam snioznobiale implanty, doczepiam wlosy i taki plastik fantastik wiode zycie dopasowane do swych wyobrazen. Cytat:
dziekuje slicznie .... |
|||
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate,pięknie pomalowane oczy
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate oczy pięknie pomalowane
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - mialyscie kiedys z kims mocna wiez?
Ja z moja siostra ubieramy sie nieraz tak samo - bez konsultacji, bedac ja w Anglii a ona w Pl nieraz zdarza nam sie kupic to samo mimo wszystko. mowimy to samo, czesto w jednym momencie. Ale teraz okazalo sie, ze pewnien wazny moment w zyciu kobiety mialysmy... tego samego miesiaca, a nawet dzien sie zgadza. Wiadomo, ze ja juz lata temu ale... Dziwne to - mama na nas mowi 'wiedzmy'. Burn , Myszolapko - dziekuje
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 | ||||||
|
Wiedźma
|
Mam cztery powiązane ze sobą trójkąciki.
Królewna zachwycony. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Malina! ![]() Ile to sie utrzymuje? Cytat:
![]() Kiedy skaczę łamanym z wieży albo pruję krytą żabką to zwykle ludziska się gapią. nawet mój syn potrafił przedreptać się na basenie między obcymi ludźmi oświecając ich uprzejmie, że to jego mama tak zasuwa. ![]() Nie spotkałam jeszcze na basenie kogoś, kto pływałby szybciej. Cytat:
Nie podoba mi się w nich moja twarz. Wyglądam jak otynkowana. Wróciłam do lekkiego podkładu i Lancome Poudre Majeur. Trzyma mat godzinami. Cytat:
Święta są dla ludzi męczące, jak widać. Cytat:
Tylko nie wiem, ile taniej by to musiało być. Obecny strój kupiłam za 40 zeta...
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate jaki masz tatuaż ??
ja mam na łopatce płonącą róże i jej łodyga "ugina się" w kształt pierwszej litery mojego nazwiska (J) jak go robiłam byłam tydzień przed 18stką miał być malutki (na taki mama się zgodziła) a jest ok 12cm na 8cm ![]() i wtedy też wpadłam na genialny pomysł kolczyka w języku :P burzliwe dzieciństwo :P |
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - 6 -9 miesciecy powinno sie to trzymac, kolezance trzyma sie dalej na gornej wardze mimo, ze uplynal prawie rok
![]() Cytat:
![]() kwiatek na brzuchu, tribal nad tylkien, gwiazdka na boczku (plecy), 2 nad pipka a w planie kolo obojczyka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

do Twojego ajerkoniaku ubijamy całe jajka czy tylko żółtka? Jak długo? Przepraszam za głupie pytania ale mnie trzeba tłumaczyć jak dziecku 

Bo na basen to on się ewidentnie nie nadaje... Tylko do "zadawania szyku".

)
a ja chętnie bym pojechała a ładnie tam i dawno nie byłam.
?? ile ja bym oddała za taką buzie..
jak można takiej ładnej buzi nie lubić...chociaż można ja za swoją nie przepadam 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja mam na łopatce płonącą róże i jej łodyga "ugina się" w kształt pierwszej litery mojego nazwiska (J)