Mamy listopadowe 2018 - część IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-08-28, 22:16   #181
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Moge ci tyko powiedziec, ze zylam z czlowiekiem terrorysta przez 16 lat pod jednym dachem... wszyscy sie go balismy, a jego matka, a moja babcia udawala ze nic sie nie dzieje. Podobnie wlasnie jak u ciebie w tym momecie. I ok moze to jest troche inne uczucie bo ja balam sie wyjsc z domu bez pisemnej zgody, a ty boisz sie ze inwestujesz w dom nad ktorym on probuje zapanowac i rzadzic, ale powiem ci jedno - nie mozecie sie dac gnojowi.. nie wiem jak ale twoj powinien pogadac powaznie ze swoja matka a ta z kolei powinna jakies warunki ustalic i ukrocic takie zachowania pod jej dachem bo inaczej bedzie coraz gorzej..albo w koncu twoj tz nie wytrzyma i faktycznie mu przyi tylko zeby po tem matka jeszcze tamtego nie bronila...

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Ja się boję żeby mu coś nie odwaliło, i np krzywdy nie robił..
Moja teściowa zapatrzona w niego jak w obrazek kuźwa nie wiem na co

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 22:19   #182
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Ja się boję żeby mu coś nie odwaliło, i np krzywdy nie robił..
Moja teściowa zapatrzona w niego jak w obrazek kuźwa nie wiem na co

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Moze przejzy na oczy jak dojdzie do tego, ze bedzie bala wrocic do domu bo nie bedzie wiedziala co ja czeka... a on dopoki bedzie mial w niej sprzymierzenca to bedzie sie rzucal jak gowno w przeremblu...

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 03:58   #183
Vicarika
Zakorzenienie

Dews mam nadzieje ze dzisiaj wstaniesz w lepszym humorze .

Asia po pierwsze szacun za kocyk dla mnie to czarna magia jak Ty to wydziargalas i ze jeszcze rowno te kwadraciki , co do imienia nie trzymaj nas tak dlugo i sie pochwal .

Malinkowa ale wczesniej byl widoczny ten zoladek ? , no chyba zauwazyli by ze cos jest nie tak .

A tak ogolnie witam sie w srode , za jakies 3h lece z mloda pobrac krew

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 05:45   #184
malinkowa00
Raczkowanie

Tak, był widoczny, wczoraj też go w końcu chyba zobaczyła ale powiedziała że jest bardzo słabo wypełniony. A wód mam dużo, nawet trochę podwyższoną ilość

malinkowa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 05:49   #185
smileska
Zadomowienie

Jajoanka przepiękny kocyk
Karolkowa wspolczuje. Ale na Waszym miejscu tym bardziej nie pakowalabym sie w mieszkanie z takim bagazem. Na logike sądzę ze zaden cud sie nie zdarzy, i ani szwagier cudownie nie tchnie w siebie jakichs ambicji aby byc kims więcej niz leserem i obibokiem, ani Twoja tesciowa ktora widzi w synu niemal że ideał i złego słowa nie da na Niego powiedziec nie zmieni swojego stosunku ani do Niego ani do Was - takie rzeczy tylko w filmach. Wiec tak szczerze, na co liczycie za te kilka/kilkanaście lat??? Bo ja mam wrazenie ze wiecie i dobrze zdajecie sobie sprawe z tego ze czeka Was batalia o dom, ze zrobia z Was najgorsze dzieci i będziecie sie tylko męczyć, a na koniec i tak albo bedziecie szukac czegos swojego, albo bedziecie musieli go splacac, chyba ze w planach masz do konca zycia zamiar mieszkac z trutniem, bo z czasem to Wy go zaczniecie nianczyc jak zabraknie teściowej ...
Dews co sie podzialo????
Ja juz po sniadaniu, nalesniki z jagodami i leże 🤣 czekam az moje plany ogarniecia kuchni i wyjscia z psem nabiorą mocy prawnej bo mam strasznego lenia straaaasznego!!!

Ślub cywilny 11.12.2010
Ślub kościelny 09.09.2017
Syn w drodze
smileska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 06:32   #186
tetrikk
Zakorzenienie

Hej my zaczęliśmy szkole rodzenia wczoraj. Póki co to był taki wstęp, krótko o szpitalu, o torbie do porodu i oddychaniu. Dowiedziałam się na przykład, ze nie muszę dla dziecka nic mieć, bo w szpitalu są ubranka, rożki, pieluchy itd. Tylko na wyjście ze szpitala muszę ubrać już w swoje rzeczy. I np nie trzeba podkładów swoich mieć. Nawet jakieś koszule do porodu są, ale w tym przypadku chyba wole swoją.

W każdym razie - uważam, ze dużo mi dadzą te wszystkie zajęcia, ale miałam ochotę wstać i wyjść z krzykiem, ze jeszcze mnie to nie dotyczy jakieś to wszystko się takie realne zaczyna robić
Stary 2018-08-29, 07:41   #187
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Hej my zaczęliśmy szkole rodzenia wczoraj. Póki co to był taki wstęp, krótko o szpitalu, o torbie do porodu i oddychaniu. Dowiedziałam się na przykład, ze nie muszę dla dziecka nic mieć, bo w szpitalu są ubranka, rożki, pieluchy itd. Tylko na wyjście ze szpitala muszę ubrać już w swoje rzeczy. I np nie trzeba podkładów swoich mieć. Nawet jakieś koszule do porodu są, ale w tym przypadku chyba wole swoją.

W każdym razie - uważam, ze dużo mi dadzą te wszystkie zajęcia, ale miałam ochotę wstać i wyjść z krzykiem, ze jeszcze mnie to nie dotyczy jakieś to wszystko się takie realne zaczyna robić
U nas też te wszystkie rzeczy zapewnia szpital
Ale coś tam własnego i tak zapakuje do torby na wszelki wypadek, też nam tak doradzali żeby jednak kilka pampersów itd. własnych mieć, bo różnie bywa.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-08-29, 07:44   #188
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Smile to nie takie proste, my już wsadziliśmy tu nie małą kasę, w sumie mój w nerwach krzyczał do niej że może wszystko zedrzeć i możemy się wynosić..
Ale teraz mój się zawziął i nie odpuści mu, to jest tak samo jego dom jak i tego debila!
My robimy swoją część i niech się od niej odwali..
I tak masz rację myślę o tym co będzie jak kiedyś ich braknie, ja mu nie będę dawała na nic, ani tym bardziej nie będę utrzymywać i mój to samo.
Powiedział teściowej że ma dwie ręce i nogi i czego do pracy nie pójdzie ? A ona odpowiedziała że nie wie nosz ☠☠☠☠a jak może nie wiedzieć takich rzeczy ? Za fraki o do roboty !
Lady pewnie tak będzie że z czasem będzie się go bała jak fiks a i tak będzie mu wkładać do gęby i dupy ..
U mnie by taka sytuacja nie przeszła

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-08-29, 07:53   #189
Figulina987
Zadomowienie

Heej, j też już po śniadaniu, Młody w przedszkolu i muszę ogarnąć dalszą część prasowania. Poza tym kas przyszła więc czas na zamówienie w Gemini

Karolkowa, współczuję sytuacji i powiem szczerze, że uciekła yam stamtąd już dawno. Wolałabym wynajmować kawalerkę i mieć święty spokój. Bo tak jak Smile pisze, szwagier i teściowa się raczej nie zmienią i czeka Was sporo lat kłótni i meczarni :/ takie typy niereformowalne....

Jajoanka zdradza imię!!! Piękny kocyk

Dews, jak tam humor od rana?

Stary 2018-08-29, 07:55   #190
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Zobaczymy jak to się dalej rozwinie
W każdym bądź razie wiem że na chrzciny nie przyjdzie kutas

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-08-29, 07:56   #191
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Zobaczymy jak to się dalej rozwinie
W każdym bądź razie wiem że na chrzciny nie przyjdzie kutas

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Wy nie chcecie, czy on się odgraza?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-08-29, 07:57   #192
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Wiesz co po takiej akcji jak chodzi i gada że mój TŻ mu dom ukradł 🤣🤣 wątpię żeby przyszedł .. bo to taki idiota

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-08-29, 08:02   #193
Figulina987
Zadomowienie

No tak, ale myślę że nie będzie Wam go brakowało

Stary 2018-08-29, 08:02   #194
dews
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczyny.

Ja dzisiaj w troche lepszym humorze, dzieki! Po prostu ostatnio martwie sie troche o kase bo mielismy duzo wydatkow, a zaraz zostane bez wyplaty na rok i troche mi sie to straszne wydaje. Tzn mamy troche oszczednosci, ale wiadomo, ze wolalabym miec jakis zapas na koncie. Z drugiej strony czasami wydaje mi sie, ze za duzo od siebie wymagam, bo w sumie mam dopiero 27 lat, a udalo mi sie juz kupic dom, cos odlozyc, dziecko w drodze.. Moze warto docenic to co sie ma, zamiast ciagle martwic co bedzie?

Do tego wczoraj jezdzilam za farba i pozniej za przewijakiem i bylam w domu kolo 20 a wyjechalam o 7 rano, wiec jak sie polozylam do lozka, to bylam taka zmeczona, ze nie moglam zasnac, bo wszystko mnie bolalo. Ale kupilam ten przewijak, bardzo ladny i dalam tylko £15 wiec chociaz jeden plus
Jeszcze mlody sie przekrecil i tak go mniej czuje, chociaz kopie po pecherzu, wiec wiem, ze jest ok, ale jakos wczesniej czulam takie rozpychanie i tekno za tym troche

Karolkowa mega wspolczuje sytuacji. Rozumiem, ze wsadziliscie duzo kasy, ale tez i czasu. Ciezko teraz tak zyc z kims, kto nie tylko tego nie docenia, a jeszcze ma pretensje. Musicie jednak zadbac pod wzgledem prawnym, zebyscie mieli prawa do tej wlasnosci kiedys, skoro wsadzacie tyle hajsu w to..

Jajoanka piekny kocyk<3
Pochwal sie imieniem!

Malinkowo jak czujesz mloda teraz, jak juz lezy glowka w dol? Wypytuje wszystkich, bo sama probuje odgadnac, jak mlody lezy odkad sie przekrecil
dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 08:06   #195
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz co po takiej akcji jak chodzi i gada że mój TŻ mu dom ukradł 🤣🤣 wątpię żeby przyszedł .. bo to taki idiota

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Ja bym mu powiedziała że albo się ogarnie albo może się od was odciąć. Co do chrzcin to np. my nie zapraszamy babci TŻ, a to ostatnia nasza babcia.. Tyle nerwów wszystkim napsuła , więc nie będę udawać że wszystko jest ok. Ona przepisała połowę domu i podwórka na mojego teścia, a 3 miesiące temu robiła awanturę na całą wieś, że mają się wyprowadzić bo ona nic im nie da i to wszystko należy się jej córce.. Jeszcze teściową zaczęła wyzywać od najgorszych, a do teścia powiedziała że ma wybrać albo matka i dom, albo żona i wyprowadzka. Tylko tyle że prawnie chyba niewiele może zrobić bo jak przepisywali ta połowę domu to wraz z niezyjącym dziadkiem. Teraz mieszkają w jednym podwórku, a jak tam wchodzilam to nawet mi dzień dobry nie odpowiadała więc niech spada.

AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 08:11   #196
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnetaErr Pokaż wiadomość
Ja bym mu powiedziała że albo się ogarnie albo może się od was odciąć. Co do chrzcin to np. my nie zapraszamy babci TŻ, a to ostatnia nasza babcia.. Tyle nerwów wszystkim napsuła , więc nie będę udawać że wszystko jest ok. Ona przepisała połowę domu i podwórka na mojego teścia, a 3 miesiące temu robiła awanturę na całą wieś, że mają się wyprowadzić bo ona nic im nie da i to wszystko należy się jej córce.. Jeszcze teściową zaczęła wyzywać od najgorszych, a do teścia powiedziała że ma wybrać albo matka i dom, albo żona i wyprowadzka. Tylko tyle że prawnie chyba niewiele może zrobić bo jak przepisywali ta połowę domu to wraz z niezyjącym dziadkiem. Teraz mieszkają w jednym podwórku, a jak tam wchodzilam to nawet mi dzień dobry nie odpowiadała więc niech spada.

Widzę że u każdego coś !
Ja tam za nim płakała nie będę, zresztą nawet na ślubie nie był.. ja nie wiem jak tej mojej teściowej nie było wstyd że rodzina się pytała gdzie brat pana młodego..
Gadam cały czas mojemu żeby cisnął ojca że połowa domu ma być mojego.. bo ja z nim szarpać się nie będę, a potem zrobimy sobie prąd osobny a on niech se radzi i asta la Vista idioto .
I powiem Wam że mi przykro się zrobiło jak tesciowa nie stanęła po naszej stronie !
Wydaje mi się że jako młode małżeństwo mamy dużo a ona tego nie docenia, i szkoda mi mojego w tym wszystkim. Bo widzę że nie ma wsparcia żadnego z jej strony, a to przecież matka !
Dziś mnie obudził szanowny debil bo rzygał bo go wczoraj cały dzień nie było w domu.
Zaczęłam się drżeć żeby słyszał że było pić więcej alkoholiku kuźwa a mój się śmiał
Stwierdzam że zacznę się odzywać w końcu też mam coś do powiedzenia, czy źle myślę ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-08-29, 08:21   #197
sara3008
Zakorzenienie

Aneta, jak Twoja waga? Bo my podobnie szłyśmy... Ja się właśnie zauważyłam i o mamuniu +12.5 kg

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 08:23   #198
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Aneta, jak Twoja waga? Bo my podobnie szłyśmy... Ja się właśnie zauważyłam i o mamuniu +12.5 kg

Ja trochę poleciałam w tym miesiącu bo dziś mam +13 kg do 20 kg dobiję na 100%..

Stary 2018-08-29, 08:25   #199
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Ja trochę poleciałam w tym miesiącu bo dziś mam +13 kg do 20 kg dobiję na 100%..

A to się nie martwię, można by powiedzieć, że wciąż idziemy tak samo ja miałam nadzieję w 15 kg się zamknąć, ale teraz wątpię i też pewnie do 20 dobije

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-08-29, 08:27   #200
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
A to się nie martwię, można by powiedzieć, że wciąż idziemy tak samo ja miałam nadzieję w 15 kg się zamknąć, ale teraz wątpię i też pewnie do 20 dobije

Ja też na początku liczyłam na 15 kg ale przy dziesiątym kilogramie podwyższyłam granice na 20

Stary 2018-08-29, 08:28   #201
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też na początku liczyłam na 15 kg ale przy dziesiątym kilogramie podwyższyłam granice na 20

Zgubimy ten nadmiar ja to sobie tłumacze, że lepiej 20 niz 30 jak poprzednio

Stary 2018-08-29, 08:31   #202
Vicarika
Zakorzenienie

A ja wrocilam do domu , krew oddana . Oczywiscie musialam sie nasluchac jaka ja to wyrodna matka jestem . Sobie pobralam na morfologie a corce morfologie i crp bo mi kaszle juz 2 tygodnie i nic po za tym . No i wchodze i sie zaczelo a po co ja pobieram , bo rodzice tak przychodza i tylko mecza te dzieci , ona pewnie jest zdrowa a sobie tylko gardlo zedrze placzem , a ja jej mowie ze moje dziecko nie placze to sie spojrzala jak na idiotke . Pobrali mi , no i wzielismy mała . Ta mi mowi ze tu mam trzymwc jedna reke jej a druga cala klatke piersiowa bo bedzie sie rzucac . Jak wbijala igle to Marysia nawet nie drgnela tylko sobie ogladala co one tam robia i oczywiscie szok ze dziecko spokojne . Wiem co robie moje dziecko nie jest konfliktowe Jutro wyniki az jestem ciekawa jak moja hemoglobina

Stary 2018-08-29, 08:32   #203
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgubimy ten nadmiar ja to sobie tłumacze, że lepiej 20 niz 30 jak poprzednio

W moim otoczeniu 20 kg na plusie w ciąży to norma.. mam nadzieję że po porodzie będą z nas laski Powiem szczerze, że tęskni mi się za ćwiczeniami ale z tymi moimi skurczami to wolę nie ryzykować jutro spytam lekarza na jaką aktywność mogę sobie pozwolić

Stary 2018-08-29, 08:33   #204
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vicarika Pokaż wiadomość
A ja wrocilam do domu , krew oddana . Oczywiscie musialam sie nasluchac jaka ja to wyrodna matka jestem . Sobie pobralam na morfologie a corce morfologie i crp bo mi kaszle juz 2 tygodnie i nic po za tym . No i wchodze i sie zaczelo a po co ja pobieram , bo rodzice tak przychodza i tylko mecza te dzieci , ona pewnie jest zdrowa a sobie tylko gardlo zedrze placzem , a ja jej mowie ze moje dziecko nie placze to sie spojrzala jak na idiotke . Pobrali mi , no i wzielismy mała . Ta mi mowi ze tu mam trzymwc jedna reke jej a druga cala klatke piersiowa bo bedzie sie rzucac . Jak wbijala igle to Marysia nawet nie drgnela tylko sobie ogladala co one tam robia i oczywiscie szok ze dziecko spokojne . Wiem co robie moje dziecko nie jest konfliktowe Jutro wyniki az jestem ciekawa jak moja hemoglobina

wow, to naprawde dzielna Mój młody ma taka traume po szczepieniach że nawet koło przychodni dziecięcej jak przechodzimy to łapie go paraliż :/
Stary 2018-08-29, 08:36   #205
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
wow, to naprawde dzielna Mój młody ma taka traume po szczepieniach że nawet koło przychodni dziecięcej jak przechodzimy to łapie go paraliż :/
Na szczepieniach to drze sie jak glupia ale to chyba normalne . Ale jak krew jej pobieraja to ona nic , dlatego bez spiny i paniki wiem ze moge jej pobrac . Szkoda ze u mnie nie mozna wynikow sprawdzic przez internet

Stary 2018-08-29, 08:38   #206
smileska
Zadomowienie

Karolkowa szczerze? Nadal nie rozumiem. Uwazam ze zadne pieniądze nie sa warte kłótni, stresu i meczenia sie cale zycie z debilami ... tym bardziej ze ludzie naprawde potrafią uprzykrzyc innym zycie, i nie wiem jak swiadomie mozecie decydowac sie na zycie pod jednym dachem z kims kto juz Cie tak w☠☠☠☠ia i wyprowadza z rownowagi
Dalej bedzie tylko gorzej ... spierdalabym gdzie pieprz rośnie i jeszcze dalej. Cale zycie męczyć sie z kimś o chalupe, prędzej bym znienawidzila ten dom ... wolalabym swoja kawalerke miec niz z kims cale zycie wojne toczyc, ja glupszym zawsze ustepuje i przynajmniej mam zycie spokojne w miare.

Ślub cywilny 11.12.2010
Ślub kościelny 09.09.2017
Syn w drodze
smileska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-29, 08:45   #207
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Ja miałam 11 kg na plusie ale schudłam i mam 10 dieta cukrzyków
Boże laski jak to wszędzie trzeba mieć oczy to ło matko !
Wchodzę na pocztę rachunek za internet i patrzę że 5 zł więcej łapie za talegon i dzwonię że czemu 5 zł więcej że zawsze place tyle i tyle a babka po 10 min sprawdzania mówi no tak bo rabatu nie naliczyło nosz kuźwa jakbym nie zadzwoniła to by mieli te 5 zł pytanie ilu klientom rabat nie wszedł

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Karolkowa szczerze? Nadal nie rozumiem. Uwazam ze zadne pieniądze nie sa warte kłótni, stresu i meczenia sie cale zycie z debilami ... tym bardziej ze ludzie naprawde potrafią uprzykrzyc innym zycie, i nie wiem jak swiadomie mozecie decydowac sie na zycie pod jednym dachem z kims kto juz Cie tak wia i wyprowadza z rownowagi
Dalej bedzie tylko gorzej ... spierdalabym gdzie pieprz rośnie i jeszcze dalej. Cale zycie męczyć sie z kimś o chalupe, prędzej bym znienawidzila ten dom ... wolalabym swoja kawalerke miec niz z kims cale zycie wojne toczyc, ja glupszym zawsze ustepuje i przynajmniej mam zycie spokojne w miare.

Mam nadzieję że tak źle nie będzie.
Naczy liczę że on spierdzieli z domu, bo mój będzie wszystkiego pilnował i sobie nie pozwoli na pewne rzeczy

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-08-29, 09:01   #208
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Wchodzę na pocztę rachunek za internet i patrzę że 5 zł więcej łapie za talegon i dzwonię że czemu 5 zł więcej że zawsze place tyle i tyle a babka po 10 min sprawdzania mówi no tak bo rabatu nie naliczyło nosz kuźwa jakbym nie zadzwoniła to by mieli te 5 zł pytanie ilu klientom rabat nie wszedł
Mi wczoraj na email przyszedł rachunek za tel tż i nie zgadzało mi się, że coś za dużo, przeglądam te załączniki a tam sms premium za 25 zl dzwonie do niego i się drę, że pewnie porno oglądał a on, że nie-to Igor jak grał w 'pou' na jego tel to wysłał gdzieś smsa premium
Stary 2018-08-29, 09:09   #209
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Mam nadzieję że tak źle nie będzie.
Naczy liczę że on spierdzieli z domu, bo mój będzie wszystkiego pilnował i sobie nie pozwoli na pewne rzeczy

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Oby spieprzył z domu ale szczerze powiem, że wątpię aby tak było..

Stary 2018-08-29, 09:29   #210
freya_ka
Zadomowienie

Ja w lipcu przedłużałam umowę w t mobile i jeszcze żadnego poprawnego rachunku nie dostałam

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Dostałam wypłatę Całe 800 zł Reszta a przyjść z Zusu w ciągu 30 dni. Nic nie poszaleje Zapłacę za fotelik, angielski i nic mi nie zostanie

Agata
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości