![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
Moja teściowa zapatrzona w niego jak w obrazek kuźwa nie wiem na co ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Dews mam nadzieje ze dzisiaj wstaniesz w lepszym humorze
![]() Asia po pierwsze szacun za kocyk dla mnie to czarna magia jak Ty to wydziargalas i ze jeszcze rowno te kwadraciki , co do imienia nie trzymaj nas tak dlugo i sie pochwal ![]() Malinkowa ale wczesniej byl widoczny ten zoladek ? , no chyba zauwazyli by ze cos jest nie tak . A tak ogolnie witam sie w srode , za jakies 3h lece z mloda pobrac krew ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Tak, był widoczny, wczoraj też go w końcu chyba zobaczyła ale powiedziała że jest bardzo słabo wypełniony. A wód mam dużo, nawet trochę podwyższoną ilość
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Jajoanka przepiękny kocyk
![]() Karolkowa wspolczuje. Ale na Waszym miejscu tym bardziej nie pakowalabym sie w mieszkanie z takim bagazem. Na logike sądzę ze zaden cud sie nie zdarzy, i ani szwagier cudownie nie tchnie w siebie jakichs ambicji aby byc kims więcej niz leserem i obibokiem, ani Twoja tesciowa ktora widzi w synu niemal że ideał i złego słowa nie da na Niego powiedziec nie zmieni swojego stosunku ani do Niego ani do Was - takie rzeczy tylko w filmach. Wiec tak szczerze, na co liczycie za te kilka/kilkanaście lat??? Bo ja mam wrazenie ze wiecie i dobrze zdajecie sobie sprawe z tego ze czeka Was batalia o dom, ze zrobia z Was najgorsze dzieci i będziecie sie tylko męczyć, a na koniec i tak albo bedziecie szukac czegos swojego, albo bedziecie musieli go splacac, chyba ze w planach masz do konca zycia zamiar mieszkac z trutniem, bo z czasem to Wy go zaczniecie nianczyc jak zabraknie teściowej ... Dews co sie podzialo???? Ja juz po sniadaniu, nalesniki z jagodami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W każdym razie - uważam, ze dużo mi dadzą te wszystkie zajęcia, ale miałam ochotę wstać i wyjść z krzykiem, ze jeszcze mnie to nie dotyczy ![]() ![]()
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale coś tam własnego i tak zapakuje do torby na wszelki wypadek, też nam tak doradzali żeby jednak kilka pampersów itd. własnych mieć, bo różnie bywa.
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Smile to nie takie proste, my już wsadziliśmy tu nie małą kasę, w sumie mój w nerwach krzyczał do niej że może wszystko zedrzeć i możemy się wynosić..
Ale teraz mój się zawziął i nie odpuści mu, to jest tak samo jego dom jak i tego debila! My robimy swoją część i niech się od niej odwali.. I tak masz rację myślę o tym co będzie jak kiedyś ich braknie, ja mu nie będę dawała na nic, ani tym bardziej nie będę utrzymywać i mój to samo. Powiedział teściowej że ma dwie ręce i nogi i czego do pracy nie pójdzie ? A ona odpowiedziała że nie wie ![]() Lady pewnie tak będzie że z czasem będzie się go bała jak fiks a i tak będzie mu wkładać do gęby i dupy .. U mnie by taka sytuacja nie przeszła (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Heej, j też już po śniadaniu, Młody w przedszkolu i muszę ogarnąć dalszą część prasowania. Poza tym kas przyszła więc czas na zamówienie w Gemini
![]() Karolkowa, współczuję sytuacji i powiem szczerze, że uciekła yam stamtąd już dawno. Wolałabym wynajmować kawalerkę i mieć święty spokój. Bo tak jak Smile pisze, szwagier i teściowa się raczej nie zmienią i czeka Was sporo lat kłótni i meczarni :/ takie typy niereformowalne.... Jajoanka zdradza imię!!! Piękny kocyk ![]() Dews, jak tam humor od rana? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak to się dalej rozwinie
![]() W każdym bądź razie wiem że na chrzciny nie przyjdzie kutas (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co po takiej akcji jak chodzi i gada że mój TŻ mu dom ukradł 🤣🤣 wątpię żeby przyszedł .. bo to taki idiota
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
No tak, ale myślę że nie będzie Wam go brakowało
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny.
Ja dzisiaj w troche lepszym humorze, dzieki! Po prostu ostatnio martwie sie troche o kase bo mielismy duzo wydatkow, a zaraz zostane bez wyplaty na rok i troche mi sie to straszne wydaje. Tzn mamy troche oszczednosci, ale wiadomo, ze wolalabym miec jakis zapas na koncie. Z drugiej strony czasami wydaje mi sie, ze za duzo od siebie wymagam, bo w sumie mam dopiero 27 lat, a udalo mi sie juz kupic dom, cos odlozyc, dziecko w drodze.. Moze warto docenic to co sie ma, zamiast ciagle martwic co bedzie? Do tego wczoraj jezdzilam za farba i pozniej za przewijakiem i bylam w domu kolo 20 a wyjechalam o 7 rano, wiec jak sie polozylam do lozka, to bylam taka zmeczona, ze nie moglam zasnac, bo wszystko mnie bolalo. Ale kupilam ten przewijak, bardzo ladny i dalam tylko £15 wiec chociaz jeden plus Jeszcze mlody sie przekrecil i tak go mniej czuje, chociaz kopie po pecherzu, wiec wiem, ze jest ok, ale jakos wczesniej czulam takie rozpychanie i tekno za tym troche Karolkowa mega wspolczuje sytuacji. Rozumiem, ze wsadziliscie duzo kasy, ale tez i czasu. Ciezko teraz tak zyc z kims, kto nie tylko tego nie docenia, a jeszcze ma pretensje. Musicie jednak zadbac pod wzgledem prawnym, zebyscie mieli prawa do tej wlasnosci kiedys, skoro wsadzacie tyle hajsu w to.. Jajoanka piekny kocyk<3 Pochwal sie imieniem! Malinkowo jak czujesz mloda teraz, jak juz lezy glowka w dol? Wypytuje wszystkich, bo sama probuje odgadnac, jak mlody lezy odkad sie przekrecil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam za nim płakała nie będę, zresztą nawet na ślubie nie był.. ja nie wiem jak tej mojej teściowej nie było wstyd że rodzina się pytała gdzie brat pana młodego.. Gadam cały czas mojemu żeby cisnął ojca że połowa domu ma być mojego.. bo ja z nim szarpać się nie będę, a potem zrobimy sobie prąd osobny a on niech se radzi i asta la Vista idioto . I powiem Wam że mi przykro się zrobiło jak tesciowa nie stanęła po naszej stronie ! Wydaje mi się że jako młode małżeństwo mamy dużo a ona tego nie docenia, i szkoda mi mojego w tym wszystkim. Bo widzę że nie ma wsparcia żadnego z jej strony, a to przecież matka ! Dziś mnie obudził szanowny debil bo rzygał bo go wczoraj cały dzień nie było w domu. Zaczęłam się drżeć żeby słyszał że było pić więcej alkoholiku kuźwa a mój się śmiał ![]() Stwierdzam że zacznę się odzywać w końcu też mam coś do powiedzenia, czy źle myślę ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Aneta, jak Twoja waga? Bo my podobnie szłyśmy... Ja się właśnie zauważyłam i o mamuniu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
A ja wrocilam do domu , krew oddana . Oczywiscie musialam sie nasluchac jaka ja to wyrodna matka jestem . Sobie pobralam na morfologie a corce morfologie i crp bo mi kaszle juz 2 tygodnie i nic po za tym . No i wchodze i sie zaczelo a po co ja pobieram , bo rodzice tak przychodza i tylko mecza te dzieci , ona pewnie jest zdrowa a sobie tylko gardlo zedrze placzem , a ja jej mowie ze moje dziecko nie placze to sie spojrzala jak na idiotke . Pobrali mi , no i wzielismy mała . Ta mi mowi ze tu mam trzymwc jedna reke jej a druga cala klatke piersiowa bo bedzie sie rzucac . Jak wbijala igle to Marysia nawet nie drgnela tylko sobie ogladala co one tam robia i oczywiscie szok ze dziecko spokojne . Wiem co robie moje dziecko nie jest konfliktowe
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Karolkowa szczerze? Nadal nie rozumiem. Uwazam ze zadne pieniądze nie sa warte kłótni, stresu i meczenia sie cale zycie z debilami ... tym bardziej ze ludzie naprawde potrafią uprzykrzyc innym zycie, i nie wiem jak swiadomie mozecie decydowac sie na zycie pod jednym dachem z kims kto juz Cie tak w☠☠☠☠ia i wyprowadza z rownowagi
Dalej bedzie tylko gorzej ... spierdalabym gdzie pieprz rośnie i jeszcze dalej. Cale zycie męczyć sie z kimś o chalupe, prędzej bym znienawidzila ten dom ... wolalabym swoja kawalerke miec niz z kims cale zycie wojne toczyc, ja glupszym zawsze ustepuje i przynajmniej mam zycie spokojne w miare. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Ja miałam 11 kg na plusie ale schudłam i mam 10 dieta cukrzyków
![]() Boże laski jak to wszędzie trzeba mieć oczy to ło matko ! Wchodzę na pocztę rachunek za internet i patrzę że 5 zł więcej łapie za talegon i dzwonię że czemu 5 zł więcej że zawsze place tyle i tyle a babka po 10 min sprawdzania mówi no tak bo rabatu nie naliczyło nosz kuźwa jakbym nie zadzwoniła to by mieli te 5 zł ![]() ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Naczy liczę że on spierdzieli z domu, bo mój będzie wszystkiego pilnował i sobie nie pozwoli na pewne rzeczy (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Ja w lipcu przedłużałam umowę w t mobile i jeszcze żadnego poprawnego rachunku nie dostałam
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Dostałam wypłatę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.