|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Wrócilam! Nie było mnie tu u was od piątku, sorki ale 11 stron do nadrobienia to mi sie nie uda. W weekend zrozdalismy ok 60 zaproszen- ufff masakra, USC załatwione - przyjełam nazwisko Ł. Potem łezka mi sie w oku zakreciła bo chciałam podwójne ale zrobiłam to dla Niego. Protokół tez spisany - 1,5 h u ksiedza ale miło było. Rozmowy indywizualnej z każdym z osobna nie przeprowadzał -uf.
A wczoraj wyrwałam dwie ósemki.... aauuuuu i boli bardzo, ketonal wziełam bo w pracy jestem auuu miłego dnia. PS. Kejti odezwij sie do mnie.. |
|
|
|
#572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu mi lepiej I zazdroszczę Ci tych rzęs... tu gdzie ja mieszkam nic takiego nie widzę... ![]() A też chciałabym takiego bajera!!! ![]() Cytat:
Jeśli nie odpisze to i tak dzisiaj wyślę... ![]() A z tymi sukienkami to po prostu szok - totalna pustka, albo wszystkie na jedno kopyto!Żadnych rewelacji!!! Żadnych!!! Główka na tę pogodę zaczyna mnie boleć ![]() Cytat:
Poza tym mam bolerko z długim rękawem! Nie wiem czy w kościele w nim wogóle wytrzymam, bo jest z cholernie gryzącej koronki! Ale jeśli stwierdzę, że dam radę, to zaraz po wejściu na salę je ściągam i zakładam rękawiczki <cudacznie pasują do sukni- są takie inne> Nie martwcie się! To nawet lepiej jeśli nie będziecie miały tak "nawalone" tego wszystkiego <i rekawiczki i bolerko>.
|
|
#573 |
|
Wtajemniczenie
|
LilStar i masz rację, a co
|
|
|
|
#574 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszczepanna
![]() Kasieńka odpędzam od Ciebie te złe moce pochwalisz się pazukami i rękawiczkami? Króliczku?katarzinka przesyłam pozytywne wibracje żeby dzionek okazał się lepszym
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, fajnie by było doczepić rzęs, bo wtedy oko od razu lepiej wygląda |
|
|
|
|
#576 |
|
Wtajemniczenie
|
LilStar dzięki
jak napisałam na 80 po prostu trzymajcie kciuki i posyłajcie pozytywne myśli
|
|
|
|
#577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko wiesz co mnie martwi? jak pytałam u mnie o takie przedłużanie i zagęszczanie rzęs na ok 6 tyg-i są one doczepiane do naturalnych-po czasie odpadają razem z naszymi ![]() moze jest metoda która doczepia inaczej bo nie chciałabym stracić moich. to tez się muszę dopytać u mnie katarzinka zaciśnięte
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 10:01 Powód: dla Katarzinki |
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli tak, to wolę tylko moje
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
Lilus bierz juz ten telefon i dzwoń do salonu!!! Juz dostali wystarczajaca szanse
![]() Zakupy przez Internet - jak dla mnie bomba, kupilam mnostwo rzeczy, zaoszczedzilam kupe czasu, moze z kilka rzeczy mi nie pasowalo, ale to nie problem albo oddaje albo odsprzedaje. Wiinii co do cegiel to z calym szacunkiem trzeba wiedziec jak kupowac na Allegro ![]() Jeszczepanna ale macie tempo z zaproszeniami ![]() No i wlasnie gdzie Kejti ![]() Slyszalam o takiej metodzie na przedluzenie rzes ze przykleja sie pojedyncze rzesy pomiedzy swoje i nie bylo mowy o zadnym wypadaniu naturalnych .... |
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
JeszczePanna - wow podziwiam tyle zaproszen w ciagu weekendu???
![]() No i wlasnie sie zastanawialam jak tam sprawy w USC... Ale widze ze Twoj Łukasz nie ugiety No coz, pozbedziesz sie Naszego pieknego i arystokrackiego nazwiska ( ) ale i tak zamieniasz na ladne![]() Co do Kejti, w sumie to rozumiem, jak tu wlazic na watek, mowic cos o sobie, o sytuacji nieciekawej, jak tu jeszcze panny czyli szczesliwe opowiadaja o swoich przygotowaniach, kiedy Kejti tak calkiem niedawno tez miala ta radosc Ale mimo wszystko Kejti odzywaj sie do Nas, bo kazda sie o Ciebie martwi, jak sie z tym wszystkim trzymasz??? Jak relacje z mezem po tamtych przykrych slowach i drastycznych decyzjach?? Odzywaj sie KochanaCzy Wasze mamy maja juz kreacje ??? Na moja mamcie ciezko cokolwiek znalezc
|
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Soffera tempo rzeczywiście sobie narzuciliśmy ogromne, bo musielismy, mianowicie wzielismy dwa dni wolnego by zaprosic gosci. Na codzien jestesmy w wawie a rodzinka porozrzucana.. U mnie to było tak ze np w jednym domu zostawilismy 3 zaproszenia
W sobote odwiedzolismy 11 rodzin a w niedziele 7 a w pon 2 rodziny. Nic nie odpoczełam, ale przynajmniej moja rodzinka z głowy zostali znajomi.Kakusia nazwisko przyjełam dla TZ a miłosci A jesli z drugiej strony podwojne miałabym tylko na papierze to po co? Kejti jestm z Toba myslami |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ... jestem padnieta i zla.... od 7:30 walczylam z kompem bo nie chcial sie uruchomic, nastepnie 1h zgrywania najwazniejszych danych i.... errrorrrrrr....
dzis i jutro pracuje na laptopie..... A serwisant wraca z urlopu dopiero w niedziele..... Chociaz wam powiem, ze praca na 3 kompy dzialajace w sieci podnosi adrenaline gdyz musialam wygrac z wirusem wylaczajacym mi dysk
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Bogu moja mama juz ma kreacje! Ale bylo ciezko!
Wszystko takie malo weselne, skromne. Uwazam ze mama PM musi tylko ciut gorzej wygladac od samej PM Kupilysmy piekna malinowa suknie do kolan, dopasowana, wykonczona na dole i gorze taka fala. (moja tesciowa tez juz ma kreacje ecru - te neizadowolenie glosilam juz wczesniej - dalej mnie to tak wkurza)
|
|
|
|
#585 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() są pewnie różne metody u mnie wykonują taką i kosztuje to ok 400zł-na 6 tyg trzeba zakupić specjalny płyn do demakijażu i chodzić na uzupełnianie.dlatego z tego zrezygnowałam ale spytam tam gdzie idę na makijer otakierzęsy na specjalną okazję ![]() Cytat:
i potem tyrkamCytat:
![]() Cytat:
tak jak mówię są pewnie różniste metody-trzeba popytać żeby nie było niespodziewanek ![]() edit moja Mamuśka ma kreację-sukienkę z bolerkiem-przewaga słonecznego żółtego nad czarnym ![]() teściowa nie wiem ![]() daget
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 10:39 Powód: kreacja mamy |
||||
|
|
|
#586 | |
|
Zadomowienie
|
WItam Kobitki...
Cytat:
![]() a teściowa ma kremowo-żółto-pomarańczową...taka nieokreślona, długa z bolerkiem.. Koffane moje... mam dowód ważny do 16.08.2008, czy za trzy dni ![]() A 30.08.2008 ślub i znwou mnie czeka zmiana dowodu... nio i co tu zrobić?? Oni wydaja jakiś tymczasowy, wiecie może?? |
|
|
|
|
#587 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Czuje ogromna chec przylaczenia sie do Was robicie tu swietna kawe )i tak jak Wy tez jestem tegoroczna PM ,slubuje 20.09 najpierw musialam przeczytac wszystko( )a bylo co czytac!jestescie niesamowite,raz sie potwornie usmaialam a raz poplakalam! Czy znajdzie sie jeszcze jedna filizanka dla mnie ?
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Kobietki, wcięło mi mega posta, z odpowiedziami na Wasze wypowiedzi ![]() No trudno. Nie wiem, co ja takiego nacisnęłam. Wrrr... Przyszedł dziś fixator ![]() Martuś, ja też mam spray do solarium i na słońce, z Ziaji. Fajnie pachnie karmelem ![]() Zabobony - można je potraktować z przymróżeniem oka i mieć z dostosowana się do nich niezłą frajdę, ale i tak to nie zagwarantuje szczęścia w małżeństwie. Ja kupiłam TŻ spinki do mankietów, na ślub ![]() Jeszczepanna, szkoda, że jednak nie postawiłaś na swoim i wybrałaś samo nazwisko męża. Tak ładnie brzmiało podwójne Osobiście uważam, że to nie jest jakiś dowód miłości - przyjęcie nazwiska męża. Ale i tak będziesz się ładnie nazywać Dziewczynki, chciałabym już rozdać te zaproszenia i zająć się czymś innym. Kuchnia nadal nieskończona W dodatku za tydzień idę na wesele kuzynki - nie mam w co się ubrać. No i prezent trzeba kupić.Edit: Doris, witaj! Ja właśnie idę zrobić sobie kawę. mogę jeszcze poczęstować pysznymi czekoladkami z nadzieniem migdałowym Chyba, że się odchudzasz
|
|
|
|
#589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() witamy w naszym gronie ![]() i zapraszamy do udzielania się ![]() ja zwariuję z tym Lotto Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 11:13 Powód: lotto i Doris:) |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#590 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
grrrrr![]() Cytat:
ja to bym na Twoim miejscu w biala goraczke wpadla zeby tylko moja tesciowa nic takiego nie wymyslila bo zatluke ![]() Cytat:
Przepraszam jesli to tak zabrzmialo |
|||||
|
|
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też ślubuję 20.09 ![]() Jak tam wygladają sprawy przygotowań?
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
jak nie Lotto to pani Kozidrak mi świat przesłania
|
|
|
|
#593 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kawusia ze śmietanką?? Ojjj jest tu co czytać...ojj jest! pozdrawiam. Cytat:
jak sie odważysz to oceń co myślisz o Fixatorku... |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witamy!!!!!!!!!!!!!!! Pisaj nam tu wszystko, jak przygotowania, sukienka, butki, fryzurka, bukiecik, ganierek TZa?????? ... Byłam sprawdzić w expresiku- jest jeszcze kawka!
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
asiuk fixem raz z odległości ok 30 cm-jak więcej i niby bliżej to się robi maska
![]() ja miałam 2 razy na sobie-za 1 razem czułam się jak w masce bo przesadziłam, a za 2 już lepiej trening czyni mistrza
|
|
|
|
#596 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc laski ale u mnie dzisiaj ponuro. Wczoraj mówili, że będzie zimno więc ubrałam sie cieplej i co...grzało całe popołudnie tak, że myślałam, że sie rozpuszczę. Dzisiaj z kolei miało być ciepluchno a jest buro i ponuro i zaraz będzie padało.
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i żebyś ten wieczór zapamiętała. Cytat:
Jak wymarzyłaś sobie czerwone róże to takie weź!![]() Cytat:
Lubie sobie na takie pazurki popatrzec, ale sama u siebie raczej bym sie na coś takiego nie zdecydowała. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie wierz w to!!!Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ojoj współczuje |
||||||||
|
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Kurcze przeczytalam juz wszystko i nie wiem co Wam ciekawego napisac ![]() Cytat:
pochwal sie chociaz kieca![]() wczoraj przyjechal do nie wujek z wroclawia... i co mnie zasmucilo powiedzial ze ktostam od jego zony z rodziny zmarl i nie beda na weselu... i wyciaga koperte a tam kartka i 1000zl nie spotkalam sie jeszcze nigdy z czyms takim... bardzo mi milo sie zrobilo... malo tego jak jechal naszym wsiobusem zapytal pana w busie o ulice... tan pan powiedzial wiem gdzie jest i powiedzial ze wydaje tam syna i padlo moje nazwisko... okazalo sie ze to moj tesc... czujecie zbieg okolicznosci ??? ![]() Bylismy jeszcze u pana od ktorego mielismy wynajmowac mieszkanie... byla wersja ze dopiero od wrzesnia (i mielismy isc do babci TŻa... a tu pan nas mile zaskoczyl i powiedzial ze juz od poniedzialku tego co bedzie mozemy wchodzic i mieszkac nawet 4 lata (mieszkanie trzyma dla corki ktora ma dopiero 14)Dziewczyny chyba wygonilysmy tego BABOKA ktory psul nam szyki... To chyba za sprawa tych dziewczyn co poszly na pielgrzmke ![]() Buziolki przesylam
|
|
|
#598 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co jeśli mi unieważnia, wiesz jak ja spanikowałam dziś, bo mi sie przypomniało... ![]() A nie narażać sie, to znaczy nie pytać i przypominać o sobie... a jak spytam, to i będą kazać robić nowy teraz i po ślubie znowu?? ![]()
|
||
|
|
|
#599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyobrazcie sobie ze ma wszystko ecru, żakiet, buty i torebke no i suknie dluga z koronki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Kakusia moze szycie sukni u krawcowej? jest to jakas alternatywa... Doris ja mam to
|
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahahhahahahhaha
mnie się jeszcze nie objawiła... ![]() Gosieńko- co do bukieta, to Ewalenka mi napisała, że jednak bordo będzie pasowało <czy tam czerwień>, ale bukiet musi być taki bardziej lekki <załącznik> i powiem szczerze, że trochę prawdy w tym jest. Może bardziej pasowałby mi taki zabudowany bukiet , gdybym miała szerszą sukienkę, a przy takiej rybie- duży bukiecior rzeczywiście może wyglądać nieciekawie... Się obada, pogadam z kwiaciarenką moją i ona cos mi doradzi!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

- totalna pustka, albo wszystkie na jedno kopyto!
, fajnie by było doczepić rzęs, bo wtedy oko od razu lepiej wygląda
zaciśnięte

Odzywaj sie Kochana

hand-made: urodzinowo na 40tkę
Wszystko takie malo weselne, skromne. Uwazam ze mama PM musi tylko ciut gorzej wygladac od samej PM 
Przepraszam jesli to tak zabrzmialo

ja mam to