![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Wrócilam! Nie było mnie tu u was od piątku, sorki ale 11 stron do nadrobienia to mi sie nie uda. W weekend zrozdalismy ok 60 zaproszen- ufff masakra, USC załatwione - przyjełam nazwisko Ł. Potem łezka mi sie w oku zakreciła bo chciałam podwójne ale zrobiłam to dla Niego. Protokół tez spisany - 1,5 h u ksiedza ale miło było. Rozmowy indywizualnej z każdym z osobna nie przeprowadzał -uf.
A wczoraj wyrwałam dwie ósemki.... aauuuuu i boli bardzo, ketonal wziełam bo w pracy jestem ![]() auuu miłego dnia. PS. Kejti odezwij sie do mnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od razu mi lepiej ![]() I zazdroszczę Ci tych rzęs... tu gdzie ja mieszkam nic takiego nie widzę... ![]() A też chciałabym takiego bajera!!! ![]() Cytat:
Jeśli nie odpisze to i tak dzisiaj wyślę... ![]() A z tymi sukienkami to po prostu szok ![]() Żadnych rewelacji!!! Żadnych!!! Główka na tę pogodę zaczyna mnie boleć ![]() Cytat:
Poza tym mam bolerko z długim rękawem! Nie wiem czy w kościele w nim wogóle wytrzymam, bo jest z cholernie gryzącej koronki! Ale jeśli stwierdzę, że dam radę, to zaraz po wejściu na salę je ściągam i zakładam rękawiczki <cudacznie pasują do sukni- są takie inne> ![]() Nie martwcie się! To nawet lepiej jeśli nie będziecie miały tak "nawalone" tego wszystkiego <i rekawiczki i bolerko>. ![]()
![]() |
#573 |
Wtajemniczenie
|
LilStar i masz rację, a co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Wtajemniczenie
|
jeszczepanna
![]() ![]() Kasieńka odpędzam od Ciebie te złe moce ![]() ![]() pochwalisz się pazukami i rękawiczkami? ![]() katarzinka przesyłam pozytywne wibracje żeby dzionek okazał się lepszym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Wtajemniczenie
|
LilStar dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko wiesz co mnie martwi? jak pytałam u mnie o takie przedłużanie i zagęszczanie rzęs na ok 6 tyg-i są one doczepiane do naturalnych-po czasie odpadają razem z naszymi ![]() moze jest metoda która doczepia inaczej bo nie chciałabym stracić moich. to tez się muszę dopytać u mnie katarzinka ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 09:01 Powód: dla Katarzinki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zadomowienie
|
Lilus bierz juz ten telefon i dzwoń do salonu!!! Juz dostali wystarczajaca szanse
![]() Zakupy przez Internet - jak dla mnie bomba, kupilam mnostwo rzeczy, zaoszczedzilam kupe czasu, moze z kilka rzeczy mi nie pasowalo, ale to nie problem albo oddaje albo odsprzedaje. Wiinii co do cegiel to z calym szacunkiem trzeba wiedziec jak kupowac na Allegro ![]() Jeszczepanna ale macie tempo z zaproszeniami ![]() No i wlasnie gdzie Kejti ![]() Slyszalam o takiej metodzie na przedluzenie rzes ze przykleja sie pojedyncze rzesy pomiedzy swoje i nie bylo mowy o zadnym wypadaniu naturalnych .... |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
JeszczePanna - wow podziwiam tyle zaproszen w ciagu weekendu???
![]() No i wlasnie sie zastanawialam jak tam sprawy w USC... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Kejti, w sumie to rozumiem, jak tu wlazic na watek, mowic cos o sobie, o sytuacji nieciekawej, jak tu jeszcze panny czyli szczesliwe opowiadaja o swoich przygotowaniach, kiedy Kejti tak calkiem niedawno tez miala ta radosc ![]() ![]() ![]() ![]() Czy Wasze mamy maja juz kreacje ??? Na moja mamcie ciezko cokolwiek znalezc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
Soffera tempo rzeczywiście sobie narzuciliśmy ogromne, bo musielismy, mianowicie wzielismy dwa dni wolnego by zaprosic gosci. Na codzien jestesmy w wawie a rodzinka porozrzucana.. U mnie to było tak ze np w jednym domu zostawilismy 3 zaproszenia
![]() Kakusia nazwisko przyjełam dla TZ a miłosci ![]() Kejti jestm z Toba myslami |
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ... jestem padnieta i zla.... od 7:30 walczylam z kompem bo nie chcial sie uruchomic, nastepnie 1h zgrywania najwazniejszych danych i.... errrorrrrrr....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zadomowienie
|
Dzieki Bogu moja mama juz ma kreacje! Ale bylo ciezko!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() są pewnie różne metody u mnie wykonują taką i kosztuje to ok 400zł-na 6 tyg trzeba zakupić specjalny płyn do demakijażu i chodzić na uzupełnianie.dlatego z tego zrezygnowałam ale spytam tam gdzie idę na makijer otakierzęsy na specjalną okazję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak jak mówię są pewnie różniste metody-trzeba popytać żeby nie było niespodziewanek ![]() edit moja Mamuśka ma kreację-sukienkę z bolerkiem-przewaga słonecznego żółtego nad czarnym ![]() teściowa nie wiem ![]() daget ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 09:39 Powód: kreacja mamy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zadomowienie
|
![]()
WItam Kobitki...
![]() Cytat:
![]() a teściowa ma kremowo-żółto-pomarańczową...taka nieokreślona, długa z bolerkiem.. ![]() Koffane moje... mam dowód ważny do 16.08.2008, czy za trzy dni ![]() ![]() A 30.08.2008 ślub i znwou mnie czeka zmiana dowodu... nio i co tu zrobić?? Oni wydaja jakiś tymczasowy, wiecie może?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Czuje ogromna chec przylaczenia sie do Was ![]() ![]() i tak jak Wy tez jestem tegoroczna PM ,slubuje 20.09 najpierw musialam przeczytac wszystko( ![]() jestescie niesamowite,raz sie potwornie usmaialam a raz poplakalam! Czy znajdzie sie jeszcze jedna filizanka dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Kobietki, wcięło mi mega posta, z odpowiedziami na Wasze wypowiedzi ![]() ![]() No trudno. Nie wiem, co ja takiego nacisnęłam. Wrrr... Przyszedł dziś fixator ![]() ![]() Martuś, ja też mam spray do solarium i na słońce, z Ziaji. Fajnie pachnie karmelem ![]() Zabobony - można je potraktować z przymróżeniem oka i mieć z dostosowana się do nich niezłą frajdę, ale i tak to nie zagwarantuje szczęścia w małżeństwie. Ja kupiłam TŻ spinki do mankietów, na ślub ![]() Jeszczepanna, szkoda, że jednak nie postawiłaś na swoim i wybrałaś samo nazwisko męża. Tak ładnie brzmiało podwójne ![]() Ale i tak będziesz się ładnie nazywać ![]() ![]() Dziewczynki, chciałabym już rozdać te zaproszenia i zająć się czymś innym. Kuchnia nadal nieskończona ![]() Edit: Doris, witaj! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witamy w naszym gronie ![]() i zapraszamy do udzielania się ![]() ja zwariuję z tym Lotto ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 10:13 Powód: lotto i Doris:) |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też ślubuję 20.09 ![]() Jak tam wygladają sprawy przygotowań? ![]()
![]() |
#592 |
Wtajemniczenie
|
jak nie Lotto to pani Kozidrak mi świat przesłania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Kawusia ze śmietanką?? Ojjj jest tu co czytać...ojj jest! ![]() pozdrawiam. Cytat:
jak sie odważysz to oceń co myślisz o Fixatorku... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witamy!!!!!!!!!!!!!!! Pisaj nam tu wszystko, jak przygotowania, sukienka, butki, fryzurka, bukiecik, ganierek TZa?????? ... Byłam sprawdzić w expresiku- jest jeszcze kawka! ![]()
![]() |
#595 |
Wtajemniczenie
|
asiuk fixem raz z odległości ok 30 cm-jak więcej i niby bliżej to się robi maska
![]() ja miałam 2 razy na sobie-za 1 razem czułam się jak w masce bo przesadziłam, a za 2 już lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Czesc laski ale u mnie dzisiaj ponuro. Wczoraj mówili, że będzie zimno więc ubrałam sie cieplej i co...grzało całe popołudnie tak, że myślałam, że sie rozpuszczę. Dzisiaj z kolei miało być ciepluchno a jest buro i ponuro i zaraz będzie padało.
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i żebyś ten wieczór zapamiętała. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lubie sobie na takie pazurki popatrzec, ale sama u siebie raczej bym sie na coś takiego nie zdecydowała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ojoj współczuje |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kurcze przeczytalam juz wszystko i nie wiem co Wam ciekawego napisac ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj przyjechal do nie wujek z wroclawia... i co mnie zasmucilo powiedzial ze ktostam od jego zony z rodziny zmarl i nie beda na weselu... i wyciaga koperte ![]() ![]() ![]() ![]() Bylismy jeszcze u pana od ktorego mielismy wynajmowac mieszkanie... byla wersja ze dopiero od wrzesnia (i mielismy isc do babci TŻa... a tu pan nas mile zaskoczyl i powiedzial ze juz od poniedzialku tego co bedzie mozemy wchodzic i mieszkac nawet 4 lata ![]() Dziewczyny chyba wygonilysmy tego BABOKA ktory psul nam szyki... To chyba za sprawa tych dziewczyn co poszly na pielgrzmke ![]() Buziolki przesylam ![]()
![]() |
#598 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co jeśli mi unieważnia, wiesz jak ja spanikowałam dziś, bo mi sie przypomniało... ![]() A nie narażać sie, to znaczy nie pytać i przypominać o sobie... a jak spytam, to i będą kazać robić nowy teraz i po ślubie znowu?? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kakusia moze szycie sukni u krawcowej? jest to jakas alternatywa... Doris ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
hahahahahahhahahahhaha
![]() mnie się jeszcze nie objawiła... ![]() Gosieńko- co do bukieta, to Ewalenka mi napisała, że jednak bordo będzie pasowało <czy tam czerwień>, ale bukiet musi być taki bardziej lekki <załącznik> i powiem szczerze, że trochę prawdy w tym jest. Może bardziej pasowałby mi taki zabudowany bukiet , gdybym miała szerszą sukienkę, a przy takiej rybie- duży bukiecior rzeczywiście może wyglądać nieciekawie... Się obada, pogadam z kwiaciarenką moją i ona cos mi doradzi! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.