![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
nikita na poczatku wrzesnia brrrr...
zgadnij wiesz co teraz mu sie przyjzalam i przeczytalam opinie i jesli oni pisza ze trzeba do lampy to trzeba wiesz bo inaczej sie nie utwardzi bedzie sie rozmywal...akryle z tego co wiem chyba do lampy nie trzeba wkladac
#302 |
Rozeznanie
|
Nikitko dziekuje za linka
![]() Ray ojejciu jaka śmieszka z tej Twojej małej ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
prosze bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
to jej jedne z wyglupow
![]() ![]() ![]()
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chetnie po oglądam ![]() ![]() młode mamy mam do was pytanko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray dzieki za odp
![]() ![]() ![]()
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja bede mykac bo cos ostatnio niedospana jestem
![]() miłej nocki zycze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
zaraz poprosze meza to wiecej wrzuci jak miala kilka dni i jeje kolejne wyglupy musze ja wiecej ponakrecac
![]() nikita hmmm wiesz zabawka jak juz to najlepiej cos do lozeczka... powiem ci ze np fajne sa takie palaki na lozeczko na allegro sa kiedys widzialam... albo maty na allegro sa tez fajne i tanie sama kupilam swoja za 70 zl nowa i jest super...albo karuzelka...
#309 |
Zakorzenienie
|
ale pustki
![]()
#310 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray w takim razie ja poprosze linka
![]() ![]() Teraz to lece, brak humoru ![]() Dobarnoc dziewuszki ![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny ja juz w domu po pracy i niezle naprodukowalyscie tych postow od poludnia
Nikitko to milej nocki,wyspij sie kochana Ray Alicja jest poprostu nieziemska,normalnie kilka razy ten filmik ogladalam jak sie smieje,jakie takie dzieciatko jest pocieszne Madziu Edwardzik jest slodki,a historia z jego kupka to mnie powalila,naprawde niezle torpedy daje hihi Gusiu milo ze zajrzalas,jak Nikolka jak bedziesz miala chwilke to prosimy o foteczki malutkiej Marcelko to ale jestem ciekawa Twojej niespodzianki urodzinowej,ciekawe co J szykuje,mam nadzieje ze humorek juz Ci kochana wrocil Aniu a jak wasze wakacje?kiedy jedziecie na wycieczke? Pomidorciu co tam u Ciebie?pozalatwialiscie juz wszystko? Kasiasiarku a kiedy jedziecie do kraju?Z tym bolerkiem to faktycznie racje,lepiej kupic bo to juz troszke zimno moze byc i zebys sie nam nie zaziebila Misiu jak tam wizyta rodzicow?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
do pracy mam dopiero na 8 ale wczesniej wstałam zeby jeszcze troche dom ogarnac i troszke przy kompie posiedziec w celach rozrywkowych a nie planowania i zalatwiania spraw ![]() TZ po nocach spac nie moze, martwi sie, ze z mojej strony bedzie 40 a z jego 70 osób. Mnie to nie obchodzi przeciez to nie jego wina , że ma wieksza rodzine. Kachulko do Polski jedziemy juz w ten piatek ![]() ![]() ![]() Dziewczynki milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kasiu to też macie z tym wyjazdem do Polski ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Nikitko bedziemy niecaly tydzień w PL bedziemy w sobote rano a wyjeżdzamy juz w czwartek w nocy. mam nadzieje, ze uda nam sie pozaatwiać sprawy
![]() ![]() Fajnie, ze sie wyspałas . Ja nie za bardzo , u nas chłodno i pada czyli pogoda zachecajaca do zostania caly dzień w ózku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pogoda u nas też niezaciekawa ![]() ![]() Kasiu a bedziesz miała morzliwośc korzystania z netu jak bedziesz w PL? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki ja juz tez na nogach mam tyle roboty ze hej a ten moj robaczek wstal tez z samego rana a myslalam ze pospi i cos porobie brrrr....
no i dostalama wyczekiwanego okresu ufffffff...
#317 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też wczoraj byłam, na pierwszy raz poszłam na 6 minut,a teraz będę stopniowo sobie przedłużać, mam co prawda w domu przyspieszacz z eveline, ale wolę nie używać, żeby mi skóra czasem nie zeszła ![]() Cytat:
![]() a Twoja mała to już ząbkuje ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia wszystkim, ja właśnie popijam kawkę i zajadam kanapkę ![]() dziś po pracy jadę do kosmetyczki, więc podpytam od razu o sztuczne rzęsy, które mają trzymać się kilka dni ![]() wczoraj byliśmy u fotografa i wszystko obgadaliśmy ![]() już się nie mogę doczekać sesji ![]() buziolki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry kobietki
![]() wpadlam sie tylko przywitac ![]() ![]() wczoraj zwiedzalismy zamek Windsor,i moj tato mial urodziny wiec zrobilismy mu male ![]() ![]() a teraz zmykam do pracy wiec milego dnia wam zycze ![]() Ps:zdalam wszystkie egzaminy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia w gronie rodziny ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wizaż wciąga juz od najmłodszych lat jak widać hehe ![]() Dość miło Nikitko ![]() Od soboty mieszkam sobie u TŻa, bo u niego wszyscy wyjechali ![]() Ale już jutro wracam do domu ![]() Spodobała mi się ta rola żonki ![]() Śniadanka, obiadki, kolacje ![]() Hehehe i jakoś daje rade ![]() Wiem ![]() Wolne miałam i wtedy nie korzystam z kompa ![]() Mam go aż nadto w pracy ![]() Cytat:
![]() Musi mieć dużo siły skoro tak prze na kupke heheh ![]() Przygody macie naprawde rewelacyjne ![]() Gratulacje Misiu ![]() ![]() Ja juz w pracy od połtorej godziny ![]() Jem włąsnie śniadanko ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Misia gratulacje ![]() ![]() ![]() Biore sie za przegladanie ofert pracy, poki szef spi... Milego dzionka dziewczyny ![]()
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Moniu, Marcelko miłego dnia
![]() Moniu to widzę, ze przyzwyczajasz się do roli żonki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Wzajemnie Kiniu
![]() Cytat:
![]() Tyle, że wtedy TŻ był u mnie ![]() Wtedy cały czas wolne miałam, a teraz niestety część pracuje. TŻ wczoraj jak wychodziłam z pracy to napisał smsa 'PRZYJEZDZAJ TUTAJ' ![]() Chyba mnie lubi ![]() Spodobały mu się śniadanka, obiadki itd ![]() Poza tym mogliśmy robić co chcemy, bez obaw ze zaraz zawoła mama, że TŻ musi coś tam isc zrobi ![]() W normalnym życiu pewnie będę miała dosyc gotowania codziennie i w ogóle, ale pókic co mi się podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
To super Moniu, że Wam się spodobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia dzieki
![]() Monia, ja to chyba w tymn roku nie doczekam sie zadnego wyjazdu rodzicow ![]() ![]() ![]() Przejrzalam te ogloszenia i doszlam do wniosku, ze nie pozostaje mi nic innego, jak praca w stolicy ![]() ![]() Wiecie co, wlasnie sobie napisalm czego oczekiwalabym od pracy i wiecie do jakich wnioskow doszlam?? Wnioski ![]() -praca w ruchu, autkiem badz miedzy pokojami ![]() -mozliwosci awansu, poszerzania wiedzy, rozwoju osobistego -dzial kosmetyczny;farmacja; nieruchomosci bo tez mozna jezdzic i pokazywac dzialki itp -pensja, zeby mozna bylo cos zaoszczedzic ![]() Doszlam do wniosku takie, ze nie nadaje sie do biura gdzie siedze przez wieksza ilosc czasu na 4 literach i ciagle robic to samo w stresie, boja to zawsze sie stresuje... Mam u siebie 2 firmy kosmetyczne(pomijam stolice) i mysle, zeby tam starac sie o prace ![]() Co sadzicie?? ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-08-13 o 11:29 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
CZeść dziewczynki ja juz po pracy
Własnie sie dowiedziałam, ze musimy sobie hotel wynajac na czas pobvytu w PL ![]() ![]() ![]() Normalnie szkoda slów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Misiu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przytulaski dla Ciebie Kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja tylko na chwile przed praca zeby zyczyc milego dnia
Kurcze cos ostatnio ciezko mi sie wyrobic ,chodze nie wyspana ,jeszcze wczoraj polozylam sie spac z lekko mokrymu wlosami i przy otwartym oknie(wiem wiem madrosc hihih)i chyba mnie przewialo cos bo wstalam dzisiaj wygieta i nie moge za bardzo szyja obracac Lece do pracy jeszcze dzis i jutro i bede miec 3 dni wolne,mam nadzieje ze moj tz zjedzie na ten weekend Milego dnia kochane Kasiasiarku to faktycznie bedziecie mieli napiety plan jak bedziecie w kraju,oby wszystko udalo Wam sie zalatwic
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
kasiar hmmm wiesz ale powie ci ze z remonami to nie takie proste bo jesli im jacys robotnicy robia i maja akurat wtedy termin??? sama wiem jak to jest bo my bedziemy urzadzac mieszkanie i juz musze sobie szukac ekipy ktora mi na pozna jesien zrobi mieszkanie ....
a swoja droga hotel nie taki zly pomysl przynajmniej sobie spokojnie pospicie ![]() ja ide malje robic zupke i cierpiec w meczarniach miesiaczkowych bleee
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.