|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trampki
Kocham trampki
![]() Ale tylko takie tanie, które mogę bez wyrzutów sumienia źle traktować ![]() Poza tym conversy mi sie w większości nie podobają :P I nie opłacają się, o ile chodzi o wytrzymalość, moja siostra ma , co prawda troche czasu już je nosi, ale guma odchodzi.... Teraz mam takie zabójczo zielone z żółtymi sznurówkami, nie pamiętam skąd, ale uwielbiam je xD |
|
|
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
Mi się te podobają:
http://www.allegro.pl/item405110707_...iazd_r_37.html Co o nich sądzicie? Podejrzewam, że mało komu się będą podobać, bo ja mam słabość do rzeczy, które wielu osobom się nie podobają ;D Albo te: http://www.allegro.pl/item407316577_..._wesolej_.html Tylko nie podoba mi się ten napis na czubku ![]() Nie pdoobają mi się trampki za kostkę. |
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Te drugie są fajne
![]() A ja nie lubie tych poniżej kostki xD a juz zwlaszcza takich zupelnie niziutkich.... |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj na zakupach, zupelnie przez przypadek weszlam do Deichmanna - bo nie mialam w zamiatze kupowac butów. Mówie sobie wejde, popatrze co jest
Az tu nagle moim oczom ukazują sie piękne trampki! Przecena z 70 na 49 no to wzięłam, mialam przegapić taką okazje? Dziewczęta wbijajcie do Deichmanna, zakupujcie trampki!Postanowiłam ze zakupie różnokolorowe sznurówki
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Marti średnio mi się podobają, może dlatego, że nie miałabym ich do czego nosić. Trochę za bardzo pstrokate dla mnie te drugie.
A te pierwsze całkiem fajne ![]() olcik spora przecena ! ja kiedyś mierzyłam właśnie podbne w Deichmanie, ale były za szerokie ;/ Wogóle zawsze jak mierze tam buty to są przeważnie za szerokie na mnie |
|
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
ja uznaje tylko trampki do kostki albo te calkiem niskie ;p wlasnei bede polowac na jakies fajne ;p
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te pierwsze są świetne!
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam te drugie, ale za bardzo ich nie noszę, przekonana nie jestem do końca, ale fakt, że są oryginalne xd
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
a ja czaję się na te
![]() jutro jadę do Lbn i mam nadzieję że je zastanę i sobie kupię ![]()
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty do jasnej ciasnej kupilaś xD takie jakieś ąkle są xD pogadamy o nich jak wróce
|
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę trampy za kostki niż całkiem niskie.
A jak Wam się widzą tenisówki? Wiem, że to nie trampki, ale jakby nie patrzeć podobne "łajzowate" (oczywiście w pozytywnym sensie) obuwie. |
|
|
|
|
#1334 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcik, mnie sie nie podobają, pewnie dlatego, że są białe
![]() ![]() A te drugie co są, krótkie z napisem converse, to faktycznie mogłyby być bez napisu;] A ja nie lubię tych całkiem niskich trampek, tylko takie za kostkę albo długie. Kupiłam sobie ostatnio trampki McArthura takie: http://allegro.pl/item404982850_firm...zok_36_37.html Tylko, że nie są niebieski, tylko czarne. I na All są po 29,99 a ja kupiłam za 14,50 ![]()
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojojojoj ale ladne kupiłaś i jak tanio ![]()
|
|
|
|
#1336 |
|
Przyczajenie
|
trampki sa zawsze na czasie odkad pamietam zawsze w nich sie chodziło
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem kompletnie poryta na punkcie trampek
. Mam już czarne, zwykłe z Forever 18 (18,90 kosztowały), wczoraj sprzedawca z allegro wysłał mi Conversy(brązowe, nowiutkie, za 50 ZŁ!!! http://allegro.pl/item414447983_conv...c0020_89x.html ). Jak myślicie, kiedy dojdą?No i kupuję sobie ze Snoopym ^^. Zrobię fotę i pokażę jak już będę miała .
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Łooł no to niezła cena za nowe i oryginalne Conversy
gratuluje zakupu a ze Snoopym to też z Conversa? Pokaż szybko fotki ![]()
Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2008-08-12 o 14:51 Powód: skleroza xD |
|
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
orientujecie się może czy w Poznaniu sprzedają trampki firmy New Age?
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnio kupiłam białe trampeczki za kostkę w Colloseum w łdz za 18,90
trzeba bylo sie pocieszyć takimi, bo w Conversie białych juz nie było ![]() ![]() ![]()
|
|
#1342 |
|
Rozeznanie
|
Ojojoj, ze snoopy'm? Muszą być śliczne;]
Dziewczyny, kojażycie może gdzie mogę kupić trampki Converse za kostkę w biedroneczki biale?;> W Arkadii patrzylam, ale już tylko duże rozmiary, a na allegro nie ma;(
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Te ze Snoopym mi się nie podobają. One nie są converse'a, one są z Butiku (nienawidzę tego sklepu :P).
A te białe w biedronki (i takie małe czarne kropeczki) są tak straaasznie popularne, co druga osoba w trampkach ma właśnie takie :|. Ale nie przeczę, że są ładne . Możesz kupić w Krakowie hehe .Ja osobiście rozważam zakup conversów fuksjowych. Tylko nie jestem przekonana, bo różu nie lubię. Coprawda fuksja to nie taki róż, bardziej fiolet, ale jednak mam wątpliwości, czy mi będą pasować np. do czerwonych ciuchów.
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
do czerwonych raczej nie, ale na pewno masz w szafie coś odpowiedniego co bedzie pasowac
masz moze jakaś fotke takich trampek?
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślalam że ze Snoppym, to są z Converse, też strasznie nie lubię tego "różowego" sklepu ale spoko
|
|
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba to te. Aczkolwiek to zdjęcie jest paskudne i trampki wyglądają na zdeformowane, ale przecież o kolor chodzi, fason wiadomo, klasyczne convese chuck taylor all star hi .Właśnie nie jestem przekonana do końca, czy nie będą pasowały do czerwonego. Fiolet z czerwonym (odpowiednie odcienie) wyglądają super i nie jestem pewna, czy tu by też nie pasowało. A to dla mnie dość istotne, bo zawsze mam czerwone paznokcie, mam sporo czerwonych ciuchów i dodatków. Cytat:
Natomiast w owym Butiku tych ze Snoopym jest mnóstwo, więc podejrzewam, że to te. (o takie coś chociażby http://allegro.pl/item417485010_tram...jej_szafy.html fuuuj)
|
|
|
#1347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie myślałam o innym odcieniu dlatego napisalam ze nie będzie pasować.
|
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie Converse, takie jakie winyl podała ;].
A teraz mam wątpliwości czy je kupić czy nie... kurczę no .
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też przedstawię Wam moje ukochane trampeczki Converse
P.S. Sory, za taką formę fotki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

Az tu nagle moim oczom ukazują sie piękne trampki! Przecena z 70 na 49
no to wzięłam, mialam przegapić taką okazje?

. Mogłyby być gładkie. Ale to moje zdanie