![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Zaraz sobie walne blokowanie wyskakujacych okienek hihih Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-13 o 12:33 Powód: wojna z lotto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nio właśnie po cóż..będę sie ukrywać...tylko mnie nie wydajcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
jak to o 14??? mialas dzwonic o 12!!!!
Moj Skarb tez tak godziny przesuwa jak ma cos zalatwic telefonicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Wtajemniczenie
|
się boję
![]() Cytat:
![]() na szczęście chyba ściągnęłam LF myślami ![]() zadzwoniła Pani ![]() przymiarka w piątek 22.08 o 13 ![]() także kamień z serca dziękuję za pozytywne motywowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Wierzę
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze zadzwoniła i konkretny termin podała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście wypytałam o wszystko bo to właścicielka odebrała ![]() chciała mnie umówić na środę ale ja mam wtedy makijer na 10 a ona pytała czy pasuje mi 12. tylko teraz się zastanawiam czy to nie późno-jak nie urok to s...... ![]() ale mają ją tylko dopasować do wzrostu czyli myslę że dadzą radę bo odbiór będzie najprawdopodobniej w czwartek 28.08 ![]() stres mnie dopadł bo bredzę i marudzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#644 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pani z salonu... i mówi mi, że wtorek, 19.08 o 12, a myślałam, ze uda sie w tym tygodniu...ale zadzwonię do TŻ-ta jeszcze i spytam czy jutro by mógł, jeśli tak to jutro się umawiam, przecież mnie nie wygoni, czo?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Alez Wam fajowsko!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Fotki fotki i jeszcze raz fotki robić proszęęęę! ![]()
![]() |
#646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie Nas czytają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja do swojego się nie moge dodzwnic - pewnie pani gdzieś wyszła. Cytat:
![]() Ale lepiej się upewnić jak to u Was jest, żeby potem nie było problemu. Cytat:
chbya bede znowu miała zaległosci. Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-08-13 o 13:10 Powód: nie zdąrzyłam wszystkiego napisać |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() myślę, że możesz spróbować i przełożyć przymiarkę na jutro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zadomowienie
|
![]()
Liluś to poważna sprawa jest, ona zadzowniła 13:41 , a Twoja??
Cytat:
![]() Uciekamy po gajer...buziuchna Kochane moje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kasieńka ![]() ![]() IZKA ja tu wyczuwam jakąś zmowę salonową-bo było coś koło tego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |||
Rozeznanie
|
alez mnie wpienia ten totek...
![]() ![]() kozidrak tez u mnie nie widac... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mowil ze dziewczyna od nich z rodziny znalazla sobie faceta... wszystko by bylo fajnie, chlopak sympatyczny i wogole ale czarny jak smola!!! I mowi ze jeszcze buzia jak buza ale czegos innego to dobie nie wyobraza ![]() na te nasze wsiobusy mowimy tez ogory lub szyszunie (cale zielone) ![]() ![]() Nie no dziewczyny bo w samozachwyt popadne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() rzesy a w zasadzie kepki rzes mialam przyklejone na probnym... trzymaly sie caly panienski tylko jedna jak chcialam domalowac to odpadla... efekt fajny bo zageszcza swoje rzesy ![]() ogolem daje im 7/10 ![]() lecem siku ![]()
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
jak nie to kffffiatucha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chociaż my z Dagecikiem to mamy urozmaicenie ![]() też ![]() to jakiś wielki musiałby być ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() Czytam od rana ale ciagle nie moge nadrobic ![]() Zdecydowałam, że chyba zmienie fotografa. Znalazłam korzystniejsza oferte, tzn za ta samą cene wiecej zdjęć, a co najważniejsze o wiele bardzoej mi sie one podobaja ![]() ![]() No i zapisaliśmy sie na lekcje tańca ![]() ![]() A teraz wracam do czytania ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do wieczorku to czekam na relacje ![]() Też miałam rzęsy doklejane, raz na panieński a drugi raz na ślub z tym, że to były takie wklejane pomiędzy moje własne. Trzymały sie cholery cały tydzień i bardzo ładnie wyglądały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Rozeznanie
|
dziewczyny zostaly 3 dni!!!!!!!!!!!!! chyba zaczynam panikowac!
Valerin mite już zakupiony,melisa w szafce i chyba się podłączę pod kroplowke z niej! Wybaczcie ze nie skomentuje wszystkiego co napisałyście ale i tak ledwo nadrobiłam zaległości! Niby koncowka ale takienerwy zaczynaja się już ze ledwo spie w nocy-wczoraj łyknęłam sobie 2 proszki (bez obaw-ziolowe,przepisane przez lekarza dermatologa-bo mi ze stresu wlosy leca) i spalam jak niemowle ![]() Dzis już mam wolne w zasadzie mialam mieć od jutra,ale jak wczoraj siedziałam w robocie i zadzwonila mamuska to pozniej caly dzien mi się rece trzęsły! ![]() Wyobrazacie sobie taka sytuacje: Ja w pracy, mama sobie oglada suknie w domu i nagle dzowni do mnie i z krzykiem ze mam DZIURE (!!!!!) ![]() ![]() Na szczescie mój kochany TZ zadzwonil zaraz i powiedział o co chodzi…a wiec:moja sukienka ma gorset z takimi marszczeniami i po prostu w jednym miejscu pani nie podszyla od spodu tego marszczenia i jak luzem sukienka była to troszke to było widac…….ale to żadna dziura! A ja myślałam ze zejde na zawal w robocie! A wiecie zaraz po tym telefonie dzwoni do mnie tesciowa ze ONA CHCE żeby na naszym slubie był fotoreporter z gazety!!!! ![]() ![]() A propos ubioru teściowej to koloru nie znam ale za to szwagierka mi powiedziala ze to jakas sukienka z dosc sporym dekoltem i teraz tesciowka ma cytuje: „cycki wywalone na wierzch” ![]() Ale i tak dobrze ze cos znalazla bo tyle łaziła i nic nie mogla kupic,a to pewnie wcisnęli jej już na odwal się ![]() ![]() Moja mam uszyla sobie komplecik w kolorze zlotawo-bezowym ---spodnica+bluzka+zakiet ![]() ![]() A Lil Ty chyba wspominałaś o cante na samochod –my mamy taka dekoracje, wybraliśmy ja bo jest skromna i elegancka, zreszta spodobala się mi i TZ no i mój bukiet tez będzie z cante ![]() ![]() Wybaczcie wypociny ale nie mogę się opanowac na 3 dni przed ![]() Pewnie w sobote jeszcze zajrze ![]() O 10-pazurki 11-12:30 fryzura 12:30 makijaz Ok. 16:15 blogoslawienstwo 17 slub a 17:45 juz po ptokach ![]() Mam nadzieje ze się ze wszystkim wyrobimy ![]() Buziaki i do przeczytania ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | ||
Zakorzenienie
|
na pewno nie będzie tak źle
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teściowa, to nieźle będzie musiała wyglądać ![]() ![]() ale masz plana na Ten dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie tak będzie dekorowane nasze autko ![]() ![]() u nas nie będzie szpaleru z szabelkami bo musielibysmy Ich sprowadzać z daleka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a szpaler mamy miec nie z szabelkami a z toporkami ![]() ![]() dzieki dziewczyny ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I buziole na droge ![]() Oczywiscie bedziemy czekac na relacje po jak i tuz przed ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.