Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 14:38   #4261
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dla długowłosych sliczna fryzurka chyba sobie przedłużę włosy
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1218627374
Ta fryzura to moje marzenie ślubne nie szkodzi ze włoy mi dopiero odrastaja po bardzo bardzo krotkich ślub dopiero za rok ale jak mis ie nic nie odmieni to przedłuzanie mnie zrujnuje
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:39   #4262
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ta fryzura to moje marzenie ślubne nie szkodzi ze włoy mi dopiero odrastaja po bardzo bardzo krotkich ślub dopiero za rok ale jak mis ie nic nie odmieni to przedłuzanie mnie zrujnuje
ja mam teraz boba i też sie zastanawiam czy zapuszczać czy nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:43   #4263
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
no taka marych ze wsi wiem wiem ja to zawsze mam skojarzenia głuptak ze mnie

macie mnie na nk zobaczcie tam mam fotki al'a marycha takie długie i wyglądam jak idź i nie wracaj
ty to masz pomysły, jakbyś nosiła warkocz za tyłek to wtedy byś była marycha

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny w piątek była u mnie burza i mi internet padł, a koleś z netu pojechał nad morze bo miał kogośtam w szpitalu, (co prawda nie bardzo pojmuje że się nikt nie znalazł co by to mógł naprawdić ale no trudno) no i dopiero mi dziś neta przywrucili.. chyba niezdąze nadrobić, bo w piątek wyjeżdzam no i teraz pakowanie, sprzątanie i zakupy dla przyszłego szwagra do którego jedziemy, a jeszcze jutro do gina.. ahmmm.. w każdym razie przeczytałam dzisiejsze posty i też jestem za przetapianiem złota na obrączki, no generalnie ogółem chce obrączki od zwykłego jubilera, co prawda pierścionek mam z apartu, ale nie będziemy przepłacali za coś co moim zdaniem na jakości nie ucierpi..

Ja byłam. Moja koleżanka gra na skrzypcach. Na ślubie naszej znajomej zagrała Ave Maria w czasie Komunii, mam taki plan żeby ją zaangażować w to samo u mnie Po za tym mój kolega gra na trąbce nawet zaproponował że mi zagra ale mi to sie trąbka z pogrzebem kojarzy także raczej nie skorzystam, chyba ze mnie oświecicie jakoś że trąbka też na weselu może coś fajnego zagrać A jeśli chodzi o organiste to mam wogóle problem bo u nas w parafi jest kilku ale jakoś mnie specjalnie nie urzekli, za to tata mojej przyjaciółki jest organistą i wiele lat grał u nas w kościele, naprawde pięknie, ale przestał bo się z proboszczem coś nie zgadzali.. no i nie wiem, czy go prosić by mi zagrał, ale chyba zaryzykuje
No a długo cię nie będzie w kraju?
Ja tez bm na twoim miejscu zaryzykowała z tym znajomym organistą

Cytat:
kask rządzi
dla mnie najgorsze co można zrobić to kok-jak stara baba
nie generalizuj, nie wszytskie koki są jak na starą babę, niektóre są wdzięczniejsze niż burza loków na głowie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:46   #4264
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
nie generalizuj, nie wszytskie koki są jak na starą babę, niektóre są wdzięczniejsze niż burza loków na głowie
nie widziałam takiego, pokaż

Stary 2008-08-13, 14:51   #4265
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
nie widziałam takiego, pokaż
a proszę bardzo
Czy one w którymś miejscu przypominają fryzurę starej baby?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 36.jpg (14,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 43.jpg (74,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 85.jpg (31,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101.jpg (112,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 93.jpg (30,2 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-08-13, 14:54   #4266
zielony_motylek
Rozeznanie

baja 2 tygodnie mnie nie będzie strasznie się ciesze że jedziemy, ale się boje troche czy się polubimy z dziewczyną brata TŻ'ta...
Stary 2008-08-13, 14:54   #4267
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
a proszę bardzo
ta ostatnia piękne taki cosik chciałabym mieć

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 14:58   #4268
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam teraz boba i też sie zastanawiam czy zapuszczać czy nie
Zapuszczaj!!! bo pozniej bedziesz załowac z długich włosów przerozne fryzury mozesz zrobic na ślub a jesli bedziesz chciała mieć krotkie to je przed slubem obetniesz i po sprawie. Ja glupia posłuchałam mojego Tż (on uwielbia jak mam takie krociutkie przyznam ze tez je lubie ale nie na ślub) i obciełam w styczniu na krociutkie takie 4cm na 1,5roku przed slubem a miałam juz takie po łopatki pozniej jeszcze poprawiłam i teraz bardzo bardzo załuje a tym bardziej jak znalazłam tą własnie fryzure co pokazałaś. Cały czas sie zastanawiam ile mi urosną zapuszczam tak gdzieś od marca. I teraz mam taki odrastajacy kask dodam ze mam jeszcze geste włosy wiec wygladam jak strach na wróble
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0130.JPG (82,9 KB, 32 załadowań)
Stary 2008-08-13, 15:14   #4269
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
tylko ja mam taką buzię chomiczówkę (policzki grubiutkie) i mi nie zbyt dobrze w długich chyba, ze jakąś fajną fryzurę znajdę chyba zapuszczam pójde tylko grzywkę na prosto obciąć Tadzik będzie niepocieszony
sweet zakochałam się w niej
no fryzurka sliczna

wlosy zawsze pozniej mozesz sciac
Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Mi też się podobają długie włosy-pod warunkiem że są zadbane, gęste i lśniące (niektore mają liche odrościuchy). Ja jednak mam rzadziznę więc dla mnie tylko krótkie włosy. No ic o ja z nimi zrobię na ślub!???
a ja kocham swoje wlosy choc nie sa juz takie dlugie jak byly
Stary 2008-08-13, 15:17   #4270
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja 2 tygodnie mnie nie będzie strasznie się ciesze że jedziemy, ale się boje troche czy się polubimy z dziewczyną brata TŻ'ta...
będzie fajnie zobaczysz, a z tą dziewczyną na pewno się polubicie na początku każdy się stara, gorzej może być po kilku miesiącach znajomości

Cytat:
Zapuszczaj!!! bo pozniej bedziesz załowac z długich włosów przerozne fryzury mozesz zrobic na ślub a jesli bedziesz chciała mieć krotkie to je przed slubem obetniesz i po sprawie. Ja glupia posłuchałam mojego Tż (on uwielbia jak mam takie krociutkie przyznam ze tez je lubie ale nie na ślub) i obciełam w styczniu na krociutkie takie 4cm na 1,5roku przed slubem a miałam juz takie po łopatki pozniej jeszcze poprawiłam i teraz bardzo bardzo załuje a tym bardziej jak znalazłam tą własnie fryzure co pokazałaś. Cały czas sie zastanawiam ile mi urosną zapuszczam tak gdzieś od marca. I teraz mam taki odrastajacy kask dodam ze mam jeszcze geste włosy wiec wygladam jak strach na wróble
nie wyglądasz źle, teraz po prostu jesteś na etapie dziwnej długości, ale jak ci włoski urosną bardziej to będzie super wytrzymaj
Stary 2008-08-13, 15:24   #4271
zielony_motylek
Rozeznanie

Agnes wcale nie wygladasz jak strach na wróble a przez rok napewno jeszcze ci sporo urosną
baja no mam nadzieje, że będzie spoko opowiem jak wróce..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 15:33   #4272
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a proszę bardzo
z wyjątkiem jednej są babcijne
chyba będe zapuszczać tylko Tadzik mnie chyba zabije

Stary 2008-08-13, 15:55   #4273
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no fryzurka sliczna

wlosy zawsze pozniej mozesz sciac

a ja kocham swoje wlosy choc nie sa juz takie dlugie jak byly
Strippi tak a propo, bardzo ładne zdjęcia ze ślubu, śLICZNA BUZIA!!!!! słyszysz!!!! sukienka boska, buciki, żakiecik miodzio, TŻ - elegancik super naprawde!!!!!!!
Ja włoski zapuszczam już mam do łopatek, co jakiś czas przycinam końcówki, więc powinno być ok.
A oto moje ( jedne z wielu w folderze )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (6).jpg (14,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1cS.jpg (60,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9106946.jpg (35,8 KB, 6 załadowań)

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-08-13, 16:45   #4274
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Kiedyś nie było firmowych sklepów a mimo wszystko obrączki naszych rodziców ciągle wyglądają jak nowe
dokladnie dlatego ja tez niebede lazic po firmowych bo poco..

Cytat:
dokładnie tak moi rodzice pobierali się dokładnie 24 lata temu(2 dni temu mieli rocznice), obrączki mieli z przydziału, podobno były okropne i bardzo wąskie, więc gdzieś po znajomości załatwili inne i do dziś są w ekstra stanie. Owszem lekko zarysowana sa, ale i tak są super ( tylko kolor jak dla mnie brzydki, bo to żółte złoto ma bardziej czerwony odcień, ale wtedy takie się robiło).
moi tez maja takie smieszne czerwonawe

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myślicie że w takiej sukni będzie mi ładnie??

patrzyłam na stronie ale niestety nie ma takiego numery, jakas tylko jedna kolekcja z wybiegu w dodatku
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=417754615
http://www.dolce-vita.com.pl/opis.php?id=154
bardzo ladna sukienka ale musimy cie w niej zobaczyc zeby ocenic

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja się przeraziłam, bo na stronce, którą podałaś jest tabela rozmiarów i się pomierzyłam, to wyszło, że nawet 34 jest dla mnie za duży
nie przejmuj sie ja sie zalapalam do 3 ronych rozmiarow wiec chyba to ja sie powinnam martwic

kliwia piekna sukienka komunijna

Cytat:
kupiłam suknię ślubną haha
o boszzzz... tragednia

Cytat:
zobaczcie jaką miała suknię ślubną Magda Soszyńska - tancerka z Tańca z Gwiazdami
musiscie zjechac na dół, a potem jeszcze na drugiej stronie są
http://www.kfp.pl/index2.html?p=szuk...c3512&strona=5

a zobaczcie jaki miała zielony makijaż, a my się pierdołami przejmujemy
a ja chcialabym miec wuianuszek.. podoba mi sie to bardzo.. i do tego loki luzno rozpuszczone.. albo lekko podpiete i wpiety kwiat

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
mi nigdy wlosy nie kojarzyly sie z marycha...za tylek tak ! bo takie wlasnie nosily dziewczyny na wsi kiedys w dawnych czasach...

laski w wlosach prawie do pasa wygladaja slicznie
mi sie tez dlugie nwlosy zle niekojarza..

Cytat:
tylko ja mam taką buzię chomiczówkę (policzki grubiutkie) i mi nie zbyt dobrze w długich chyba, ze jakąś fajną fryzurę znajdę chyba zapuszczam pójde tylko grzywkę na prosto obciąć Tadzik będzie niepocieszony
sweet zakochałam się w niej
ladna fryzurka ja wlasnie jesli niebede miala wianuszka polece w takim stylu

Cytat:
polubicie napewno

Cytat:
jaki strach... gadasz bzdury

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Strippi tak a propo, bardzo ładne zdjęcia ze ślubu, śLICZNA BUZIA!!!!! słyszysz!!!! sukienka boska, buciki, żakiecik miodzio, TŻ - elegancik super naprawde!!!!!!!
Ja włoski zapuszczam już mam do łopatek, co jakiś czas przycinam końcówki, więc powinno być ok.
tez fajne
Stary 2008-08-13, 16:50   #4275
myszka_maj
Zakorzenienie

Poruszyłyście temat butów. To będzie chyba mój największy problem...Nie jestem nauczona chodzic na wysokich obcasach. Teraz na wesele siostry TZ kupilam sobie 8 cm szpileczki. Już w kościele nogi mnie bolałay ale jakoś przetrzymałam. Troszkę w nich przetańczyłam. Poobcierały mnie na piętach i palcach. ale zakleiłam plastrami i było ok. gdyby nie ból podeszwy stóp. tu wychodzi nieprzyzwyczajenie do szpilek. nie moglam juz uchodzic wiec przebrałam na inne sandałki. W tych sandałkach wrzynały mi się paseczki, zmieniłam na inne ( kupione specjalnie na przebranie i niestety nie sprawdzone) w tych lewa stopa ślizgała mi sie i co chilkę łapał mnie boooooooooolesny skórcz w stopę. innego wariantu już nie miałam. a szkoda mi było wesela bo bawiłam sie super i buty nie mogły mi tego popsuć. Uratowały mnie dopiero przywiezione przez mojego tate( specjalnie obudzonego w nocy) sportowe japonki. wizytowa suknia i sportowe japonki ale cóż nie miałam wyjścia. Przetańczyłam w nich do końca wesela.

Ja wcale nie jestem wybredna Kochane ( jak mi powiedział kiedyś Pan w sklepie ) ja poprostu mam taki problem z butami. bo niedośc że mam wrażliwe stopy ( patrz wyżej) to jeszcze do tego rozmiar.... no właśnie ... rozmiar mam 34-35 i co ja znajdę na swój ślub wygodnego żeby sie nie męczyć na własnym weselu i w odpowiednim (małym) rozmiarze.
:conf used:????

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 16:57   #4276
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
fryzurki sliczne tez mam je w swoim folderze

a ja na zdjeciach wyszlam dziwnie...grubo i w ogole... nie podoba mi sie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

mi sie tez dlugie nwlosy zle niekojarza..
Stary 2008-08-13, 17:13   #4277
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Poruszyłyście temat butów. To będzie chyba mój największy problem...Nie jestem nauczona chodzic na wysokich obcasach. Teraz na wesele siostry TZ kupilam sobie 8 cm szpileczki. Już w kościele nogi mnie bolałay ale jakoś przetrzymałam. Troszkę w nich przetańczyłam. Poobcierały mnie na piętach i palcach. ale zakleiłam plastrami i było ok. gdyby nie ból podeszwy stóp. tu wychodzi nieprzyzwyczajenie do szpilek. nie moglam juz uchodzic wiec przebrałam na inne sandałki. W tych sandałkach wrzynały mi się paseczki, zmieniłam na inne ( kupione specjalnie na przebranie i niestety nie sprawdzone) w tych lewa stopa ślizgała mi sie i co chilkę łapał mnie boooooooooolesny skórcz w stopę. innego wariantu już nie miałam. a szkoda mi było wesela bo bawiłam sie super i buty nie mogły mi tego popsuć. Uratowały mnie dopiero przywiezione przez mojego tate( specjalnie obudzonego w nocy) sportowe japonki. wizytowa suknia i sportowe japonki ale cóż nie miałam wyjścia. Przetańczyłam w nich do końca wesela.

Ja wcale nie jestem wybredna Kochane ( jak mi powiedział kiedyś Pan w sklepie ) ja poprostu mam taki problem z butami. bo niedośc że mam wrażliwe stopy ( patrz wyżej) to jeszcze do tego rozmiar.... no właśnie ... rozmiar mam 34-35 i co ja znajdę na swój ślub wygodnego żeby sie nie męczyć na własnym weselu i w odpowiednim (małym) rozmiarze.
:conf used:????
Moze kup sobie wkładki żelowe są takie do butów wtedy jest dużo wygodniej bo podbicie stopy tak nie boli tylko sprawdz sobie je najpierw bo z niektorych butów np z delikatnych sandałków moga sie wysuwac choć w Deichmannie widzialam takie podklejane fajne sa tez z Scholla kosztuja jakies 30zl.
Stary 2008-08-13, 17:18   #4278
ewurka
Wtajemniczenie

kurcze a ja nie mam folderu z "butami" muszę to koniecznie nadrobić wstawiam bukiety jakie mnie interesują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00000252.jpg (40,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00000362.jpg (23,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moh2.jpg (18,4 KB, 11 załadowań)

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-08-13, 17:24   #4279
kliwia
Zakorzenienie

taak bardzo ładne fryzurki koczki też już miałam kilka, ale kilka jest nowych czaderskich

zapuszczajcie, wrazie co się zetnie przed ślubem

a teraz obiecane fotki remontowanej łazienki nie strachać się

na pierwszej fotce jest miejsce gdzie stała wanna
na drugiej to samo miejsce wyżej i obejmuje miejsce gdzie była umywalka.
Już są nowe miedziane rurki na wodę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienka.jpg (148,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_0822.jpg (142,9 KB, 23 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 17:26   #4280
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
taak bardzo ładne fryzurki koczki też już miałam kilka, ale kilka jest nowych czaderskich

zapuszczajcie, wrazie co się zetnie przed ślubem

a teraz obiecane fotki remontowanej łazienki nie strachać się

na pierwszej fotce jest miejsce gdzie stała wanna
na drugiej to samo miejsce wyżej i obejmuje miejsce gdzie była umywalka.
Już są nowe miedziane rurki na wodę
łooooooooooooooo matulu jaki bałagan!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-08-13, 17:34   #4281
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a nie bedziecie zbyt zmeczeni na fotki? ja bym niedala rady;D
Nie Zdjęcia będą po południu więc damy radę

Cytat:
co do gotowych firmowycyh, jeśli chodzi o klasykę to wydaje mi się że sie nie opłaca płacić za firmę. Co innego jesli jest jakiś skopliwowany wzór. Ale dobry złotnik, przynajmniej za pół ceny może spróbowac wykonać.
My też przetapiamy
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Teoretycznie można reklamować...
Slyszalam też opinie, że jubilerzy zawsze sobie cos probują"chapsnąć"-po gramie od kazdego-i się zbierze...
Ale zawsze mozna zwazyć...
No już sama nie wiem.
Trzeba się liczyć z tym, że ileś procent z tego co się daje, idzie na "odrzut", także nie dostanie się na pewno tyle ile się dało. Ale nie zależy to od tego, że złotnik sobie coś podpitoli, tylko to ginie w toku tych wszystkich procesów wytwórczych. Nie wiem ile tego jest, ale na szczęście bardzo mało z tego co się orientuję.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Popieram
Stary 2008-08-13, 17:37   #4282
kaska87
Zakorzenienie

Ewurka ja też włąśnie o takiem bukiecie marze

Stary 2008-08-13, 17:40   #4283
kliwia
Zakorzenienie

ewurka ja mam kilka bukietów fajnych i prostych z kalii ale nie tutaj może jutro w pracy Ci załąćzę
też bede miec taki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 17:41   #4284
Ana***
Zakorzenienie

Kliwia, ale tam bajzer macie będzie troszkę pracy

Cytat:
skrzypaczka na ślubie to bardzo dobry pomysł, mi się bardzo podoba

może być organista i skrzypaczka razem, podzielą się robotą i będzie ślicznie

o matko u nas organista całkeim przyzwoity, ładnie śpiewa, więc się martwić nie muszę ale jakąś skrzypaczkę też bym chciała, muszę namierzyć kogoś odpowiedniego
(...)
Też będę mieć skrzypaczkę...

Cytat:
wypominać nam będzie ale jak proszę o fotki to nie pokazuje ale mi już się chwalić!
(...)
Nie krzyczeć tu na mnie O to obiecane fotki z nad morza:
http://niusia89.dl.interia.pl/DSCN0141.JPG -ja
http://niusia89.dl.interia.pl/DSCN0156.JPG -nasze stópki
http://niusia89.dl.interia.pl/DSCN0273.JPG -znowu ja...
http://niusia89.dl.interia.pl/DSCN0362.JPG -ja z moim tżcikiem
http://niusia89.dl.interia.pl/DSCN0393.JPG -tutaj też razem
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 17:45   #4285
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie krzyczeć tu na mnie O to obiecane fotki z nad morza:http://niusia89.dl.interia.pl/DSCN0393.JPG -tutaj też razem
tak z ciekawości ile Wy macie lat

zazdroszcze Wam tego morza ja za rok też chyba pojadę <jupi>

Stary 2008-08-13, 17:46   #4286
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
tak z ciekawości ile Wy macie lat
Kasiu rocznik 89 juz niejednokrotnie to mówiłam
Stary 2008-08-13, 17:47   #4287
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu rocznik 89 juz niejednokrotnie to mówiłam
aj nie widziałam ale tak młodziutko wyglądasz, że musiałam zapytać

Stary 2008-08-13, 17:49   #4288
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
aj nie widziałam ale tak młodziutko wyglądasz, że musiałam zapytać
Wiem, wiem z jednej strony to moja zmora, ale z drugiej się cieszę, bo za kilka lat to się przyda
Stary 2008-08-13, 17:51   #4289
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem z jednej strony to moja zmora, ale z drugiej się cieszę, bo za kilka lat to się przyda
ja też młodo wyglądam i czasem mnie to wkurza jak ludzie mówią do mnie "dziewczynko", ale pocieszam się tym, ze dlużej będe młoda chyba mam to po mamie biora ją za moja siostrę

Stary 2008-08-13, 17:54   #4290
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja też młodo wyglądam i czasem mnie to wkurza jak ludzie mówią do mnie "dziewczynko", ale pocieszam się tym, ze dlużej będe młoda chyba mam to po mamie biora ją za moja siostrę
Mnie też to wkurza albo 'drogie dziecko' a ostatnio w pizzeri jak tż mi piwo zamawiał, to babka się spytała, czy to dla osoby pełnoletniej i jak przyniosła to mi podstawiła soczek a tż piwo a miało być na odwrót
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości