Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 16:01   #3001
Daisy_80
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez AgaOp Pokaż wiadomość
Tak na Allegro,ja tam prawie wszystko pozamawiałamA nasz księga ma wyglądać tak,tylko będą nasze imiona i data ślubu oczywiście
Śliczna.. oglądałam na allegro księgi gości, tylko że te które mi się podobały były strasznie drogie.. Coś koło 150 zł. Ale i tak jakąs trzeba będzie kupić, bo strasznie podoba mi się jak goście weselni się wpisywać będą podczas wesela. Przynajmniej życzenia będą prosto od nich a nie ściągnięte z netu.
Obawiam się, czy przypadkiem za późno za to zabierać się nie będziemy, skoro oni taką księgę przygotowują specjalnie dla nas (nasze imiona i data ślubu) to czas ocekiwania też może być długi.. Jak długo się czeka na nią? Jeśli jakieś 2 tygodnie to spokojnie się wyrobimy.. Tylko zamawiać już teraz trzeba będzie. Podpowiem dziś TŻ żebyśmy wspólnie jakąś wybrali na allegro.

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 16:17   #3002
AgaOp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daisy_80 Pokaż wiadomość
Śliczna.. oglądałam na allegro księgi gości, tylko że te które mi się podobały były strasznie drogie.. Coś koło 150 zł. Ale i tak jakąs trzeba będzie kupić, bo strasznie podoba mi się jak goście weselni się wpisywać będą podczas wesela. Przynajmniej życzenia będą prosto od nich a nie ściągnięte z netu.
Obawiam się, czy przypadkiem za późno za to zabierać się nie będziemy, skoro oni taką księgę przygotowują specjalnie dla nas (nasze imiona i data ślubu) to czas ocekiwania też może być długi.. Jak długo się czeka na nią? Jeśli jakieś 2 tygodnie to spokojnie się wyrobimy.. Tylko zamawiać już teraz trzeba będzie. Podpowiem dziś TŻ żebyśmy wspólnie jakąś wybrali na allegro.
Czeka się podobno 14 dni+przesyłka.Ta akurat kosztuje mniej niż 150 zł,bo z przesyłka wyszło jakieś 94 zł.My jeszcze zamówiliśmy dwie księgi-albumy dla Rodziców w podobnym stylu,też imiona haftowane itp.Na początku są 4 drukowane strony,a na reszcie można wklejać zdjęcia.Na początku chciałam sama zrobić taki album,ale uznałam że nie zrobię takiego ładnego,bo nie umiem najzwyczajniej.Wole kupić gotowy
Stary 2008-08-13, 18:40   #3003
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez lenka79 Pokaż wiadomość
Miss.hot ale ja Ci zazdroszczę.... wiem, że mi też szybko zleci ale jednak.... Trzymam kciuki
Oj i Tobie zleci szybko - zobaczysz

My dziś podpisaliśmy dokumenty - właściwie to już jestem żoną - ha

My księgę zamawialiśmy przez internet z tej strony http://www.decorisus.pl/
Konkretnie ta http://www.decorisus.pl/index.php?p=..._id=32&pid=720

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 19:03   #3004
Daisy_80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość

Muszę się ostro wziąć za szukanie księgi.. czas leci..
Co do podpisywania wszystkich dokumentów... strasznie mnie TŻ popędza żebyśmy poszli już do kościoła dokończyć załatwiać wszelkie formalności.. Tylko się zastanawiam czy oby nie za szybko. Do ślubu jeszcze 3 tygodnie a on chce już wszystko pozałatwiać z kościołem.. Jakby się bał, że się rozmyślę Miss.hot co się spisuje tuż przed slubem w kościele? Wiem, że świadkowie mają się stawić przed ślubem żeby podpisać jakieś dokumenty, ale my? Protokół jest spisany... Sądziłam, że tylko mamy donieść karteczki z odbytymi naukami, poradniami, skupieniem.. A co z ostatnią spowiedzią? Skoro kartkę z tymi naukami zanoszę do kościoła na kilka dni przed ślubem a do ostatniej spowiedzi będę chciała pójść w piątek to ksiądz przecież nie zobaczy wpisu na kartce o ostatniej spowiedzi..
Sorki za takie szczegóły, ale jestem na urlopie i mam dużo czasu na różne przemyślenia

Stary 2008-08-13, 19:47   #3005
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Muszę się ostro wziąć za szukanie księgi.. czas leci..
Co do podpisywania wszystkich dokumentów... strasznie mnie TŻ popędza żebyśmy poszli już do kościoła dokończyć załatwiać wszelkie formalności.. Tylko się zastanawiam czy oby nie za szybko. Do ślubu jeszcze 3 tygodnie a on chce już wszystko pozałatwiać z kościołem.. Jakby się bał, że się rozmyślę Miss.hot co się spisuje tuż przed slubem w kościele? Wiem, że świadkowie mają się stawić przed ślubem żeby podpisać jakieś dokumenty, ale my? Protokół jest spisany... Sądziłam, że tylko mamy donieść karteczki z odbytymi naukami, poradniami, skupieniem.. A co z ostatnią spowiedzią? Skoro kartkę z tymi naukami zanoszę do kościoła na kilka dni przed ślubem a do ostatniej spowiedzi będę chciała pójść w piątek to ksiądz przecież nie zobaczy wpisu na kartce o ostatniej spowiedzi..
Sorki za takie szczegóły, ale jestem na urlopie i mam dużo czasu na różne przemyślenia
Przy spisywaniu protokołu jakieś 3 tygodnie temu ksiądz patrzył co mamy załatwione w indeksach Dziś podpisywaliśmy już (nie wiem jak się to fachowo nazywa) - dokument stwierdzający zawarcie związku małżeńskiego - my oraz świadkowa (bo świadek będzie dopiero w sobotę rano)
W różnych kościołach jest inaczej - gdzieniegdzie podpisuje się to po mszy ślubnej - u nas w parafii jest to przeważnie środa lub czwartek przed ślubem
Jeśli chodzi o indeksy to ksiądz dziś również spojrzał na nie, powiedzieliśmy, że spowiedź odbędziemy w piątek lub sobotę i przed ślubem podamy mu indeksy
Przy okazji załatwiliśmy sprawę finansową z księdzem, organistką oraz kościelnym

Stary 2008-08-13, 19:58   #3006
4dcacb96fcf46ccf9d65e8537ea221ae6c73cc26_62c0ce05412a0
Konto usunięte

Angry Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Chciałabym mieć za mało

Swoją drogą strasznie podobają mi sie takie winietki, może wiecie gdzie by się dało coś takiego nabyć?
Nie wiem gdzie znaleźć taką winietkę ale wiem że posłużyła się Pani fotografią mojego autorstwa bez mojej zgody czy chociażby adnotacji o autorze
Na pewno nie miałbym nic przeciwko....
Jacek Radunc (www.radunc.pl)
4dcacb96fcf46ccf9d65e8537ea221ae6c73cc26_62c0ce05412a0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:46   #3007
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

[1=4dcacb96fcf46ccf9d65e85 37ea221ae6c73cc26_62c0ce0 5412a0;8580276]Nie wiem gdzie znaleźć taką winietkę ale wiem że posłużyła się Pani fotografią mojego autorstwa bez mojej zgody czy chociażby adnotacji o autorze
Na pewno nie miałbym nic przeciwko....
Jacek Radunc (www.radunc.pl)[/quote]

ależ bardzo przepraszam nawet nie wiedziałam (i raczej nie mogłam wiedziec) kto jest autorem tego zdjęcia bo znalazłam je gdzieś na jakimś blogu czy innej stronie gdzie ktoś zadał podobne pytanie więc nie mogłam wiedzieć czyje jest to zdjęcie. Przynajmniej ma pan teraz reklame na wizażu
Stary 2008-08-13, 22:46   #3008
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Oj i Tobie zleci szybko - zobaczysz

to tak jak my tez jestesmy juz po spisaniu i w zasadzie juz malzenstwo
a swiadek sie dopisze jutro

ksiege gosci tez zamawialismy wlasnie z tej strony (to juz 3 bo i dla kumpelek zamawialam od nich) a nasza jest taka:
http://www.decorisus.pl/index.php?p=...id=32&pid=1062

2dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:58   #3009
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

ksiege gosci tez zamawialismy wlasnie z tej strony (to juz 3 bo i dla kumpelek zamawialam od nich) a nasza jest taka:

Katey ale ja Ci zazdroszcze nawet nie wiesz Już w zasadzie jesteś żoną wooow

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2008-08-16 o 14:37
Miira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 00:00   #3010
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:

Ps. dziewczyny jak wam sie taka kartka/zaproszenie podoba? (oświadczam wszem i wobec, że zdjęcie jest mojego autorstwa )
hmm zdjęcie Twojego autorstwa a kartka/zaproszenie też?? bo zaraz się autor/wykonawca/projektant upomni żarcik taki

delikatne, miłe dla oka, bardzo eleganckie zaproszenie,
chcesz zamówić czy robić sama?

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:32   #3011
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

A jak samopoczucie katey ? Czujesz już nerwy ?
Ja nic
Dziś miałam tylko sen - czekamy już na najbliższych do błogosławieństwa, w salonie gdzie na stole było jakieś ciasto i w ogóle zastawione jak do imienin . Ja poddenerwowana, a Tż siada sobie przy tym stole jakgdyby nigdy nic i zaczyna ciasto wcinać (realnie bardzo lubi ciasto ) Ja do niego żeby wstał i się zachowywał, a on, że miał od rana ochotę na ciasto normalnie taka zdenerwowana byłam grr
Potem szybko szybko, jak przez mgłę wszyscy podchodzili i było już po, a ja dalej wkurzona na Tż
Na szczęście to tylko sen

Dziś jeszcze odbieram serce z balonów, ostatnie zakupy, a wieczorem na paznokietki
Póki co idę przed deszczem skosić trawkę, bo trochę urosła

Stary 2008-08-14, 09:15   #3012
*kaalinaa*
Zadomowienie

Eh dziewczyny jak Wam fajnie, że Wy już ślubujecie ja się nie mogę doczekać a to jeszcze 2 miesiące z małym haczykiem. Siedzę sobie teraz na urlopie i myślę ale nic konstruktywnego jeszcze nie wymyśliłam Jesteśmy z TŻ po pierwszej partii zaproszeń i muszę powiedzieć, że już mi się nie chce, nie jest wcale tak łatwo a dużej większości nie ma bo powyjeżdżała na urlop Eh...
Dziś idziemy załatwić USC, mam nadzieję, że da radę to dostać w jeden dzień bo TŻ specjalnie wziął urlop i z Wawy przyjechał i szkoda by było jeszcze jednego dnia marnować a tak zostawilibyśmy sobie na podróż poślubną

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 10:12   #3013
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
A jak samopoczucie katey ? Czujesz już nerwy ?
Ja nic
Dziś miałam tylko sen - czekamy już na najbliższych do błogosławieństwa, w salonie gdzie na stole było jakieś ciasto i w ogóle zastawione jak do imienin . Ja poddenerwowana, a Tż siada sobie przy tym stole jakgdyby nigdy nic i zaczyna ciasto wcinać (realnie bardzo lubi ciasto ) Ja do niego żeby wstał i się zachowywał, a on, że miał od rana ochotę na ciasto normalnie taka zdenerwowana byłam grr
Potem szybko szybko, jak przez mgłę wszyscy podchodzili i było już po, a ja dalej wkurzona na Tż
Na szczęście to tylko sen

Dziś jeszcze odbieram serce z balonów, ostatnie zakupy, a wieczorem na paznokietki
Póki co idę przed deszczem skosić trawkę, bo trochę urosła
jakos na razie sredno sie denerwuje
ale za to rodzinka mi nie pomaga i to oni mnie draznia bardziej ale dajemy rade
my tez jakies ostatnie zakupy dzis robimy... jutro troche sale bedziemy stroic (czesc zrobi nam dekoratorka) i tance pocwiczymy

wczoraj troche poskakalam w sukience w domu bo musialam sprawdzic czy nic mi nie wypada

miss.hot a kiedy macie plener??bo pewnie Pan.Z juz dzwonil

16.08.2008

Stary 2008-08-14, 10:18   #3014
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
ja bym chciała, żeby było 3 dni.. mam jeszcze 23 Teraz mamy najwięcej bieganiny i załatwiania..
Jutro idziemy z rodzicami moimi i TŻ do restauracji ostatecznie wybierać menu, pojutrze TŻ chciał do kościoła pozałatwiać do końca wszelkie formalności, nie mamy skończonego albumu dla rodziców.. narazie tylko teksty wydrukowane, trzeba je poprzyklejać na kartki i zdjęcia wybrać i zanieść do wywołania, goście jakoś nie chcą potwierdzać pewnie będziemy sami musieli wydzwaniać i się dowiadywać kto będzie...
Jak tyko będziemy znali ostateczną liczbę gości bierzemy się za ich "usadzanie" przy stołach.
AgaOp - gdzie zamawialiście księgę dla gości? My też planujemy taką zamówić do wpisów... Na allegro może?
Acha, TŻ wymyślił że mamy jeszcze zamówić butlę z helem dla gości do zabawy ...

Jeszcze tyle do załatwiania..
Oj, jeszcze kwiaty na samochód. Nawet nie pomyśleliśmy jak chcemy przystroić samochód.. a co najgorsze jeszcze do końca nie wiemy jakim będziemy jechać..
Z ty helem super pomysl a gdzie cos takiego mozna kupic. Teraz to chyba najorsze takie male pierdulki do pozalatwiania
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 10:22   #3015
madzikownia
Raczkowanie

Cytat:

Ps. dziewczyny jak wam sie taka kartka/zaproszenie podoba? (oświadczam wszem i wobec, że zdjęcie jest mojego autorstwa )
Zaproszenie jest przesliczne zdradzisz gdzie znalazlas takie cudo
Stary 2008-08-14, 10:23   #3016
chey
Przyczajenie

Cytat:
o jak cichutko tutaj dzisiaj dziewczyny jedne na urlopie inne w wirze pracy . Wczoraj przeglądałam suknie ślubne w http://www.madonna.pl kolekcje
MANUEL MOTA i spodobały mi się 2 suknie i dzisiaj patrze na onecie a Reni Jusis w jednej z nich do ślubu poszła Swoją drogą co o nich myślicie? Strasznie mi sie podoba ostatnia z Cymbeline no jest przecudna..!! ale niestety do niej trzeba mieć idealną figurę.... kto wie może uda mi sie zrzucić parę kilo do ślubu ale nawet wtedy dysproporcja góra-dół zostanie u góry wystające gnaty i totalny brak biustu a na dole pupa ok! A raczej do ćwiczeń się nie zmuszę więc chociaż jak na nią patrze.......

Piękne te smukłe suknie, a nie takie bezy. Mnie tez sie takie podobały i moja tez była smukła.

nr 3 ładna ale dla szczupłej, bo to niebezpieczny fason i mozna wyjsć jak w ciąży. Reni Jusis tez ma piekną, Czy ona wyszła za Makowskiego z Idola? fajna nr 5 (ta co siedzi) bo ma taki inny stanik niż reszta sukni, jest fajna i ciekawa.

Moja rada: nie bierz zbyt długiego trenu, bo bedzie zaraz brudny i strasznie to wygląda. z tego co widze w kazdej tej sukni tren jedzie po podłodze- zamieciesz cały brud klatki schodowej, miasta i kościoła.

Ja mialam tren z tyłu ale na szczęscie podniesiony w górę na halce, tak że tworzył sie ogon (widać na zdjęciu, choć kiepskie jest). Tylko troche jeżdziło po podłodze. wiecej mi przydeptali goście- szczególnie faceci, jakby nie wiedzieli że od Panny Młodej z daleka sie tańczy a nie po jej sukni ;-)

Edytowane przez AgaZ
Czas edycji: 2009-11-13 o 11:04
chey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 10:32   #3017
madzikownia
Raczkowanie

miss.hot calava katey cannabis84
Z okazji Waszego Slubu zycze Wam aby ten dzien byl najpiekniejszym dniem w waszym zyciu. Bawcie sie super na weselu . Trzymam kciuki za Was a po prosze o relacje
Stary 2008-08-14, 10:56   #3018
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

miss.hot a kiedy macie plener??bo pewnie Pan.Z juz dzwonil
Dzwonił wczoraj (pozdrowienia dla p.Artura ) i jesteśmy umówieni na poniedziałek - zamarzyła nam się Kozłówka
A Wy gdzie i kiedy ?

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
miss.hot calava katey cannabis84
Z okazji Waszego Slubu zycze Wam aby ten dzien byl najpiekniejszym dniem w waszym zyciu. Bawcie sie super na weselu . Trzymam kciuki za Was a po prosze o relacje
Dziękuję ślicznie
Relacja oczywiście będzie tylko nie wiem kiedy bo w środę wylatujemy w podróż poślubną

Stary 2008-08-14, 11:06   #3019
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dziewczyny małe pytanie techniczne Czy urząd stanu cywilnego mieści się na Leszczyńskiego, czy w Trybunale na Starówce ??

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 11:12   #3020
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Dziewczyny małe pytanie techniczne Czy urząd stanu cywilnego mieści się na Leszczyńskiego, czy w Trybunale na Starówce ??
W Trybunale na Starówce.
Stary 2008-08-14, 11:12   #3021
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
W trybunale na starówce pokój na parterze, pierwszy po lewej stronie jak wejdziecie do środka
Stary 2008-08-14, 11:20   #3022
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Dzwonił wczoraj (pozdrowienia dla p.Artura ) i jesteśmy umówieni na poniedziałek - zamarzyła nam się Kozłówka
A Wy gdzie i kiedy ?

Dziękuję ślicznie
Relacja oczywiście będzie tylko nie wiem kiedy bo w środę wylatujemy w podróż poślubną
a to Ty nam zajelas poniedzialek!!! bo wymyslelisy sobie zdjecia w jednostce strazackiej (a TZ ma wtedy zmiane) ale nie bardzo wyjdzie....mamy we wtorek z rana jak ja wstane to nie wiem i chyba starowka bedzie a co jeszcze to nie mam bladego pojecia.... a mial byc ogien i woda w jednostce a tak niestety chyba bedziemy musieli odpuscic

16.08.2008

Stary 2008-08-14, 11:32   #3023
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez chey Pokaż wiadomość
Piękne te smukłe suknie, a nie takie bezy. Mnie tez sie takie podobały i moja tez była smukła.

nr 3 ładna ale dla szczupłej, bo to niebezpieczny fason i mozna wyjsć jak w ciąży. Reni Jusis tez ma piekną, Czy ona wyszła za Makowskiego z Idola? fajna nr 5 (ta co siedzi) bo ma taki inny stanik niż reszta sukni, jest fajna i ciekawa.

Moja rada: nie bierz zbyt długiego trenu, bo bedzie zaraz brudny i strasznie to wygląda. z tego co widze w kazdej tej sukni tren jedzie po podłodze- zamieciesz cały brud klatki schodowej, miasta i kościoła.

Ja mialam tren z tyłu ale na szczęscie podniesiony w górę na halce, tak że tworzył sie ogon (widać na zdjęciu, choć kiepskie jest). Tylko troche jeżdziło po podłodze. wiecej mi przydeptali goście- szczególnie faceci, jakby nie wiedzieli że od Panny Młodej z daleka sie tańczy a nie po jej sukni ;-)
Chey dziękuje za radę Ja mogłabym mieć bez trenu (jakoś wybitnie mi się nawet nie podobają). Muszę pochodzić i pomierzyć wtedy stwierdzę co sie na mnie nadaje Ty suknię miałaś naprawdę śliczną i masz pewność że nikt nie będzie miał takiej samej

Cytat:
Zaproszenie jest przesliczne zdradzisz gdzie znalazlas takie cudo
Zrobiłam pytam bo zastanawiam się czy nie robić dla siebie takich zaproszeń ale są dość pracochłonne dlatego musiałabym chyba już zacząć heheh
Stary 2008-08-14, 11:35   #3024
lenka79
Raczkowanie

Kochane, poszukuję bardzo dobrej manicurzystki, która zrobi mi man. francuski z wzorkami, ale tak na prawde super (nie zadne naklejki lub tylko jakies naklejane cyrkonie), raz byłam u takiej która po prostu wymalowała mi patyczkiem piekne wzorki ale ona juz nie pracuje a pozostałe zawsze odwałały chałę i trzęsły i im się ręce...

lenka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 11:41   #3025
chey
Przyczajenie

Cytat:
Chey dziękuje za radę Ja mogłabym mieć bez trenu (jakoś wybitnie mi się nawet nie podobają). Muszę pochodzić i pomierzyć wtedy stwierdzę co sie na mnie nadaje Ty suknię miałaś naprawdę śliczną i masz pewność że nikt nie będzie miał takiej samej

Chyba że ktoś podrobi mój projekt
chey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 11:48   #3026
Itenka
Raczkowanie

Cytat:
Kochane, poszukuję bardzo dobrej manicurzystki, która zrobi mi man. francuski z wzorkami, ale tak na prawde super (nie zadne naklejki lub tylko jakies naklejane cyrkonie), raz byłam u takiej która po prostu wymalowała mi patyczkiem piekne wzorki ale ona juz nie pracuje a pozostałe zawsze odwałały chałę i trzęsły i im się ręce...
Ja bylam ostatnio w Babskim Świecie na Chopina i dziewczyna na prawdę bardzo ładnie robi paznokcie i tak jak pisałas - wzorki robi sama bez naklejek i cekinków itp. Mogę też polecić kosmetyczkę z Salonu Phyris w Carrefourze (?) na Andersa. Więcej pomysłów mi nie przychodzi do głowy

Miira zaproszenie śliczne jakbyś robiła i sprzedawała takie hurtem to ja jestem zainteresowana współpracą

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 12:31   #3027
Daisy_80
Raczkowanie

Cytat:
Z ty helem super pomysl a gdzie cos takiego mozna kupic. Teraz to chyba najorsze takie male pierdulki do pozalatwiania
Przez net kupujemy, tzn TŻ kupuje. Nie wiem dokładnie gdzie, ale się podpytam to dać znać.

Stary 2008-08-14, 12:52   #3028
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
a to Ty nam zajelas poniedzialek!!! bo wymyslelisy sobie zdjecia w jednostce strazackiej (a TZ ma wtedy zmiane) ale nie bardzo wyjdzie....mamy we wtorek z rana jak ja wstane to nie wiem i chyba starowka bedzie a co jeszcze to nie mam bladego pojecia.... a mial byc ogien i woda w jednostce a tak niestety chyba bedziemy musieli odpuscic
Nie wiem czy ja, bo przed nami jakaś inna para ma plener właśnie w Kozłówce i p.Artur będzie tam na nas czekał - zaczynamy o 14:30 - wolałam wcześniej, ale cieszę sie, że w ogóle przed wyjazdem się udało - a we wtorek ostatnie zakupy i pakowanie

Stary 2008-08-14, 13:12   #3029
lenka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Ja bylam ostatnio w Babskim Świecie na Chopina i dziewczyna na prawdę bardzo ładnie robi paznokcie i tak jak pisałas - wzorki robi sama bez naklejek i cekinków itp.
Dzięki , a nie wiesz czy tam jest tylko jedna manicurzystka?

lenka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:37   #3030
Itenka
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki , a nie wiesz czy tam jest tylko jedna manicurzystka?
Ot i cięzkie pytanie mi zadałas ale chyba tak wiem ze kosmetyczka jest oddzielnie i manicurzystka oddzielnie. Kosmetyczki broń Boże nie polecam wrr ale manicurzystkę jak najbardziej

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości