Starania o dziecko od 2018, cz. 8 ! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-08-31, 21:46   #1411
Paulina 87
Wtajemniczenie

Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !

Cytat:
Napisane przez carmelove_03 Pokaż wiadomość
Pewnie że się uda
Dobrze widzę w podpisie, że to 3 cykl starań? Czasem mija kilka cykli zanim zobaczy się II kreski, nie ma co się załamywać
Wiadomo, że przykro jest jak po raz kolejny widzisz negatywny test, ale doczekasz się pozytywnego
Ta 3 cykkl... a w zasadzie 4 bez zabezpieczenia..

Stary 2018-08-31, 21:49   #1412
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci
Będziesz podejmować jakieś kroki w tym cyklu czy próbujecie dalej? W łazience może?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Mogłaś mieć owu wg mnie w okolicach 16dc. Tylko ten spadek w wyższych temperaturach... No oby to było coś dobrego
Twoja apka nie bierze pod uwagę objawu śluzu wyznaczając owulacje? Nierozumne te aplikacje

Ja nie przestawialam nic w ustawieniach wyliczeń i testów więc nie wiem sama

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-31, 21:50   #1413
drocia
Zakorzenienie

Odczuwam i nie odczuwam. Tak na codzień jest ok, jedynie coś tam jeszcze zaciągnie lub zakłuje jak się za szybko wyprostuję (np przy wstawaniu) albo przy próbie podbiegnięcia do autobusu... Tzn takim starczym truchcikiem jak to nazywam daje rade, ale no to wiadomo.
Tylko plecy wciąż bolą po lewej stronie, a dokładniej mięśnie. Myślę jednak, że to bardziej wina nie tyle samej operacji, co kumulacji sklrzywienia kręgosłupa, ciąży, leżenia i operacji. Pewnie będzie trzeba to rozćwiczyć, ale to jak mówią, jeszcze za wcześnie i że do pół roku może boleć w ogóle ze względu na samą operację. A potem zobaczymy.
drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-31, 22:04   #1414
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
To prawda. Tak samo się nie mówi że ktoś ileś czasu stara się o dziecko

Bo trochę nie ma się czym chwalić

Cytat:
Napisane przez kasia1221 Pokaż wiadomość
Moja mama powiedziala mi o stracie dziecka w momencie jak ja straciłam... Więc po prostu każdy uczy się z tym żyć i nie mówi o tym...

Ja wiem że moja mama poroniła, ale to dlatego ze spadła ze schodów nie wiedząc jeszcze że jest w ciąży. Bylam mała wtedy i pamiętam że mama była w szpitalu i babcia mi się "wygadała", że będę miała rodzeństwo. Potem kiedyś mi mama o tym powiedziała.

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Ja ogólnie w tym roku powiedziałam mojej mamie że od ponad roku staramy się o dziecko ale ja to powiedziałam dla własnej wygody gdyż w rodzinie zaczynały pojawiać się maluszki i widać było że i mama chciała mieć już wnuki. Powiedziałam jak wyglada sytuacja bo sama o ciążę ze mną starała się bardzo długo (5lat) więc łatwiej mi było z nią rozmawiać a i ona inaczej podchodzi do tematu tzn. jak zaczynają się gadki "może na was pora?" To od razu odwraca temat bo wie że te tematy nie są miłe

Moja teściowa co okazja życzy nam wnuków (pomijam absurdalność życzenia nam wnuków)...raz jej nawet powiedziałam że czasami takie życzenia mogą być dla kogoś przykre bo być może ma problemy albo nie chce być w ciąży.
A swoją drogą to mi mama kiedyś powiedziała że jak już się zdecydowali na dziecko to tak łatwo im i szybko nie poszło. Trochę nie chce jej teraz pytać o szczegóły bo będę miała ją na głowie od razu i jakieś domysły że nie możemy mieć dzieci czy coś bo wprost nie zapyta.

Cytat:
Napisane przez kasia1221 Pokaż wiadomość
Ja zawsze mówię że nie tak łatwo się robi dzieci jakby mogło się wydawać i każdy się zamyka

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

U mnie dużo białego i rzadkiego (raczej na okres...)
Musimy to sprawdzić co u kogo wyszło

Mąż swojej mamie mówi że mogą sobie jeszcze zrobić :ap

Cytat:
Napisane przez RRock Pokaż wiadomość
Bardzo dobry

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Przed @ to raczej susza, a potem taki niby płodny bo się szyjka rozwiera.

Poplamilam rano i znów cisza.

To może coś z tego będzie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
To moja największa miłością jest John Grisham wszystko czytałam

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Teraz zaczynam trzeci tom Gry o tron

Ja boję się za to zabrać bo mam wrażenie że nie ogarnę ilości postaci.

Cytat:
Czytałam dzisiaj artykuł.
Było napisane, że żeby mówić o staraniu się o ciążę to trzeba uprawiać seks 3-4 razy w tygodniu przez cały cykl.

I faktycznie my tak robiliśmy za pierwszym razem. Za drugim nam się poszczęściło, a teraz.. 3 razy w okolicach owu. Muszę pogadać z Tztem.

I nie wiem czy już włączać ten fertil czy poczekać jeszcze jeden cykl.

Mi lekarz powiedział że żeby zajść w ciążę to współżycie minimum 3 razy w tygodniu.

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Harry Potter kocham miłością szalencza i bezgraniczna. W wieku 25 lat gdy zobaczę jakiś gadżet albo ciuch to jest pisk i muszę to mieć

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ja czytałam Harrego jak byłam dzieckiem. Chętnie przeczytałabym jeszcze raz, ale się boję że cała magia wtedy zniknie.

Cytat:
Napisane przez Solony_karmel Pokaż wiadomość
Piąteczka Do dziś nie mogę przeboleć, że list do mnie z Hogwartu gdzieś zaginął

Melduję, że biało, ale to było do przewidzenia

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
Hej!
Nie lubię Pottera, Hobbita, Pierścieni i wszystkich tych podobnych. Nie wyciągnęłam się.Dobry omen, ale wiadomo jak z wszystkimi objawami - żaden nie potwierdza ciąży

Ja w tym cyklu niby omeny zlewałam ale coś mi tam nadzieję robiły.

Cytat:
Napisane przez Robotek9 Pokaż wiadomość
Nienawidzę tego uczucia kiedy sprawdza się co chwilę że może to już -. -

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Mam to samo

Cytat:
Napisane przez Robotek9 Pokaż wiadomość
Przepraszam za smieszki ale mi się skojarzyło jakoś tak
"polska biało czerwoni" tak trochę o nas🤣

Cytat:
Napisane przez klamerka1987 Pokaż wiadomość
No i do mnie przylazła @...

w tygodniu w którym była owulacja (prawdopodobnie była czwartek- piątek) kochaliśmy się codziennie (od wtorku do niedzieli) i znowu nic. Częstotliwość u nas ok (i to nie tylko w tym cyklu) a ciągle nic. Co jest?

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Jak mielismy taki sam "system" to sie nie udawalo a udalo sie jak na Twoim przykladzie: 5 dni abstynencji i <3 z czwartku na piatek dwa razy. Czyli dokladnie w trakcie owu

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Ee a co ta kawa taka zla? Czytalam, ze meżczyźni, ktorzy pija kilka mocnych kaw dziennie maja lepsza ruchliwosc plemnikow..
W kwestii sugerowania facetom co powinni a czego nie powinni jest no.. słabo, oni to odbierają, że to ich wina ze sa niemęscy, bo nie zapłodnili... moj np ostatnio wymyślił,że po tych "prochach" to jest jeszcze gorzej

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Przypomnij mi prosze czemu dopiero za jakis czas te starania?
Mam wrażenie że jak seksy nie wypadną 2 owu to nic z tego. Ja się pytam jak ludzie wpadają. No jak...
A kawa podobno wcale nie jest taka zła a wręcz zdrowa. Oczywiście w rozsądnych ilosciach.

Mąż pojechał do rodziców. Ja siedzę sama w domu

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-31, 23:10   #1415
drocia
Zakorzenienie

Cytat:
No kurcze my wszystkie warzywa i owoce jemy eko. Tz z pracy przynosi. I to serio eko jest. On pracuje w firmie która produkuje eko żywność, ja pracuję na warzywach i owocach. Więc wszelkie makarony, przetwory, salsy, majonez its eko.

Fajnue, ze masz takie dojscia
Niestety u nas... Roznie z tym bywa niestety. Nawet na lokalnym bazarku, tylko na jednym stanowisku na kilkanascie mozna kupic tradycyjne, brzydkie jablka... Na reszcie chwala sie, ze eko, a jablka swieca sie, niczym wypolerowany ksiezyc w pelni, strach dotykac nawet, bo potem rece ciezko domyc z tego wosku... Podobnie nieraz z ogorkami, o mandarynkach czy grejfrutach to juz w ogole nawet niewspominam...

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
Stary 2018-08-31, 23:33   #1416
RRock
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Fajnue, ze masz takie dojscia
Niestety u nas... Roznie z tym bywa niestety. Nawet na lokalnym bazarku, tylko na jednym stanowisku na kilkanascie mozna kupic tradycyjne, brzydkie jablka... Na reszcie chwala sie, ze eko, a jablka swieca sie, niczym wypolerowany ksiezyc w pelni, strach dotykac nawet, bo potem rece ciezko domyc z tego wosku... Podobnie nieraz z ogorkami, o mandarynkach czy grejfrutach to juz w ogole nawet niewspominam...

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
Nie no to mamy naprawdę szczęście. Wiemy co i kiedy jest ok do jedzenia. Tz jest kierownikiem produkcji i myślę, że to bardziej o stres chodzi. Bo jak mu maszyna się sypie to wszystko staje. A takie sytuacje są prawie codziennie.

RRock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 00:26   #1417
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Pokażesz?

Proszę
Proste rozwiązanie, wnęki i kilka desek

20180901_002428.jpeg20180901_002402.jpeg

Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 07:02   #1418
drocia
Zakorzenienie

Dobry

Ależ się tu sobotnio-porannaa cisza zrobiła... Wszyscy śpią, czy jak...
Stary 2018-09-01, 07:30   #1419
Krop_pka
Raczkowanie

Hej

Albo wszyscy od rana za porządki się wzięli

Dorcia super że Antoś w coraz lepszym stanie niedługo będziesz już go miała przy sobie

Krop_pka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 07:30   #1420
coco00
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ja dziś lecę ogarnąć tsh i przy okazji betę zrobię 🤭

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 08:01   #1421
madz88
Zakorzenienie

Ja dziś jadę do rodziców a tz na kawalerski, śniło mi się że złamał noge... Ogólnie to nadal jestem na niego zła bo mnie nie przeprosił za czwartkowa akcję

Stary 2018-09-01, 08:10   #1422
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
Ja dziś jadę do rodziców a tz na kawalerski, śniło mi się że złamał noge... Ogólnie to nadal jestem na niego zła bo mnie nie przeprosił za czwartkowa akcję

Przypomnij proszę w skrócie o co chodzilo w czwartek, czytałam ale kurcze nie pamiętam już słabo że dalej się złościcie tak czy siak
Ponawialas testowanie?

Stary 2018-09-01, 08:11   #1423
msyska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Proszę

Załącznik 7634816Załącznik 7634821

Ale pięknie ❤️❤️ uwielbiam takie klimaty!

Cześć dziewczyny w sobotę faktycznie, cicho tu! Nie mam normalnie czego czytać w kolejce do labu
msyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 08:23   #1424
Kelpie
Zakorzenienie

Bry

Ja dzisiaj pracuje I co najlepsze @ dalej nie przyszła...

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 08:25   #1425
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
oho, ktoś tu widze wczoraj po łebkach czytał wątek, albo w ogóle nie czytał Co ma się nie udać? Starszym się udaje

Hah, a propo, no wnerwiła mnie dzisiaj ta babka... "przywłaszczyła" sobie szpitalny laktator. Nie dość, że w ogóle już go nie odstawia na miejsce, to jeszcze dziwne jest, że ona jako jedyna może go używać, jak.. zniknęła z niego końcówka do wężyka (czytaj element niezbędny do podłaczenia się)... No czy tylko mnie to sie wydaje podejrzane?
Ale, ale!!! Przy okazji rozglądając się dzisiaj po salach w poszukiwaniu sprzęta, zauważyłam, że Antoś jako jedyny (no, poza tymi, którzy są już ewidentnie szykowani na wyjście na dniach) nie jest podłączony do żadnego innego sprzętu, czytaj kroplówki, strzykawy i inne respiratory. Tylko do monitora saturacji, ale to ma każdy, więc się nie liczy

Co do ograniczeń.... Jedno piwko nikomu krzywdy nie zrobiło... Kawa tak samo, bez przesady, dziewczyny!!! Przecież nie pijacie chyba tej kawy czy piwa codziennie litrami? Nawet w ciąży można pić kawę, oczywiście w sensownych ilościach, jeżeli piło się ją przed ciążą. Co jest ważne, to zdrowe odżywianie. Ale też bez przesady, że już ani okruszka chipsa, a marchewka tylko bio-eko (swoją drogą, to taki sam syf, jak zwykła). Chodzi o to, żeby dieta była zbilansowana, żeby posiłki były odpowiednio skomponowane i wartościowe, żeby zawierały faktyczne składniki odżywcze, a nie tylko puste kalorie.
To, że facet przez weekend wypije jedno piwo, czy razem wypijecie butelkę wina, serio nic nie zmieni, jeżeli chodzi o jakość nasienia czy jajeczka. Odżywianie - owszem, ale jak któraś wyżej pisała, odnowienie nasienia trwa około 3 miesiące. Więc zauważalne efekty powinny być po conajmniej 3 miesiącach, ale po takim czasie zdrowa, porządnie starająca się para zazwyczaj już zobaczy dwie kreski, sądząc po wątkowej statystycznej większości, więc znowuż lipa... Żyjcie i dajcie żyć, nie nakręcajcie się na dietę za wszelką cenę. (Palenia nie popieram, ale gdyby faktycznie od tego nasienie aż tak spadało, to raczej nie byłoby przeludnienia na świecie...)
No i święte słowa! mi lekarz w ciąży pozwolił wypić dwie filiżanki czarnej kawy dziennie i też mówił o nie wpadaniu w paranoje, bo hamburger czy chipsy raz na jakiś czas, w małych ilościach nikomu krzywdy nie zrobiły

Dzień dobry w sobotę

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 08:38   #1426
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Przypomnij proszę w skrócie o co chodzilo w czwartek, czytałam ale kurcze nie pamiętam już słabo że dalej się złościcie tak czy siak
Ponawialas testowanie?

Nie pisałam o co chodziło dokladnie. Ale ogólnie tz był na urodzinach kumpla i dużo popili, wrócił do domu, obudził mnie chwilę posiedzial i wyszedł z domu. Myślałam że poszedł do wc ale go nie bylo, nie wziął telefonu. Bardzo się zdenerwowalam, wystraszyłam, nie wiedziałam co się dzieje. Okazało się że poszedł do sklepu po wodę ale jak już mnie obudził to mógł choć słowo powiedzieć. A najgorsze jest to że on nie rozumie, przecież poszedł tylko po wodę bo 1 butelka została...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

I nie testowałam dzis, nawet nie pomyślałam o tym. W poniedziałek zrobię jeśli @ się nie pojawi

Stary 2018-09-01, 08:45   #1427
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
No i święte słowa! mi lekarz w ciąży pozwolił wypić dwie filiżanki czarnej kawy dziennie i też mówił o nie wpadaniu w paranoje, bo hamburger czy chipsy raz na jakiś czas, w małych ilościach nikomu krzywdy nie zrobiły

Dzień dobry w sobotę

Dokładnie, zdrowy rozsądek przede wszystkim
Cytat:
Nie pisałam o co chodziło dokladnie. Ale ogólnie tz był na urodzinach kumpla i dużo popili, wrócił do domu, obudził mnie chwilę posiedzial i wyszedł z domu. Myślałam że poszedł do wc ale go nie bylo, nie wziął telefonu. Bardzo się zdenerwowalam, wystraszyłam, nie wiedziałam co się dzieje. Okazało się że poszedł do sklepu po wodę ale jak już mnie obudził to mógł choć słowo powiedzieć. A najgorsze jest to że on nie rozumie, przecież poszedł tylko po wodę bo 1 butelka została...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

I nie testowałam dzis, nawet nie pomyślałam o tym. W poniedziałek zrobię jeśli @ się nie pojawi

Jakbym czytała o naszej ostatniej kłótni po imprezie, tylko mój polazl na spacer

AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 09:04   #1428
MMonia87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Bry

Ja dzisiaj pracuje I co najlepsze @ dalej nie przyszła...

ja też nie mogłam się @ doczekać,przyszła po 39 dniach jak nigdy.Teraz nie wiem kiedy będzie owu,robię testy owu ale nawet cienia nie widać a mam 13dc.Jakoś kiepsko zaczęły się te starania..

MMonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 09:21   #1429
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Dobry u nas dzis pochmurno, szkoda bo mam do zrobienia jeszcze 2 prania ubran młodego
No ale plus taki ze książka+koc+ciepla herbatka+deszcz za oknem = mily prawie ze jesienny dzień i wieczor
Cytat:
oho, ktoś tu widze wczoraj po łebkach czytał wątek, albo w ogóle nie czytał Co ma się nie udać? Starszym się udaje

Hah, a propo, no wnerwiła mnie dzisiaj ta babka... "przywłaszczyła" sobie szpitalny laktator. Nie dość, że w ogóle już go nie odstawia na miejsce, to jeszcze dziwne jest, że ona jako jedyna może go używać, jak.. zniknęła z niego końcówka do wężyka (czytaj element niezbędny do podłaczenia się)... No czy tylko mnie to sie wydaje podejrzane?
Ale, ale!!! Przy okazji rozglądając się dzisiaj po salach w poszukiwaniu sprzęta, zauważyłam, że Antoś jako jedyny (no, poza tymi, którzy są już ewidentnie szykowani na wyjście na dniach) nie jest podłączony do żadnego innego sprzętu, czytaj kroplówki, strzykawy i inne respiratory. Tylko do monitora saturacji, ale to ma każdy, więc się nie liczy

Co do ograniczeń.... Jedno piwko nikomu krzywdy nie zrobiło... Kawa tak samo, bez przesady, dziewczyny!!! Przecież nie pijacie chyba tej kawy czy piwa codziennie litrami? Nawet w ciąży można pić kawę, oczywiście w sensownych ilościach, jeżeli piło się ją przed ciążą. Co jest ważne, to zdrowe odżywianie. Ale też bez przesady, że już ani okruszka chipsa, a marchewka tylko bio-eko (swoją drogą, to taki sam syf, jak zwykła). Chodzi o to, żeby dieta była zbilansowana, żeby posiłki były odpowiednio skomponowane i wartościowe, żeby zawierały faktyczne składniki odżywcze, a nie tylko puste kalorie.
To, że facet przez weekend wypije jedno piwo, czy razem wypijecie butelkę wina, serio nic nie zmieni, jeżeli chodzi o jakość nasienia czy jajeczka. Odżywianie - owszem, ale jak któraś wyżej pisała, odnowienie nasienia trwa około 3 miesiące. Więc zauważalne efekty powinny być po conajmniej 3 miesiącach, ale po takim czasie zdrowa, porządnie starająca się para zazwyczaj już zobaczy dwie kreski, sądząc po wątkowej statystycznej większości, więc znowuż lipa... Żyjcie i dajcie żyć, nie nakręcajcie się na dietę za wszelką cenę. (Palenia nie popieram, ale gdyby faktycznie od tego nasienie aż tak spadało, to raczej nie byłoby przeludnienia na świecie...)
Dobrze napisane
Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Ta 3 cykkl... a w zasadzie 4 bez zabezpieczenia..

Wiec ten 4bedzie juz tym szczesliwym
Cytat:
Napisane przez klamerka1987 Pokaż wiadomość
No i do mnie przylazła @...

w tygodniu w którym była owulacja (prawdopodobnie była czwartek- piątek) kochaliśmy się codziennie (od wtorku do niedzieli) i znowu nic. Częstotliwość u nas ok (i to nie tylko w tym cyklu) a ciągle nic. Co jest?
Przykro mi
Przypomnij, dlugo sie staracie ?
Cytat:
Proszę

Fajnie
Cytat:
Napisane przez Krop_pka Pokaż wiadomość
Hej

Albo wszyscy od rana za porządki się wzięli

Dorcia super że Antoś w coraz lepszym stanie niedługo będziesz już go miała przy sobie

Ja wczoraj wiekszosc posprzatalam wiec dzis luz

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kaamilaaa0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 09:23   #1430
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę

piekne! Muszę ogarnąć sobie wolną wnękę
Cytat:
Dobry

Hejo tak, przed chwilą mąż mnie obudził... A tak dobrze spałam
Cytat:

Dzień dobry w sobotę

Ja rozpuszczalną jedną dziennie piję

Dzień dobry jesteśmy znów na domku i są tesciowie i teściowej siostra, no i padł temat moja ciąża wczoraj o tesciu ciągle, że na bank dziewczynka będzie blabla. A wiecie co? Ja od początku czuje chłopca. Poprzednio czułam dziewczynkę. Zobaczymy za kilka msc

pajka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 09:34   #1431
Robotek9
Wtajemniczenie

Witam wszystkich co nie mogą spać w sobotę!! to jedyny taki dzień kiedy sobie folguje no chyba że są jakieś plany

A teraz kawka i sprzatanko bo wieczorem goście

Mamy już wrzesień mam nadzieję że teraz tu się pozmienia na pierwszej stronie

Robotek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 09:37   #1432
RRock
Rozeznanie

Cytat:
Dobry

Ja bylam w pracy, na szczęście już na dzisiaj koniec.

Stary 2018-09-01, 09:43   #1433
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę

O jak pięknie!!!

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

A u mnie 11 dni do TP... Czy coś się w końcu ruszy!?

Stary 2018-09-01, 09:44   #1434
RRock
Rozeznanie

Chłopcy idą dzisiaj spać do mamy. Co oznacza że się wyspie w niedzielę.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
O jak pięknie!!!

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

A u mnie 11 dni do TP... Czy coś się w końcu ruszy!?

O wow !

Stary 2018-09-01, 09:47   #1435
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:

Wydaje mi się, że wystarczy wytłumaczyć mu o co ci chodzi ze się martwiłas, ale nie ma co robić większej afery, szkoda energii twojej no chyba, że takie akcje często odstawia.. Ale jak pierwszy raz to może nie pomyślał

Stary 2018-09-01, 09:48   #1436
kasia0912
Zakorzenienie

Dobry my już nad morzem. I dziś przyszła @.

Kolejne testowanie 1.10

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 09:56   #1437
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że wystarczy wytłumaczyć mu o co ci chodzi ze się martwiłas, ale nie ma co robić większej afery, szkoda energii twojej no chyba, że takie akcje często odstawia.. Ale jak pierwszy raz to może nie pomyślał

Tłumaczyłam, ale on nie rozumie o co mi chodzi, przecież on tylko po wodę poszedł.
To było pierwszy raz.

Stary 2018-09-01, 10:03   #1438
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę

To u Was? Piękna tapeta

Dzień dobry ☺ u nas dziś studniowka! Screenshot_2018-09-01-09-45-46.jpeg

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 10:05   #1439
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Z morfologii mchc mam tylko podwyższone ale minimalnie bo norma jest do 35.5 a ja mam 35.7, no i tradycyjnie monocyty norma do 10%, ja mam 11%
Mocz piękny żadnych bakterii itp.
Glukoza 4.91 więc też mniej niż trzy tygodnie temu. No i TSH po zmniejszeniu euthoryxu z 50, na 25 mam 1.840. Ale chyba nie jest źle bo norma w drugim trymestrze jest do 2.35 czekam jeszcze na wynik odczynu coombsa

Pewnie lekarz sam skieruje jak urodzisz, ale po ukończeniu 1 miesiaca dziecku trzeba zbadac hormony tarczycy...
Cytat:
Przeciwciał odpornościowych do antygenów krwinek czerwonych nie wykryto zestawienie konfliktowe mamy, ale konfliktu na razie nie ma

Pierwsza ciąża? Jak tak to rzadko jest konflikt w pierwszej

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-01, 10:15   #1440
RRock
Rozeznanie

Masakra, pomyliłam wątki i napisałam w innym.

Dziewczyny to pewnie bez znaczenia, ale dzisiaj już myślałam że @ przyszła, zachodzę do kibelka, a tam na gaciach śluz taki kremowo przeźroczyty. Dodam, że wczoraj mnie brzuch ćmił cały dzien.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości